Matkakohteenne

  • 2 565 104
  • 14 915

Jaffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lopuksi on tarkoitus lentää KL – Langkawi väli, netistä löytyi Air Asian lentoja alle 20e suunta. Samoin kuin sieltä takasin Singaporeen. Langkawilla olisi tarkoitus vaan rentoutua ja ihailla maisemia. Saarelta ilmeisesti löytyy hienoja rantoja, mahdollisuuksia snorklalusretkiin yms.. tuleeko jollekin Langkawilla käyneellä jotain spesiaalia mieleen mitä kannattaa saarella tehdä?

Olin frendin kanssa kiertämässä pääasiallisesti Thaimaata viime huhtikuussa, mutta pistäydyttiin myös Langkawilla. Suosittelisin tsekkaamaan saaren köysiradan (Langkaw Cable Car), joka nousee johonkin 700m korkeuteen. Pistä googleen ni löytyy kuvia ja lisätietoa. Snorklausretkelle ei osallistuttu ja se jäi vähän harmittamaan (olis varmaan Langkawin parasta antia?). Siellä järjestettiin jättimäisellä aluksella ison osallistujamäärän kanssa snorklausretkiä ja me ei siitä niin innostuttu. Jäi sitten ajanpuutteen vuoksi muut vaihtoehdot selvittämättä.
 

RaitisAna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ihan perus-turistimesta olisi seuraavaksi ajatuksissa, eli Puerto Rico, Kanaria. Tuon tyyppisissä kohteissa on tullut useamminkin käytyä, mutta ko. paikassa ei vielä. Onko kenelläkään kokemuksia ja mielipiteitä paikasta? Minkälainen paikka on kyseessä, verrattuna esimerkiksi muihin Espanjan/Kanarian kohteisiin?


Puerto Ricossa oltiin viime maaliskuussa. Paikka on ihan OK, mutta täysin rakennettu turismia varten eli mitään paikallisasutusta tai paikallista meininkiä ei kohteesta löydy. Paikka on rakennettu laaksoon ja sen rinteille, hotellista riippuen ylä- ja alamäkiä riittää... :)


Kaikille Kanarian Saarille meneville: VUOKRATKAA AUTO! Gran Canarialla maisema muuttuu aivan täysin kun ajetaan etelärannikolta saaren keskiosiin ja sieltä edelleen pohjoisrannikolle. Varsinkin saaren keskiosista löytyy todella upeita maisemia ja mukavia pikkukyliä, joissa voi pistäytyä vaikka kahvilla. Autolla on myös kätevä matkata Las Palmasiin, jossa kannattaa ehdottomasti käydä! Kaupunki kun on "aito" espanjalainen kaupunki, josta löytyy mm. hyvät ostosmahdollisuudet ja vanha kaupunki. Ostoksia voi Las Palmasin lisäksi tehdä myös Vecindariossa, joka sijaitsee n. 10 kilometriä lentoasemalta Puerto Ricon suuntaan aivan moottoritien varrella. Jos taas aktiviteetteja kaipaa, niin autolla pääsee Puerto Ricosta näppärästi Maspalomasin vesipuistoon ja Palmitos Parkiin yms., näistä toiset tykkää toiset ei...


Puerto Ricon lähellä on myös Moganin kylä ja sen satamakylä Puerto de Mogan, se on myös viihtyisä paikka käydä piipahtamassa. Kannattaa myös ajaa vanhaa tietä (ei moottoritie) Puerto Ricosta Maspalomasiin ja käydä kävelemässä Maspalomasin dyyneillä (+uimassa jos tarkenee), ja miksei samalla myös Playa del Inglesiä katsomassa.
 

C5-Jarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,Maajoukkue mallia Suomi
Uusi vuosi Inglesissä

Täytyihän tänne kommentoida, kun matkakin lähenee.
Gran Canarialle Inglesiin jo kai neljättä kertaa, matkakumppanilla taitaa olla jo kuudes kerta, kaksi viikkoa 30.12-13.1. Inglesissä, koska Vancouver-reissu peruuntui (onneksi, kun katsoi kisatapahtumien ja otteluiden lippujen hintoja) erinäisistä syistä johtuen.

Inglesissä kiehtoo, että sieltä löytyy kaikki oleellinen ja suhteellisen lähellä toisiaan. Kaksi viikkoa reissussa eli muutama peli jää väliin, mutta jostain täytyy aina luopuakin, jos jotain meinaa saada aikaiseksi. Pakollisia juttuja on auton vuokraaminen ja sitten sekä Moganissa että Las Palmasissa käynti, ajelu saaren keskiosaan pikkukyliin ja kauppareissukin kannattaa tehdä oma auto alla johonkin isoon "ostoshelvettiin". Lisäksi markkinat Agustinissa ja Moganissa on koettava aina uudelleen, Sioux City-vierailu perjantai-iltana ainakin kerran on must ikuiselle pikku-lännenmiehelle, jos en saa kaveria puhuttua kahteen vierailuun.

Lukemattomat baarit varsinkin Kasbahissa hevimestat jne. liittyy sitten iltaelämään. Kaksi äijää kun on liikkeessa, niin suosiolla jätetään iltakierros Yumbon lähellä tekemättä...

Nyt ei puutu enää kuin varmistettu pääsy koneeseen ilman lumi- ja laukkuhuolia kentällä. Hasta Luego! Nähdään tammikuun puolessa välissä, kun Kerho on noussut koko ajan taulukossa ylöspäin, kevät lähestyy...
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Saarenmaa kutsuu

Erään ystäväni kanssa ollaan jo pitkään haaveiltu Saarenmaan-reissua. Ja ensi kesänä se toteutuu. Aika Saarenmaalla on 13.6. - 20.6. eli sunnuntaista sunnuntaihin. Loma-asunto on kolmio Lümanda valdissa. Matkaa Kuressaareen kertyy 31 km, mutta kylässä on kauppa ja ravintola. Viikon hinta on 192 €. Ja vieläpä tuohon vuodenaikaan. Kolmiossa on tv, joten futistakin saa katsoa. Ja kun sieltä palaa Suomeen, onkin jo juhannus!

Siis pyöritä, lennätä pellavapäätä kun
silmissä leikkivät säkenet lyö.
Niin kaunista muuall’ ei löytyä saata
kuin Saarenmaan nurmien kesäinen yö.
Niin kaunista muuall’ ei löytyä saata
kuin Saarenmaan nurmien kesäinen yö.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Täytyihän tänne kommentoida, kun matkakin lähenee.
Gran Canarialle Inglesiin jo kai neljättä kertaa, matkakumppanilla taitaa olla jo kuudes kerta, kaksi viikkoa 30.12-13.1. Inglesissä
Minä olen kaverin kanssa ensimmäistä kertaa Inglesissä, 8.-15.1. Kaveri tosin on käynyt siellä kerran tai pari, mutta minä matkustan Inglesiin ensimmäistä kertaa.

Sivulla 95 on jo aika hyvin ohjeita Playa del Inglesin matkalle, mutta minua kiinnostaisi Yellow Submarine sekä apinoiden, papukaijojen ja muiden eksoottisten eläinten näkeminen.

Auto jäänee vuokraamatta, mutta olisi mukava tutustua saareen melko kattavasti. Onkohan vesipuisto käymisen arvoinen? Minkälainen on hintataso Gran Canarialla?
 

batman83

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tarkoitus olisi suunnata ensi kesänä häämatkalle Malediiveille. Onko palstalaisia käynyt tuolla reissussa, että tietäisi kertoa, jos jotain kysymyksiä tulisi mieleen?

Vaihtoehtoina tällä hetkellä joko Kuredu island tai Meeru island. Vahvempana ehkä tuo Meeru. Tarkoitus olisi valita joku Water Villa tai Jacuzzi Water Villa, joten jos niistä löytyy kokemuksia, olisi kiva kuulla.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Suunnitelmissani olisi viettää 29.12. kuluvaa vuotta Karkkilassa, tarkemmin Vaskijärven kylässä. Ystäväni on muuttamassa pois sieltä, mikä on varmasti ihan hyvä ratkaisu, ja ajattelin auttaa häntä ko. projektissa. En ole varma, selviääkö siellä suomella, mutta kai talkooväestä sen verran huolehditaan, että pahimmat katukaupustelijat häädetään pois. Ja elekieli on aika kansainvälistä kuitenkin. Ajattelin kuitenkin ottaa pullovettä ja vessapaperia varmuuden vuoksi mukaan. Nähtävyyksiä en ehdi kiertää, mutta oikeastaan on mukavempi päästä paikalliseen menoon mukaan ihan näin talkootyön ja ruoan kautta.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Kovat jätkät sanovat ettei Madeira ole mitään verrattuna Azoreihin. Paha sanoa, en ole Madeiralla tietääkseni käynyt, mutta Azorit teki vaikutuksen.

Kyllähän tuo vaikutuksen on tehnyt. Jopa sellaisen että "kanariamaisesti" Azoreilla on tullut pari kahdenviikon settiä vietettyä. Jälkimmäisellä tosin käytiin tutustumassa muihinkin saariin kuin Sao Migueliin. Paikallisesta populaatiosta on jäänyt kannibalimaisesti hyvä maku. Ystävällistä ja mutkatonta porukkaa. Käsittämättömän upeat maisemat plussaa.

Seuraava matka-aihio löytyi rouvan antamasta joululahjapaketista. Suunnaksi siis kolmen viikon kuluttua Barcelona ja Barca-Sevilla La Liga-matsi. Palatessa tehdään pikku mutka Prahan kautta. Ei mulla mitään tsekkioluitakaan vastaan ole.

Eihän tuo tietty ole yhtä eksoottista ja päräyttävää kuin sampion yllä kertoma. Henkilökohtaisesti en ehkä Karkkilaan uskaltaisi lähteä kun wikipediasta ei löydy mitä rokotuksia siellä tarvitaan.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Thaimaan kävijöiltä kyselisin sellaista, kun tuossa avokin kanssa suunnitelmissa olisi kesällä sinne lähteä (Tiedän että talvella olisi paras mennä, mutta nyt on kesällä melkein ainut mahdollisuus).

Minne päin thaikkuja kannattaisi kesä-heinäkuun vaihteessa suunnata ettei tarvitse kahta viikkoa värjötellä sateessa?

Edit. Vielä sellaista, kun näkyy olevan halvimmat lennot Bangokiin ja muualle thaimaaseen China Airlinesilla, että onko jollakin kokemusta ko. lentoyhtiöstä?
 
Viimeksi muokattu:

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Edit. Vielä sellaista, kun näkyy olevan halvimmat lennot Bangokiin ja muualle thaimaaseen China Airlinesilla, että onko jollakin kokemusta ko. lentoyhtiöstä?

On. Ei mitään valitettavaa, itseasiassa palvelu/palveluasenne lennonaikana huomattavan paljon parempaa kuin esim. finskillä. Ilmeisesti Lentäisit Damista Bangkokiin China Airlinesilla ja Helsingistä Damiin finskillä? Jos näin niin edes turistiluokassa ei tarvitse kaivella valuuttaa taskusta jos sattuu haluamaan lasin punkkua tai kolahammasta alkaa kolottamaan sillä tuo lento lienee edelleen sama reittilento Dam-BGK-Taipei. Matkalaukut "tagitettiin" aina lähtökentällä automaattisesti määränpäähän saakka joten niistä ei tarvitse huolehtia kuin määränpää kentällä.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Itsellä ei ole ollut Finskin emojen kanssa ikinä sen enempää vaikeuksia kun minkään muunkaan lafkan, joten en sanoisi, että Air Chinan palvelu olisi jotenkin parempaa. Ihan hyvin on pelannut toki sielläkin, mutta jotenkin tuntuu, että useamman juoman kerrallaan tilaamista (tottunut tilaamaan punkun ja kaljan alkuun) katsotaan siellä enemmän kieroon kun finskillä. Finskillä joutuu ilmeisesti jatkossa Euroopan lennoilla maksamaan miedoistakin, mutta mannertenvälisillä homma pelaa vanhaan malliin, joten siinäkään mielessä eroa ei tule A C:n hyväksi.

Sen verran halvempaa oli A C:llä, että itsekin otin helmikuussa Damin kautta reissun, mutta enää en välttämättä siihen lähtisi. Varsinkin jos Finskillä olisi mahdollisuus uusiin Airbusseihin, niin pitkän välin vaihtoehto olisi selkeä.
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Matkaraporttia Etelä-Amerikasta!
Tuli tosiaan luvattua ennen reissua, että jotain pitäisi tännekin kirjoitella matkan tiimoilta, joten tehdään se nyt, ettei jää kokonaan tekemättä. Jos tästä vaikka jollekin olisi apua tai vinkkejä matkaa suunniteltaessa. Lisää saa kysyä vaikka yv:llä.

Kyseessä oli siis noin 6 viikon mittainen Etelä-Amerikan kierros. Kaiken kaikkiaan tuli käytyä yhteensä kahdeksassa maassa; käymisjärjestyksessä seuraavasti: Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentiina, Uruguay, Brasilia, Paraguay. Käytännössä Etelä-Amerikan maista väliin jäivät pohjoisella rannikolla sijaitsevat valtiot (Kolumbia, Venezuela ja pienemmät Guayanat, Surinamet ja muut vai mitä näitä nyt onkaan).

Ecuadorissa ohjelmaan kuului Galapagoksen risteily sekä oleilua maan pääkaupungissa Quitossa. Lisäksi tuli käytyä Otavalossa. Galapagos oli yksi reissun kohokohdista. Snorklaus merileijonien kanssa oli unohtumaton kokemus. Ylipäätään eläinten avoimuus ja aito uteliaisuus ja toisaalta täysi välinpitämättömyys ihmisistä oli hienoa katseltavaa. Merileinojat, leguaanit ja iguaanit, isot ravut ja linnut olivat kaikki sulassa sovussa keskenään. Edellä mainittujen lisäksi tuli nähtyä kilpikonnia, pingviinejä, flamingoja, valaita ja delfiineitä yms.
Risteily on paras tapa tutustua Galapagokseen. Tällöin öisin nukkuessasi laiva kulkee aina uudelle saarelle ja päivisin on enemmän aikaa tutustua uusiin paikkoihin. 3 yön risteily oli ainakin meille riittävä.

Yli 3km korkeudella sijaitsevassa Quitossa hotellimme oli rauhallisella business-alueella noin 5 km päässä vanhasta kaupungista. Keskustaan pääsi kätevästi ja halvalla taksilla. Quitossa ehdoton vierailupaikka on kaupungin yläpuolelle nouseva teleferico. Yli 4 km korkeudesta oli mahtavat näköalat joka suuntaan.

Perussa olimme hetken aikaa Limassa, josta suuntasimme viidakkoon Puerto Maldonadon lähistölle (kyseisestä paikasta noin 1,5h jokea eteenpäin). Paikka oli siis keskellä viidakkoa ilman teitä tai muuta sivistystä. Apinoita, kaimaaneja, tarantelloja yms. tuli nähtyä. Anakondia, puumia ja muitakin alueella liikkuu, mutta luonnollisesti eivät näyttäydy usein. Yöllinen kaimaanimetsästys pilkkopimeässä joella oli mielenkiintoinen kokemus, samoin suojärvellä veneen jumiutuminen vedenalaisiin puunkarahkoihin kaimaanin (kasvavat kuulemma parhaimmillaan 7 metrisiksi) odotellessa 10 metrin päässä mahdollista uintiretkeä.
Sadetta riitti, mutta lodget olivat hyviä ja suojasivat ötököiltä kiitettävän hyvin. Kosteus oli tosin sitä luokkaa, että takaisin "sivistyksen" pariin palattuamme jouduimme tyhjentämään koko rinkkojen sisällöt, koska kaikki vaatteet olivat melkeinpä läpimärkiä kosteuden takia.

Viidakosta jatkoimme Cuzcoon, jossa kiertelimme pakollisia Inkanähtävyyksiä läpi. Myös Perun "kansallisruokaa", marsua tuli maistettua. Oli muuten hyvää, maistui aika lailla kanalle, mutta erittäin hyvin tehdylle sellaiselle. Ja oli sen verran hieno ravintola, että ruuasta ei suoranaisesti erottanut silmällä sen olevan marsua, eli pää yms. oli siistitty tyylikkäästi pois.

Yksi matkan pääetapeista oli tietysti Inca trail, 4 päivän vaellus Machu Picchulle. Meidän ryhmässämme oli yhteensä 7 henkilöä. Oppaamme halusi, että kävelemme ryhmänä koko trailin, joten kulku oli hidasta, jopa turhan hidasta useimman aikaa. Pääasia, eli maisemat olivat kuitenkin mahtavia ja traili ehdottomasti käymisen arvoinen. Vielä kun vauhti kasvoi viimeisenä aamuna Machu Picchua lähestyttäessä ja auringon paistaessa perille saavuttaessa, ei fiilis olisi voinut olla parempi.

Perusta jatkettii bussilla kohti Titicaca-järveä ja Boliviaa. Titicacalla kävimme parilla kuuluissalla saarella, mutta kaislasaaret jäivät väliin. Bolivia olikin sitten matkan ehkä köyhin maa. Keskiansiot ovat kuulemma n. 70 dollaria kuukaudessa ja 85 prosenttia ihmisistä on köyhiä, näistä suuri osa vieläpä todella köyhiä. Ja kyllähän Bolivia oli kuin menneiltä vuosisadoilta kaikin puolin. Kuitenkin ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Boliviassa tuli oleskeltua La Pazissa ja Salar de Uyunissa maailman suurimmalla suola-aavikolla. Erikoinen ja mieleenpainuva paikka tämäkin.

Lisäksi kävimme Chilessä Santiagossa ja rannikolla (Valparaiso ja Vina del Mar) sekä parilla viinitilalla. Argentiinassa olimme Buenos Airesissa, ja livenä tuli nähtyä River Plate - Estudiantes. Matkan ainoa ryöstöyritys sattui myös Buenos Airesissa metrossa. N. 6-7 hengen miesporukka jäi kuitenkin ilman saalista.
Buenos Airesista piipahdimme Uruguayn puolella Colonia del Sacramentossa. Seuraava etappi oli Iguazun putoukset (sekä Argentiinan että Brasilian puoleiset putoukset). Täältä käsin piipahdimme myös Paraguayssa Ciudad del Estessä. Jälkeenpäin kuulimme, että Brasilian ja Paraguayn yhdistävää siltaa ei pitäisi missään nimessä kävellä aseellisten ryöstöjen takia. Toisaalta koko Ciudad del Estessä käyntiä kehotettiin välttämään. Käytännössä Ciudad del Este on halvan elektroniikan ja vaatteiden taivas Brasilialaisille ja Argentiinalaisille.
Viimeisenä kohteena Iguazun jälkeen oli ohjelmassa sitten vielä Rio. 38 astetta varjossa ensimmäisenä päivänä oli jo turhan kuuma, mutta onneksi ilma sitten hieman viileni noin kolmeenkymmeneen. Toisaalta vettäkin alkoi sadella, eikä Copacabanan rannasta päässyt oikein kunnolla nauttimaan.

Rahan mahdin reissulla kyllä huomasi. Itse kuin ei mikään miljonääri ole, niin tuntui erikoiselta, kun suurin osa opastetuista retkistä olimme pelkästään oppaan (ja usein kuljettajan) kanssa. Parhaimmassa tapauksessa Boliviassa opas oli tullut meitä varten 8 tunnin ajomatkan Uyuniin ja yöpyi pari yötä hotellissa, jotta pystyi olemaan oppaamme suola-aavikolla.

6 viikkoahan ei loppujen lopuksi ole turhan pitkä aika edellä kuvatulle reissulle, mutta lensimme käytännössä melkein kaikki välit, eikä missään vaiheessa tuntunut siltä, että olisi tuli hännän alla. No ehkä Cuzcossa olisi voinut olla hieman pidempäänkin. Ja sitten toki, jos matkat taittaisi pääasiassa bussilla, pitäisi varata varmaan puoli vuotta, jotta ehtisi nähdä samat paikat.

Tässä päällimmäiset. Yv:llä voi tosiaan kysellä tarvittaessa lisää, enempää ei jaksa tarinoida.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
On. Ei mitään valitettavaa, itseasiassa palvelu/palveluasenne lennonaikana huomattavan paljon parempaa kuin esim. finskillä. Ilmeisesti Lentäisit Damista Bangkokiin China Airlinesilla ja Helsingistä Damiin finskillä? Jos näin niin edes turistiluokassa ei tarvitse kaivella valuuttaa taskusta jos sattuu haluamaan lasin punkkua tai kolahammasta alkaa kolottamaan sillä tuo lento lienee edelleen sama reittilento Dam-BGK-Taipei. Matkalaukut "tagitettiin" aina lähtökentällä automaattisesti määränpäähän saakka joten niistä ei tarvitse huolehtia kuin määränpää kentällä.

Joo, Damista tosiaan CA:lla kohti Bangkokia.

Mukava kuulla hyvistä kokemuksista, vaaka on nimittäin kallistunut aika pitkälle juuri China Airlinesin puolelle. En tiedä olenko ollut jotenkin yltiöisänmaallinen aikaisemmin, kun en ole edes miettinyt lentämistä muilla yhtiöillä kuin Finskillä. Nyt tuli vaan kiinnostusta muihinkin yhtiöihin kun vertasi hintaeroja.
 

StevieY

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Matkaraporttia Etelä-Amerikasta!

Kiitoksia hyvästä raportista. Hotsittais kyllä tuo Etelä-Amerikka ja varsinkin tuo Equador Galapagos yhdistelmä. Elämäntilanne ei vaan nyt ole sellainen, että tuollainen matka onnistuisi. Täytyy tyytyä joihinkin viikon virityksiin, jotka ovat kyllä nekin ihan jees.

Hong Kong ja Macao ovat seuraavana listalla. Onko kenelläkään palstaveljellä heittää vinkkeä noihin mestoihin? Macaossa aika menee 90 pinnaa pelatessa, mutta Honkkarissa varmaan leikitään ihan turistia.

StevieY
 

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Hong Kong ja Macao ovat seuraavana listalla. Onko kenelläkään palstaveljellä heittää vinkkeä noihin mestoihin? Macaossa aika menee 90 pinnaa pelatessa, mutta Honkkarissa varmaan leikitään ihan turistia.

StevieY

Samat suunnitelmat. Lähtö 14.1.2010 ja pari yötä matkan varrella olisi tarkoitus yöpyä Macaossa. Eli suosituksia otetaan vastaan mielellään.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Kauan haaveissa ollut Tokion reissu alkaa kuumottaa niin paljon, että jos suinkin saan lomat jotenkin hoidettu kuntoon, startataan reissuun syksyllä. Mahdollisuudet lienee tuossa kohteessa niin suuret, että sinne ei kannata lähteä kuin Kanarialla, vaan pohjatyö pitää tehdä laadukkaasti.

Kysymykseni koskee lentoja ja niiden hintoja. Finnair näyttää lentävän suoran lennon lokakuussa Tokioon hintaan 823€, kun taas KLM/Air France:lla pääsee perille hintaan 685€. Jälkimmäiseen sisältyy "mutka" Amsterdamiin tai muuhun vastaavaan. Onko nuo hinnat "hyviä" vai onko mahdollista löytää edullisempia?
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Finnair näyttää lentävän suoran lennon lokakuussa Tokioon hintaan 823€, kun taas KLM/Air France:lla pääsee perille hintaan 685€. Jälkimmäiseen sisältyy "mutka" Amsterdamiin tai muuhun vastaavaan. Onko nuo hinnat "hyviä" vai onko mahdollista löytää edullisempia?
Eivät kuulosta edullisilta ainakaan mahdollisiin tarjouksiin verrattuna. Esim. viime keväänä/alkukesästä Finnarin suoriakin taisi saada Tokioon tyyliin 449 € ja noita halpoja todella myös löytyi. Muistan tämän siitä, kun tuollainen reissu kävi jopa mielessä ihan vain halvan hinnan innoittamana.

Eli jos ajattelit reissuun vasta lokakuussa, niin itse ainakin ottaisin ihan rauhassa ja seurailisin tarjouksia. Ainakin jonkun "mutkan" kautta luulisi olevan hyvät mahdollisuudet saada edestakaiset lennot max. 500 eurolla.
 
K

kiwipilot

Kysymykseni koskee lentoja ja niiden hintoja. Finnair näyttää lentävän suoran lennon lokakuussa Tokioon hintaan 823€, kun taas KLM/Air France:lla pääsee perille hintaan 685€. Jälkimmäiseen sisältyy "mutka" Amsterdamiin tai muuhun vastaavaan. Onko nuo hinnat "hyviä" vai onko mahdollista löytää edullisempia?

Lokakuun alussa Turkish Airlinesilla Istanbulin kautta 519€. Vaatii tosin yöpymisen Istanbulissa mennessä ja tullessa; onko hyvä vai huono asia, riippunee matkustajasta. Itselle tuollaiset stopoverit ovat pelkästään plussaa.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

batman83

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hukkui tuo edellinen viestini tuonne aiemmalle sivulle, joten huudellaan uudelleen.

Eli onko palstalaisia käynyt Malediiveillä? Tarkoitus olisi ensi kesänä mennä häämatkalle sinne, joten jos joku siellä käynyt on, niin ilmottautukoon.
 

batman83

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kauan haaveissa ollut Tokion reissu alkaa kuumottaa niin paljon, että jos suinkin saan lomat jotenkin hoidettu kuntoon, startataan reissuun syksyllä. Mahdollisuudet lienee tuossa kohteessa niin suuret, että sinne ei kannata lähteä kuin Kanarialla, vaan pohjatyö pitää tehdä laadukkaasti.

Kysymykseni koskee lentoja ja niiden hintoja. Finnair näyttää lentävän suoran lennon lokakuussa Tokioon hintaan 823€, kun taas KLM/Air France:lla pääsee perille hintaan 685€. Jälkimmäiseen sisältyy "mutka" Amsterdamiin tai muuhun vastaavaan. Onko nuo hinnat "hyviä" vai onko mahdollista löytää edullisempia?

Amsterdamin ja Hong Kongin kautta Cathay Pacificilla lokakuun alku 458,13 yhteen suuntaan. Tosin matka-aikakin sitten 24h.
 

batman83

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jep. Tuossa muutama viesti ylempänä. Ei tosin tasan viittäsataa, mutta hyvin lähelle (19€ päälle).

Kerrotko vielä mitä kautta, tuohan alkaa jo itteäkin kiinnostaa, kun on ihan saippuaa. Taitaa muuten olla nuo lennot eri kentälle, mitä itse noita katselin, kumpihan noista NRT vai TYO on optimimpi matkailua ajatellen?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös