Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Mestiksen televisiointi

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Tuusa, 01.05.2012 klo 10.47.

 1. miraculeux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Minulla ei ole pesäpalloa seuranneena kyllä Ruutu+ palvelusta pahaa sanottavaa. Lähes kaikki toimii vähintäänkin kiitettävästi. Tämä on hieno uutinen, ja toivotaan, että myös Mestiksen seurat hyötyvät tästä taloudellisesti.
   
 2. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Itseäni kiinnostaa että minkälaisella hinnalla tuo tuote tulee jatkossa olemaan saatavilla, ikäänkuin sillä olisi minulle mitään merkitystä.
  Toivottavasti tästä sopimuksesta hyötyisi Mestis rahallisesti jotain. Ja jos totta puhun niin minusta tämä muutos on nyt näkyvyyden lisäämistä ja hyvää kehityssuuntaa tälle sarjalle.

  samoin kuin @miraculeux , olen pesäpallon seuraajana ollut ihan tyytyväinen tuotteeseen aiemmin.
   
 3. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Tuo Ruutu+ taitaa nyt olla hintaan 9.95e/kk, ja en usko sen kamalasti nousevan Mestiksen myötä. Luulen hinnan asettuvan tuon 9.95e/kk - 19.95e/kk välimaastoon. En tiedä millaiset sopimukset Sanomalla on muun tarjonnan kanssa (jääkiekon ulkopuolisen, esim. Serie A:n ja NBA:n), että jäävätkö ne vielä ensi talvena ohjelmistoon. Kunhan pysyy tuossa max. 20e/kk tarjonnasta riippuen, ja laatu on hyvää sekä helppokäyttöistä, niin olen tyytyväinen. Tietysti mitä lähempänä tuota nykyhintaa niin sitä parempi.

  Itse olen myös paljon pesäpalloa katsonut Ruudusta ja ollut tyytyväinen siihen.
   
 4. SergeiK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RD Army
  Ruudun hinnoittelu ratkaisee paljon.

  Itse Liigaa lähinnä seuraavana voisin kuvitella maksavani alle kympin kuussa setistä jossa näkisin Mestis-pelit ja vaimo saisi katsoa Ruutu+:n myötä kaikkia hömppäsarjoja tv-aikataulua edellä (siis minähän en reality-TV:tä katso vaikka niiden ketjuissa tapahtumia kommentoinkin..)

  Mutta jos hinta on 14.90e/kk niin ei kiinnosta.
   
 5. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Eli kun hinta on nyt 9,95e/kk niin jos Mestiksen siirtyminen Ruutuun nostattaa hintaa, se syö kiinnostuksesi? Toisin sanoen et ole valmis maksamaan siittä mitään.
   
 6. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Vahva peukalo tähän siirtoon täältä!
  Tästä Elisaviihteen takkuamisesta ei oikeastaan voi kuin parantaa.
   
 7. SergeiK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RD Army
  Lainaus:
  Ruutu plussaa on saanut joskus 4,90e/kk hintaan. Täten arvottaisin Mestiksen plus junnukiekon noin viiden euron arvoiseksi.

  Minulla ei ole mitään käsitystä mitä Ruutu+ on lisännyt valikoimaansa joka perustelisi sen hinnan nousun kymppiin kuussa. Sen brändi on sen verran nuhjuinen että yllätyin että se maksaa nykyään noin paljon.

  Jos ihmisellä on HBO, Netflix, Viaplay yms niin Ruutu plussan elokuva- ja sarjatarjonta on luokatonta. Suurimmat myyntiartikkelit ovat että näkee Nelosen sarjoja viikkoa ennen muita tai Sykkeen tai Sorjosen kaltaisten sarjojen kaudet pari kuukautta ennen muita.
   
 8. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Itsekkään en pidä Liigaa yhtään minään ja sen takia en sitä katsoisi jos en näkisi ilmaiseksi. Täälläkin käynyt selväksi että hyvin harva seuraa muita kuin oman joukkueen pelejä palvelusta, puhumattakaan siitä että brändillä ja hinnalla tulisi olla mitään tekemistä keskenään.
   
 9. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toisaalta tuolla on kuitenkin tuo kaksi puolta urheilu ja tv-tarjonta. itse mieltäisin jo nyt urheilun osuudeksi vähintään tuon 9.90/kk melkein jo nyt ennenkuin mestis tuonne siirtyy. Tv-tarjonnassakin voi olla montaa mieltä, sanoisin että varmaan semmoiselle ihmisella joka ei tunteja käytä päivässä telkkarin ääressä tuo palvelu voi olla parempi kun moni suoratoistopalvelu. Kuitenkin melko tuoreita leffojakin näytti olevan mikä ei monessa palvelussa niin itsestä selvyys ole.

  Ei tuossa varmaan mikään 14.90e/kk tai vastaava mikään vääryys olisi. Tietenkin riippuu halutaanko enemmän hakea näkyvyyttä vai rahaa.
   
 10. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Jos tuo uutinen pitää paikkansa, niin ei se huono olisi. Hiukan on tökkinyt tuo Elisa viihde chromecastin kanssa kun taas ruutu on toiminut hyvin. Jos tuo hinta tuosta nousee, niin toisaalta itselleni säästö tulee Elisa Viihteen katkaisusta ja ne voin käyttää sitten hinnan mahdolliseen nousuun.
   
 11. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Hyvä uutinen. Mieluiten Telia, mutta Ruutu on toisiksi paras vaihtoehto. Mikä parasta, siellä on kokemusta huippu-urheilun tuottamisesta todella paljon, joten hyvissä käsissä Mestis on. Toivottavasti asiat ei menee enää niin puolivillaisesti, että kotijoukkue joutuu vastaamaan kaikesta, vaan Ruutu tuottaisi vaikka studioita tai jotain makasiiniohjelmaa Mestiksestä. Sitten näkyvyyttä neloselle TV:seen ja niin edespäin. Parasta on kyllä se, että jälkilähetyksiä pystynee katsomaan.
   
 12. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Sohvaperunat tietysti tykkäävät, kun saavat lähes ilmaiseksi katsoa. Seurat eivät saa mitään, ei euroja Ruutu-palvelulta eivätkä katsojia paikanpäälle, koska sohvaperunat mussuttaa roskaruokaa kotisohvalla eivätkä jaksa lähteä hallille.
   
 13. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Varmaan riippuu minkälaista sopimusta pistävät menemään, varmaan joku parin vuoden sopimus voisi tietää aika lähelle samoja panostuksia kun mitä Elisalla ollut ja silloin lähinnä seurat itse vastaisi ottelujen tuottamisesta ruudulle ja lähetyksissä mennään halpuus edellä.

  Joku +5 vuoden sopimus saattaisi lisätä jo haluja panostaa sarjaan, pistää hinnoittelu sille tasolle että molemmat pystyisi jotain tienaamaan lähetyksillä ja kehittämään sitä (ilmaispelejä nelosella/jim, maksasiiniohjelmia ym.) . Jos tuo hinta pysyy tuossa 9.90/kk ja jakantuu kaikille ruudun palveluille niin seuroille jää todennäköisesti vähemmän käteen kun elisan kanssa.
   
  Pecinjsh tykkää tästä.
 14. Lieminen Jäsen

  Lainaus:
  Sama tuon chromecastin kanssa. Aika vähän pelejä kotona väijynyt, mutta nekin vähät kännykän jne. Kautta, kun ei se perkele yhdistä.

  Ruutu, telia jne. Pelaa hienosti.