Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Michel Miklík JYPiin

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Joe Plop, 26.12.2016 klo 10.30.

 1. Joe Plop Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 2. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Laitahyökkääjä Michel Miklik, 34, liittyy JYPin joukkueeseen loppukauden kattavalla sopimuksella. Oikealta ampuva, 185 senttinen ja 91 kiloinen Miklik, on pelannut Slovakian paidassa neljät MM-kisat sekä yhdet Olympialaiset (Sochi, 2014). Lisäksi hän on pelannut meneillään olevan vuosikymmenen aikana neljä kautta KHL:ää Bratislavan ja Amurin joukkueissa. Niistä kausista hän on kolmella kaudella ollut joukkueensa tehokkain maalintekijä.

  Holen mukaan hän on vauhdikas, taitava ja hyvin laukova laitahyökkääjä. Tässä on se maalintekijä mitä tuo joukkue on kaivannut jos hän onnistuu Veltsun alaisuudessa.

  Lienee oletettavaa myös että Veltsu pysyy loppukauden joukkueen päävalmentajana tämän ratkaisun myötä.

  Slovakkihyökkääjä JYPiin | Uutiset | JYP

  Tilastojen perusteella on ollut loukkaantuneena. Se nimittäin selittäisi vähäisen pelimäärä. Brnon riveissä kuusi ottelua, SHK 37 (Slovakian kolmanneksi ylimmällä sarjatasolla) yksi ottelu (tehot 2+1) ja Kosicessa 8 ottelua 4+6 tehoin.
   
  Viimeksi muokattu: 26.12.2016 klo 10.44
 3. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Otetaan ilolla vastaan, ei tässä ole kuin voitettavaa!

  Nykytilanteessa mikä tahansa uusi kipinä on plussaa.
   
 4. Huerzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Donnerwetter S.p.A.
  Ensimmäinen ajatukseni oli, että kukas nykyisistä hyökkääjistä vaihtaa maisemaa. Laituriosastolle on ainakin määrällistä tunkua. Toinen ajatus oli, että Virtasen korvaajaan merkatut rahat käytettiin (kuten yllä mainittiin) Miklikin pätkäsoppariin ja Veltsulla mennään tämä kausi loppuun asti.

  Tervetuloa vaan joukkueeseen - tilastojen perusteella sellainen 30-35 pisteen peluri, jos pelaisi koko kauden. Tuo ainakin voittolaukauskisoihin yhden potentiaalisen ratkaisijan. Tuskin mikään sateentekijä kuitenkaan. Ei ratkaise 5-5-pelin ongelmia ja kieltämättä joukkueen sisäisen miinuskuninkuuden "voitto" 2014-2015 Amur Khabarovskin paidassa hieman hirvittää.
   
 5. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo vai onkohan tehnyt vain lyhyitä pätkäsopimuksia?

  Tilastojen ja historian perusteella ihan pelimies kunhan saadaan kaikki potentiaali käytettyä. Ehkäpä saadaan jatkossa hieman maalinteko ongelmia ratkaistua ja samalla kenties Hytösen tai Löfmanin ympärille toinen kärkiketju Suomelan ketjun lisäksi.

  Varmaan ihan suuniteltu hankinta etukäteen, viimekauden Glennin hankinta oli samanlaista reakointia puutteisiin. Viimekauden jälkeen lähti aika paljon kallispalkkaisia kokeneita pelaajia ja tilalle aika paljon nuoruutta. Kenties vielä budjetissa vielä yhteen hankintaan. Varsinkin jos esim. Friimanin sopimusta ei jatketa tai kenties joku muu lähtee esim.pulli
   
 6. Ponto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Sama ajatus tuli tännekin. Miklis tulee olemaan kärkiketjujen laituri, joten eiköhän tuolta rosterista lähde joku kallispalkkainen alisuorittaja. Pihlman voisi olla potentiaalinen lähtijä, ehkäpä joku Ruotsin tai Keski-Euroopan seura voisi olla kiinnostunut Pilestä.
   
 7. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Tuskin. Tavi voi olla sellainen joka kiinnostaa muuallakin eikä hänellä ole vielä sopimusta ensi kaudesta olemassa.
   
 8. jukiapina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kohtuullisesti tehnyt pisteitä, miinukia näkäjään osaa myös hankkia ja KHL kokemusta. No katsotaan se kuuluisat 10 peliä ja katsotaan mitä äijä saa aikaan.

