Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Mestiksen yleisömäärät

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Pelicans81, 15.09.2011 klo 00.08.

 1. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tuo yleisö ennätys ois varmaan mennyt rikki jos ois ollut isompi halli. Ottelussa kuultuna, olivat joutuneet lopettamaan lipun myynnin ja lyömään ovet kiinni kun kapasiteeti raja tuli vastaan porukkaa jäi ulkopuolelle aikapaljon.
   
 2. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Joo kyllä tuolla enemmän porukkaa oli kuin ilmoitettu.
   
 3. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Hetkinen, onko jotain mennyt ohitse nyt ja Mestis on muuttunut suljetuksi sarjaksi? Käsitys on ollut että Liiga on yksistään suljettu...

  Vieläkin puskee meisselin kärkeen touhutippaa eiliseltä. (seuraan pari päivää tätä ja jos ei asetu -> menen lääkäriin)
   
  Jango, Makopide & Kuubextra tykkäävät tästä.
 4. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo ja juuri tämänkaltaisilla tempauksilla sarjalla on mahdollisuus nostaa profiliaan ylöspäin. Niin kauan kun liiga on suljettu niin paras lääke on juuri tämänkaltaiset positiiviset asiat sarjan ympärillä. Saadaan isompienkin mielenkiinto herätettyä tämänkaltaisille jutuilla. Ainakin tuntuu että tässä on loistava mahdollisuus nyt saada monen kauden hieman laskeva suhdanne sarjalla poikki.

  Saa muuten nähdä jatkaako mestis hieman yleisömäärän nousua ensikaudella, ainakin jos LeKi sattuisi jäämään ilman lisenssiä niin Hokki saattaisi olla hyvä lisä sarjalle. Saattaisi nostava vaikutus olla myös vieraspeleissä.
   
 5. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Älä nyt hyvä mies noin vähästä. Jos kannu tulee niin helposti valuttaa vähän vielä juhannuksena...
   
  OCE, Sergei Fedorov, Jango ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 6. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Saatiinko se isompien mielenkiinto herätettyä? Eli vaivautuiko esim. YLE edes mainitsemaan asiaa Urheiluruudussa tai mitenkään muutenkaan? Onko Mestiksen pudotuspeleistä tai finaaleista ollut Ylen uutisissa tai televisiossa missään mitään? Tai mainoskanavien lähetyksissä?

  En tiedä tätä, koska en telkkaria juuri seuraa, siksi kysyn.

  Koska jos YLE tai mikään muukaan ei tartu edes siihen, että Ketterä myy liigahallin täyteen Mestis-finaaleissa niin silloin saavutettu hyöty ja noste menee muilta osin hukkaan paitsi tietysti Ketterän lipputulojen ja imatralaisen paikallispöhinän suhteen.

  Minusta on erittäin hieno asia, että Ketterä myy finaalipeliinsä enemmän lippuja kuin SaiPa samassa hallissa, se osoittaa ainakin Imatralla kiinnostuksen mestaruutta kohtaan olevan suurta. Mutta jos tämäkin noste haudataan täysin valtakunnallisten medioiden toimesta niin se ei Mestiksen tilannetta paranna mitenkään.
   
 7. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Eipä tosiaan ainakaan urheiluruudussa mainittu mestiksestä mitään, siinä varmasti on oma hommansa saada nuo näkyviin, mutta jos yleisömäärät on hyviä niin kyllähän se myös median huomiota pitkällä aikavälillä herättää. Voisi kuvitella että ensikaudella tilanne hieman paranee kun Ruudulle lähetykset tulee, nyt Elisalla on lähetykset vähän piilossa. Toki kun tuli tuossa urheiluruudun lähetystä katsottua niin elisan kuvaa kyllä jostain koripallosta näytettiin mutta ei mestiksestä.

  Tässä Ketterän hyvästä yleisömäärästä tuli mieleen että olisikohan KeuPa voinut myös saman tehdä eli siirtää ekan ottelunsa Jyväskylään? ei kyllä hajua esim. jäätilanteesta ja vuokrista, mutta potenttiaalia varmaan kolminkertaiseen yleisömäärään kuitenkin Keuruseen nähden kuitenkin. Tietenkin ymmärtää sen että joukkueet haluaa omissa halleissan pelata mutta kyllähän taas tuo kisapuistossa pelattu ottelukin näytti että ei se ehkä ihan välttämätön ole, varsinkin jos kyse on vain yksittäisestä ottelusta ja ratkaisut pelataan kotona.
   
 8. Mehilas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestis & alasarjat
  Lainaus:
  Minun ymmärtääkseni Jyväskylästä jää on sulatettu jo tovi aikaa sitten. Tänään tulee varmasti olemaan ahdasta Keuruulla eli häkki varmasti täynnä ja rumpu pärisee.
   
 9. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Minulla on ollut se käsitys, että YLE näyttää erikoislähetyksiä suorana ties mistä eukonkannostakin ja talvisin jatkuvalla syötöllä ties mitä piirikunnallisia sivakointikilpailuja, mutta Suomen toiseksi eniten katsojia paikan päälle keräävästä Mestiksestä ei televisioruudussa näytetä juuri mitään, ei edes urheilu-uutisissa. Tätä pidän hyvin erikoisena ratkaisuna, vaikka ei pääsarjatasosta olekaan kyse.

  On tietoinen valinta Yleltä, että esim. Ketterän kaltaiset hienosti onnistuneet tempaukset ja jättiyleisöt jäävät täysin pimentoon ns. suurelta yleisöltä ja samalla Mestis haudataan entistä syvemmälle silloinkin kun joku Mestis-joukkue edes yrittää jotain erilaista.
   
  Nurmiovaara tykkää tästä.
 10. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  YLE oli valmistautunut näyttämään kaikki lentopallofinaalit. Lauantain kohdalla ohjelmatiedoissa lukee klo 16-19 "lentopallon neljäs finaali, mikäli mestaruus on ratkennut, tulee muuta ohjelmaa" Tämä telkku.com sivuston ohjelmatiedoissa. Eikö siitä voisi mulkata jonkun myöhemmin alkavan tunnin pätkän alkamaan neljältä ja näin saataisiin kolme tuntia aikaa näyttää Mestisfinaali?
  Jos olisi Ylellä Hakalin miehiä töissä, niin asia olisi jo hoidettu.
   
 11. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Taidan väsätä kohta aloitetta Suomen Yleisradion lakkauttamisesta. Niin puolueellista paskaa heidän uutisointinsa plus nämä urheilulähetysten kanssa perseilyt päälle. Vielä pakko maksaa tuosta paskasta.
   
  -pasi-, Sergei Fedorov & OCE tykkäävät tästä.