Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Matkakohteenne

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Linda, 30.10.2001 klo 18.27.

 1. MHM02 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:

  En tiedä. Käymisestä jo aikaa... 7-8vuotta.
   
 2. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Heh, sain sen kuvan että olit just käynyt siellä
   
 3. Randall Flagg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Barbadoksesta kokemuksia, minne kannattaa mennä?

  Joulupäivänä kolmeksi viikoksi sinne perheen kanssa, kun sattui sopivasti ylimääräistä olemaan ja aikaa kerrankin kaikilla.
   
 4. hammer lynx Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Brøndby IF
  Lainaus:
  Kävin miehitysmuseossa 2016. Silloin se sijaitsi siinä mustassa laatikkomaisessa rakennuksessa.
   
 5. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Viimeksi käynyt Riikassa 2017 ja 2018. Molemmilla kerroilla remontissa ja aikataulu avoinna
   
 6. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Tämähän alkaa muistuttaa fb:ssä seuraamaani kotipaikkani "puskaradio" -fiidiä, missä jengi kyselee onko Tampereella ravintoloita tai onko kaupat auki huomenna. Ihan kiva lässyttää joo, mutta eiköhän jonkun museon perustiedot löydy nanosekunnissa googlen avulla? Vai onko tämä joku visailu, missä ei saa käyttää hakukoneita?
   
  hammer lynx tykkää tästä.
 7. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Melkein onnistuit piikissäsi mutta et aivan. Millään hakukoneella et löydä milloin museo on auki mustassa laatikossa, koska sitä ei tiedä vielä kukaan. On vain arvioita, että "next year" ja näitä on ollut jo pari vuotta. Minua ei kiinnosta se pienempi väliaikainen museo joka on kyllä avoinna nytkin.

  Lässynläätä vain sinnekin
   
 8. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tämä asia tulee aika ajoin eri yhteyksissä esiin. Keskustelupalstan tarkoitus on keskustella ja heittää läppää. Onhan se surullinen tulevaisuus, kun kaikki vain googlettavat kotisohvillaan. Tai sitä tietenkin tehdään jo nyt, mutta jossain kohtaa loppuu kaikki keskinäinen viestittely, kun sen tietenkin saa googlesta, vitun idiootti.

  Riippuu sitten maastakin miten helppoa on oikeasti löytää englanniksi jotain tärkeää ja ajankohtaista tietoa. Sitä ei aina kaikki ymmärrä kuinka sitä ei välttämättä ole tarjolla. Parhaiten sen huomaan omassa elämässäni, kun yrittää etsiä jotain alasarjan pelejä.

  Tai ihan vaikka julkisen liikenteen tietoja. Ja sitten, kun jotain näyttäisi olevan, niin sivusto on vuodelta 2013 ja linkitkään ei toimi.

  Pahin epäonnistuminen tuli Ukrainassa, kun olin oikealla stadionilla, mutta oli aivan selvää kuinka tässä ei nyt ala mikään peli parin tunnin päästä. Kysyin sitten paikalliselta ja hän tiesi kertoa, että on uusi stadikka aivan toisaalla eivätkä ole enää pariin kauteen täällä pelanneet.
   
 9. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Tietääks joku pääseekö Helsingistä jotenkin kätevästi Tallinnaan? Kesällä ehkä oon menossa.
   
 10. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Lainaus:
  Odota muutama vuosi. Sitten tunnelia pitkin. Lippuja kuulemma on jo kaupan.
   
 11. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  En tiedä luetko Thorn Treeta. Tuota aina välillä kysytään.
   
 12. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Eli on tiedossa, että museon avautumispäivä "mustassa laatikossa" on vielä auki ja ko. museo toimii toistaiseksi väistötiloissa. Minusta tuo on ihan kelvollinen vastaus. Tuskin se tieto täällä pyörittelemällä mihinkään tarkentuu.
   
 13. abianos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, suomalaiset
  Lainaus:
  Ei tuu just nimimerkki mieleen, mutta muistelisin jonkun palstalaisen käyneen tuolla joskus. Oliko joku Pirkka tai Pekka tai joku tommonen.
   
 14. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Saako palstalla arvailla nimimerkkiä Tallinnaan.
   
 15. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Halvinta on lähteä uimasille kuten Tuomas Kaario teki muutama vuosi sitten. Hän polski matkan eli noin 60 kilometriä kutakuinkin samassa ajassa kuin mitä edestakaiseen Tallinnan-risteilyyn menee laivalla eli 22 tunnissa. Iltalehdestä lisää matkasuosituksia Tuomakselta.
   
 16. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tässä kysyttiin kätevyyttä, ei halvinta. Lähellekään kaikissa hakukoneissa ei saa tuloksia järjestää järkevyyden mukaan. Onneksi joissain saa.
   
 17. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
 18. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Onkos joku Berliininkävijä piipahtanut tuolla: www.sammlung-boros.de
  Kyseessä siis jonkun sikarikkaan taidekokoelmat 2.ms aikaisessa bunkkerissa. Turvallisuussyistä ottavat vain 12 kävijää kerralla ja vain opastettuja kierroksia on tarjolla. Kävi säkä kun sain paikan vain kuukautta etukäteen.
  Mua ehkä kiinnostaa se bunkkeri taidetta enemmän, minä kun en ole mikään nykytaiteen suuri tuntija tai ystävä.
  Jos koko muu ryhmä on amerikkalaisia homoja niin mä karkaan...
   
 19. Remy Martin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Muutama kuukausi sitten käytiin perheen kanssa. Siis vaimolla eri sukunimi kuin minulla ja mukulalla. Ei mitään ongelmia, itseasiassa asiallisin ja mukavin immigration mistä muistan menneeni läpi.
   
 20. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Ei mitään uutta, mutta ihan hyvä koonti:

  Trendikäs lentää ensi vuonna Albaniaan, trendikkäin ei mihinkään – asiantuntija listasi matkailun kehityssuunnat (Hesari)

  Hulvatonta varmaankin sen takia, koska totta:

  "Yksilöllisten matkojen suosion nousuun on vaikuttanut se, että lentojen hinnat ovat halventuneet. ”Eivät ihmiset ennenkään olisi halunneet tehdä samoja asioita samoissa paikoissa, mutta se oli halvin tapa matkustaa.”

  Kreikkaan mentiin 80-luvun lopulla ja olisi kiva tietää paljonkohan se maksoi. Äiti joskus sanoi jälkeenpäin, että ilman sitä palkankorotusta ei varmaankaan oltaisi menty.

  Otsikonmukaisessa Albaniassa on toki käyty. Muistan silloin miettineeni miten upea ranta tämä on ja kymmenen vuoden päästä tämä on varmaankin täynnä hotelleja. Pitänee mennä kurkistamaan, jos siinä tosiaan niin kävi. Onhan se yksi upeimpia maita mitä maa päällään kantaa. Mikään ei toimi, mutta olutta saa ja joskus sitten lopulta joku asia toimii, kunhan on lehmän hermot siinä odotella ja ihmetellä.
   
 21. juhis82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS,Detroit Red Wings,Kanada
  Matka varattu New Yorkiin tulevana kesänä. Neljäs kerta siellä. Se on kyllä kaupunki josta ei saa koskaan tarpeeksi. Harmi kun on sen verran kaukana ja kallis ettei sinne ihan joka vuosi menis. Jos vaan olis halvempi ja lähempänä niin menisin varmaan jokaisella lomalla. Tai ainakin joka kesäloma.

  Aattelin että voisin tutustuu ainakin Bronxiin ja Harlemiin kunnolla. Päivä molemmissa. Onkos muita jotka on paljon käynyt siellä tai ketään joka asuu jopa siellä
   
 22. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
  Lainaus:
  Tuohon aikaan viikon reissut etelään maksoivat muistaakseni n. 700-1200 mk/hlö, hotellin tasosta riippuen, lapset vähemmän.
  Keskivertoduunarille käteen jäi tuohon aikaan jotain 2-4 donaa/kk.
  Täysin varma tieto on, että normaalihintainen meno-paluu -lentolippu Helsinki-Moskova-Helsinki maksoi tuolloin vähän alle tonnin (reittilento).
   
 23. ndal88a Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee, Tampere
  Lainaus:
  Jos muistelee omia matkusteluja, 2 viikkoa Tenerifelle oli jotain 2500 mk/hlo, -80 luvun puolivalissa. Piti paasta kesalla Tenerifelle, -80 luvun alussa, ei ollut charter lentoja kesalla, reittilento olisi maksanut tolkuttomasti, liki FIM3000. Sitten vain interraililla Sevillaan (IR maksoi kait jotain FIM800), charterilla Sevillasta Tenerifelle ja takaisin Madridiin, yksi siivu oli kait 4000 pesetaa, jotain FIM200. Aikaa oli ja kokemus oli mielenkiintoinen.
  Eka Atlantin ylitys (-90 luvun alku) taisi maksaa jotain FIM4500 (Hki-Miami), nyt viime toukokuussa tein saman matkan, toistepain,maksoin siita jotain $700 eli hinta ei olisi noussut reilu 25 vuoden aikana.

  JOL
   
 24. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Lainaus:
  Muistat hieman alakanttiin. Valmismatkat olivat luokkaa 1500mk-3000mk vähän kohteesta riippuen. Tuolla halvimmalla ei kyllä Kanarialle asti päässyt. Nykyään ne ovat 500-1000€,poislukien All inclusivet ja kaukomatkat. Kyllähän etelän matkat ovat tulleet 30 vuodessa kaikkien ulottuville,toisin oli tuolloin.
   
 25. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Hitto, huomasin viestisi vasta nyt. Itse olin siellä häämatkalla 6 v sitten, St Lawrence Gapilla. Suosittelen katamaraaniristeilyä ja saariajelua, autokuljettajia löytyy. Oistins Fish Fry kannattaa myös tsekata.