  Tälläinen slaavilainen laituri sopii varmasti yhteen Virtasen sekavan kiekon kanssa missä kukaan ei tiedä mitä ja miten pelataan.
   
 9. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Tässä selkeästi JYP hakee vain mediahuomiota. Ilmiselvää Miklikkihuorausta.
   
 10. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Pihlmanille ei tosiaan taida juuri olla ottajia ellei ruveta maksamaan osaa palkasta. Melkein järkevämpi pitää rosterissa 3-4 ketjussa kun alkaa ostamaan sopimusta ulos, ellei ole itse halukas lähtemään. Miklikkiä ilmeisesti suunitellaan tuohon Suomelan ketjuun jossa tänään Kolehmainen kolmantena lenkkinä ja Salmio tippuisi pois kokoonpanosta kun Kolehmainen siirtyy neloseen. Tällöin kokoonpanosta ulos jäisi todennäköisesti Salmio, Hotakainen/kanninen, Rooba, Sund ja Saari + Akatemian miehiä. Kyllähän tässä kausi on vielä pitkä että varmasti loukkaantumisiakin tulossa. Toki varmasti rosterin laajuuden takia on tyytymättömiä pelaajiakin joten joku voi lähteäkin. Jos mahdollisia lähtijöitä miettii niin taitaa olla Tavi, Löfman tai Salmio joilla ei ole ensikaudesta sopimusta. Tavi vaikka ei ole varsinaisesti pettänyt taitaa olla ainoa järkevin vaihtoehto pois jolle myös ottajia on. Löfman on taas niin monipuolinen että eniten käyttöä taitaa olla. Salmiolla taas ei ole mikään onnistunut muutamaa alivoimavaihtoa lukuunottamatta, toisaalta persoonana voisi ottaa jopa isompaa roolia esimerkiksi Somessa ja muutenkin mielyttävä pelaaja joten lähtöä ei toivoisi.
   
 11. Fironic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Ai hemmetti, tämä oli niin hyvin lohkaistu, että tuli spontaani räkänauru!

  Toivotaan Mik-Klikkailijalta hyviä tehoja, mutta sisäinen realisti kertoo, että voi jäädä aika ohueksi rakkaan slaavikyykkääjämme anti.
   
 12. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  JYP taitaa olla jo peräti neljäs seura Miklikille tällä kaudella ja otteluja on todella vähän. Mikä lienee syynä, en tiedä, mutta ei kuulosta kovin lupaavalle. Noh, katsellaan kymmenkunta peliä, niin sitten ollaan vähän viisaampia. Toivotaan kuitenkin apuja maalintekoon.
   
 13. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Kyllä, neljäs seura. Tosin yksi noista on ollut yhden pelin laina alemmalla sarjatasolla operoivalle seuralle, oletettavasti pelituntumaa hakemassa on ollut. Silti, kai tuolle joku syy on ollut miksi hän on kahdessa seurassa pääosin pelannut. Kosice on ottanut hänet lokakuun puolivälissä kehiin ensin kuukauden koeajalla jonka jälkeen sopimus oli loppukauden voimassa. Jos siis google kääntäjä käänsi oikein slovakiasta suomeksi.
   
 14. Hurricane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NY Rangers, Suomi.
  Älkäähän nyt! KHL ja maajoukkue pelaajat on ainakin ennen kelvannut JYPin kannattajille. Nyt on tappiomieliala jo kohtuu korkealla kun tämän tason pelaajasta todetaan vain että "paskan möivät".. ("/)
   
 15. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Tulee ihan mieleen ne viime kauden artistisopparit. Mutta welcome to hell. Eiku tervetuloa nykäskylään! Jospa tämä olisi molemmille hyvä diili.
   
 16. Suomi-Salama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Niin, kyllähän tuo soppari näyttää tosiaan siltä, että Seppänen luottaa Virtaseen edelleen kuin vuoreen. Mietin vain, että mitähän potentiaalisella sniperilla tehdään (joka kaiken lisäksi on pelannut viime aikoina vähän), jos pelitapa tai sen puute on syynä siihen, että maaleja ei synny. Kernaasti toivon olevani toki väärässä. Ja kuka pois? Laitureita alkaa olla jo melko lailla. Semminkin kun toivoisi Olkinuoralle loppukauden kattavaa sopparia, mikä tietenkin syö budjettia.
   
 17. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Lainaus:
  Ei ole Jannellakaan tämä kausi ilmeisesti kulkenut ihan odotusten mukaisesti?

  Jos meillä olisi valmentaja, ottaisin mielelläni takaisin. Mutta kun ei ole, niin turha ajatella.
   
 18. Ponto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Pihlman vetänyt joulukuussa 0+1 tehot, eilenkin peliaikaa vain 8 min. Tavilla mennyt sentään vähän paremmin, joulukuussa tehot 1+2, peliaika vaihdellut 16-22 min välillä. Päivän selvää on että Tavi on Virtasen papereissa tärkeämpi hyökkääjä kuin Pile. Pilen tilanne on tietysti hankala, kallispalkkainen kokenut laituri jumittautunut nelosketjuun. Tähän ei ole kukaan tyytyväinen ja varmasti vähiten Pile itse, ja voisin jopa kuvitella et Pile saattaa olla itse halukas purkamaan sopimuksen, jos uusi työnantaja sattuisi vielä löytymään tammikuussa.
   
 19. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Ässien mestaruuskaudella Pile oli myös kallispalkkainen nelosketjun pelaaja mutta teki siellä arvokasta työtä. Miksei siis Jypissäkin?
   
 20. Ponto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Yksinkertaisesti siksi koska JYPillä ei ole resursseja liikaa tuhlattavaksi. Toivoisin näkeväni kärkiäijät (=kallispalkkaisimmat pelaajat) kärkikentissä isolla vastuulla. Tohon Pihlmanin nykyrooliin löytyisi jopa Akatemiasta miehiä ja huomattavasti pienemmällä palkalla, esim. Sund tai tai Rooba.
   
 21. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Pihlman ei ole JYPin kallispalkkaisimpia pelaajia, toki kalliimpi kuin joku akatemia nosto, muttei lähelläkään enään huippuvuoret palkkoja.

  Tienaa normaalin 2-3 pelaajan verisesti, toki siten kallis mies neloseen, mutta saatan Pihlman silti ylivoimilla vastuuta ja aika paljonkin. 5v5 pelissä nelosketjulaiselle ja ei tuo minusta mikään huono ratkaisu Pilelle ole ollut.
   
 22. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo mutta onko sitten muualla ottajia on asia toinen, melkein nykyisellään järkevämpi pitää täälä kun mahdollisesti esimerkiksi maksamaan osa palkasta. Ellei tosiaan ole itse lähdössä joka sekin voi olla mahdollista kun ensikaudesta ei ole sopimusta tehty. Annettavaa taitaa kuitenkin kokemuksellaan ja ehkäpä sitten pudotuspeleissä hyödyllisempi kun vaikka Sund tai Rooba.
   
 23. sean Jäsen

  Pari kautta sitten Pile paukutti 21 maalia. En tiedä miksei rikkomisen viimekauden jälkeen luottoa enää tule. Itse haluaisin nähdä miehen Louhivaata ja Hytösen vieressä. Et tiedä miksi moni haluaa Tavin ulottaa. Salmio kokoonpanosta pois ja kolehmainen nelosketjuun olisi minun ratkaisu.
   
 24. Ritola#24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ei Pihlmania nyt ainakaan kesken kauden yhtään mihinkään. Kesken kauden, jos laitetaan miehiä pois niin EI Pihlmania. Vaikka Tavi, huolimatta siitä onko tehnyt maalin vai ei. Keväällä, kun pelit kovenee ja tarvitaan voimaa, niin Tavia ei näy. Pihlman näkyy vuorenvarmaati.
   
 25. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toisaalta eipä siellä juuri ole tilaakaan nelosketjua isompaan ellei esimerkiksi ruveta esimerkiksi Turkulaista penkittämään. Juuri nyt taitaa Pihlman olla siinä roolissa joka nykyisin järkevintä jos ei ruveta myymään ketään. Miklikin tuleminen huonontaa vain asetelmia. Toisaalta kun tässä miettii että jos joukkueella on nelosketjuna Kolehmainen - Kanninen/Hotakainen - Pihlman niin joukkueella on kyllä pudotuspeleissäkin kaikki mahdollisuudet vaikka mihin.Varsinkin kun nuo pääsee pelaamaan omilla vahvuuksilla. Jos tässä jotain vaihtuvuutta halutaan niin vissiin se Salmio on melkein ainut palanen joka on järkevä vaihtaa paikkaa jos tarkoitus ei ole ensikaudella täällä pelata enää, vaikka mielusti miehen tääläkin pitäisi mutta jonkin verran tarvitaan vaihtuvuutta ja tämänkauden otteet huonot ollut (ehkä alivoimaa lukuunottamatta).