Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Michel Miklík JYPiin

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Joe Plop, 26.12.2016 klo 10.30.

 1. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kyllä. Mahdollisimman rauhassa, vaikka Miklik onkin tärkeä palanen, ei sota yhtä miestä kaipaa. Jos kuitenkin omat toiveet toteutuisi olisi se parhaimmillaan jos pääsisi (tietysti täydessä kunnossa) pelaamaan pari peliä ennen pudotuspelejä (jos sinne päästään). Mutta toivotaan parasta ja hyviä saikkupäiviä siihen asti kun on valmis! Ja niinkuin on sanottu, varmistaa että kaveri nähdään viimeistään ensi kaudella JYPissä.
   
 2. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Michel tuli muutama tunti sitten keskustassa vastaan, oli aika brutaalin näköinen kaveri. Käsi luonnollisesti kantositeessä.

  Vauhdikkaasti painoi menemään. Loikki suoraan vilkkaan ajokaistan poikki autojen sekaan eikä suojatien kautta, josta tuli vaan mieleeni, kun ei kaveri jäisi enää auton alle.
   
 3. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Niin varsinkin, kun jäi jo finley -merkkisen ameriikanraudan alle kaukalossa. Ei enää kiitos.
   
 4. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Lainaus:
  Taisipa tuo olla Coffeehousessa tänä aamuna, kun ohi kävelin. Nenä varsin nätisti kyllä paketoitu.
   
 5. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Lainaus:
  Tänään taas pieni juttu slovakkimediassa Miklikistä. Mies kertoi kotiutuneensa sairaalasta torstaina. Olisiko vain piipahtanut muutamana päivänä kaupungilla? Sitä ei mainita jutussa.

  Päänsärky vaivaa edelleen, mutta muutoin menee ihan hyvin. Kuten täälläkin on mainittu, Miklikin nenä on jo operoitu. Lähiaikoina ratkeaa Miklikin loppukauden kohtalo, kun olkapää-solisluu magneettikuvataan. Jos joudutaan turvautumaan operaatioon, kausi on varmuudella ohi. En tiedä, miksi sitä ei jo ole kuvattu, mutta varmasti tietävät, millä aikataululla suorittaa toimenpiteitä.
   
 6. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kiitos käännöksestä. Keskiviikkona mies joka tapauksessa tuli Yliopiston apteekista droppiostoksilta, ja ei voinut miehestä erehtyä, kun naamataulun näki. Toki oli myös JYPin kuteet päällä.
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2017 klo 22.13
 7. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Varmasti menee buranaa jonkin verran tuosta toipuessa. Muuten kiva tietää, että ihan normaalisti liikuskelee asioilla. Tiedänpä aivotärähdyksen aiheuttaneen sitäkin, että sängystä ei ole saanut poistua pariin viikkoon muuta kuin vessaan. Näitäkin on ilmeisesti eri tasoisia ja oisko tässä päästy hieman lievemmällä versiolla? Toki eihän sitä tiedä että mihin nuo kehittyy ajan kanssa.
   
 8. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Taitaa tosiaan olla hyvinkin yksilöllistä nuo ja tapauskohtaista. Se mikä tuossa varmaan ehkä eniten moneen muuhun vammaan nähden pahinta on kuitenkin se ettei pysty treenaamaan, jos sulla on vain vaikka joku murtuma tai venähdyn niin yleensä muuta osaa kroppaa voi harjoitella, mutta nyt taitaa se 5-6 viikon pakkolepo vähintään olla. Rooba tainnut myös nyt olla kohta toista kuukautta sivussa ja muutaman viikon harjoitellut, mutta kuntoon menemisessä voi pelaajilla kestää ja milloin saa sitten sen peliluvan.
   
 9. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Varmaan yksilöllistä vaihteluakin on ja miten jokainen oireet kokee. Itsellä ei ole kuin kaksi "tilastoitua" aivotärähdystä, mutta viimeisin pääkolaus joka treeneissä tuli, kun tuli mentyä epäonnistuneesti maihin niin johan oli helvettiä sen jälkeen. Ensimmäisellä viikolla ei tosiaan juuri voinut käydä kuin wc-tiloissa pikaisesti.

  Kaikki liikkuminen pahensi päänsäryn pahaksi ja huimaus paheni välittömästi eikä oikein mikään pysynyt näpeissä. Sitten toipuminen oli kuitenkin yllättävän nopeaa ja pahin jäi taakse yllättävänkin nopeasti, muistaakseni:)

  Varmasti tuollaisen ammattiurheilijan kohdalla on vielä omat lisähaasteensa, kun pitää kuitenkin pystyä ottamaan paljon erilaisia ärsykkeitä vastaan niin treeneissä kuin peleissäkin, joten ei se ihme ole, että paluu voi kestää.
   
 10. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
 11. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Aivotärähdyshän ei onneksi tainnut olla paha, joten arkirutiinit todellakin voivat luonnistua nopeallakin aikataululla hyvin. Pitkä lepo tai jopa kauden päättyminen johtuvat sitten niistä muista vammoista, mitä tuo tilanne aiheutti.
   
 12. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Lainaus:
  Aivotärähdys oli lievä - jos tällaista ilmaisua voi käyttää. Ilman yllättäviä takapakkeja aivotärähdyksen jälkioireita merkittävämpää Miklikin kauden jatkumisen on solisluu-olkapään magneettikuvaukset, jotka suoritetaan lähiaikoina. Jos kuvauksissa paljastuu vamma, joka pitää operoida, kausi on varmuudella paketissa. Solisluu meni sijoiltaan. Se ei siis murtunut, toisin kuin joissain medioissa ensin uutisoitiin.
   
 13. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
 14. pkettu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Florida Panthers
  Lainaus:
  Lainaus:
   
 15. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Tässä

  --------------  Kaksi viikkoa sitten jääkiekko-ottelussa saamistaan vammoista toipuva Michel Miklik, 34, välitti Keskisuomalaiselle viestin, jossa hän kertoi voivansa olosuhteisiin nähden hyvin.

  – Lääkärit ovat sitä mieltä, että leikkaushoitoa ei ainakaan tässä vaiheessa tarvita, muun muassa solisluun murtumasta kärsivä JYPin laitahyökkääjä kertoi.

  – Pää on kyllä edelleen kipeä ja saan koko ajan erityiskuntoutusta.

  Parhaillaan kotimaassaan Slovakiassa olevalla Miklikillä oli oma näkemyksensä paljon keskustelua aiheuttaneesta HIFK:n Joe Finleyn voimakkaasta avoimen jään taklauksesta.

  – Minun mielestäni taklaus ei ollut puhdas, Miklik viestitti.

  Enempää hän ei pommia analysoinut – antaen ymmärtää, että jokainen taklauksen nähnyt pystyy itse arvioimaan, mitä tilanteessa tapahtui.

  – Toivon palaavani kaukaloon pian, mahdollisesti jo tällä kaudella. Olisi hienoa olla JYPin mukana playoff-peleissä, slovakki kirjoitti sähköpostiviestissään.

  Samalla Miklik lähetti terveiset hänelle runsaasti kannustusviestejä lähettäneille jyväskyläläisille.
   
 16. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Miklik on itse oman kantansa asiaan muodostanut, ja hänen mielestään ei ollut puhdas taklaus. Jokaisella on oma näkemyksensä siitä tilanteesta, ja vallitseva käsitys tuntuu olevan se, että sääntöjen mukaan puhdas mutta kunnioitusta ei yhtään.

  Täysi oikeus ajatella tuolla tavalla, monestiko pahoinpitelyn uhri hyväksyy sen, että hakkaaja ei saa mitään rangaistusta? Syytäkin olla katkera.
   
 17. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Tärkeintä on että mies puhkuu haluja päästä kaukaloon, tervetuloa playoffeihin Miklik!
   
 18. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Kiitos @pkettu ja @inkku !

  Hienoa kuulla miehestä ja kuinka on intoa päästä jo takaisin kaukaloon vaikka kuntoutumista on vielä edessä paljon. Toivottavasti pääsee vielä tämän kauden pleijareissa pelaamaan.
   
 19. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Jospa alkaisi viihtymään Jypissä, ei vain sopimuksen mukaista loppukautta. Minusta ainakin Jypin näköinen pelaaja. Uutta paperia loppukeväästä?
   
 20. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Heti alkuun on todettava, että Miklikin kuntoutumisen etenemisestä ei ole viime päivinä kerrottu uusia tietoja.

  Slovakian päävalmentaja Zdeno Ciger näyttää kääntäneen kelkkansa ja viime kaudella boikotissa ollut kokenut slovakkikaarti on taas tervetullut mj-paitaan. Miklik olisi saanut kutsun parin viikon päästä pelattavaan miniturnaukseen ilman loukkaantumistaan. Jos mies ehtii toipua tämän kauden aikana pelikuntoon ja kevään arvokisat kiinnostavat, maajoukkuekutsu lienee selviö. Luonnollisesti terveys aina etusijalla.
   
 21. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
 22. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tämä Holtarin kommentti Slovakian reissuun liittyen antoi kyllä todella miellyttävän kuvan Miklikistä:

  - Samat fysiopalvelut löytyivät sieltä ja hän sai olla vähän perhepiirissä. Tämä ei paranemisprosessiin liittynyt millään muotoa. Hoitamisen puolesta olisi voinut olla vielä pitempäänkin, mutta halusi tulla nyt Jyväskylään kuntouttamaan itseään, Holtari sanoo Yle Urheilulle.

  Eli olisi saanut halutessaan olla pidempään Slovakiassa, mutta halusi jo nyt tulla takaisin kuntouttamaan itseään. Kertoo huikeista pelihaluista ja ilmeisesti myös siitä, että viihtyy Jyväskylässä varsin hyvin.

  Itse elättelen toivoa, että viimeistään pudotuspeleissä mies on jälleen mukana. Ehkäpä runkosarjan viimeisissä peleissä pääsisi jo ottamaan hieman tuntumaa?
   
 23. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Tai sitten hän on vain joukkuepelaajana erinomainen tai kotona on tullut vähän riitaa ja mies haluaa pois sieltä... Spekuloida voi aina kun ei faktoja kunnolla tiedetä. Itse kyllä kallistuisin tuohon joukkuepelaaja vaihtoehtoon.
   
 24. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  No siis tottakai joukkuepelaajaa itsekin tuossa hain, vaikka sitä en sanottua saanutkaan. Eihän näistä syistä koskaan tiedä, mutta hyvän fiiliksen tuo kommentti ainakin allekirjoittaneelle jätti.
   
 25. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Lainaus:
  Mutta ei sulla ole mitään tietoa joten turha spekuloida sen kummemmin. Ei se kerro mistään jos pelaaja tuleekin aikaisemmin tänne kun oli pakko. Itse ainakin olen usein ollut paikalla ennenkuin olisi ollut pakko olla, kummallisia ovat ihmiset jotka eivät ole olleet.

  Tuo ei siis kerro mistään yhtään mitään. Vai onko sinulla jotain parempaa tietoa kyseisestä tilanteesta esim hänen kotimaan oloistaan tai perhesuhteistaan?
   
  Viimeksi muokattu: 07.02.2017 klo 17.54