Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

Mestiskarsinnat 2017

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 10.02.2017 klo 21.55.

 1. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Tänään kyllä vahva luotto omissa. Meidän faniryhmä lähtee huutamaan Jyväskylään, joten eiköhän joukkue saa siitäkin lisäbuustia. Tänään kun hoidetaan, niin huomenna ei enää pelata muusta kuin karsintajasarjan (mahdollisesta) ykkössijasta. Toiseen peliin toivotaan että Hokki vie. Ei Ketterääkään mitään vastaan, sekä olisi kiva nähdä Mestiksessä, mutta jos nyt Hokki vs Ketterä, niin Hokin ennemmin otan.
   
 2. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  IPK. Teillä on tänään yksi missio mun silmissä. Varmistatte Akademiska Jyppenklubbenin pudottamisen ja sitä kautta lopettamisen.
   
 3. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Hokki menee menojaan 6-1 toka erän lopussa, Ketterän 5+20 min kostautui karmeella tavalla Ketterän kannalta.
   
 4. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
 5. Lätkä Jäsen

  Nyt se on totta!

  AKAT saatiin huitsin helvettiin divarista....UPEAA!
   
 6. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Done. Mitä seuraavaksi? IISALMESSA PELATAAN MESTISTÄ ENSI KAUDELLA! CMAAN!
   
 7. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Onnea siitäkin myös!!! Hyvin hoiditte karsinnat ja näytitte että kuulutte sarjaan kaikilta osin, etenkin kannatuksen osalta.
   
 8. rasperi75 Jäsen

  Farmiturhuus saatiin pois mestiksestä! Upeaa :)
   
 9. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Syöpä on poissa!!!

  Kiitos, IPK.
   
 10. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Myös Kajaani jatkaa Mestiksessä, harmittaa todella paljon Ketterän puolesta, hyvä joukkue ehdottomasti ja kaikki olisi valmiina Mestikseen, jospa se karsintojen kolmonen saataisiin nousemaan jollain päätöksellä?

  Ketterä hoidelkaa nyt se SS-mestaruus ja karsintojen 3. sija, tiedä vaikka se olisi mahdollisuus?

  Toivottavasti sarjan nimikin muutetaan 1-divariksi ja Suomi-sarja 2-divariksi jne.
  Kiitos Hokki, teitte sen mitä oli enää tehtävissä tässä surkeudessa, toivottavasti talous ym. muut puitteet saadaan paremmalle tasolle ensikaudeksi?
   
  Viimeksi muokattu: 31.03.2017 klo 21.00
 11. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  Haluan onnitella kaikkia, jotka olivat mukana tiputtamassa D Team Akat kypäristä vittuun sarjasta. Mikä ilonpäivä!

  Tosin Ketterän puolesta edelleen surettaa. Tahtoisin vain nähdä Ketterän nousun.
   
 12. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Ihana fiilis, kuole saatanan paska.

  Sääli toki Ketterän puolesta. Päällimmäisenä silti ilo.
   
 13. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Ilon päivä, ei tarvitse varmastikaan mainita miksi.

  Ketterästä sen verran, että sama vika Rahikaisella eli todella harmittavaa, että eivät nousseet. Olisi ollut upeaa saada perinteinen seura takaisin valtakunnan kakkossarjaan.
   
 14. -Jonne- Jäsen

  Kiitos asianosaisille! Tehtävä suoritettu.

  Letkut irti ja kuopatkaa raato.
   
 15. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Vaikka ennen viimeisiä pelejä tilanne oli tiukka niin aika selkeästi sarjan kaksi parasta lopulta erottui. Onneksi tämä karsinta meni juuri niinkuin pitikin.
   
 16. Big Bear Jäsen

  Kiitos IPK! Onnittelut myös Kajaaniin, mutta Ketterän puolesta hieman harmittaa. Ottakaahan nyt se kolmospaikka, niin tiedä vaikka se riittäisi.
  Nyt on aika ottaa muutama bisse, mutta huomenna vielä kiittämään joukkuetta. Vittu, että on hieno olla iisalmelainen!
   
 17. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Korkit kiinni ja bileet seis. Eiköhän viimeistään toukokuussa saada kuulla uudesta, uljaasta 14 joukkueen Mestiksestä kaudella 2017-2018.

  - Keväällä pelattu Mestiksen todella laadukas karsintasarja osoitti, että meillä on eväitä pyörittää 14 joukkueen Mestistä, Suomen Jääkiekkoliiton kilpailupäällikkö Anti Pirkkala kertoo Mestiksen tiedotteessa.
   
 18. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  No, sallinet että otan kuitenkin yhden. Elikkä eihän tuota JYPin farmia saa millään ilveellä sarjasta pois. Höh.
   
 19. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Huomenna sitten Imatralla läpsyttely jostakin kattilasta, pöh. No jos Akat tuosta nyt kuolisi pois ja vaikka Espoo painelisi Liigaan, niin ehkäpä Ketterä voisi vielä pelata Mestiksessä ensi kaudella? Kaukaa haettua, mutta aina voi toivoa.
   
 20. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Toivottavasti tuollaista eikä yhtään minkäänlaista kabinettikikkailua Mestis-paikoista suoriteta enää. Viime vuosina niitä on nähty jo ihan liikaa. Joka vuosi vaan karsintasarja kahden viimeisen ja SS:n kahden ensimmäisen kesken. Jos ei pelaamalla nouse, ei tarvitse nousta ollenkaan.

  Mestis on korkein taso mihin voi pelaamalla nousta, kabinettisarjat on sitten erikseen.

  Edit: tämä siis ei teudelle vastauksena vaan sitä edeltäviin viesteihin.
   
 21. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Hohhoijaa mitä paskaa. Menkäähän tämäkin sarja pilaamaan sillä, että joukkueita ihan liikaa. Liigastakin mennyt se hohto kun siellä pelaa jokaisesta kaupungista joukkue missä on yli 50 000 asukasta. Kohta Mestis on sellainen että täällä pelaa jokaisesta kaupungista jengi missä on yli 20 000 asukasta. Syö sitä arvoa. Suomi-sarjan taso on kohta myös olematon. Paskaa.
   
 22. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Ihan vilpittömästi onnittelut IPK:lle ja Hokille. 4 peliä, 4 kertaa turpaan - ei jää sijaa selitellä. Akatemialta sentään pisteet 6-0. Hienot seurat piti paikkansa Mestiksessä.

  Vähän kuitenkin jätti tämä päivä paskan maun suuhun. Tuomareihin peli ei missään nimessä ratkennut, mutta ei vaan voi antaa noin paljoa ylivoimaa. Tuo ensimmäisen Hokin maalin aiheuttanut ylivoima oli ihan vitsi, kun ensin sai itse mailalla kasseille, mutta... Jos jumalauta saat tuosta sitten pelin tasoihin, et anna seuraavassa vaihdossa soida omissa. Piste. Ketterä mokasi ihan itse tuon pelin omiin hölmöilyihin kriittisillä hetkillä.

  Ja Niemen ulosajo oli taas ihan sellaista tyhmyyttä, että ei näissä peleissä. Hyvä pelaaja ja tärkeä pelaaja... mutta nyt antisankari... En tiedä, oliko ylilatautumista vai mitä, että purkautui noin. Ulosajo oli lähellä jo ekassa erässä, mutta toisaalta Kauppinen (oliko oikein?) olisi kyllä voinut välttää tilanteen ottamalla edes vähän taklausta vastaan. Nyt oli ihan keitetty makaroni, kun hieman myöhässä tuleva taklaus tuli - toivottavasti ei oikeasti pahemmin sattunut. Taklaus ei ollut ylikova tai muuta - hieman myöhässä ehdottomasti. Mutta tilanteessa sekin oli aivan turha. Ja olisin todennäköisesti tuomarina itse antanut jo siitä sen femman, vaikka olisi ollut kova tuomio.

  Tänään peli oli ohi, kun Niemen vitonen loppui. Alivoima vaan ei riitä. Vähän samaa oli Iisalmessa ensimmäisessä peleissä. Näissä altavastaajana pelattavissa peleissä vaan ei saa boksissa olla yhtään turhaan - ja omat paikat vaan pitää käyttää kovemmalla prosentilla.

  No ensi keväänä sitten uudelleen, jos ei kabineteissa jotain tapahdu. Mutta kaikki kabineteissa tapahtuva on lähtökohtaisesti perseestä ja tappion karvas kalkki kuuluu urheiluun. Se nousu tulee, kun sen aika on. Ja tulkoon oikeasti pelaamalla mieluummin kuin keskellä kesää kerrottavalla tiedotteella.

  Joka tapauksessa ihan helvetin iso kiitos Ketterälle siitä, että annoitte tähän kevääseen oikeasti jännättävää. Missään nimessä ei kannata häpeillä suoritusta - todella rohkeaa ja hienoa kiekkoa!
   
 23. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Onneksi tätä varten on olemassa Keuruun Pallo Hoki Tiim :)
   
 24. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Ei ollut tänään mitään jakoa Ketterällä eikä ollut "Meijän vuoro" vieläkään. Kiitokset vaan monille osanotosta.
  Joillakin tapana syyttää tuomareita tappioista tai yksittäisistä tilanteista,syitä ei näistä missään nimessä löydy. Hokki oli selkeästi parempi ja numerot kertoo kaiken.
  Oli Ketterä kuitenkin mukana pudottamassa ja ilmeisesti lopettamassa yhden muovijoukkueen Mestiksestä.
  Ja tietenkin onnittelut Hokille ja IPK:lle!
   
  Viimeksi muokattu: 31.03.2017 klo 22.44
 25. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  No voiha! Aattelin et sielläki olis se edes 20k, mutta siellä onki vaa puolet siitä. No annetaa KeuPalle nyt erikoislupa, mutta pointti oli se että liika on liikaa. 12 on ihan hyvä.