Mille naurat juuri nyt?

  • 13 240 939
  • 50 419

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Juha Karjalaiselle ja "maantieteelliselle viestille". Hyvä, Julle!

Heh, siinä vietiin urheilujohtajaa kymmenen nolla Serbifanien toimesta, kai nyt edes jotain kelloja pitäisi soida päässä jos vaikkapa HJK-fanit tahtoisivat ROPS:n (jos se liigassa pelaisi) peleissä pitää "Lappi on osa Suomea"-lakanaa esillä...ts. taustalla ei varmaankaan olisi yleisön ja pelaajien sivistäminen maantiedosta vaan joku muu syy.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Intiassa irtisanottiin lihavia lentoemoja mikä on täysin ymmärrettävää mutta tuomarin kommentti oikeudessa aiheutti pienen repeämisen : - Jos sinnikkäät etanat ehtivät Nooan arkkiin, niin miksi nämä arvon leidit eivät voineet ryhdistäytyä ja laihduttaa, tuomari kysyi the Times -sanomalehden mukaan.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200706046191673_uu.shtml
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Telkkarissa näkyvän paraatin joukkoja komentavalle kenraakin tekeleelle. Kaveri oli hiukan koominen näky maastopuvussaan kypärässään. Etukeno joukkoja ilmoitettaessa muumimammalle oli vakuuttava.

Kohta naurattaa kun mosurit alkaa sovittelemaan kypäriään päähän.
 

SGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei raha kiekkoa
Murmeli kirjoitti:
Lähinnä siksi, että suomalaiset jalkapallofanit omaavat melko ei-realistisen uskon Suomen jalkapallojoukkueen mahdollisuuksiin.

Annatkos tästä jonkin esimerkin? Vaikka ihan tältä palstalta.

Murmeli kirjoitti:
SaiPan mahdollisuudet pudotuspeleihin (jota enempää en realistina koskaan odotakaan) ovat joka vuosi noin ziljoona kertaa realistisemmat kuin Suomen jalkapallomaajoukkueen pääseminen EM-, saati MM -kisoihin.

Johtuu puhtaasti siitä, että SM-liigassa 10/14 joukkueesta pääsee pudotuspeleihin. EM-karsintalohkossa suhde on 2/8. Jos sama suhde (SM-liigan neljä parasta pudotuspeleihin) olisi kiekossakin, ei SaiPaa nähtäisi siellä edes nykyisellä "joka kuudes vuosi" tahdilla. Ja saavat sentään yrittää joka vuosi, toisin kuin futiksessa. Vaikka turhahan näistä on vääntää.
 

TwentyThree

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kokemusta monista hyökkäystyyleistä
- Spread No Huddle
- Veer Option-Wing T
- Zone Read ace back
- West Coast Offence

Sea City Stormin sivuilta heidän valmentajastaan...
Lajista oikeastaan mitään tietämättä hieman hilpeyttä näiden tyylien nimitykset herätti.
Itse pidän Coast to Coast -tyylistä, oli laji melkein mikä tahansa... ei näköjään ole tuttu joten en matsiin mene.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sea City Stormin sivuilta heidän valmentajastaan...

Mä olen puolestani hekotellut pitkin päivää tolle Sea City Stormin joukkueelle. NFL:ään draftatulla Klaus Alisella vahvistetun joukkueen piti uhoamisen perusteella tehdä koko kauden mittainen riemumarssi voitosta voittoon ja lopulta kaapata Vaahteramalja Raumalle, mutta kappas kutaletta kun sarjan avauksessa tuli yllättäen tunti turpaan tauotta Seinäjoelta, numerot 0-61 ja kaiken huipuksi vielä kotikentällä.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Annatkos tästä jonkin esimerkin? Vaikka ihan tältä palstalta.
Tässä:

Täydellistä lohkoa ei näissä voi saada (ellei ole Ruotsi), joten tämähän on erittäin mieluisa tulos. Mahdollisuudet ovat huippuluokkaa. Tässä minun näkemykseni siitä miten kisapaikka aukeaa:

...

5. Päävastustajat: Belgia, Puola ja Serbia Montenegro
-Voitot kotona, vähintään tasurit vieraissa. Ehkä yhteen tappioon on varaa. Nämä pelit PITÄÄ hoitaa, eikä mitään selityksiä.

6. Häntäpään jengeille korkeintaan yksi tasuri, ei enempää pistemenetyksiä.

...

Oma veikkaus on optimistinen, Suomi venyy koko lohkon voittoon, perkele. Ei se Portugali niin kova ole.

