Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Mestiksen televisiointi

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Tuusa, 01.05.2012 klo 10.47.

 1. Lieminen Jäsen

  Ei tässä nyt taida Yleä olla haukkuminen. Kysymyshän kuuluu, paljonko Elisa pyysi/olisi pyytänyt hintaa Mestiksen näkemisestä yleisillä kanavilla?

  Elisan viihdepaketin urheiluarvot ovat vähissä, joten tälläinen kotimaisen kärkilajin ykkösdivari taitaa olla niitä toiminnan lippulaivoja.
   
 2. kendomiäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  suomikiekko
  Hyvä että täällä useat muutkin huomanneet Kokon lahjakkuuden :D

  mietinkin että telian maalikoosteissa ollut tuttu ääni eli selostanut myös liigaa tällä kaudella. ja jos on tosiaan parikymppinen kaveri niin aika kova on kyllä noin nuoreksi!!!
   
 3. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  En yhtään ihmettelisi jos tulevaisuudessa on Ylen tai Maikkarin tiimissä selostajana, on vaan ihan Pro jo tässä vaiheessa.
   
 4. RetroRenttu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sarjasta riippuen
  Puolitoista kuukautta sarjan alkuun eikä Ruudun puolelta ole kuulunut ainakaan omiin korviini mitään tietoja Mestiksestä. Onkohan Mestikselle suunniteltu mitään erikoisempaa lisäohjelmaa (tv-otteluita, studioita, makasiinia tai koosteita)? Toisekseen onko Suomen cupin kuvaamisesta annettu missään tietoja?
   
 5. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Perjantaina soitti elisan työntekijä ja kysäsin mestiksen näkyvyyttä niin sano että mestiksen ottelut näkyy elisa viihteen sport kanavalla
   
  Pecinjsh tykkää tästä.
 6. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Et kai vaan langennut tuohon kusetukseen?
   
 7. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Eikö ruutu tehnyt sopimuksen oikeuksista tästä kaudesta vai olenko ihan kujalla? :D
   
 8. kendomiäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  suomikiekko
  Lainaus:
  Hyvät kysymykset.. näitä olen itsekkin pohtinut :D

  ainoa toive on että pelejä vapaille kanaville.

  Jatkaako Kokko selostajana myös ensikaudella?
   
 9. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Kyllä vain Mestispelit näkyvät Ruudussa ei Elisa viihde sportilla.
  Ruutuun vaan tekemään tunnukset ja luottokorttia kehiin (taitaa mennä maksu luoton puolelta) ja hintahan oli jotain mallia 9,79€ kuukausi.
  Tuskimpa Ruutu paljon mainostelee Mestis-sopimusta, sieltä se alkaa vaan näkymään kun aika on.
  Cupin peleistä itselläni ei tietoa.
  Käsittääkseni Kokko selostaa Ketterän pelejä kun Saipa selostuksilta joutaa, oma käsitys et selostaa myös Saipan pelejä.
   
 10. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Joo muutama päivä sitten ei näkynyt edes urheilusivulla että mestis näkyy, nyt siellä näyttäisi kuitenkin tuo valikko löytyvän ja runkosarjan pelit. Olisihan tuossa varmaan hyvä paikka aloittaa jo ennen kauden alkua noilla CUP matseilla ja saada oma "pre session" kauteen, vaikka sitten mahdollisimman halvalla hallikameralla ja ilman selostuksia niiden hallien osalta ainakin joissa mahdollista näyttää ottelut.

  Tuo CUPFinaali myös pitäisi kyllä saada näkyviin joko Neloselle tai YLE:lle maajoukkuepelien sekaan, kuitenkin saattaa olla ensikauden parhain näytönpaikka sarjalle/sarjoille kun runsaslukuisin yleisömäärältään saattaa olla.