Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Mestiksen televisiointi

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Tuusa, 01.05.2012 klo 10.47.

 1. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kyllä pitäisi näkyä, kun ainakin A-nuorten pelejä katsoin jokusen jälkikäteen. Ja olen kyllä Mestiksen pelejäkin katsonut jälkilähetyksenä tälläkin kaudella.
   
 2. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Siltä Elisan digiboxiltahan jälkilähetyksiä voi katsoa, mutta nettiselaimella/sovelluksella se ei onnistu.
   
 3. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo eikä selvinnyt myöskään monenko vuoden sopimus tehtiin. Varmaan riskittömin ja vähiten kuluja aiheuttava on että menisivät tuolla "fanikamera" tyylillä, silloin seuroillekaan ei niin paljon kuluja tulisi ja voisi vaikka kerran viikossa olla studio jossain pelissä.
   
 4. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Siis selaimella kyllä voi. Digiboksia minulla ei ole. Elisa Viihteen nettisivulla Sport beta.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Knap tykkää tästä.
 5. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Itelle kelpaisi sellainenkin vaihtoehto mitä Ruudulla oli Superpesiksen kanssa että lähes jokaisella kierroksella oli yksi Ruudun oma lähetys monikameratuotantona studioineen ja seurat lähettävät itse pelejä fanikameran kautta. Noissa peleissä ei välttämättä studiota tarvitse, mutta selostus olisi oltava vähimmäisvaatimuksena. Eikös Elisan kauttakin tulevat pelit selosteta seurojen itse hankkimien selostajien selostamana?
   
 6. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Elisan palvelu ollut surkea pelkästään siitä syystä että telkkariin et kuvaa saa kännykästä. Ainoastaan Viihteen boksilla näet. PC:ltä HDMI telkkariin? 10 metrin piuhaa vedettiin 10 vuotta sitten, saa olla tänä päivänä.

  Hienoa tosiaan että ensi kaudella Ruudulla sekä SS että Mestis! Ruudulla homma toiminut.
   
 7. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Mahtaako tuo näkyä Urheilulehden tilaajille? Urheilulehden tilaajathan ovat voineet katsoa joitain Ruudun urheilulähetyksiä eri sarjoista. Olisi Mestiksen näkyvyyden kannalta varsin mainiota, jos tuo sisältyisi samaan pakettiin.

  Toivottavasti Ruudun lähetykset saa katsottua chromecastaamalla lähetykset kännykästä televisioon. Elisallahan tämä ei tainnut onnistua?
   
 8. Hukkaviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Eikö noita mestiksen pelejä pysty kattoo isolta ruudulta Elisa Viihde sovelluksen kautta? Puhelimen sovelluksella kun kattoo niin ei näy castaus "painiketta" ollenkaan, tv:n sovellus näyttää vaan harmaata ruutua ja Chromen kautta kun menee niin pystyis kyllä laittaa Chrome castin kautta, mut kuva lähtee tilanteesta jossa on 15min pelin alkuun, vaikka oikeesti kohta on eka erä menny.

  Jaa, näköjään tohon castaus asiaan ois ollu vastaus edellisissä viesteissä kun ois malttanut ensin lukee ne.
   
 9. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  En tiedä saitko oikean vastauksen, mutta itse kun käytän tablet laitetta, niin Elisa viihteen apsin kautta kyllä sai castattua pelin isolle näytölle ja sitä pystyi jopa kelaamaan. Puhelimella en ole kokeillut. Tämä muutos tuli siis siinä vaiheessa, kun pelit siirtyi beta valikosta ohjelmakirjastoon.
  En ole nyt viimeisen TuTo pelin jälkeen kokeillut eli, jos sen ottanut taas takapakkia, niin huono juttu. Toisaalta itselläni enää yksi peli katsomatta, ikävä kyllä.
   
 10. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Joo ja itse ainakin katson puhelimella yleensä maksulliset elisa viihde lähetykset niin että peilaa Android puhelimessa näytön TV-ruudulle Home valikon kautta. Laatu ei peilauksessa välttämättä ole niin hyvä kun että suoraan olisi Cast lähetys mutta saa näkymään sentään lähetyksen. Tuolla tavalla esim. formulat on tullut katseltua kun omia tunnuksia ei ole mutta vanhemmat katsoo omalta digiboksilta nuo elisa viihde lähetykset niin itse voi käyttää sitten sovelluksella tunnukset.
   
 11. kendomiäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  suomikiekko
  mistä näkee kuka selostaa finaalit?? elisan ohjelmaoppaassa ei ainkaan lue mitään.
   
 12. kendomiäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  suomikiekko
  voiko kokko ja jp rinkinen selostaa myös loput finaalit? hyvä että finaaleihi löytynyt arvoiset selostajat
   
 13. trubaduuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Edmonton Oilers, Imatran Ketterä
  Ehkäpä tyhmä kysymys mutta voiko Elisa viihteeltä katsoa peliä kahdesta eri laitteesta samaan aikaan? Isäukko haluaisi tämän päivän finaalin katsella, kun ei hänkään päässyt paikalle?
   
 14. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Pystyy.
   
  trubaduuri tykkää tästä.
 15. vilperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Kauhajoen Karhubasket
  Pistetäänpäs kysymys vaikka tähän ketjuun. Pätkiikö jollakin muullakin Elisan lähetys? Katselen tässä finaalipeliä Chromecastilla. Älypuhelimen lähetys on siirretty Chromecastin avulla televisioon, mutta tällä kertaa tuo ei olekaan täysin toiminut. Vaan on kaksi kertaa jo pätkäissyt televisiossa lähetyksen?

  Olisihan tuota finaalipeliä ollut kiva seurata, mutta mikäli lähetys ei toimi niin enpä tiedä mitä teen. Lähetyksessä ollut myös muuta häikkää, on esimerkiksi toistanut saman kohdan pelistä kahteen kertaan. Ensin tullut livenä joku pieni pätkä ja sitten heti perään hypäyttänyt lähetyksen uudelleen siihen kohtaan minkä on just näyttänyt.

  Ja toinen kysymykseni on sellainen, että voiko näitä Elisan lähetyksiä katsella älypuhelimella ilman sitä Elisan sovellusta? Tuosta Elisan sovelluksestakin kun täytyy maksaa erikseen pientä hintaa.
   
 16. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Sovelluksen käyttöhän on ilmainen jos on jo elisa viihde tunnukset. Jos käytössä vain mobiilina niin sitten joutuu maksamaan tuon maksun.
   
 17. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Pakko sanoa, että Imatran nuori selostaja on ainakin minun mielestäni todella kova tekijä ja varmasti jos jatkaa tuolla alalla, niin rahkeita voip olla. Jos joku tietää kaverin tulevaisuudesta mahdollisesti noissa hommissa, niin voisi valaista?
   
 18. anthax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä
  Lainaus:
  Ääni ja olemus on kehittynyt tänä vuonna mielestäni hyvään suuntaan. Muutaman vuoden tullut seurattua lähetyksissä ja tosiaan potentiaalia on. Kaveri on parikymppinen vasta, joten aikaa kehittää itseään on oikein hyvin. Selostaa myös Saipan kotipelit Telialla, jatkanee siellä ainakin.
   
 19. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Mahtavaa kuulla!
   
 20. Big Bear Jäsen

  YLE näytti äsken tällä kaudella ensimmäisen ja viimeisen kerran Mestistä puolen minuutin pätkän verran. Siinä sitä on pakkoverolle vastinetta! Se lafka voi haistaa ihan sitä itseään.
   
  Dynamo_FIN tykkää tästä.
 21. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Hänen unelmansa on joku päivä olla formulaselostaja joten tulee jatkamaan lätkänkin selostamista:)

  Nytkin intin ohella selosti playoffeja.
   
 22. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Onkohan kulisseissa jotain isompaakin riitaa vai mistäköhän tuo YLE:n boikotti mestistä kohtaan johtuu? kuitenkin viimekaudella vielä tuli niiden kanaviltakin ja nyt ei voida edes tuloksia kertoa lähetyksessä vaikka kaikenmaailman eukonkannon kisojenkin tulokset kerrottaan.
   
 23. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Lainaus:
  Yle otti ohjelmistoonsa hiihdot yms lajit, jotka oli aiemmin C Morella. Luulisin, että joutuvat vain valitsemaan koskapa joka paikkaan ei ehdi. En pidä tuosta itsekään mutta ilman YLEä kovin moni asia olisi jäänyt meiltä pohjolan junteilta näkemättä.

  Lainaus:
  Toisaalta mietin myös tätä. Ei luulisi tarvitsevan kovin paljon henkilökuntaa lisää jos runkosarjan kierroksen tulokset näkyisi Urheiluruudussa.
   
 24. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo ja kaikenmaailman Naisten koripalloa ja muuta jos saa lähetykseen niin miksei sitten vaikka 5000 ihmisen vetävän matsistä pientä pätkää, varsinkin kun noista muista lajeista myös elisalta on kuvaa tarjolla niin sekään ei voi olla syy että ei ole mitä näyttää.
   
 25. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Lainaus:
  Tämä. EHkä itselleni suurin pettymys oli se, ettei Ketterän Kisapuistoon siirrettyä ja loppuunmyytyä ekaan finaalia saatu näkymään mitenkään missään. Tuo oli yksi kovimpia Mestiksen yleisömääriä ja hyvä peli (näin olen ymmärtänyt keskusteluista) joten jaksan ihmetellä tuota YLE:n politiikkaa. Heh, ehkäpä tuossa on haikuja Neukkujen viisivuotissuunnitelmasta, josta ei poikettu vaikka maailma ympärillä muuttui.

  Noh toisaalta, heinolanäkökulmasta ei Peliitat juurikaan Ylellä päässyt näkymään. Yhtään kotiottelua ei viime kaudella YLE:n kuvioon kuulunut ja taisi olla yksi vierasmatsi.