Ilmoitukset

Nimimerkki Räpylätassu on asetettu viikon pelikieltoon mainostamisesta ja oman taloudellisen edun tavoittelusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus

Mestiskarsinnat 2017

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 10.02.2017 klo 21.55.

 1. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Eipä tosiaan jäänyt mitään epäselvää siitä mikä joukkue on Suomi-sarjan mestari , eikä myöskään mitään epäselvää siitä mitkä joukkueet pelaavat seuraavalla kaudella Mestistä.
   
 2. Mane Schimanski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, ManU, BM, RM, PuhtiPois
  Onkohan Mestiksessä kellään rahat tiukassa tms? Kolmospaikka karsintasarjassa voi olla arvokas, jos ensi kauden joukkueita arvotaan. Viime vuosina joukkueet ja joukkuemäärät ovat vaihdelleet yllättävän paljon Suomen ylimmillä sarjatasoilla...
   
 3. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Mestiksessä on varmaan kaikilla rahat tiukassa.

  Sinällään harmillista että tällä kaudella karsintasarjassa vähennettiin joukkuemäärää aiempin vuosien kabinettihommien takia. Ja se koitui Ketterän kohtaloksi. Se että jättää sarjassa taakseen Mestis-joukkueen, on oikeasti kova suoritus Suomi-Sarjan porukalle. Ja sillä pitäisi sarjapaikka saada. Jos ennen karsintoja vitutti Hokin mahdollinen putoaminen niin nyt hieman vituttaa Ketterän puolesta kun kävi näin. Montakohan vuotta uskoa riittää Imatralla tavoitella nousua kun se on ollut niin lähellä mutta jäänyt silti haaveeksi.
   
 4. Big Bear Jäsen

  Joo, minuakin vähän korpeaa Ketterän kohtalo. Hyvä joukkue jäi rannalle ruikuttamaan. Onneks IPK ja Hokki hoitivat tyylikkäästi karsinnan. Päästään taas ensi kaudella ratkomaan vitostien herruutta!
   
 5. Eddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät & kaikki karsintasarjat
  Ihan jees karsinnat, koska Jypin farmi tippui. Ahvenjärvi toivottavasti löytäisi töitä hieman mielekkäämmästä organisaatiosta, jolla on muutakin pohjaa kuin pelaajien kehittäminen Jypille.

  Ketterän kohtalo harmittaa, olisin suonut heille paikan ohi Hokin tai IPK:n, vaikka ei mitään vastaan noita kahta ole, jos ei minkäänlaisia muitakaan tuntoja. Viime vuosien kabinettihistorian takia väitän, että Ketterälle kuuluisi Mestispaikka. Ketterä on tehnyt nousunsa eteen vähintään yhtä paljon töitä, kuin kuka tahansa muu kabinettinousun Mestikseen tai Liigaan saanut joukkue. Se on todellinen väliinputoaja tässä suomalaisen sarjajärjestelmäkulttuurin idiotismissä. Mestis(jääkiekkoliitto) ja Liiga voisivat oikeasti jo jossain vaiheessa istahtaa alas ja miettiä tätä paskakasaa, jonka ovat luoneet.
   
 6. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Leki menee vielä nurin ja Ketterä pääsee Mestikseen...
   
 7. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Lainaus:
  Onko tämä ihan toiveajattelua vai onko juttua ollut liikkeellä? Mielellään enemmin Ketterän näkisin Mestiksessä, kun LeKin.
   
 8. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Taitaa olla ihan tuulesta temmattu. Tällä hetkellä esillä on ollut vain Hokin taloustilanne ja sekin kai vaan kaivettu esille herättelemään paikallisia. Toivotaan, että mitään ihmeellisiä keplotteluja ei tule ja palataan karsintoihin taas vuoden päästä.
   
