Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Michel Miklík JYPiin

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Joe Plop, 26.12.2016 klo 10.30.

 1. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Eipä syitä tiedä varmaan kuin Miklik ja läheiset, mutta ymmärrän Nelforin pointin. Kyllä se tuossakin tapauksessa kertoo pelaajasta pelkästään hyvää, jos tulee aikaisemmin kuin on pakko.
   
 2. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Eiköhän tuo nyt ainakin sen kerro että tuskin on pelkkä palkkasoturi joka käy massit hakemassa ja ilmestyy paikalle vain kun on pakko. Siis lähinnä sitä haen että kuulostaa ihan hyvältä ja ehkä pieni mahdollisuus että miestä nähdään muuloinkin vielä kun tälläkaudella hippoksen jäällä.
   
 3. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Ettäkö olis jopa ihan mukava mennä töihin, eikä vain pakko koska siitä saa rahaa...

  Oli miten oli, hienolta tuntuu joka tapauksessa. Jotain on tehty taas oikein.
   
 4. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  On siinä varmaankin mukana se, että nousujohteisessa ja voittavassa joukkueessa on kiva pelata, paikkakunta on ottanut hyvin vastaan, ja lopuksi että markkina-arvo ei ainakaan laske. Pelaamisen lisäksi on tärkeää, että fasiliteetit hoidetaan hyvin ja tarvittaessa ekstraakin. Mies sai kuitenkin Jypin taipaleen tällä kaudella kääntymään, eikä se ole vähän se!
   
 5. retro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  No mitä järkeä ylipäänsä kirjoittaa keskustelualueelle, kun ei kellään voi tietoa olla käytännössä mistään.
   
 6. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lainaus:
  Sitähän se on tosielämässäkin. Ainakin kaikki naisen kanssa naimisissa olevat miehet tietävät, että suurimmassa osassa kiivaita keskusteluita faktoilla ei ole mitään merkitystä.

  Että edes jotenkin osuisi aiheeseen niin paranemisia Michelille. Voisin kirjoittaa kokemuksistani aivotärähdyksestä toipumisesta, mutta lätkäpalstalla varmaan melkein kaikki ovat osansa saaneet ja loput ovat muuten vaan tärähtäneitä.
   
 7. Tukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Maajoukkue
  JYPin FB:ssa videota kun Miklik palannut jäälle treenien jälkeen ekaa kertaa sitten reiluun kuukauteen. Hieno homma! Näköjään ihan vetojakin laittelee menemään.
   
 8. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Todella positiivista, että on palannut jäille! Antaa toivoa sille, että ehtisi vielä runkosarjan lopussa peleihin mukaan.
   
 9. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Viikon paras uutinen! Kohta MM18 alistaa taas jokaista vastustajaa ylivoimaisella peli-älyllään ja karismaattisella hymyllään!
   
 10. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Positiivisinta tuossa oli se, että Miklik oli mukana normaalilla harjoituspaidalla, eikä esim no contact paidalla. Olkoonkin, että Miklik oli jäällä normiharjoitusten jälkeen.
   
 11. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  13.3 pelataan viimeinen runkosarjamatsi, ainakin toivoa että ehtisi pelata jopa useamman runkosarjamatsin vielä ja hakea vähän tuntumaa ennen pudotuspelejä. 21.3 olisi sitten eka pudotuspelimatsi.
   
 12. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Lainaus:
  13.3. HIFK vastassa. En tiedä kannattaako siinä matsissa hakea tuntumaa, ottaen huomioon paikallisen vatipään.

  Tunnetta ainakin olisi tarjolla.

  Mutta hienoa että Miklik jo mukana jäällä!
   
 13. Ritola#24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  No mitä positiivista tuossa paidassa on? Sama vaikka olisi ollut pelipaidalla lämimässä.
   
 14. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Olipa mukavaa nähdä Miklik jäällä. Itselleni pieni yllätys. Maalintekijää kaivataan aina, joten toivottavasti ehtisi runkosarjan peleihin mukaan. Vaikka edes kahteen viimeiseen matsiin, niin saisi edes vähän tuntumaa alle ennen kovatahtisia pudotuspelejä.
   
 15. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  JYPilläkin on ollut jo useita kausia erilainen selkeästi erottuva no-contact harjoituspaita niille jotka ei saa harjoituksissa ottaa ollenkaan fyysistä kontaktia. Ovat vaan luistelu mielessä mukana, siksi on positiivista että Miklik oli normaalissa harjoituspaidassa, vaikka kyseessä ei ollutkaan harjoitukset.

  Nyt ainakin itsellä on pieni toivon kipinä, että Miklik voi olla mukana yllättävän nopeastikin. Mikäli olisi jäällä lätkinyt tuossa "loukkaantuneiden" paidassa olisin huomattavasti huonommilla fiiliksillä. Luistelemaan tuolla erikoispaidalla voi tietyistä loukkaantumisista toipuessa päästä jo pian, vaikka itse paluu olisi vielä kuukausien päässä.
   
 16. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Niin, harjoituksissa. Nyt oli normaalien treenien jälkeiset höntsät jolloin on ihan sama mikä paita on päällä kun ei siellä kontaktia kuitenkaan ole.
   
 17. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Kyllä ja tämän sanoinkin myös itse omissa viesteissä, silti monesti myös noissa "höntsissä" on ollut sitten se no-contact pauta, jos sellaiselle edes tarvetta on.
   
 18. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Miklik kertoo slovakkimedialle, että hän palaa tositoimiin näillä näkymin joko helmikuun lopulla tai maaliskuun alussa.
   
 19. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Mahtavaa! Kerkeää muutaman tai pari peliä hakea virettään ennen poffeja.
   
 20. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  kauden 55 matsi pelattaisiin 28.2 Kärppiä vastaan vieraissa, eli näillä näkymin kerkeisi pelata 4-5 matsia. Siinä ajassa kerkee hieman saada pelikuntoakin kun vielä pieni treenitauko runkosarjan jälkeen.
   
 21. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Eli hyvällä tuurilla Miklik on kehissä jo kenties ensi viikolla. Hienoa! 23.2. Tampereen reissu Tapparaa vastaan voi tulla jo liian aikaisin, mutta pidetään peukkuja että kotona Tepsiä vastaan 25.2. Miklik olisi mukana heittämässä taas pari häkkiä.
   
 22. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Viimeksi muokattu: 17.02.2017 klo 18.37
 23. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Paperisessa Keskisuomalaisessa Virtanen totetaa, että Miklik tulee ensi viikolla harjoituksiin mukaan. Milloin pelaa, ei ole vielä tietoa.

  Eiköhän siis aika pian selviä miten paikat kestää, kun tempo nousee ja kontakti tulee mukaan. Toivotaan parasta.
   
 24. Al Bundy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
  Lainaus:
  @RaakaSamppa tiesi kertoa 10.2. näin: "Näin Michelin antamassa nimmaria fanille niin vielä näytti arastavan kättään kun veti tuppia kynästä. Mutta siellä se istua pönötti Saaren ja Pihlmanin välissä peliä kattellemassa."

  JYP julkaisee 15.2. videon ainakin Facebookissa otsikolla "Michel Miklík tänään joukkueen harjoitusten jälkeen jäällä, ensimmäistä kertaa reiluun kuukauteen." Omaan silmään rannelaukaus ja lättykin lähti ihan normaalisti jo. Vaikea uskoa viidenpäivänihmeparantumiseen...

  Vahva usko on näillä näytöillä siihen että Michel pelaa jo runkosarjan lopussa ja sitten pudotuspeleissä alkaa" the shöy"!
   
 25. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Joo, näin hallilla näin. Toki saattoi olla että tuppi oli vain tiukassa mutta sellainen virnistys että nyt tekee kipeetä, hällä oli kun sitä irrotti. Tiedä sitten.

  Toivotaan että ens viikolla jo Michel sirklaisi Synergian jäillä.