Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Matkakohteenne

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Linda, 30.10.2001 klo 18.27.

 1. Linda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Missä päin maailmaa olette käyneet levittämässä suomalaista kulttuuria ja kansanperinnettä?
  Jo ainakin Virossa on suomalaisten maine kiirinyt pitkälle... Varmasti myös muualla..Oletteko olleet mukana levittämässä sitä?
  :D

  Kyllä on sillei, että en ole vielä minä päässyt muille mantereille kuin tälle vanhalle...
   
 2. acidjam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  AC Milan
  Reissumies?

  Jaaha.. pitkästäaikaa kiinnostava aihe, matkailu. Itse luulen matkustelleeni keskivertoa enemmän, niin hurahtanut siihen olen.. Vuosia sitten tuli vanhempien kanssa paljon reissailtua, ja viime vuosina ollaan parin kaverin kanssa sitten kierrelty, tosin nyt on vähän tuon vanhemmilta loppuneen rahallisen tuen myötä matkat vähentyneet puhtaasti siksi, että tuppaa kalliiksi tulemaan..

  Jos listata pitäisi, niin:

  Ruotsi, Tanska, Norja, Viro, Bulgaria, Turkki, Kypros, Englanti,
  Mallorca, Gran Canaria, Fuerteventura, Teneriffa, Lanzarote,
  Kos, Kreeta, Rodos, Saksa, Belgia, Hollanti, Ranska, Luxemburg,

  on tullut nähtyä.. monet noista kahdesti, Kypros ja Turkki kolmasti. Hienoimpana maana pidin ehkä hieman yllättäen Hollantia kaikista huume yms. systeemeistä huolimatta..
  Todella kaunis kaupunki ja avoimia ihmisiä. Myös seura saattaa tuohon vaikuttaa... Hollanti oli nimittäin yksi Keski-Eurooppaan suuntautuneen turneemme kohteista matkatessamme tuossa puoli vuotta sitten lukion 2. luokan kanssa ympäri Eurooppaa.. olihan hauskaa.

  Lähitulevaisuudessa olisi tarkoitus päästä käymään USA:ssa,
  sekä jollain muutaman maan kierroksella Kauko-Idässä..
  Myös futiksen MM-2002 siintää silmissä, mutta eipä taida... ;)

  Minä tuossa jo olin kaikille Hollantia suosittelevinani, suositelkaapas muut jotain kohteita, joihin olette ihastuneet...

  Pahoittelen huonoa, tahmivaa ja pomppivaa tekstiäni, jota yritän
  tässä kuumeisella olotilallani selitellä ;)
   
 3. Sistis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Ruotsissa muutaman kerran, Norjassa ja Tanskassa kerran. Pohjoismaat Islantia lukuunottamatta siis tuttuja.

  Virossa kaksi kertaa, Neuvostoliitossa kerran, Portugal, Englanti, Turkki, Kreikka ja Kypros ovat myös tuttuja.
   
 4. hammer lynx Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Brøndby IF
  Ruotsi: kymmeniä kertoja Tukholma, Kiiruna, Göteborg...
  USA: viisi kertaa ja kahdeksan osavaltiota
  Tanska: muutamia kertoja ristiin rastiin
  Norja: Kerran Narvik
  Saksa: Pari kertaa Hampuri
  Viro: Kerran Tallinna
  Tsekki Kerran Praha ja Karlsten
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2001 klo 19.37
 5. Ghost Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins
  Ruotsi, Tanska, Ranska, Hollanti.

  Olenkohan ainoa, joka ei ole Virossa vielä ehtinyt käymään? No laivalla kääntämässä satamassa, mutta en muuten.
   
 6. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  3 kuukautta jenkeissä paikassa nimeltään Minneapolis, Minnesota...ja milloin vain menisin takaisin...ainoa huono puoli asiassa on se ettei siellä ole SM-liigaa:D
   
 7. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Aika suppealle alueelle rajoittuu meikäläisen matkailu.