 9. OlviTenu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  AVS
  Lainaus:
  Allekirjoitan osan. Ketterällä kuitenkin oli mm. vuosi sitten tie täysin auki Mestikseen, kaikki jopa olettivat sen olevan esteetön. Kaikki tapahtui kuitenkin urheilullisuuden lakien mukaan ja voittaja nousi, häviäjä ei. Tänä vuonnahan tuo nousu oli vielä viime vuotistakin karmeampi suo, kun olisi pitänyt voittaa kaksinkertaisessa sarjassa vähintään kaksi mestisjoukkuetta päästäkseen 2 parhaan joukkoon.

  Minun mielestäni Ketterälle ei se nousu kuulu niin kauan, kuin he eivät sinne pelaamalla pääse.

  Espoon ostetusta sarjapaikasta en sano mitään. Oli kuvottavaa silloin, on kuvottavaa edelleen. Onneksi eivät pärjänneet resursseihin nähden lainkaan.
   
 10. BeeCee Jäsen

  Lainaus:
  Itsekin kuullut tälläisen huhun, muutaman välikäden kautta, mutta huhun alkulähde on LeKissä menneellä kaudella pelannut pelaaja. Ilmeisesti palkkiot rästissä pidemmältä ajalta. Saattaa Ketterän kannalta olla todella arvokas tuo Suomi-Sarjan voitto sekä karsinnan kolmas sija.
   
 11. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Ei Espoon Mestis-paikkaan ole mitään maksettu. Jääkiekkoliitto totesi:
  Mestis todettiin Espoo Unitedille perustelluksi sarjatasoksi huomioiden vahva ja laaja-alainen espoolainen jääkiekon junioritoiminta, Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela toteaa
  Onneksi eivät pärjänneet... Puolet pelaajista oli A-junnuja. Minusta aika hyvä tulos kun joukkue kasattiin vasta loppukesällä.
   
 12. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Ei savua ilman tulta? Siksikö Ketterä sai solmittua jo kovia jatkosopimuksia... Pirkka-sedän puheet 14 joukkueen Mestiksestäkin heittävät kysymysmerkkejä ilmoille. Kaiken pitäisi olla ensi kauteen mennessä selvää, mutta pieni epävarmuus leijuu tänäkin keväänä ilmassa. Tähän on tultu.

  Kabinettisirkuksesta oma mielipiteeni on se, että on ihan ok nousta esimerkiksi karsintojen kolmospaikalta, jos ylemmältä sarjatasolta joku joutuu luopumaan sarjapaikastaan. Mutta tällöin sarjapaikkaa pitää tarjota urheilullisesti parhaalle ja tämän kieltäytyessä sitten seuraavaksi parhaiten menestyneelle.

  2005-2006 Mestis-karsinnoissa vapautui yksi ylimääräinen paikka. Ensin sitä tarjottiin Seinäjoen SHT:lle, joka kieltäytyi kunniasta. Seuraavana listalla oli Heinolan Kiekko. Myös HeKi kieltäytyi tuolloin ottamasta nousupaikkaa vastaan. Seuraavalla kaudella joukkue Mestikseen nousi pelaamalla.
   
 13. BeeCee Jäsen

  Lainaus:
  Eikös Iso-Mustajärvi tullut kesken kauden Ketterään juuri LeKistä?
   
 14. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Toki kesän aikana voidaan Espoo Unitedkin nostaa liigaan jos liigaporukoissa siltä tuntuu nyt kun Jokeritkin teki viiden vuoden KHL-jatkodiilin, eli Ketterä voi nousta Mestikseen tätäkin kautta.

  Minä toivottaisin Ketterän Mestikseen mielelläni. Ennemmin aitoja ja perinteikkäitä seuroja kuin mitään akatemiafarmeja ja/tai Mestikseen tyhjästä pistettyjä liigaporukoiden konkurssijäännöksiä, jotka vain lähinnä odottavat sitä, että uusi liigapaikka uudella nimellä saadaan sovittua kabineteissa.