Mika Järvinen - floppi vai toppi

  • 125 314
  • 395
Unohdit vaan mainita sen, että Riksman torjui viikon sisällä voitot mm. Lukosta (1 omiin), JYPistä (nollapeli) ja Bluesista (1 omiin). Jokainen noista kolmesta pelistä sisälsi aika monta geimseiveriä. Aika hyvin puusta veistetyltä veskarilta. Eihän tämä Riksmanin ketju ole, mutta kunhan nyt korjasin äijän kokonaiskuvaa hieman.

Itselle on jäänyt Riksmanista vahvasti samanlainen kuva kuin muuan Lundellista: kun joukkueella menee hyvin, pelaa Juusokin hyvin mutta vaikeuksien ilmetessä ei pysty "yksin" kannattelemaan jengiä edessään. Jossain ketjussa joku kuvailikin Riksmania lauseella "tykkää voittaa muttei vihaa häviämistä" joka mielestäni kuvaa miestä täydelleen.

Järvinen taas melko hyvä riskihankinta Jokereilta, nimenomaan tulevaisuuteen katsoen. En vieläkään tosin usko että Järästä mitään maailmanluokan veskaa tulee pääosin koostaan johtuen, SM-liigaan varmastikin hyvätasoinen molari silti. Myös mestaruustason saavuttaminen epäilyttää vahvasti, mutta ei siltikään tule millään tasolla ikävä kerta toisensa jälkeen viimeistään finaaleissa täysin sulanutta Riksmania. Keväällähän se sitten toivottavasti nähdään miten molemmat pärjäävät tosipeleissä.
 
Suosikkijoukkue
En gång HIFK, alltid HIFK. Real Madrid
Joukkueilla on erilaisia tarpeita. HIFK tarvitsee tälle kaudella kokeneen ja suhkot varman kaverin myös Saken takia. Jokereilla on taas projekti aluillaan ja kokeilevat nyt aikansa Järvistä. Kannattaa muuten muistaa, että Järvinen ei ollut Kekäläisen hankinta...

Riksmanin ja Lundellin vertailu taas on naurettavaa Juuson vähättelyä. Toinen kaveri on SM_liigassa valittu jopa parhaaksi pelaajaksi ja pelannut pari kertaa finaaleissa (vienyt sinne jopa Ässät). Riksman on sentään vähän kiertänyt maailmallakin, vaikka ei missään nimessä NHL-tasoa olekaan. Lundell taas on, noh Lundell. Pelaa ainoastaan sen takia IFK:ssa, että on oltava tuttu jätkä kakkosena jos ykkönen dyykkaa. Moneen vuoteen liigassa kukaan ei ole ollut Längestä kiinnostunut.
 

Make#34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit/Kiekko-Vantaa
Kiitos Päivän pelistä Järvinen. Äijähän oli oikea kumiukko. Jeren pyssylle ei voinut mitään kun ei nähnytkään mitään.
Kovasen oman maalin ohjurille ei voinut kuin levittää kädet!
Kova on Järä kyllä ollut!
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kiitos Päivän pelistä Järvinen. Äijähän oli oikea kumiukko. Jeren pyssylle ei voinut mitään kun ei nähnytkään mitään.
Kovasen oman maalin ohjurille ei voinut kuin levittää kädet!
Kova on Järä kyllä ollut!

Oli muuten uskomaton jalkavenytys toisessa erässä vasemmasta alakulmasta. Aiai! Suomen Hasek.
 

Inspektööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Maajoukkue
Mikäli Järä jatkaa vastaavilla otteilla kuin tänään niin ei jokerit ainakaan maalivahtiinsa tule tällä kaudella kaatumaan. Järä otti tänää monia erittäin tärkeitä torjuntoja ja piti joukkuettaan pystyssä niinä aikoina kun sitä eniten tarvittiin. Bluesin maaleille ei voinut mitään, varsinkaan ensimmäiselle.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Järvinen on alkukauden haparoinnin jälkeen alkanut pelata ihan mallikkaasti ja tänään Blues pelissä oli kyllä parhaimpia, varsinkin 1 erässä kun joukkue unohti luistella kokonaan. Tosiaan 1-1, 2-2 maaleille Järä ei voinut mitään. Nyt mulla alkaa olla vähän jo luottoa Järvistä kohtaan. Olin varmaan liian hätäinen ja liian vaativa. Uusi joukkue kumminkin ja ykkösveskarin paikka, niin se on tosi haastava tilanne.
Ja vielä kun joukkue on Jokerit, jossa aina ollu maalivahtipuoli kunnossa, niin paineet ovat varmasti Järällä hirveät. Onneksi peli on parantunut koko ajan, ja täysin luottavainen olen kyllä. Onhan Järä nyt paljon parempi Mikko Strömberg.
 

Acid

Jäsen
Uskaltaakohan tänne kirjoittaa mitään vai meneeköhän taas hätäilyn piikkiin. Vaikuttaa siltä, etä mulla on hieman eri vaatimustaso koskien Jokereiden ykkösveskaa kuin monilla muilla. Täällä on puolusteltu Järää, sillä että hän on nuori ja kokematon ja tämä on uusi tilanne hänelle. Ei kiinnosta pätkän vertaa. Jokerit on tässä meidän pikku sarjassa suurseura ja näillä resursseilla täytyy menestyä. Maalivahti on se tärkein pelaaja. Ei tänne jumalauta voida tulla harjoittelemaan ykkösenä oloa. Arvostelen Järvistä sen mukaan, että tällä hetkellä hän on Jokereiden ykkönen. Mikään muu ei kiinnosta. Kuten jo kauden alussa totesin Järvinen ei ole lähellekään riittävän hyvä viemään jenginsä finaaleihin, ei nyt eikä seuraavillakaan kausilla. 91,45% ja 2,58 on suorastaan naurettavaa. Kakkoselle ok, mestaruutta tavoittelevan jengin ykköselle toi taas on säälittävää. Kyllä olen nähnyt niitä pelejä ( 9kpl Järvisen peleistä).

Ymmärään hyvin joidenkin hehkutuksen Järvisen maagisista pelastuksista. Kuten aikaisemminkin mainitsin niin Järähän on näyttävä veska. Usein se tilanne ei ole niin paha kuin miltä Järvinen sen saa näyttämään. Järvinen aiheuttaa itse monia tilanteita tulemalla rajusti vastaan ja heilumalla välillä miten sattuu. Suoraan poikittaissyötöstä tyhjään tehtyjä maaleja on tullut jo lukuisia ja lisää tulee. Ei se aina ole puolustuksen vika. Järä tulee niin rajusti vastaan, ettei se ole vaikeaa pelata häntä ulos. Myöskin viiva vedoissa missä on vähän enemmän porukkaa maalin edessä Järä on ihan kusessa, kuten jo aikaisemminkin kirjoitin. Ei pääse vastaan, ei näe mitään, eikä ton kokoinen jätkä peitä mitään.

Missään nimessä en halua Järvisestä eroon. Toi pomppiva pikku-ukkohan on aivan helvetin viihdyttävä tapaus ja jos sitä pituutta olisi suotu edes 10cm lisää niin hänestä tulisi tähän sarjaan todella kova tekijä. Tälle kaudelle ei välttämättä toista veskaa edes kannata hankkia, jos sitä rahaa ei paljoa ole. Ensi kaudelle sitten kova kaveri ( ei tarkoita mitään eläkeläistä) rinnalle ja Järälle se 15-25 peliä runkosarjassa ja pleijareissa kehiin jos tarvitaan. Kyllähän minä toivon että Järästä tulisi riittävän hyvä ykkönen johdattamaan joukkonsa finaaleihin. Valitettavasti en vain näe tähän mitään mahdollisuutta. Pelaavana kakkosena tai tandem vahtina taas homma varmasti toimisi.

Missään vaiheessa en ole pää punaisena painellut mitään nappuloita. Ihan rauhassa yritän vain kertoa oman näkemykseni siihen kuinka hyvä Järvisestä voi tulla ja mihin se tulee riittämään.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sitten jos vielä vaikka vertaisit miesten palkkapusseja ja sitä minkä puolustuksen takana Järä pelasi alkukautena, että nyt tällä hetkellä ei tule noilla vertailu jutuilla yhtään Riksmania ikävä.

No löytyykö sulta niitä palkkatietoja vai huutelitko vain lämpimiksesi?
 

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No löytyykö sulta niitä palkkatietoja vai huutelitko vain lämpimiksesi?

No ei mulla ole tarkkaa tietoa, mutta oletan että Riksman tienannee sen 150k€ ja kun Järä pelannee about puolella tosta rahasta. Jos menee pahasti vikaan, niin en suostu ristiinnaulittavaksi. Jokereissa Juuso nyt tienasi muistaakseni jotain ~200k€.

mtv3:n sivuille juttua MV:den palkoista
Tuohon päälle vielä rahastoitava osuus, oliko se nyt maksimissaan 50k€.

Järällä on nyt Bluesi pelin jälkeen lähes sama % kuin Riksmanilla.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No ei mulla ole tarkkaa tietoa, mutta oletan että Riksman tienannee sen 150k€ ja kun Järä pelannee about puolella tosta rahasta. Jos menee pahasti vikaan, niin en suostu ristiinnaulittavaksi. Jokereissa Juuso nyt tienasi muistaakseni jotain ~200k€..

Arviosi voivat olla hyvinkin suuntaa-antavia. Tarkkoja lukuja kun ei ole tiedossa kummallakaan. Järvisen "hintaa" nostaa Kalpasta ulos ostettu sopimus, joten 70k€-80k€ voi olla vähän alakanttiin. Juuson 150k€ on varmaan suuruusluokaltaan oikea.

Järällä on nyt Bluesi pelin jälkeen lähes sama % kuin Riksmanilla.

Torjuntaprosenttien valossa tasaista vääntöä. Mielenkiintoista nähdä kauden edetessä ja varsinkin poffeissa, missä mennään. Oletan, että siellä kummatkin joukkueet kuitenkin ovat.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kuten jo kauden alussa totesin Järvinen ei ole lähellekään riittävän hyvä viemään jenginsä finaaleihin, ei nyt eikä seuraavillakaan kausilla. 91,45% ja 2,58 on suorastaan naurettavaa. Kakkoselle ok, mestaruutta tavoittelevan jengin ykköselle toi taas on säälittävää. Kyllä olen nähnyt niitä pelejä ( 9kpl Järvisen peleistä).

Ja millähän perusteella 91,45% torjuntaprosentti ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,58 on naurettavia, ilmeisesti tarkoittaen että ne on naurettavan huonot tilastot? Viime kaudella NHL:ssä mestaruutta juhlineen Antti Niemen torjuntaprosentti oli pudotuspeleissä 91,0% ja päästettyjen maalien ka oli 2,68. Muutenkin aika naurettavaa väittää etteikö Järä voisi viedä joukkuettaan finaaleihin nyt tai tulevilla kausilla, vaikka kuinka kristallipallosi olisi kirkas ja luulet näkeväsi siitä tulevaisuuteen. Tällä hetkellä Järvinen vaikuttaa ihan kehityskelpoiselta kaverilta joka on nostanut alkukaudesta tasoaan aivan kuten Jokerit muutenkin. Järvisen torjuntaprosenttia ja päästettyjenmaalien keskiarvoa painaa myös muutama iso numeroinen tappio jotka pienellä ottelumäärällä kauden alussa vaikuttavat kokonaiskuvaan enemmän kun pelejä alkaa kertymään enemmän. Tän hetken otteilla en näkisi Jokereilla mitään suurta tarvetta uuden veskarin hankkimiseen.
 
Viimeksi muokattu:

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Arviosi voivat olla hyvinkin suuntaa-antavia. Tarkkoja lukuja kun ei ole tiedossa kummallakaan. Järvisen "hintaa" nostaa Kalpasta ulos ostettu sopimus, joten 70k€-80k€ voi olla vähän alakanttiin. Juuson 150k€ on varmaan suuruusluokaltaan oikea.
Arveluita toki, mutta tekisi mieli korottaa tuota Riksmanin palkkaa, kun tuo palkka mikä tuossa linkittämässäni mtv3:sen jutussa on ilmeisesti vuoden 2008-2009 tulot Suomessa. Ja Riksman tulikin takaisin kaudelle 2008-2009 eli tuossa on vain puolen vuoden palkka ja tuskin Riksman lähtisi edes HIFK:n n. 50% palkanalennuksella.

Torjuntaprosenttien valossa tasaista vääntöä. Mielenkiintoista nähdä kauden edetessä ja varsinkin poffeissa, missä mennään. Oletan, että siellä kummatkin joukkueet kuitenkin ovat.
Jos Riksman pysyy kunnossa niin hän on hyvä maalivahti, mutta Jokerit ei enää halunnut ymmärtääkseni pitää loukkaantumis herkkää maalivahtia. On liikaa huonoja muistoja liittyen Riksmaniin ja Markkaseen tässä viime vuosina.

Tällä hetkellä uskon, että Riksman+HIFK:n puolustus on edellä Jokereiden vastaavaa, mutta tässä on vielä pitkä kausi edessä aikaa harjoitella.

Järä on kuitenkin nostanut nyt tässä viime aikoina tasoaan, toki samalla Jokerien puolustuspelaaminenkin on parantunut. Ja olen siinä uskossa että tuo nyt sitten saattaa riittääkkin 4-sakkiin, mitä itse pidän Jokerien tavoitteena tänä vuonna.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
On liikaa huonoja muistoja liittyen Riksmaniin ja Markkaseen tässä viime vuosina.

Tätä itsekin ihmettelen. Siis vittu, meillä on nähty jonipuuruloita luukulla ja silti meidän maalivahtikaksikko on nyt Järvinen-Strömberg. Jos Järvinen jatkaa nykyisiä otteitaan (pakko myöntää, itse en odottanut näin hyvää peliä ja tasaisia otteita), niin mikä tilanne meillä on? Vähän sanlainen kuin Jussin kanssa: ykköseen voi luottaa, mutta kakkonen voi sitten tehdä tuhojaan. Vittu, milloin meille saadaan luotettava kakkonen?
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toi pomppiva pikku-ukkohan on aivan helvetin viihdyttävä tapaus

Ehdottomasti sama. Tuossa Blues pelissäkin tapahtui "hauska" tilanne, kun Jokerien maalille syntyi kauhea sählinki (oliko tokan erän alussa?), niin Järä makasi maalilla mahallaan jalat kentälle päin ja sätki jotenkin hullunkurisesti siellä kun ei yhtään tiennyt missä kiekko on :)

Vastaavia tapauksia löytyy kyllä aiemmistakin peleistä. Vaikka nuo ovatkin vaarallisia tilanteita, niin silti huvittavia. Todella viihdyttävä kaveri on kyseessä. Jotenkin erilaista kun on piiiiitkästä aikaa nuori, kehittyvä ja viihdyttävä veskari kehissä.
 

FatMamba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän PygmiJärä tosiaan viihdyttävä veskari on. Huikeat refleksit ja muutekin näyttävä tyyli. Viime aikoina torjuntamäärät peleissä suuria ja torjuntaprossa parantunut pikku hiljaa jo lähes tyydyttävälle tasolle.

Siltikin, kun kattoo esim. elisen Ässämatsin maalit, niin olishan ne molemmat ollut estettävissä. Varsinkin jälkimmäinen oli Järälle niin inhottavan tyypillistä haparoivaa pomputtelua, että karmaisee ajatella moisia maaleja kevään ratkaisupeleissä. Joo patapaidan maalille hutasussa oli maskia edessä mutta silti.

"Helpot" maalit syö Jokerimiestä vaan niin pirusti varmaan myös askin sisällä, vaikka kuinka monta huipputorjuntaa otteluun muuten mahtuisikin.

Voittava veskaripeli tarkoittaa kliseisesti, mutta mielestäni paikkaansa pitävästi edelleenkin seuraavaa:

- kaikki perustilanteet hoituu varmasti
- gameseivereitä riittävä määrä
- ei yhtään helppoa sisään

Tähän Järällä on kiistatta matkaa. Pidän ukkelista noin muuten kyllä. Hymyilevä ja rennonoloinen kaveri istuu aina jokerinippuun, olkoonkin Hattulasta lähtöisin.
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Järvinen on tällä hetkellä liigan veskaritilastossa kolmantena (torjunta-%), mikä on kyllä loistava suoritus, kun ottaa huomioon alkukauden suurimaaliset pelit. Torjunta-% oli jossain vaiheessa muistaakseni 88 %:n kieppeillä, nyt jo yli 92 %. Kyllähän meillä on tässä riittävä ykkösveskari liigaan, mutta haluaisin siltikin hänen aisaparikseen jonkun pelitaakkaa oikeasti helpottamaan pystyvän veskarin.

Ihmettelen kyllä, miksi Jokereiden osalta on näin hiljaista pelaajamarkkinoilla. Kauden aikana joukkuetta on täydennetty ainoastaan Kovasella. Mutulla voisi sanoa, että kaikissa muissa joukkueissa liikehdintää on ollut enemmän.
 

Järä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihmettelen kyllä, miksi Jokereiden osalta on näin hiljaista pelaajamarkkinoilla. Kauden aikana joukkuetta on täydennetty ainoastaan Kovasella. Mutulla voisi sanoa, että kaikissa muissa joukkueissa liikehdintää on ollut enemmän.

Saattaa hyvin olla, että toimistolla on rauhassa odoteltu verorajaa. Mitään paniikinomaista tarvetta hankintoihin ei ole ollut, koska peli on kulkenut tuloksellisesti kohtuullisella tasolla.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Siltikin, kun kattoo esim. elisen Ässämatsin maalit, niin olishan ne molemmat ollut estettävissä. Varsinkin jälkimmäinen oli Järälle niin inhottavan tyypillistä haparoivaa pomputtelua, että karmaisee ajatella moisia maaleja kevään ratkaisupeleissä. Joo patapaidan maalille hutasussa oli maskia edessä mutta silti.

Järvisen eilisen pelin nähneenä voin huoletta todeta, että kyllä miehen perustaso riittää teille ykkösveskan paikalle. Ainoa asia mistä olisin huolissani on pään kestävyys. Eilen kun Ässät syttyi ottelun loppua kohden ja yleisökin alkoi samalla mylviä, niin Järvisellä alkoi jokainen kiekko polttaa ja nuo kaksi Ässien tekemää maalia olivatkin seurausta haparoinnista/pomputtelusta. Muuten hoiti leiviskänsä ja rankkaritkin tarttuivat kohtuu hyvin.
 

kymppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit on tällä kaudella tuntunut päästäneen hirveän määrän maaleja, jotka pomppivat omista pelaajista sisään. En tiedä onko tämä enää sattumaa, vai vaan seurausta siitä, mikä Järvisen koko&torjuntatyyli on.

Muutaman loistavan pelin jälkeen Järvinen on muutenkin antanut viime aikoina itsestään parhaimmillaankin keskinkertaisen kuvan. Jos nyt rehellisiä ollaan, niin vaikea uskoa Järvisen pystyvän pelaamaan tasaisesti todellisella huipputasolla. "Ihan ok" maalivahti valitettavasti ei liigassa riitä. Eri asia toki se, löytyykö tähän aikaan vuodesta enää sitä huippuveskaria.
 

Partanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
"Ihan ok" maalivahti valitettavasti ei liigassa riitä.

Hyvin riittäisi jos edessä olisi hyvä puolustus, mitä meillä ei ole. Yhtä lailla huippuveska riittäisi paskan puolustuksen takana. Jos molemmat tontit olisi huippukondiksessa, voitaisiin katsella nollapeliputkia. Nyt kun veska on "ihan ok" ja pakisto "ihan ok", maaleja pitää mättää niin perkeleesti että voidaan olla kuivilla pelissä. Onneksi hyökkäys on parempi kuin "ihan ok".
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vituttaa tämä minuakin. Älkää edes vastatko, jos luulette, että minä saan tästä jotakin kicksejä. Tuossa on Järän viime aikoijen tilastot. Onhan se vitun hyvä jätkä, torjuu näyttävästi ja sitä rataa. Paljonko meillä on varaa antaa tasoitusta. Nuo luvut ovat liigan virallista tilastoa*.

Pel-Jok nyt 5-0, torjunnat 23-7.
Jok-Kär 1-5, torjunnat 19-43.
Jok-Kal 5-3 torjunnat 13-20.
Äss-Jok 3-2 ja torjunnat 31-40

*Toki ymmärrän sen, että "lievä" haparointi on lähinnä Jortsun vika. Väärä pelikirja, Jortsun kirjassa veskari torjuu.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pel-Jok nyt 5-0, torjunnat 23-7.

Ton pelin vika maali meni kyllä Ströballe, jos se jotakin lohduttaa.

Mutta mutta, en nyt Järää lähtisi hirveästi dumaamaan. Suurimmat ongelmat on puolustuspelissä ja valmennuksessa. Puolustuspelin ongelmatkin ratkeaisi jo melko hyvin jos AJ Niemi saataisiin pois sieltä sähläämästä. Mutta Jortikkaan alkaisin kääntämään katseita tässä vaiheessa. Kyllähän mun mielestä Järää pitäisi välillä lepuuttaakin. Nuori jätkä joka pelaa ensimmäistä kauttaan ykkösenä, niin kyllä vähän lepotaukojakin pitäisi antaa. Eipä olisi Ströbakaan aivan kylmiltään aina maalissa, kun edes auttavaa tuntumaa olisi.
 

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
Jokerit tarvitsee uuden veskarin. Katsoo miten päin vaan niin jos veskarilla on 7 torjuntaa ja 4 on mennyt omiin niin ei tota voi maton alle lakaista millään verukkeella.

No, ei sillä. 30 vetoa kohti pelsu maalia ja 0 sisään. Jossain mättää.... Jortikka vaihtoon ja Järälle hyvä stuntti / uusi 1 mokke.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Meidän maalivahtitilanne: Järvinen on liigatason veskari, Strömberg ei ole liigatason veskari.

Järvinen ei kuitenkaan ole ns. selvä ykkönen Liigaan, joten siihen tarvitaan pariksi kaveri, joka pystyy pelaamaan säännöllisesti liigaa. Jos ei Keklulla ole samantien joku kaveri mielessä niin hakisin treidillä/lainalla Mestiksestä jonkun laadukkaan kaverin, jolla on pelituntumaa, ja Ströbä sitten sinne korvaamaan. KiVan peleistä Keklulla on varmaan hyvä kuva Mika Norjasta, joka on vetänyt suht hyvän alkukauden.

Ykkösvaihtoehto olisi ainakin itselleni hankkia Järän pariksi Noronen, koska siinä on selvästi kaveri, joka kykenee pelaamaan laadukkaasti Liigassa. Please, ei mitään Toskalaa Keklu...
 

JK43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Boston
KiVan peleistä Keklulla on varmaan hyvä kuva Mika Norjasta, joka on vetänyt suht hyvän alkukauden.
Norja on kyllä aloittanut "suht hyvin" (=ykkönen torjuntaprosenteissa, ja nollapeleissä, kakkonen päästettyjen maalien keskiarvossa). Isokokoinen ja peittävä maalivahti, ilman muuta ainakin kokeilun arvoinen. Melko kokematon kyllä vielä jopa mestistasollakin mutta jotain ratkaisuja on tehtävä.

Ainakaan Kärpät-pelin maalit eivät menneet Järvisen piikkiin. Jollain on joukkue kuitenkin saatava hereille, enää ei voi ottaa taulukossa alapuolella olevilta joukkueilta pataan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös