Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Matkakohteenne

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Linda, 30.10.2001 klo 18.27.

 1. Rolf Paski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
  Lainaus:
  Ei ongelmaa. Isä vaan lapsen kanssa passintarkastukseen. Avopuoliso voi mennä itekseen. Ketään ei kiinnosta sen jälkeen, tosin ei sitä itsekään kannata mitenkään alkaa puhumaan tai mainostamaan. Ongelmiin asiasta ei joudu ellette muuten aiheuta paikalla muita ongelmia tai riko lakia.
   
 2. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Onhan Oxford varsin mukava, mutta ei siellä sitten taas ole mitään pienen kävelyretken jälkeen. Kaikkiin kiinnostaviin paikkoihin pääsee kävellen eli ei sinne yöksi kannata mennä.

  Tai no, se tietenkin riippuu kuinka monta museota ja koulun pihaa haluaa nähdä.
   
 3. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  Tämon tosi, riippuu just siitä kuinka kauan pyörimiseen ja rakennuksien tai puutarhojen töllistelyyn haluaa käyttää aikaa. On siellä sitten pitemmän päälle muutakin kulttuuria, puistometsää, maauimalaa, futis/rugbymatseja ja jopa jäähalli - mutta ei niitä varten kannata vartavasten lähteä.
   
 4. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  On se OxCam tosin sellaista seutua kumpikin, mitä akateemishenkisyydessään ei maailmassa voita mikään paikka. Jos on yliopistoista tai niiden historiasta kiinnostunut, kuten moni sellaisissa opiskellut tuppaa olemaan siellä pyörii ihan ilokseen kummassakin aika monta päivää. Unohtamatta Potter-fanejakaan.
   
 5. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Näistähän on ollut aikaisemminkin puhetta, että avoparin (avioparillakin pitäisi olla todistus jos eri sukunimi) pitäisi majoittua eri huoneeseen tai voi tulla hankaluuksia. Tuskin koskee isoja hotelleja mutta jossain pienemmässä voi joku tosiuskovainen virkailija soittaa virkavallan paikalle...
   
 6. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Maailmassa on paljon kansoja, joissa puolisoilla on eri sukunimi eli onkohan tuo ihan totta, että avioparinkin pitäisi todistaa parisuhteensa virallistaminen jollakin paperilla jos mielii samassa huoneessa nukkua puolisonsa kanssa eri sukunimestä huolimatta.
   
 7. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:

  Tuossa on jotain juttua. Lakia siinä rikotaan mutta yleisesti siltä ummistetaan silmät Tätä lakia turistit rikkovat Dubaissa – voiko naimaton pariskunta jakaa yhteisen hotellihuoneen?

  Kuten sanoin, ei isoissa hotelleissa mitään ongelmaa mutta jossain pienemmissä voi joutua selvittelemään jos ongelmia tulee.

  "Rennoimmin avioliiton ulkopuolisiin lemmenlomiin suhtaudutaan kansainvälisten ketjujen luksushotelleissa. Suosittujen lomakohteiden ulkopuolella tai paikallisten pyörittämissä pienemmissä majapaikoissa tilanne voi olla toinen."
   
  Alamummo tykkää tästä.
 8. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Ei papereita kysellä, mutta sormuksen käyttäminen voi olla järkevä idea, vaikka sellaisia ei sivistyksen parissa käyttäisi. Tunnen muutamia valkoihoisia mitkä on naimisissa, mutta ei käytä sormuksia.
   
 9. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Ei ole tullut käytyä Dubaissa ja tuskin tulee koskaan mentyäkään kun näitä lukee...

  "Juopuneena kadulla
  Suomalaismies tuli vilvoittelemaan kadulle kesken juhlien Saudi-Arabiassa. Sisätiloissa oli tarjolla alkoholipitoisia juomia, ja myös mies oli nauttinut jonkin verran alkoholia. Hän ei kuitenkaan juonut kadulla. Uskonnollinen poliisi pysäytti miehen ja pidätti hänet.

  Samassa autossa miehen kanssa
  Suomalaisnainen oli samassa autossa miehen kanssa, joka ei ollut hänen aviopuolisonsa eikä sukulaisensa. Mitään hellyydenosoituksia, suukottelua tai halailua, ei harjoitettu. Saudi-Arabian uskonnollinen poliisi pysäytti auton ja pyysi autossa istujia esittämään sukulaisuus- tai vihkitodistuksen. Kun sellaista ei löytynyt, poliisi pidätti naisen.

  Naimaton pariskunta hotellihuoneessa
  Avopari majoittui hotellissa Dubaissa, kun viranomaiset sattuivat paikalle. Heille kävi ilmi, ettei pariskunta ollut sinetöinyt suhdettaan avioliitolla. Viranomaiset tulkitsivat yhteisen hotellihuoneen haureuden harjoittamiseksi, mutta pidättivät vain naisen. Nainen sai teostaan sakkorangaistuksen."

  Yllämainitut esimerkit napattu IS.fi matkailuartikkelista
   
 10. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Yksin tai naisporukassa reissaaville naisille suositellaan esim. Afrikassa reissatessa aina sormuksen pitämistä, olivat naimisissa tai ei. Samoin paria valokuvaa "miehestä" ja "lapsista" näytettäväksi tarpeen vaatiessa.
   
 11. Burkie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Viikonlopuksi Liettuaan ja Kaunasiin pyörimään. Itselle ensivierailu, joten muutama hyvä vinkki olisi tervetullut, jos joltain löytyy? Kaveriporukalla mennään, korista ja viinaa nyt ainakin ohjelmassa.
   
 12. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Todetaan vielä se, että ateismista ei kannata puhua. Kysyttäessä uskot Jeesukseen ja hänen äitiinsä Neitsyt Mariaan. Se käy aivan hyvin, mutta tilanne missä ei usko mihinkään ei ole suositeltavaa.
   
  Alamummo tykkää tästä.
 13. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
  Lainaus:
  Kaunasin Pirumuseo (Devil's Museum) on ihan kiva, ei ole suuri, mutta näkemisen arvoinen sellaisellekin, joka ei museoista paljon piittaa.
  Devil's Museum (Kaunas, Liettua) - arvostelut - TripAdvisor
   
 14. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Parasta on olla tämmöisiin hevonvittumaihin edes matkustamatta, jossa naisten pitää valehdella perhesuhteistaan, avoparien avioliitostaan ja ateistien uskosta.

  Siltikin voi joutua kurkku leikatuksi auki kuten parilla pohjoismaisella naisturistilla juuri Marokossa. Tai murhatuksi väkivaltaisesti kuten taannoin Turun Sanomissa, jossa TS-toimittaja oli retkeillyt Meksikon vuoristossa ja jossa edellisillan illalliskaveri oli brutaalisti murhattu seuraavana päivänä. TS-toimittaja oli vieläpä ehtinyt mainostaa somessa reissuaan ja kehua paikallisia ystävällisiksi ja avuliaiksi. On avuliasta ja ystävällistä joo, mutta sitten tulee luotia päähän ilman mitään motiivia.
   
  SamSpade ja Larppa tykkäävät tästä.
 15. Black Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Heh, Dubai ei ole Saudi-Arabiassa joten esimerkit yhtä lukuunottamatta on vähän sama kuin kertoisi Suomen matkailusta ja ottaisi esimerkit Venäjältä.

  Dubaissa on hyvin vähän rajoitteita länsimaiselle matkustajalle. Kaikki on kallista, varsinkin alkoholi, mutta sitäkin saa tarvittaessa helposti. Isojen hotellien osalta tuolla ei tule kellään mitään ongelmia ja jos kulkee vaikka liian vähissä vaatteissa niin hotellihenkilökunta varmasti osaa asiasta kohteliaasti huomauttaa. Ja btw. kuljin ilman sormusta vaimon sekä lasten kanssa eikä kukaan tullut pidättämään saati sakottamaan meitä.