  Suosikkikohteeni on Gotlanti. Kesinä 97 ja 98 tuli aika tarkkaan saari kaluttua autolla läpi ja lapsuudessa siellä tuli käytyä lähes joka kesä 70-luvun lopulta vuoteen 87, jonka jälkeen koirien vientikielto Ruotsiin hankaloitti perheemme lomailua. Visby on ehkäpä suosikkikaupunkini niistä, missä on tullut käytyä.

  4-vuotiaana tuli käytyä Kööpenhaminassa ja 5-vuotiaana Pariisissa. Kovin paljoa en muista, paitsi Pariisissa oli aivan helvetin kuuma ja kusi haisi... Pariisista palattiin bussilla, joten tuli ainakin Belgiassa, Luxemburgissa ja Saksassakin käytyä :)

  Leningradissa kävin edesmenneellä Sally Albatrossilla. Tosiaankin Leningradissa, Neuvostoliiton viime hetkillä. Oli siihen aikaan melkoinen sekoitus historiallista kauneutta ja rappioitunutta nykyaikaa. Varsinkin satamasta keskustaan mennessä bussi meni melko ränsistyneiden satamaslummikorttelien ohi.

  Yksi viikonloppumatka Lontooseen tuli tehtyä kesällä 93. (Viimeinen lentomatkani toistaiseksi, eikä harmita yhtään...)

  Jotain Tukholman risteilyjä ei varmaankaan kannata edes mainita.

  Ja hämmästyttävänä paljastuksena: En ole käynyt Tallinnassa :eek:
   
 8. Ghost Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Minä taas kävin ihan perinteisen Ruotsin risteilyn meren pohjassa makaavalla Estonialla, silloin kun se vielä oli Vikingin omistuksessa ja tunnettiin nimellä Viking Sally.
   
 9. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Onkohan noilla Vikingin 80-luvun laivoilla joku kirous, kun jo kahdelle on köpelösti käynyt? Sally Albatrosshan seilasi aiemmin Helsinki-Tukholma väliä nimellä Viking Saga. Eli Rosellan, joka taitaa edelleen olla Vikingin väreissä, sen sisaraluksen Turellan, joka kuskaa jollain muulla nimellä juoppoja Tallinnaan ja muiden pitää olla varuillaan... Mitäs niitä nyt olikaan? Diana II taisi korvata Estonian ja Viking Sagan sisaraluksen Viking Songin näin jossain kuvassa jokin aika sitten, olisiko jossain Norjassa ollut.

  Välttäkää näitä laivoja...
   
 10. Suomi-Salama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Haa, paasen kerrankin leuhottamaan, silla parhaillanihan sijaitsen Belfastissa, taalla mellakoiden luvatussa kaupungissa. Tosin tama ei ole maineensa veroinen kaupunki, ainakaan nykyisin, ainakaan kaikkialla. Totisesti Suomi-kuvaa on viety eteenpain. En sitten tieda, onko se aina ollut niin tarpeellista maineemme kannalta... :)

  Muita maita:

  Ruotsi: lukemattomia kertoja, tuli naas ennen asuttua siella aika lahella rajaa pohjoisessa ja on sita Tukholmassakin kayty
  Neuvostoliitto/Venaja: noin 40 kertaa, Karjalan alueella
  Norja: kymmenisen kertaa, Pohjois-Norjassa

  Maita, joissa olen kaynyt kerran:

  Irlanti (viime viikolla), Eesti, Tanska, Saksa, Itavalta, Sveitsi, Liechtenstein, Italia ja nyt sitten UK kolmen kuukauden ajan, joista puolet kulunut.
   
 11. Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RFC Liege
  Reissattua on tullut aikas paljon.

  Ruotsi, Norja, Tanska, Viro, Latvia, Venäjä, Saksa, Hollanti, Belgia Luxenburg, Unkari, Italia, Kreikka+(Kypros), Espania,+(Lanzarote, Gran Canaria) Egypti, Israel, Usa, Kanada.
   
 12. Tommy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #17
  Espanja on melkein läpikotaisin koluttu, eli Mallorca, Ibiza, Costa Del Sol, Malaga, Barcelona, Madrid. Tosin Barcelonassa vain kävin.

  Pienempänä myös Kreikka ja Norja.

  Ensi kesänä olisi tarkoitus Floridan suuntaan mennä, pernarutosta huolimatta.
   
 13. Smoerrebroed Jäsen

  Turella on/oli tosiaan Rosellan sisaruslaiva, ja purjehtii nykyään Viron lipun alla nimellä Fantaasia. (Onkohan tuokin viroa kun kahdella aalla kirjotetaan, eh?) Kyseinen laiva tuli itse testattua viime tiistaina, kun sillä matkustin Virosta takaisin Suomeen. Huono kuva laivasta jäi siitä, että kun Tax Freestä loppuivat Coca Cola-tölkit (5mk kuten yleensä) niin vastaanotosta niitä olisi saanut karmeaan 8mk hintaan. Hyh.

  Itse olen käynyt kaksi kertaa Venäjällä, viime viikkoinen käyntini Virossa oli ensimmäinen elämässäni. Ja 3 tai 4 kertaa olen Ruotsissa käynyt. Myös Tanskassa on tullut kerran käytyä kauan sitten. Ruotsissa käynnillä tarkoitan sitä, että olen astunut maihin siis. Muuten monella risteilyllä on tullut reissattua. Seuraava tavoite on päästä Lontooseen (Tottenhamin matsiin ;)).
   
 14. kangaroo Vieras

  Ruotsi, Norja, Tanska, Saksa (myös DDR), Ranska, Englanti, Skotlanti, Belgia, Hollanti, Luxemburg, Liechtenstein, Espanja, Italia, Itävalta, Sveitsi, Unkari, Jugoslavia, Kreikka, Turkki, Thaimaa, Hong Kong, Viro, Latvia, Liettua sekä Neuvostoliiton aikoina Leningrad, Moskova ja Gruusia.
   
 15. Tuamas Jäsen

  Matkakohteita:

  Suomi, ruotsi, norja, tanska, venäjä, hollanti, saksa, belgia, hollanti, englanti, irlanti, ranska, italia ja luxemburg.
  Nuo on tullut käytyä melkein kaikki useampaan kertaan.

  Lisäksi on asuttu ruotsissa, norjassa ja englannissa...
   
 16. TwilightZone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen ILVES
  EU-maat :
  Hollanti, Ranska, Saksa, Belgia, Espanja, Italia, Itävalta, Iso-Britannia, Tanska, Ruotsi, Kreikka, Luxemburg (eli kaikki paitsi Irlanti ja Portugal)

  Muut Euroopan maat:
  Sveitsi, Viro, Venäjä (Pietari)

  Afrikka:
  Egypti

  Amerikka:
  USA (ainakin NY, NJ, CA, FL, CO, GE,luultavasti muitakin), Meksiko .


  Asuttua on tullut Suomen lisäksi Ranskassa ja Saksassa.
   
 17. Demon Allbran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Olen kai käynyt n. 30 Euroopan maassa + Israelissa... Asuttiin 80-luvulla Hollannissa, josta automatkat Keski- ja Itä-Eurooppaan kävivät aika helposti. Ehdin nähdä monen monta kommunistimaata ennen romahdusta, mutta olin ikävä kyllä sen verran pieni, että monet muistot ovat haaleita. :o
   
 18. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
  Kestomatkailu on lajini: 5 vuotta Neuvostoliitossa, 4 vuotta Virossa ja 3 vuotta Ruotsissa.

  Piipahtanut olen Iso-Britanniassa (ml. Skotlanti & Wales), Ranskassa, Tanskassa, Hollannissa ja Belgiassa sekä Gruusiassa ja Liettuassa.
   
 19. tapio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
  About Eurooppa, noin 2,5 kertaa + ryssissä joskus vaahtosammutinta pienempänä (onneksi ei muista mitään :)

  Thaimaassakin tuli käytyä jokin aika sitten, mutta sinänsä ei toi reissaaminen kiinnosta. Samaa paskaa joka puolella.
   
 20. punaiset_lasit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Ari Gold
  Maita, joissa olen käynyt kerran: Belgia, Italia, Itävalta, Portugali, Tanska, USA (New York)

  Maita, joissa olen käynyt 2 - N kertaa: Englanti, Espanja, Hollanti, Kreikka (tai sen eri saaret), Neuvostoliitto (en koskaan Venäjällä), Ranska, Ruotsi, Saksa, Sveitsi (esim MM-loppuottelu 1998), Unkari, Viro

  Aasia ei kiinnosta pätkääkään. Ensi vuonna tuohon listaan voi lisätä Australian ja Uuden-Seelannin, näin olen päättänyt :). Jenkkeihin oli tarkoitus mennä katsomaan muutama NHL-matsi keväällä, mutta saas nyt nähdä, miten tilanne kehittyy...
   
 21. jta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Öööh,

  Italia (Verona, Milano ja Venetsia)
  Ruotsi (Tukholma, Göteborg, Västerås, Skinnskatteberg)
  Iso-Britannia (Birmingham, Warvick, Stratford-on-Avon)
  Viro (Tallinna)
  Latvia (Riiga)
  Belgia (Gent)
  Saksa (München, Hampuri)
  Ranska (Pariisi)

  Siinä ne taisikin toistaiseksi olla. Tämän vuoden puolella on vielä tarkoitus käydä ainakin Britanniassa sekä todennäköisesti Ruotsin puolella.
   
 22. Eisenhower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
  Ruotsi, Norja, Englanti, Ranska, Kreikka, Espanja, Portugali, Unkari, Saksa, Italia, Sveitsi, Viro, Venäjä, Liettua... Joku saattoi unohtua.

  Mainitaan nyt vielä sekin, että reilaaminen ei ole koskaan kiinnostanut - auto- tai karavaanimatkailusta puhumattakaan. En voi kerta kaikkiaan käsittää, kuinka joku voi nauttia lomastaan hinaamalla autonsa perässä sellaista kuselta haisevaa lasikuituhinkkiä. Sitä paitsi on hyvin ahdistavaa, jos täytyy huusiin mennessä etukäteen tietää, mitä on tulossa - siis pitääkö vessaan mennä etu- vai takaperin... Mukavuudenhalu rules.

  Ike
   
 23. Timbit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Canucks, BC Lions
  Ruotsi, Norja, Tanska. Noista Norja on suosikkini, upeiden maisemien ja ihmisten takia.
  Viro, Unkari, Kreikka, Kypros, Saksa, Hollanti. Jokaisessa paikassa omat puolensa, hyvät ja huonot.
  Malesia, Thaimaa, Singapore. Malesia ja etenkin Kuala Lumpur on aivan mahtava paikka, voin suositella varauksetta kaikille. Ehdoton suosikkikohteeni, olemme näillä näkymin menossa sinne taas ensi elokuussa. Singapore on hieno, mutta kallis paikka. Thaimaa taas on köyhä, ja maineensa rasittama. Siellä on paljon hienoja paikkoja, mutta liikaa köyhyyttä, prostituutiota ja muuta kurjuutta. Valkoisen miehen taakka tuntuu.
   
 24. Jii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  musta & valkoinen
  Aika nihkeästi ollaan matkusteltu.
  Ruotsi: n. 10 kertaa (Tukholma, kolmårdenia), pohjois-Norjaa, Neuvostoliitto (Moskova ja Leningrad), Venäjä (Pietari), Viro ja Malta.
  Maltaa voin suositella kaikille. Loistava paikka!
   
 25. King Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Viro, Latvia, Ruotsi ja Venäjä. Ei ole tullut paljoa reissattua.

  Ja Venäjästä täytyy sanoa, että siinä on kyllä paska maa!
  Kulttuurishokki oli valtava, kun päästiin venäjän puolelle, rupesi teiden varsilla olla roskia ja muuta paskaa. Ja jotain mummoja myymässä karpaloita ja risuja.

  Olin bussimatkalla viipuriin ostamaan piraattituotteita ja kun saavuimme perille niin ei aikaakaan kun heti bussin ovesta pääsin ulos, oli vastassa joku Igor kinuamassa minua mukaansa. Tämä ryssä sitten johdatti minut piraattipöydälleen ja sai minut ostamaan musiikkia. Ja huijasikin vielä prkl, ostin Junnu Vainion pornolaulu-kokoelman jossa mukamas oli kolme cd:tä, mutta eipä ollut kuin kaksi.

  Ja joskus pienenä kävin silloisessa Leningradissa.