Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Mille naurat juuri nyt?

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Kaivanto, 21.08.2005 klo 23.28.

 1. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Erään suomalaisen levykauppaketjun uutismeili kutsui minua tänään "rakkaaksi ihmispökäleeksi". Nyt en tiedä juoksenko hyperventiloiden safe spaceeni, soitanko Iltalehteen vai vaadinko rahat takaisin edellisestä ostoksestani. Ehkä teen ne kaikki. Pitää varmaan liittyä Facebookiin, että voin someraivota. Menee hukkaan täällä.

  Tai vaihtoehtoisesti: Hae oluen.
   
 2. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vihaan melkein kaikkia.
  Lainaus:
  Taisi Adi huomata saman ongelman, räkä vaan viiksistä valui kun toverit huusi nimeä. Vai oliko vanha propagandakettu, Goebbelsin Joseph, muutoksen takana? Otetaanpa yhteys Etelä-Amerikkaan ja kysellään sieltä, puheiden mukaan kaverukset porskuttaa täysissä voimissa edelleen niillä kulmilla.
   
 3. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Törmäsin myös tuollaiseen kyseisen levykaupan mainokseen. Pitääköhän tästä loukkaantua?
   

  Liitetyt tiedostot:

 4. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Tälle vastaan tulleelle youtube-kommentille niilo22:n työpaasauksia käsittelevässä videossa

  "Mua naurattaa näissä sekalaisissa Nuuloklipeissä kun aina on kuin eri ihminen videoissa. On huutokauppakeisarin vaimoa, turvonnutta tattitukkaa, vinonaamaista isis-sotilasta, blondia ysäripornotähteä ja mustatukkaista nääntyneen näköistä "nuorta gasellia", mutta jutut pysyy aina yhtä typerinä."

  Kuhtalaisesti luikautettu tossaja.
   
  Shard ja RäpyläRepe tykkäävät tästä.
 5. Kouhia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ralli se on viinarallikin.
   

  Liitetyt tiedostot:

 6. Pottakameli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Suosikki on varmaankin tattitukka. Se oli omaperäinen ja korosti pyöreitä poskia kivasti. Toinen suosikki on kultakutri laihdutuksen jälkeen. Kultakutri oli kunnossa brkl!!
   
 7. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Näytänkö minä sinusta tatilta? Ei ole tatti prkl. Ei siitä sen enempää. Nih.

  Ei vaan pakko kyllä arvostaa sitä muodonmuutosta, minkä Nipa teki tuossa taannoin. Enkä nyt puhu hiuksista.
   
 8. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Lainaus:
  Kiloja on kertynyt Lempäälän läskille tänä vuonna niin saatanasti kun ei syödäkään pyöräilijöiden ruokaa & kebabröpötysten.
   
 9. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Niilollehan lahjoitettiin joku 4 kebabbia pari pitsaa siipiä ja limsaa tässä taannoin. Linkkiä en jaksa puhelimella kaivaa, mutta videon nimi taisi olla joku Huh mikä lahjoitus. Siinä kyllä ollaan hyvin pian takaisin vanhoissa mitoissa & kuntokuurin.
   
 10. Johnny B. Goode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Iltalehti kertoo:

  "Vesilentokone pysäköi perjantaina Saunaravintola Kuuman terassin viereen. Tampereen ilmailuyhdistyksen puheenjohtaja Jyrki Isotalo kertoo Aamulehdelle, että Kuuman eteen pysäköity vesilentokone on vesitaso."

  Stop the madness!!! Mitä noituutta tämä on!!? Veteen parkkeerattu lentokone on vesitaso! Toisaalta ei sillä, parkeerashan se yks viiksivallu kulkupelinsä Hudson-jokeen, eikä ollut vesitaso.
   
  dana77 tykkää tästä.
 11. Pottakameli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Juu, kyllähän se oli hieno suoritus! Harmi kun läskien lisäksi lähti elämänilo ja tilalle tuli aikasempaa pahempi paasaus. Ollut tosin ilo nähdä iloinen Niilo pilkkimässä ja kalakisoissa, mutta muuten vaan paasataan.

  Lisäksi alkoholiton siideri maistui hyvältä. Kohta on varmaan VT on viettämässä ÄIJJIEN-iltaa ja puhutaan suureen puhelimeen.
   
  SMT tykkää tästä.
 12. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Itselleni. Tai sille miten tyhmä olen. Seuraava viesti oli KooKoon osiossa ja jotenkin ajattelin, että kyseessä on jonkinlainen vitsi.
  Lainaus:
  Ehkä se oli tuo sana "sentteri", joka toistui niin monesti, että vaikutti jo joltakin kuittailulta tai muulta, mutta suoraan sanottuna naurahdin tuolle. Heti perään naurahdin sille miten kauan kesti tajuta, että ihan asiallinenhan tuo kysymys on.

  Anteeksi @McTorso kuitenkin. Ja kiitos nauruista.

  Painotan, ettei ole mitään vittuilua tämä. Naureskelen lähinnä itselleni.
   
 13. abianos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, suomalaiset
  Jätkät, jätkät hei! Kuulkaas tätä, ja nauretaan yhdessä!

  Alko taas naurattaa ihan pirusti, vaikka asia surullinen onkin. Alko naurattaa siis nämä henkisiltä ja älyllisiltä kyvyiltään lauman puolukanpoimijat. Ne, jotka oppivat yhdistämään eri symboleja ja muodostamaan niistä mielessään kirjoitusta. Ne, jotka oppivat kyllä geometriaa ja algebraa, mutta joiden käsityskyky nyt vain on hyvin rajallinen. Yhtenä tunnusomaisena piirteenä ja yhdistävänä tekijänä näille lauman puolukanpoimijoille toimii juuri tämä asia, jolle nauran: nämä henkisesti hyvin rajalliset ihmiset eivät ymmärrä todellakaan muuta kuin symboleja, geometriaa ja algebraa ja puolukoiden määrän, eivät ymmärrä edes omaa parastaan ja siksi he kauhistelevat Suomen "pieniä" tuomioita rikoksia tehneitä kohtaan, vaikka Suomen lainsäädäntö on yksi niistä vahvimmista peruspilareista, joka on tehnyt maastamme yhden täydellisimmistä yhteiskunnista koko maailmanhistoriassa. Toinen seikka, josta tällaisen puolukanpoimijan tunnistaa on se, että he eivät rajallisten henkisten ja älyllisten kykyjensä vuoksi edes ymmärrä, kuinka uskomattomassa yhteiskunnassa me elämme, vaan päinvastoin, he haukkuvat kotimaataan ja näkee kaikkialla pelkkää paskaa, vaikka itse ovat vain kusta. Ahahahaha. Yhtykää nauruun, nauretaan näille heikkomielisille hoopoille tai mitä lue vammaisia ovatkaan!
   
  Txjokeri tykkää tästä.
 14. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Nauran, koska tänään on palkkapäivä. Nauraen pankkiin!
   
 15. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Minulla on vasta ensi viikolla ja en aio tosin pankkiin fyysisesti mennä, mutta kyllähän se naurattaa, kun siellä pieni kesälahjakin odottaa.
   
 16. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  No en minäkään fyysisesti. Verkkopankkiin kylläkin. Pitää käydä aina tarkistamassa, että summa on oikea. Aina ei ole ollut.
   
 17. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Ei ole todellakaan aina ollut kaikenlaisissa hanttihommissa edes sinne päin. Se hyöty vanhenemisesta, koulutuksesta ja kuukausipalkkaisuudesta on, että ei ole erheitä enää näkynyt.

  Jostain syystä summa vaihtelee aina joskus sentin tai pari, mutta käytännössä sama summa aina tai sitten enemmän, jos on ne bonukset. Vuorotöissä taitaa tulla koko ajan jotain lisiä ja ne sitten lasketaan väärin. Se tuskin naurattaa.
   
 18. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Ehkä työnantajat ajattelevat, että kesähessuille ei tarvitse maksaa aina ihan täyttä palkkaa. No kyllä se sieltä on aina tullut, kun on käynyt kyselemässä.
   
 19. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tämähän se on, kun ei voi tietää kuinka paljon siinä on tahallista yritystä jossain pikkupuljussa jättää maksamatta. Isot firmat ei maksa tahallaan väärin, mutta onko siellä joku kesähessu maksamassa kesähessulle.

  Kerran jäi kokonaan tulematta yhden miehen siivousfirmasta viimeisen kahden viikon kesäpalkka. Se on eri ketjun asiaa se, koska ei todellakaan naurattanut.
   
 20. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Tuo minun työpaikkani on kyllä melko iso, joten kai siellä sitten joku Hessu Hopo niitä makselee.
   
 21. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
  Nauran sille että svedut, miehet ja naiset, värjäävät päänsä valkeiksi, olevinaan pellavapäitä.

  Yhtä pellavapäitä ovat kuin Adolf Hitler, tuo itävaltalainen nulikka.

  Ainoat oikeat pellavapäät ovat hämäläiset tai kannakselaiset. Kuten minä.
   
  Blöö tykkää tästä.
 22. Linnankundi Jäsen

  Iltalehtien uusia nopeusvalvontakameroita käsittelevien juttujen kommentointia. Kyllä on pienestä asiasta saatu isoja itkupotkuraivareita. Vaikuttaa siltä, että Suomen liikenne ei jatkossa toimi ja liikenne muuttuu vaaralliseksi ylinopeuksien valvonnan vuoksi.
   
 23. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Videotuomarointi aiheuttaa paljon närää ja aina tuomiot ei edes ole oikein.
   
 24. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Lainaus:

  Lopetin tarkalleen 6 vuotta sitten ilta/sanomien lehden lukemisen sähköisessä muodossa, oikeastaan kaiken keltaisen median seuraamisen muutenkin. En kadu. Enkä nettiuutisia lue mitenkään, edes ylen tuottamia. Iltsikan Juhannus-numeron voi paperisena roudata mökille ja katsoa jutin grillivinkit, kesävisan juhannusneidon tissit ja hymyn :)

  Erinomainen päätös, aika täällä on rajallista, enkä halua käyttää sitä iltalehden kommenttipalstan yms. lukemiseen. Toista on jatkoaika.com :)
   
 25. hammer lynx Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Brøndby IF
  Lainaus:
  Denmark says hi!
  Mutta olet väärässä. Kannakselaiset ovat pääsääntöisesti itä-balttilaisia ja slaavien sekä fenno-ugrilaisia hybridejä.
   
  Konsta Kepuli tykkää tästä.