  Ei tuonne pakko ole kenenkään mennä mutta ei nyt ainakaan näiden esimerkkien takia kannata jättää menemättä.

  Saudi-Arabiat ja esim. vanhoillisimmat arabiemiraattien alueet sitten erikseen, joissa kannattaa varmasti olla enemmän hereillä näiden asioiden suhteen.
   
 16. SamSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikurin Vire
  Meksikoon pariksi viikoksi lapsivapaaseen all inclusive hotelliin Play Paraison alueelle, eli 20 km Cancunista alas. Taitaa olla 5 tai 6 kerta Meksikossa ja hienosti viihdyn tuolla.
   
 17. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Yhdellä pidätetyistä kerrotaan olevan samanlaisia yhteyksiä kuin eräällä Turussa istuvalla marokkolaisella. Tai en tiedä missä majoittuu nykyään suomalaisten veronmaksajien rahoilla, mutta kuitenkin.

  Sama voi käydä keskieurooppalaisella joulutorillakin. Onhan tämä taas aivan vitusta Marokon turismia kohtaan. Muutamat mädät omenat pilaa koko maan, kun juuri niiden turismi oli elpynyt.
   
 18. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Dubai on Yhdistyneiden Arabiemiraattien mailla. Mitä tekemistä Saudeilla on tämän kanssa?
   
 19. MHM02 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Riika, miehitysmuseo. En muista oikeaa nimeä. Veti neljä nuorehkoa miestä hiljaiseksi vaikka oltiin rilluteltu edellisyö rammsteinin ja aivan loistavan paikallisporukan kanssa. Ja ei, ei johtunut herkistyneestä olotilasta.
   
 20. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Ei paljoa, arabimaita kuitenkin. Nuo klipit oli jostain matkailuartikkelista jossa käsiteltiin arabimaiden länsimaisille erikoisia sääntöjä ja lakeja
   
 21. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Onko se auki jo siinä mustassa kuutiossa? Pari kertaa pitänyt mennä mutta se on aina ollut kiinni ja näyttely siirretty sivuun pienempii tiloihin
   
 22. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Aikoinaan Dubai oli vaihtoehtona, mutta päädyttiin Israeliin ja Eilatiin: ei tarvitse pohtia arabimaiden ahdasmielisiä sääntöjä mm. voi pukeutua vapaammin ja kävellä bissepullo kädessä kadulla, edullisempaa.
   
 23. macnevis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ...
  Lainaus:
  Toki jos olutpullo kädessä kävely on tärkeä osa lomaa, niin Dubai ei välttämättä ole paras kohde. Mutta itse siellä vaimon kanssa viikon olin ja kyllä siellä pysty hyvin rentoutumaan, oluenkin kanssa. Ei vaimon juurikaan tarvinnut pukeutumista pohtia ja hotellin altaalta sekä eri private beach -paikoista sai kyllä alkoholia. Itse tykkäsin, kun sai maata rantatuolissa ja vähän kättä nostamalla joku tummempi kaveri kipitti siihen kysymään "What can I get to you sir?", rahalle hyvää vastinetta.
   
 24. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Kun aurinko paistaa ja +27 mittarissa, niin on mukavaa, kun voi rantakadulla napata jostain kojusta jääkaapista kylmä olut. Ei tärkeä osa lomaa, mutta mieluummin valitsen matkakohteen, jossa ei tarvitse turhaan rajoittaa elämää.
   
 25. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Internetissa on sivustoja missä kerrotaan eri maiden erikoisista pykälistä. Suomi on listalla maana missä autossa pitää olla aina ajovalot päällä. Eikä alkoholia saa klo 21 jälkeen.