Neljä tuntia aikaa, kun Canalilta peli alkaa ja odotukset on korkealla. Vaikka Hodgsonin Suomi ei ole voittanut yhtään ottelua (vielä), niin tänään tulee ensimmäinen, on se ukko sellainen onnettaren suosikki näissä hommissa. Tasuria huonompaan tulokseen ei varmasti päädytä. Toki Hodgsonin lisäksi vaikutusta tulokseen on myös Puolan kotipaineilla ja heille ei niin hyvin sopivasta selkeästä pelin hallinnasta. Suomi tulee iskemään muutaman kerran terävillä vastaiskuilla ja maalejakin tulee. Tämä peli sopii kaikilta asetelmiltaan loistavasti maajoukkueellemme. Veikataan "turkin malliin" 1-3.

Suomi voittaa 3-1, maalintekijöinä Johansson, Eremenko ja Riihilahti.

Keskiviikkona haetaan ainakin piste Portugalilta. Lucitanian kuumakallet on kaadettavissa - niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin - pidetään oma pää puhtaana ja odotetaan niiden hermostumista.

Yksi pinna hyvä, mutta jotenkin tuntuu siltä että käymistilassa oleva Portugali nöyrtyy.

Suomella on mahdollisuudet kisoihin ,jos tärkeimmät pelaajat Litmanen,Eremenko,Hyypiä,Tainio&Väyrynen pysyvät terveinä ja tietenkin Jässin täytyy olla kunnossa ,koska hänen jälkeensä tasoero seuravaan maalivahtiin on aika suuri. Suomi pystyy voittamaan Portugalinkin ,jos paras kokoonpano saadaan kentälle ,koska Faktahan on se että kun Suomen parasta kokoonpanoa katsoo mahtuu se paperilla varmasti 16 parhaan Eurooppalaisen joukkoon ,mutta huippu mailla on joka paikalle kaksi hyvää pelaajaa meillä vain yksi joka paikalle. Tarkemmin sanottuna kaikkien parhaiden täytyy olla kunnossa kun kohtaamme näitä isompia maita. Muutamat pikku maat pitäisi hoitua kotona hieman huonommallakin kokoonpanolla ,joten onkin mielenkiintoista nähdä annetaanko näissä peleissä hauraille avainmiehille lepoaikaa joka saattaisi olla hyväkin idea vai?.

Hyvä joukkue voittaa, vaikka pelaisikin huonosti ja pari avainpelaajaa on telakalla. Suomi on siis hyvä joukkue. Hyvät joukkueet johtavat karsintalohkojaan, kuten myös Suomi. Ja koska eilisestä ei toivottavasti voi kun parantaa, ovat asiat vielä ihan hyvällä mallilla.

Hmm azerit, kazakit kuka niitten välillä eroa tekee tai näkee, samaa jengiä. Suomi kuitenkin haki jo pinnat pois kuljeksimasta Kazakstanista, azerit seuraavaksi...

Yhtä ketjua vähän silmäilemällä löytyivät. FF:n puolella homma lienee rivompaa. En uskalla käydä katsomassa.

Johtuu puhtaasti siitä, että SM-liigassa 10/14 joukkueesta pääsee pudotuspeleihin. EM-karsintalohkossa suhde on 2/8. Jos sama suhde (SM-liigan neljä parasta pudotuspeleihin) olisi kiekossakin, ei SaiPaa nähtäisi siellä edes nykyisellä "joka kuudes vuosi" tahdilla.
En avannut ovea vaan kuljin siitä. Kommenttini oli vastaus Live-:n naurettavaan provoon.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Siksi Teemun joukkue on useimmissa suomalaismedioissa nimenomaan Teemu Selänteen Anaheim Ducks, kirjoittaa Vainikainen. Ottakoon tuosta nyt nokkiinsa se Teemu-fani, joka tuntee piston sydämessään.

Syöttäähän Litmanenkin pallon erittäin usein Väyrysen kautta Kolkalle. Väyrynen siis vain noudattaa puppetmasterinsa telepaattista määräystä.

Kyllähän suomalaisenkin urheilumedian yhtenä tarkoituksena on noiden tähtien synnyttäminen ja kultin ruokkiminen. Ja sitä saa ainakin minun mielestäni arvostella.

Onneksi Puttemans on kuitenkin jo lyöty.
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
MTV3
Dolmen
23.20
(Dolmen)Salaisuuksien saari. Uudessa, 12-osaisessa ranskalaisessa jännityssarjassa nuori naispoliisi Marie saapuu synnyinsaarelleen häitään viettämään, kun kuolema käy perheessä, ja kaikki muuttuu hetkessä.
Tässä on tottakai huvittavinta itse sarjan nimi. Suomeksi käännettynä ruotsista vapaamuotosesti : Penis.
 

SGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei raha kiekkoa
Yhtä ketjua vähän silmäilemällä löytyivät. FF:n puolella homma lienee rivompaa. En uskalla käydä katsomassa.

Tummensit kolme kohtaa, ja siinähän se oikeastaan olikin. Loputhan osuivat aika hyvinkin oikeaan, Suomi todellakin voitti Puolan ja todellakin otti pisteen Portugalilta. Itse totesin, että Suomi johtaa lohkoaan, mitä se sillä hetkellä tekikin. Mitä ihmeen epärealistista siinäkin oli? Samassa ketjussa eräs hengenheimolaisesi ennusti, että Puolalta ja Portugalilta ei saada pistettäkään. Miksi et sille nauranut, sehän nyt meni vielä huomattavasti enemmän pieleen?

Tietenkin, jos haluaa nähdä jokaisen spekulaation yltiöoptimistisena epärealismina, on varmasti helppo ajatella, että koko kansa ajatteli Suomen jalkapallomaajoukkueen kävelevän EM-kisoihin. Vaikka kyllä jokainen edes vähän jalkapalloa seuraava tietää liiankin hyvin, että ne "huippumahdollisuudetkin" ovat pienet.

Enkä pitänyt sinulle heitettyä SaiPa-viittausta provona. Samalla laillahan koko Lappeenranta spekuloi SaiPan menestymistä, mutta ei teille nyt mitenkään hirveästi taideta naureskella? Samahan pätee HIFK:honkin, kaikki spekuloivat ensi vuoden mestaruudesta, vaikka se on täyttä yltiöoptimismia, ei nyt ole vielä vuosi 2013. Kai nyt kaikki nauravat sillekin. Ja HIFK:n kannattajien tulisi keskustella vain tyyliin "*ttu me mitää voiteta", jotta ei menisi yltiöoptimismin puolelle.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
snaipperi16:n ristiretki Selännettä vastaan Finnish Flash-ketjussa saavuttaa ainakin meikäläisen silmissä jo surkuhupaisiakin piirteitä.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
snaipperi16:n ristiretki Selännettä vastaan Finnish Flash-ketjussa saavuttaa ainakin meikäläisen silmissä jo surkuhupaisiakin piirteitä.

Et ole ainoa.. Miten jollain voi riittää energiaa ja mielenkiintoa tuollaiseen?!?

Provoaminenhan tuossa taitaa suurin syy olla, muutenhan Jari Kurri - Kaikkien aikojen Suomalainen kiekkoilija- ketju olisi jo pystyssä.. Mutta kun Finnish Flash- ketjulla ymmärrettävästi riittää lukijoita, niin mukava kai siellä on sivukaupalla jankata samaa paskaa..
 

Kaivanto

Jäsen
Nauran vuoden 1904 St. Louisin olympiamaratonille. Hurraava yleisö otti voittajana vastaan Fred Lorzin. Pian kuitenkin ilmeni, että Lorz oli tullut yli puolet matkasta auton kyydissä. Tämän vuoksi voittajaksi julistettiin toisena maaliin tullut Thomas Hicks. Hicksin avustajat olivat kumonneet häneen pitkin matkaa raakoja kananmunia, brandya ja strykniiniä. Ennen oli miehet rautaa, hiiohoi...
 

Reinomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Manchester United, Montreal Canadiens
Tässä:
Reinomies kirjoitti:
Hmm azerit, kazakit kuka niitten välillä eroa tekee tai näkee, samaa jengiä. Suomi kuitenkin haki jo pinnat pois kuljeksimasta Kazakstanista, azerit seuraavaksi...

Yhtä ketjua vähän silmäilemällä löytyivät. FF:n puolella homma lienee rivompaa. En uskalla käydä katsomassa.

Myönnän virheeni, katsoin tuolloin sarjaohjelmaa että seuraavana olisi vastassa Azerbajdzan ja epärealistisesti luulin että seuraavaksi Suomi pelaisi sitten azereita vastaan. Vaikka oletus oli niinkin epärealistinen niin ottelu todella kuitenkin pelattiin. FF:n puolella joku saattaa olla spekuloinut sitä että sen jälkeen olisi Serbia-matsi, joten älä ihmeessä kurki sinne ettet järkyty.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Tätä Uusi-Seelantilaisen paikan nimeä ei kukaan ihminen maailmassa osaa tai ei ainakaan muista kirjoittaa oikein, ainakin epäilen hyvin vahvasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös