Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Mestiksen televisiointi

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Tuusa, 01.05.2012 klo 10.47.

 1. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Onko ensi kauden TV-sopimus jo tehty vai onko vasta työnalla? Jatkuuko lähetykset Canalilla, Maikkarilla, Urholla, YLE:llä vai jatkuuko missään?

  Sen verran sekavaa tämä nykyinen lätkätarjonta, että mulla ainakaan ei ole oikein hajua, mikä kanava näyttää mitäkin. YLE olisi ainakin jossain jutuissa ollut halukas SM-liigan televisiointeihin, mutta taisi TV-sopimuksen hinta tulla vastaan. Olisiko YLE:llä halukkuutta lähtemään Mestiksen matkaan?

  Sana on vapaa. Jos jollain on ihan faktat tämän hetken tilanteesta, niin kiitos jo etukäteen.
   
 2. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Onko tähän asiaan tullut mitään uutta? Näkyykö muualla kuin netissä?
   
 3. Rosvoroope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Näkyvyys ainoastaan netissä, samalla systeemillä kuin aiemminkin. Eli katselukoodin ostamalla näkee aina yhden matsin kerrallaan. Uutena toki se, että nyt Mestis TV kattaa kaikkien joukkueiden pelit.
   
 4. FinJeevel_86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, NHL, Liigakarsinnat
  Eli porukka halutaan kokonaan pois katsomoista. Hienoa! Mikkelin Jukureiden katsojakeskiarvo kaudella 2012-2013 tulee olemaan alle tuhat.
   
 5. zlyvlk1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sparta Praha, Peliitat, Pelicans
  Häh

  Lainaus:
  Onko siis MestisTV:n tuotanto tietokoneen ruudulta niin hieno vaihtoehto, että ei kannata hallille lähteä?
   
 6. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Nyt ei kyllä oikein aukene mulle tämän kirjoituksen pointti. Maksulliset nettilähetykset syö kaikki katsojat?
   
 7. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Taitaa tuotteessa olla jotain vikaa jos ihmiset jää matsia tietokoneen kautta katsomaan eikä vaivaudu hallille katsomaan. Varsinkin kun taisi monella joukkueella palvelun hinta olla samaa luokkaa kun jos olisi halvimmalla lipulla matsia mennyt katsomaan.

  Luulisi että tämmöinen palvelu on juuri mahdollisuus mestikselle saada lisää näkyvyyttä ja kannattajia. Joidenkin joukkueiden kohdalla lisää tulojakin kun telkkaritulotkin saadaan. Toivottavasti myös veikkaustv näyttää ilmaiseksi osan otteluista ja vaikkapa Yle voisi näyttää "kuukauden ottelun" ja osan pudotuspeleistä.

  Vielä kun noihin nettilähetyksiin saisi jonkun sarjakortin käyttöön, varsinkin oman kannattamansa joukkueen "vieraskausikortin" jolla näkisi oman joukkueen kaikki vieraspelit.
   
 8. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Lainaus:

  No onhan siinä, kun näitä farmiseuroja alkaa kasvamaan kohta jo puissakin.
  Ei ihmiset vaan jaksa viikolla töiden jälkeen hallille, kun vastassa on joku turhaakin turhempi muoviseura.

  Eipä kyllä sen puoleen tota jääkiekkoliittoakaa tunnu paskan vertaa kiinnostaa oma eliittisarjansa. Tässä tulos.


  Kyllä mä veikkaan, että alkaa näkymään Vaasassakin tää perseily. Voisivat yrittää kaupitella edes vaikka YLElle sarjan näyttämistä. Näkyisi sitten vaikka Teemalla, kunhan jossain näkyisi ja mielellään ilmaiseksi.
   
 9. Spinal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Ihan samaa olen itse miettinyt. Voisivat YLE:llä hyvinkin televisoida Mestistä, kun SM-liiga on maksullisella puolella. Kai sen voisi laskea hyväksi Mestiksen markkinoimiseksi ja uskoisin, että löytyisi katsojia myös sellaisia jotka eivät kotikaupungin otteluita muuten ole seurannut.
   
 10. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tämähän ei ole meille Mestis-faneille tappio, koska kaikki matsit näkee MestisTV:stä, mutta kyllähän tämä nyt on ihan farssi Mestiksen kiinnostavuuden kannalta.
   
 11. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  On kyllä todella säälittävää touhua. On se kumma ettei Suomen toiseksi kiinnostavin sarja kelpaa kellekään näytettäväksi!

  Tuollaisten Mestiksen markkinamiesten on syytä hipsiä takavasemmalle ja tilalle miehiä jotka osaa paremmin markkinasysteemit. Tosin nykyisten markkinoijien tilalle riittää vaikka meidän naapurin Pikku-Kalle 6v joka osaa asiat yhtä hyvin.
   
 12. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Ja kehityspäällikkö on tyytyväinen mestis-tv:hen. Voisi tehdä uuden maakuntakierroksen ja kysellä seurajohtajien tyytyväisyyttä menetetyn tv- näkyvyyden vaikutuksista sponsorirahoihin....ilmaiseksi oikeudet olisi pitänyt laittaa jakoon täksi kaudeksi.

  EROTKAA!!
   
 13. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Kyllähän tämä tilanne harmittaa, mutta voihan se olla ettei Mestis oikeesti kiinnosta riittävästi näitä tv-kanavia. Ehkä ei ollut riittävästi isoja sposoreita lähdössä mukaan. Koko kauden sponsorisopimuksia olisi varmasti pitänyt pystyä lyömään riittävästi pöytään, jotta soppari olisi syntynyt.

  Vaikka Mestis kerääkin kaiken kaikkiaan mukavasti yleisöä, niin kaiketi ottelua kohti tv:n katsojaluvut eivät vakuuta sopimuspöydässä. Joka viikko ei kuitenkaan voi näyttää vain kärkijoukkueita. Eihän tähän oikein muuta selitystä keksi..
   
 14. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Kuvitellaanko yleisesti että kaikilla halukkailla on mahdollisuus katsoa näitä MestisTV -lähetyksiä netin kautta?

  Noiden lähetysten edes kohtuullinen näkyvyys vaatii laitteistolta jonkin verran ja tällaisia ei kaikilla ole.

  Sittenpä vielä hinta! Melko heikkotasoisista lähetyksistä pyydetään livepelin hintoja.

  Mutta onhan tuo mahdollisuus olemassa ja siihen suuntaan ollaan menossa että maksetaan yksittäisistä tapahtumista. Tämä on varmasti selkeä linjavalinta.
   
 15. stairox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Kausi alkaa huomenna ja jos Mestis-TV on se paikka mistä pelit näkee, niin ollaan senkin suhteen kämmäilty täysin. Etusivulla ei vieläkään näy tulevia lähetyksiä.

  Tuohon palveluun olisi ehdottomasti pitänyt kehittää jo aikoja sitten kauskortti vaihtoehdoksi. Vituttaa kun ei mikään toimi mestiksen suhteen.

  Edit: Lainaus:
  Sanoin jo kaksi kautta sitten että pelit voitaisiin hinnoitella kahteen ryhmään. Perusstriimi x€ ja paremmanlaatuinen vähän kalliimpi. Itselläni on 24-meganen liittymä, niin maksan mielelläni lisää siitä että kuvanlaatu on hyvä.

  Kausikortti tulisi heti ostettua, jos sellainen edes löytyisi. Nyt valitaan sitten vain ne kiinnostavimmat pelit.
   
  Viimeksi muokattu: 11.09.2012 klo 15.06
 16. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaanpa itseäni tänne arvostusketjusta, kun tuli sinne höpistyä näistä TV-jutuista:

  Lainaus:
  Mestis-TV on nyt siis ainoa mahdollinen kanava mistä saadaan pelejä eetteriin. Jääkiekkoliitto voisi pistää vähän pelimerkkejä kiinni siihen tuotteeseen ja lanseeraisi ilmaisen (tai nimellistä korvausta koko kaudesta vaativan) netti-TV sivun, missä pelit pyörisivät livenä. Itse kuvaaminen taitaa tapahtua edelleen talkootyönä (esim. Mikkelissä MAMK:n opiskelijoiden toimesta) ja selostuksestakaan ei liiton tarvinne ihmeitä maksaa. Siihen vielä päälle joku erätaukohaastattelu, niin meillähän ois tuote valmiina purkitettavaksi ja myytäväksi.
   
 17. Jukuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
  Kyllä on ikävä Urheilukanavaa ja Anssi Ritaria ja Turkka Talosta. Urheilukanava näytti yhden matsin joka perjantai ja se oli hyvin hoidettu tuote. Anssi Ritari oli kova selostaja ja Turkka Talosen asiantuntemus erätaukohaastatteluissa ja muissa oli hyvää luokkaa. Noilla peleillä tais olla katsojia yhessä vaiheessa todella paljon.

  Toivottavasti Mestis nyt panostaa tohon Mestis-TV:seen. Tolla tuotteella on mahdollisuudet vaikka mihin. Toimivat nettisivut ja kohtuulliset hinnat ja "kausikortti" mahdollisuus oman suosikkijoukkueen peleihin tulee nyt noin alkuun mieleen miten tota vois kehittää. Joillain paikkakunnilla oli selostus jo viime kaudella, toivottavasti loputkin seurat ovat saaneet selostajan mukaan lähetykseen. Tätä Mestis-TV:tä pitää ehdottomasti markkinoida, että myös satunnaiskatsoja tajuaa tällaisen mahdollisuuden olevan.
   
 18. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Samoilla linjoilla. Vaikka liitolla ei ilmeisesti olekaan rahaa (tai painostuskeinoja) saada pelejä telkkariin, niin kai sinne edelleen voisi pistää pyörimään muutaman MestisTV mainoksen, että väki tietäisi tuotteesta yleisemminkin.
  Kausarit kehiin, samoin jotain ilmaispeliviikkoja, että ne tavikset pääsisivät testaamaan tuotetta (tuskin kovin moni on valmis maksamaan tuotteesta mistä ei mitään tiedä).
  Ja selostukset ja lisähörsöä (pelaajahaastattelut yms) joka paikkakunnalle.
   
 19. Kiekkokatsoja Jäsen

  Mitä maksaa pelin tilaaminen, en löytänyt hinnastoa? Ja toimiikohan se mokkulalla riittävästi? Sivuilla luki että ei suositella mokkulalla katsomista. Voiko mokkulan yhteysnopeutta testata, ja paljonkon se pitäisi olla?
   
 20. BobbyFromMars Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tänään näyttäs hinnat olevan välillä 8-13€ niillä jotka on jo hinnat julkaissut. TuTon 13€ on jo ihan käsittämättömän kallis hinta.

  Mestis-tv:n sivuilla voit testata yhteyden riittävyyden. 2megan yhteyttä nuo pelit taitaa vähintään vaatia.
   
 21. ICE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Klikkaa KATSO-nappia, niin hinta tulee siihen alas näkyviin. Esim. TUTO-KooKoo hinta vaivaiset 13 euroa.

  Edit. Hidas.
   
 22. Jokipojilla näköjään halvin stream 7€/matsi. Onhan tuo nyt aivan helvetin järkyttävä tuo TUTOn streamin hinta 13€/matsi, vai onko vaan koska on kuitenkin mestiksen kärkijoukkue vastassa? Taitaa jäädä tuolla hinnalla kaikki TUTO - Jokipojat pelit katsomatta.

  Käyttikö viime kaudella joku seuroista "porrastettua" hinnoittelua? Eli näille HMV-jengeille halvempi hinta kuin kärkipään seuroille. Joku ehdotteli jonkunlaista kausikorttia mestisTV sivulle, olis kyllä erittäin hyvä idea, täältä ainakin löytys ostaja.
   
 23. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
  Kyllähän se TUTOn streami on pakko olla niin korkeatasoinen kuin luvataan. Muuten kyllä 13€ on aika kova hinta streamille.
   
 24. Kiekko-Kolli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks & KooKoo
  Niin, TUTOn striimi on kyllä todella kallis, mutta kaitpa siellä Tami on kalkulaattorilla laskenut, että kait ne jotka oikeasti haluaa pelin nähdä eikä pääse hallille, niin maksaa mitä pyydetään. Ja näinhän se meikäläisen kohdalla menee, vaimolta tiedossa kohtuuton määrä vittuilua kun kuulee paljonko joku vatun streami maksaa, mutta onhan se sen arvoista. Lahjon sen sitten jollain myöhemmin.