Miettisen pelikielto lyhennetty, hienoa SM-Liiga!

  • 29 873
  • 309

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Itse en ole tässä ketjussa kertaakaan ottanut kantaa itse taklaukseen, koska ketjun otsikko koskee Miettisen pelikiellon lyhennystä ja sittemmin sen perumista. Itse asiassa ei liene enää oleellista itse taklaus, koska mielestäni Moberg niin selvästi sanoi antaneensa pelikiellon taklauksen seurauksista, siis Rauteen loukkaantumisesta. Koska Rautee ei loukkaantunutkaan, oli peruste pelikiellolle siis väärä ja olematon. Tässä Mobergilla oli valittavana nyt sitten kaksi tietä, periaatteessa:

- poistaa pelikielto, johon valtuudet ei riittänyt (toki ne valtuudet olisi voinut liigahallitukselta pyytää) => ei lupaa pelikiellon perumiseen => Mobergin erottaminen

- rankaista TPS:aa joka selkeästi oli alkuperäisen virheellisen informaation takana, jonka perusteella virheellinen tuomio annettiin. Ja ennenkaikkea rankaista TPS:aa tuntuvammin kuin Kerhoa ja Miettistä. Valtuuksista tähän en tiedä, mutta taas olisi ollut liigahallituksen päätettävissä

Oma kantani on, että Miettisen pelikielto oli kohtuuton. Virhe ei ollut Mobergin, vaan sen tahon joka Mobergille virheellistä informaatiota loukkaantumisesta antoi. Se siis tästä tapauksesta, ihan eri asia sitten onkin, pitääkö pelikieltoja jaella seuraumusten mukaan vaiko teon mukaan.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Clipistä...

Katsoin tuosta Flonaldon linkistä vasta nyt tuon surullisen kuuluisan taklauksen, ja ja ja...

Miettiselle 5+20 ehkä menettelee, halutessaan olisi luultavasti voinut estää törmäyksen, varsinkin kun ennen kontaktia näkyy että Rautee koittaa kaartaa pois alta. Tosin 2min olisi ollut ihan yhtä kelpo, tai jättää ilman rangaistustakin. Mielestäni 2min olisi ollut sopiva (voiko polvitaklauksesta antaa edes 2min?).

Toinen seikka onkin sitten tuo varusteiden lentely ympäri kenttää. Kyllä tuli sellainen olo, että tuota on harjoiteltu ennenkin... Kaikki kamat eri suuntaan, ja kaikki helposti irtoava irti vaan. Jos kypärässä ei olisi remmipakkoa, niin sekin olisi lentänyt varmaan neljänteen ilmansuuntaan. Ja tepsifanien on ihan turha selittää mistään "kipuefektistä", kyllä tuossa jokainen näkee että pientä dramatisointia on ilmassa...

Eli 3 ottelun pelikielto oli alunperin jo hanurista. Todella syvältä.

Mutta mutta. Kun pelikielto langetettiin, täälläkin nousi valtava älämölö, jossa kritisoitiin sen pituutta. Sitten kun saatiin mitä haluttiin, eli kielto yhteen otteluun, älämölö nousi taas. Ja päiviteltiin miten sitä nyt mentiin muuttamaan. Ja kun ilmoitettiin että rangaistuksen muuttaminen ei ollut Mobergin vallassa, vaan edellinen tuomio pysyi voimassa, älämölö senkuin yltyi. Missä vaiheessa sitä sitten ollaan tyytyväisiä?

Moberg teki virheen
--> Moberg koitti korjata virhettä tekemällä toisen
-------> Mobergin jälkimmäinen virhe korjattiin, toteamalla ettei hänellä ollut valtuuksia siihen mitä teki.

Tottakai koko episodi on aika surkuhupaisa, mutta tämä viimeisin osio oli mielestäni oikea ratkaisu. Eli liigan puolelta näytetään, ettei kuka tahansa voi ilman valtuuksia tehdä mitä haluaa. Jos Mobergilla EI ole valtuuksia kumota rangaistusta, niin mitä sm-liigan pitäisi tehdä kun Moberg ylittää valtuutensa? Niinpä...

Ja mitä tulee noihin harkimo-jokerit-salaliitto-kytköksiin, niin hohhoijaa... Kannattaisiko joskus miettiä edes hieman ennenkuin tekee itsestään tyhmän? Ja vaikka koittaa ottaa selville se seikka, tekeekö Harkimo yksin ne päätökset, vai vaikuttaako sm-liigan päätöksiin kenties enemmänkin ihmisiä? Niinpä...

Ja jos nyt mietitään että Harkimo kaikesta huolimatta pystyy manipuloimaan seurojen edustajia mielensä mukaan, ja haluaa Jokereille mahdollisimman paljon etua, niin eikös hpk:ta pitäis auttaa? Näillä näkymin tps on tulossa vastaan, kovalla taistelutahdolla. Erittäin vaikea vastus. Hpk on taas lievässä kriisissä, ja jos se pääsisi 7 ottelun jälkeen jatkoon, se olisi myöhemmässä vaiheessa varmasti helpompi vastus. Ja jos hpk voittaisi tps:n, jokereille tulisi vastaan huomattavasti tps:ää helpompi vastaus (omasta mielestäni). Joten mietitään sitäkin hetki, kenelle on loppujen lopuksi hyötyä ja mistä...

Miettikääpä sitä.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Clipistä...

Viestin lähetti Kyyberi

Eli liigan puolelta näytetään, ettei kuka tahansa voi ilman valtuuksia tehdä mitä haluaa. Jos Mobergilla EI ole valtuuksia kumota rangaistusta, niin mitä sm-liigan pitäisi tehdä kun Moberg ylittää valtuutensa? Niinpä...

Huomautus ja Frankilta toteamus, että mopon keula nousi vähän ja postin/kauden hoitaminen kunnialla loppuun? Ei voi välttyä ajatukselta, että fuduissa olisi taas takana jotakin ukkojen (jopa wanhoja) skriittoja.

Olisi luullut, että rekrytoinnin yhteydessä olisi toimenkuva toimintavaltuuksineen käyty tarkasti koko ryhmän läsnäollessa läpi ja yhteisesti ymmärretty. Ei Frankikään ole tyhmä eikä eilisen teeren märkäkorva.

Noooh, Pojat on poikia, mitä näistä. Edelleen: toivottavasti virheistä opitaan niin, ettei tätäkin epäkohtaa tarvitsisi enää ensi kaudella katsella. Lääkärintutkimuksia tjsp kehiin.
 

Orange

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Packers
Jippiijaijahuu, sirkus on täällä!

Moberg sanoi, että Miettisen taklaus oli käytännössä puhdas mutta pelaajan loukkaantuminen aiheutti pelikiellon. Sitten kun pelaaja ei loukkaantunutkaan, poistettiin pelikielto.

Onko sm-liigan käytäntö siis nykyisin, että puhtaastakin kontaktipelistä tulee tuomiota jos pelaajalla on huono mäihä ja sattuu vaikka kaartumaan väärässä kulmassa jäähän ja satuttamaan itsensä. Ei millään pahalla mutta SILTÄ TÄMÄ ALKAA NÄYTTÄÄ!

Kärjistettynä kääntäen pelaaja saa vetää polvella taklauksia niin kauan kunnes vastustajan ristisiteet tai lumpiot paukkuvat. Siiten arvioidaan vamman laatu ja sitten pelikiellon pituus.

Ja sitten tämä noin tsiljoonassa ketjussa tänä talvena toistunut eipäs-juupas-tekipäs-eipäs tehnyt -väittely kahden joukkueen fanien välillä. Oletetaan tilanne toisin päin. Taklaaja olisi esim. ollut Alatalo ja uhri Kenig, joka olisi kokenut ihmeparantumisen kuten Rauteekin. Alatalolle olisi napsahtanut 3 peliä. Sitten Kari Jalonen avaa sanaisen arkkunsa ja peliokielto lyhenee. Tässä välissä sm-liiga järjestelee sirkuksensa näytännöt uusiksi ja vaihtaa klovnista toiseen. No jo alkaa Hämeenlinnassa Kari Jalosen nitinästä valitus ja itku ja hampaidenkiristys. "Siis eihän meidän lääkärit..." Samaan aikaan Tps-fanit hokevat Mobergin nimeä kun mantraa pelikiellon lyhennyttyä yhteen peliin. Mutta kuinkas sitten kävikään...

Ja jos HPK tai TPS fanit yrittävät väittää ettei näin olisi tapahtunut niin OK. Ehkä olen kateellinen, kun HPK:lla meni runkosarjassa niin hyvin, ja koska TPS pääsi SaiPan edelle ja valtasi playoffspaikan. Mutta voin kertoa, että en ole. Tällä hetkellä minua kiinnostaa vain Bluesin otteet sillä jokainen uusi peli on uusi työpäivä minulle.

Kasvakaa ihmiset, kasvakaa...
 
Viimeksi muokattu:

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Asiahan on tullut aika lailla käsiteltyä. Se mikä tässä kummastuttaa, on kyllä Mobergin toiminta. Mieshän on tavallaan käräjätuomarin asemassa: asiat puidaan oikeudessa ja sitten annetaan tuomio. Sehän on virkavirhe jos tuomari jälkikäteen omin päin lähtee tuomiota muuttamaan, vaikka kuinka ottaisi päähän väärän todistuksen antajan virnuilu. Tuomio muutetaan ylemmässä asteessa jos aihetta löytyy, ja väärästä valasta käydään eri käräjät ja annetaan eri tuomio.

Ei voi olla ajattelematta että Mobergilta on ote lipsunut. Päästetään mies rauhassa eläkkeelle.

Ja korjataan liigan systeemit ammattimaiselle tolalle. Kai kurinpitäjälläkin jotain muodollisia pätevyysvaatimuksia pitää olla, ei se pelkästään riitä että on vuosia pyörinyt jääkiekon parissa.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
SM-liigan lentävä sirkus

Eikös tuolla Eneitsellässäkin yritetä laittaa näitä sukeltajia ja hyppelijöitä kuriin sakoilla ja sillä listalla joka on jokaisen joukkueen nähtävillä?

Kyllä loppuisi konttaaminen kun filmaajalle paukahtaisi kolme matsia penalttia ja roimat sakot.

Lisäksi pelihanskat pitäisi kiinnittää hakaneuloilla hihansuuhun etteivät häviä kaatuessa.
 

Pateettinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Kiekko-Vantaa
Viestin lähetti Gags
Edelleen en voi olla ihmettelemättä, miten tämä TPS:n lääkäri taas kerran epäonnistui diagnoosissaan näinkin radikaalisti ?

Eikös parin vuoden takaisin Rosa-Petriläinen -tapaus ollut samanlainen? Rosa huitaisi Petriläistä, maajoukkue/TPS-lääkäri Ikonen selitteli, että ura saattaa olla katkolla. Kun sitten jokeripelaajalle napsahti 4 ottelun pelikielto, oli turkulainen taas pelikuntoinen. Jokerileiri (etenkin Summanen) oli todella vihainen kyseisestä lääkäritoiminnasta, mutta ei tehnyt siitä silloin isompaa numeroa.
 

pak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaikkei se aina niin kivaa olekaan niin, SaiPa.
Eihän se kyllä ole mistään kotoisin tollanen linja, että ensin katsotaan tilanne videolta ja annetaan tuomio ja sitten seuraavaksi perutaan. Kyllä ne videot on katsottava niin huolella ettei annettuja rangaistuksia enää peruta.
Oli seuraukset taklauksesta mitkätahansa.

Mitä itse taklaukseen tulee, niin en kyllä näe millään aineksia 3 ottelun pelikieltoon.
Polvet kopsahtivat yhteen kun taklattava pelaaja yritti väistää sinänsä puhdasta taklausta. Minä en mitenkään näe kyseisessä tapauksessa polvitaklausta. (eikö polvitaklaus ole sitä, että haetaan jalalla kontaktia toiseen pelaajaan?)
Rauteen toiminta osuman jälkeen kyllä oli jotain mitä ei pitäisi ammattilaisliigassa tapahtua. Jos sattu niin sattuu ja silloin tuskaillaan , mutta jos pelaaja ei vahingoitu mitenkää (ok. varmasti osumahetkellä kipua tuntui) ei pidä mennä esittämään mitään kuoleman kouristuksia.
Filmaamisesta pitäisi olla sellainen sanktio, ettei kukaan ryhdy moiseen mikäli ammattiylpeys pelaalalta tollaisessa tilanteessa unohtuu.
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Viestin lähetti pak
Polvet kopsahtivat yhteen kun taklattava pelaaja yritti väistää sinänsä puhdasta taklausta. Minä en mitenkään näe kyseisessä tapauksessa polvitaklausta. (eikö polvitaklaus ole sitä, että haetaan jalalla kontaktia toiseen pelaajaan?)
Rauteen toiminta osuman jälkeen kyllä oli jotain mitä ei pitäisi ammattilaisliigassa tapahtua.
Juuri näin. Rautee on ämmä, Frank on mummo ja itse asiassa Hjallis & co teki ainoan oikean liikkeen ämmän ja mummon hölmöilyjen jälkeen. Ei annettuja rangaistuksia voi tuolla lailla mennä muuttelemaan - ainakaan noilla perusteilla.

Polvitaklauksen käsite on tosiaan muuttunut tämän kauden aikana. Joskushan puhuttiin "ahdistamisesta polvella".

Tänä päivänä polvitaklaus on se, mitä aiemmin kutsuttiin jalkakampiksi.

Ike
 

Hulanen

Jäsen
Perumisia

Onhan kuolemantuomioita ja muita vankeustuomioita peruttu, kun syytetty on havaittu syyttömäksi !
Eilen Harkimo ilmoitti, ettei jäähyjäkään voi jyhentää vaikka tuomari huomaisi virheensä. Ei kai.
Mutta tuomari tekee hetken päästä "ns" paikkojäähyn. Kui ollakkaan , niin pelataankin tasavajaalla. Pian on toinen jo YV:llä .

Rauteen törkeästä filmaamisesta pitkä pelikielto. Ellei ikuinen ,niinkui Kyrölle.

Entäs TPS:n lääkäri joka ilmoittaa kurinpitoryhmälle perättömiä diaknooseja ? Onkohan lääkärinpaperit saatu bingosta vai johtuuko tämä siitä huonosta koulutuksen tasosta minkä takia lääkäriopiskelijatkin ovat lakossa ?

Miettinen kehiin ja Jallis vois vaihdella Metsäkukan kanssa hameita.
Tai vois uudellen käyttää niitä mitä Leenalta jäi kämpille.
Olis sitä kierrätystä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Re: Clipistä...

Viestin lähetti Kyyberi
Ja mitä tulee noihin harkimo-jokerit-salaliitto-kytköksiin, niin hohhoijaa... Kannattaisiko joskus miettiä edes hieman ennenkuin tekee itsestään tyhmän? Ja vaikka koittaa ottaa selville se seikka, tekeekö Harkimo yksin ne päätökset, vai vaikuttaako sm-liigan päätöksiin kenties enemmänkin ihmisiä? Niinpä...

Olin matkalla Espooseen katsomaan Blues-Tappara peliä kun Sport FM haastatteli HPK:n pomoa Harri Lintumäkeä. Lintumäki syytti SM-liigan puheenjohtaja Hjallis Harkimoa erittäin kovin sanoin ja Lintumäki veti suoraan esiin tämän Jokerit-kortin.

Sinänsä ymmärrän Lintumäkeä. Kun ensin hommaa erittäin kalliit vahvistukset HPK:n paitaan, peluututtaa HPK:ta niin että Jokerit saa playoffeissa vastaan HIFK:n ja valkkaa samalla HPK:n vastustajaksi playoffeissa TPS:n, niin ottelusarjan ollessa tilanteessa 1-3 HPK:n kannalta katsoen, jostainhan ne syylliset ahdinkoon on löydettävä. Ja mieluiten ulkopuolellta ja ennakkoon pahimman vastustajajoukkueen johdosta. Peiliin katsomiseen ei taida rohkeus riittää.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti Rontti
Kun täällä nyt kaikki omia teorioitaan esittävät, niin miksi en minäkin: Luulen että eräästä länsirannikolla sijaitsevasta, sinappinsa myyneestä, suurehkosta kaupungista on ärähdetty puhelimitse Harkimolle kera jonkinmoisen uhkavaatimuksen. Mitä tuo uhkavaatimus on sisältänyt? Sitä en tiedä, mutta epäilen sen liittyvän jotenkin jääkiekon pelaamiseen tai pelaamattomuuteen, mikäli tuomiota ei uudelleen kumota. Kaikki paska johtaa siis sylttytehtaalle, eli Suomen takapuolen aukkonakin tunnettuun kaupunkiin nimeltä Turku :=)

Kaikki paska johtaa teidän organisaatioonne, joka runkosarjahumalassaan ja nykyisessä epätoivossaan toisten selän takana yritti muuttaa kerran tehtyä lopullista päätöstä naismaisesti itkemällä ja siinä sitten kertaalleen onnistuenkin. "Suomen takapuolessa" harjoitettiin sivistystä silloin kun te Hämeenlinnalaiset vielä nuolitte kiviänne ja sinappia takapuolestanne toisella kädellä kuusen oksasta roikkuen.

Päätös oli ainoa oikea. Kaikki muut päätökset ts Frankin linjauksen voimassapito olisivat johtaneet aivan absurdeihin tilanteisiin.
 

Peter Gabriel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jep jep...

Kaiken kumoamisen kumoamisen alta paljastuu muutama fakta. Rautee filmasi, TPS:n lääkäri kusetti Mobergia kympillä, tuloksena runkosarjan MVP pelikiellossa 3 ottelua polvitaklauksesta joka ei ollut polvitaklaus juuri silloin kun kauden tärkeimmät pelit ovat.

Vaikka asiaa kuinka kääntelisi niin Turusta nousee paskan haju.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hajahuomioita

Tässä tapauksessa kuten muissakin vastaavissa joudutaan aina arvailemaan itse tekohetken motiiveja. Kukaan ulkopuolinen ei voi tosiasiassa tietää, mitä liikkui taklaushetkellä esimerkiksi Antti Miettisen tai Toni Sihvosen päässä. Psyykattu pelaaja voi ihan hyvin ajatella, että vittu, nyt vedän niin, että järki lähtee. Ajattelematta seurauksia.

Vastaavasti kukaan ulkopuolinen ei voi tietää, miten paljon esimerkiksi Rauteeta sattui. Kipu voi olla hetkellisesti todella sietämätön, vaikka polvelle ei kävisikään yhtä huonosti kuin Ruudun tapauksessa. Että enpä lähtisi Rauteeta syyttelemään teeskentelystä.

Mutta entä miehet kaukalon laidalla, Frank, Jortikka, Hjallis ja Ikonen?
Uskomatonta, käsittämätöntä ja naurettavaa saippuaoopperaa. Helvetti, isot miehet!

Ei käy kateeksi Frankia. Hän toimi tavallaan kauden aiempien ohjeiden mukaan antaessaan pelikiellon. Kolme ottelua oli taas tavallaan linjassa Sihvosen kymmeneen peliin (joka tuntuu aina vain käsittämättömän kovalta rangaistukselta, jossa oli kohtuuton medialisä).
Rangaistuksen peruminen oli kyllä sitten syyntakeettoman toimintaa. Sen jälkeen Harry ja muut tekivät mielestäni ainoan oikean ratkaisun, ja pistivät ex-hotellinjohtajan keinutuoliin.

Ja mitähän miettii Ikonen?
Virheitä sattuu lääkäreillekin, mutta tämä ex-maajoukkueukko on nyt vetänyt kotiinpäin aika monta kertaa.
 

Luiro

Jäsen
Ja nyt SM-Liigan kurinpitovaliokunta on antanut TPS:lle jälleen yhden ilmaisen sytykkeen. Kun on peruttu pelikielto, niin tottakai se on hyvä "Team-talk" TPS:n kopissa. Nyt niitataan ne, vaikka niillä on Miettinen. Kiitos SM-Liiga. Jos tästä Kerho painelee jatkoon vielä, niin ihmettelen. Se on mestaruus silloin.
 

Ice-hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Siis pelikiellon peruminen oli jo sinällään aivan naurettavaa,
MUTTA ETTÄ PERUMISEN PERUMINEN..
Sota ei yhtä miestä kaipaa mutta olisi ollut huomattavasti
hauskeempaa ilman tätä Hjalliksen järjestämää farssia.
Miksei sxxxana voinut vaan antaa pelikiellon olla.

Kai SM-liiga saa nyt sen Pena-trophyn???
 

pygmalion

Jäsen
The truth, only truth, and nothing but the truth

No niin, kaikenlainen napina voidaan lopettaa, sillä Lopullinen Totuus on selvinnyt. Sen voi lukea aamun Turun Sanomista, jossa Suomen toiseksi luotettavin mies (Arvi Lindin jälkeen), Erkki "ETT" Liesmäki, kommentoi asiaa:

"Ymmärrettävää on, että taloudelliset suurpanostuksen tehneellä runkosarjan voittaneella HPK:lla (liigan ainoa ry) tilanne on tukala välieräpaikan vaarantuessa. Keinoja kaihtamatta yritettiin saada ykköspelaaja mukaan.

Päätös Miettisen pelikiellon peruuttamisesta jyrättiin yhdessä yössä sopivasti, kun puheenjohtaja Harkimo oli työmatkalla Hampurissa. Keskiviikkona iltapäivällä Harkimo palasi ja pisti pakan ryhdikkäästi kasaan. SM-liigan uskottavuudelle ja julkisuuskuvalle oli kuitenkin aiheutettu jo suunnatonta vahinkoa."

Noooh, pientä värittämistä ehkä on matkassa mukana, mutta lannan käryä saattaa sieltä toisenkin läänin pääkaupungista kantautua. ETT esittää muutenkin mielenkiintoisen spekulaation siitä, miksi Moberg ylipäätään valittiin tehtäväänsä. Aamunauruja kaipaavat lukekoot lisää:

"Mopo karkasi liigajohdolta"

Nythän siis näyttää siltä, että asiassa on noin kaksi kiistämätöntä faktaa: HPK (ry) vehkeili ja Don Frank sekoili. Lopputuloksena on ainoastaan kaikkien osapuolien arvovaltatappio ja TPS:n joukkueelle entistä parempi lataus illan otteluun. Kyllä se siitä: Rautee tulee, ja Rautee tappaa...
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti Peter Gabriel
JVaikka asiaa kuinka kääntelisi niin Turusta nousee paskan haju.

Ja hunajan aromi. Varsinainen paskanjauhantaprosessi onneksi käydään siellä hätälinnassa.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
No niin. Minäkin katsoin Miettisen taklauksen siitä clipistä. Itse asiassa pyörittelin sitä aika monta kertaa ja zoomailin. Oma näkemykseni on seuraavanlainen.

- Miettinen lähti taklaamaan Rauteeta.
- Rautee väisti
- Miettinen huomasi väistön ja teki nopean liikkeen Rauteen suuntaan. Ei missään nimessä hakenut kontaktia polvella vaan ylävartalolla.
- Miettinen ei kuitenkaan ehtinyt kääntyä tarpeeksi vaan pelaajien polvet osoivat yhteen.
- Rauteeta sattui. En usko että kyse olisi ollut ainakaa puhtaasta filmauksesta.

Kyseessä oli mielestäni polvitaklaus, tosin täysin tahaton sellainen. Pelaaja on kuitenkin vastuussa myös vahingoista. Pelirangaistus olisi ollut oikea tuomio. Korkeintaan ottelurangaistus. Kolme peliä aivan liikaa. Moberg teki virheen jota epätoivoisesti yritti korjata vaikka ei niin voi tehdä.

Hjalliksen toiminta oli oikein seuraavin perustein:

- Mobergilla ei ollut oikeutta muuttaa tuomioitaan jälkikäteen.
- Tuomioita ei pidä muuttaa jälkikäteen yhdessä tapauksessa kun samoin perustein niitä olisi pitänyt muuttaa monta kertaa aikaisemminkin samalla kaudella.

Sitä mitä täällä on itketty Hjalliksen kotiinpäinvetämisestä en voi ymmärtää. En vaikka en Hjalliksesta pidäkään. Minusta nykykuntoinen TPS on Jokerien mestaruushaaveille pahempi este kun HPK, joten en ymmärrä miksi Hjallis haluaisi tiputtaa kerhon. Ainoa motiivi voisi olla raha. Tepsin jatkoonpääseminen tuottaisi Play-Off pottiin huomattavasti paljon enemmän rahaa kuin kerhon koska Tepsillä on puolet isompi halli ja Kerhon pudotessa Jokereilla olisi isossa hallissaan kotietu loppuun asti. Minusta on muutenkin turha väittää liigahallituksen päätöksiä Hjalliksen päätöksiksi vaikka mielestäni Hjallis ei Jokerikytköksiensä takia ole oikea mies johtamaan liigaa.
 

McL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti pygmalion
Nythän siis näyttää siltä, että asiassa on noin kaksi kiistämätöntä faktaa: HPK (ry) vehkeili ja Don Frank sekoili.


Kolme: Rautee filmasi ja kieriskeli ämmä kun on 5minuuttia maassa aloittaen koko tän paskan. Siinä kai se tärkein FAKTA.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: The truth, only truth, and nothing but the truth


Heh heh, mahtavaa! Pakko sanoa, että tämä on murhaavan aukotonta argumentointia ja on hienoa että TS on julkaissut sen vakavasti otettavana mediana. On myös hienoa että kukaan Ruissalosta ei jääkiekkoasioissa ohjaa tai "politikoi" lehden julkilausumia ja paikalta paenneesta Jortikastakin saatiin näin kavereiden kesken tehtyä totuuden torvi ja moraalin aurinko. Näkis vaan.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Miten liigan kurinpitoelimestä tehdään naurunalainen?
-Annetaan pelikielto polvitaklauksesta, jossa vastustaja loukkaantui pahasti, vaikka kyseessä ei ollutkaan polvitaklaus, eikä vastustaja loukkaantunut pahasti.

Miten liigan kurinpitoelin tekee itsestään täyden vitsin, jolle kaikki nauravat ja johon kukaan ei usko?
-Perutaan päätös, joka on jo tehty. Korjataan siis aiemmin tehty virhe vielä isommalla virheellä.

Miten liigahallitus osoittaa olevansa jollain muulla kuin tehtäviensä tasolla, eli loppujen lopuksi olevansa vain pieni pyörivä piiri jonka intressit ovat toisaalla kuin siinä tehtävässä, joka sille on asetettu?
-Korjaamalla virhe, jota on yritetty korjata isommalla virheellä, vielä isommalla virheellä.

Kohta yksi: Yleisö nauraa ja pudistelee päätään epäuskoisena.
Kohta kaksi: Osa yleisöstä putoaa lattialle nauraen kippurassa, osa naureskelee ja miettii, että eipä sillä uskottavuudella olisi mitään tehnytkään.
Kohta kolme: Ketään ei enää nauratakaan. Se, että farssille voisi nauraa vaatii sen, että farssilla olisi edes ripaus uskottavuutta. Ei auta, vaikka farssi olisi muuten täydellinen.

Eikö tuotakin valtataistelua olisi voinut käydä toiseen aikaan ja toisella tantereella? Nyt suurin kärsijä on joukkue, joka on tapahtumiin syytön. Ei sillä, etteikö Kerho onnistuisi muutenkin itseään pudottamaan jatkosta tänään, sen verran paskaa peli on ollut.
 

pygmalion

Jäsen
Viestin lähetti McL
Kolme: Rautee filmasi ja kieriskeli ämmä kun on 5minuuttia maassa aloittaen koko tän paskan. Siinä kai se tärkein FAKTA. [/B]

Pahoitteluni, että tämä Jumalallinen Totuus pääsi epähuomiossa unohtumaan omasta viestistäni. Kiitokset korjauksesta. Huomasitteko muuten erehtymättömässä otteluvideossa sen kohdan, jossa Ikonen sujauttaa paikalle saapuvan ensiapumiehen kouraan nopeasti jotain, mikä muistuttaa hidastusnopeudella katsottuna erehdyttävästi 100 euron seteliä?
 

Peter Gabriel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: The truth, only truth, and nothing but the truth

Viestin lähetti pygmalion
...ETT esittää muutenkin mielenkiintoisen spekulaation siitä, miksi Moberg ylipäätään valittiin tehtäväänsä. Aamunauruja kaipaavat lukekoot lisää:

"Mopo karkasi liigajohdolta"

Nythän siis näyttää siltä, että asiassa on noin kaksi kiistämätöntä faktaa: HPK (ry) vehkeili ja Don Frank sekoili...

Kiitokset Pygmalionille linkistä. Ei kyllä naurattanut, ehkä enemmänkin kyseessä oli tyrmistys. Tällaista tekstiä siis oikeasti julkaistaan Turussa? Kyllä nuo mafiavirittelyt kuulostaa jo aika kaukaa haetulta. Onneksi pieni ja pippurinen TPS jatkaa loputonta taisteluaan oikeuden ja rehdin jääkiekon puolesta.

Onkohan muuten olemassa yhtään asiaa ja tapahtumaa joka EI terästäisi TPS:n motivaatiota?

"Jäät lähtivät Aurajoesta, mutta se vaan terästää TPS:n motivaatiota"

"USA hyökkäsi Irakiin, mutta se vaan terästää TPS:n motivaatiota"

"Peter Gabriel lähetti jälleen yhden katkeran viestin Jatkoajan keskustelupalstalle, mutta se vaan terästää TPS:n motivaatiota"
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: Re: The truth, only truth, and nothing but the truth

Viestin lähetti Peter Gabriel
Kiitokset Pygmalionille linkistä. Ei kyllä naurattanut, ehkä enemmänkin kyseessä oli tyrmistys. Tällaista tekstiä siis oikeasti julkaistaan Turussa? Kyllä nuo mafiavirittelyt kuulostaa jo aika kaukaa haetulta. Onneksi pieni ja pippurinen TPS jatkaa loputonta taisteluaan oikeuden ja rehdin jääkiekon puolesta.

Juttu on ihan puhdasta propagandaa ja kabinettipolitiikkaa Ruissalon ja Kauppiaskatu 5:n urheilutoimituksen välillä. Ei joukkuetta kannata tähän sotkea sinänsä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös