Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Managerien ja muun johdon toiminta NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana TweetyLeaf, 06.03.2014 klo 22.14.

 1. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Ja Nättinen Anaheimiin.
   
  eeMule, Merovingi, vilho ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 2. Onko kenelläkään jotain analyysia miten tollaisessa miljoonabisneksessä voi olla korkeassa virassa joku kuka tekee liukuhihnalta sellaisia päätöksiä että joku rivikannattaja jumalan selän takanakin näkee että päin helvettiä tulee menemään?

  Ihan mielenkiinnosta kyselen, onko kyseessä joku NHL tai Pohjois-Amerikkaan liitännäinen homma.

  Chiarellista siis kyse, jos ei tuosta tullut selväksi.
   
 3. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Nyt kun Chiarelli sai fudut Edmontonissa niin siellä on luonnolisesti GM-haku käynnissä. Nythän rekrytointia vaikeuttaa se että kun kausi on kesken niin muiden jengien apu-gmiä on erittäin vaikea rekrytoida, ja siellä on varmasti potentiaalisia nimiä. Kun tossa vähän googlailin asiaa niin tuli vastaan tällainen Sportsnetin artikkeli jossa spekuloidaan Seattlen tulevalla GM:ällä ja uskon että varmaan osa samoista nimistä tulee olemaan Oilersin harkinta listalla.

  Mielenkiintoista nähdä minkälaiseen ratkaisuun Edmontonissa päädytään. Otetaanko konkari ex-gm, joku nykynen apu-gm, vai tommonen nuorekas Chaykan/Dubasin kaltainen ratkaisu.
   
 4. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Nää on jänniä nää Kanadan marketit. Ei oikeastaan ihme ettei sinne ole Stanley Cuppeja eksynyt sitten Montrealin 1993.

  Kun ensinnäkin, riippumatta siitä oletko hyvä vai huono (GM), se marketti tuottaa edelleen voittoa omistajalle. koska Kanada. Jääkiekosta kiinnostuneita ihmisiä riittää maailman loppuun asti. USA:n puolella on lähes aina työrauha (jos kyseessä ei ole Flyers tai Rangers), tehdä perusteellisempi rebuildi. Ja organisaatio alkaa tuottaa tappiota, jos siitä ei osata rakentaa voittavaa, koska katsojat katoaa. USA:n puolella omistajatahot osaavat enemmän panostaa tuohon oikean malliseen rakentamiseen. He ymmärtävät, että alkuun tässä otetaan taloudellisesti persiiseen, mutta sitten kun se rebuildi on kunnolla tehty, se alkaa tuottaa voittoa.

  Kanadassa GM ei saa työrauhaa, kun on joku fundamentalistinen kiihkomedia heti hengittämässä niskaan. Jos menee huonosti, alkaa median kritiikki. Syntipukkeja etsitään jatkuvasti sieltä täältä. Sen ja tän vika! Ja kun pitäisi hetken antaa mennä huonosti, jotta saisi varattua sen kunnon coren. Mutta sitä ennen pitäisi olla myös se scouting -osasto rakennettuna kuntoon, jota jostain ihmeen syystä Oilersissa ei vaan osata tehdä. Canucks, Jets, Flames, Sens ja viimein Canadiens ja Maple Leafskin ovat tämän ajan saatossa jossain vaiheessa hanskanneet. Mutta syvyysdraftaaminen Oilersissa on iät ajat ollut paskaa. Saadaan kärkipelaajat ja näin, mutta se mikä nostaa joukkueet pitkän ajan contenderiksi, eli jatkuva tuloksellinen draftaaminen alhaisilla varausvuoroilla, niin sitä ei ole kiinnostuttu rakentamaan oikein.

  Jotkut jengit on raennettu viisailla treideilla, mutta ei silläkään keinoin kukaan sitä joukkuetta pysty ikuisesti pitämään pinnalla. Treideissä joutuu pitkässä juoksussa lopulta aina vähän häviämään ja se "voitto" pitäisi sitten tulla sisäisen kasvun myötä, eli sieltä omasta draftauskoneistosta. Luovut jostain pelaajasta, jolla saat toisen tärkeämmän puuttuvan palasen, mutta sen luovutetun pelaajan pystyt korvaamaan omalla prospektilla. Näin tekee pitkässä juoksussa voittava GM.

  ***

  Omalla mutulla snaoisin, että Ron Hextall vaikuttaisi parhaalta valinnalta Oilersiin. Hänellä riittäisi sitä kärsivällisyyttä, jos vaan medialla ja organisaatiolla sitä riittäisi. Toinen voisi olla Ron Francis. Molemmat osaa laittaa syvyysdraftaamisen kuntoon.
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2019 klo 07.37
  Merovingi, Steus & disco-stu tykkäävät tästä.
 5. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Olisiko Oilersissa havaittavissa myös kevyttä ongelmaa pelaajien kehittämisessä? Kuinka monta ykköskierroksen varaustakin on vaan jäänyt junnaamaan kehityksessä, eikä ole ikinä saatu nostettua Oilersissa siihen mitä heiltä odotettiin. Puhumattakaan myöhempien kierrosten varauksista.
   
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Mää luulen että tässäkin vaikuttaa se työrauha. Media sotkee siellä sitä pelaajien kehitystä. 100 kännykkää kuvaamamssa ku Puljujärvi syö pizzaa. Organisaatiotasolla tämänkin varmsti voisi hoitaa jotenkin toisin. Pukukoppi kiinni ulkopuolisilta ja sillä sipuli. Nyt siellä pyöritään edelleen 80-luvun tyyliin, kun dynastialla oli siihen varaa. Tämän sallii ne herrat siellä johtoportaassa, jotka muistelevat sitä entistä dynastiaansa.
   
  Merovingi ja Vislami tykkäävät tästä.
 7. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Instagramissa sellainen sivun kun hockeynews.ig kuva tuli vastaan, jossa oli kokoonpano kaikista pelaajista, jotka Chiarelli on treidannut uransa aikana pois.

  Hall - Seguin - Kessel
  Pouliot - Barzal (16th ovrl pick, 2015) - Wheeler
  Sobotka - Peverley - Eberle
  Hendricks - Jokinen - Versteeg
  Maroon - Letestu - Purcell
  Caggiula - Spooner (waiwers) - Yakupov
  R. Strome, Rattie

  Stewart - Boychuk
  Davidson - Schultz
  Stuart - Hunwick
  Marincin - D. Wideman
  Garrison - C. Wideman

  Tim Thomas
  Anders Nilsson
   
 8. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  En oo oikeen ikinä ymmärtäny, mikä intressi NHL-joukkueiden johdolla on tehdä maalivahdeille jättisopimuksia. Maalivahdin pelipaikka on ehkä se tuulisin ja epävarmin. Veikkaan, että esim Canadiensin ja Rangersin pomot kiroavat tällä hetkellä Pricen ja Lunkan soppareita, jotka eivät ole todellakaan palkkansa arvoisia.

  Ymmärrän huippukauden jälkeen jonkun 2-3 vuoden jatkot 7-9 miltsin vuosipalkalla, mutta että tehdään 6, 7 tai 8 vuoden jatkoja molareille jättipalkalla on käsittämätöntä. Harvalla maalivahdilla taso säilyy edes lähellä sitä huippukauden tasoa noin pitkään.

  Noh, hyvä molareille. Rick Dipietro lopetti 2013 ja saa Islandersilta palkkaa vielä 2029 asti.
   
 9. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Veikkaisin että ensisijaisesti toivelistalla joku konkari. Paineet alkavat kasaantua seuraavaksi Nicholsonille joten hän haluaa pelata varman päälle. Mutta toivottavasti tällä kertaa olisi opittu edellisestä virheestä ja katsottaisiin ja mietittäisiin muutakin kuin sormusten määrää. Chiarelli valittiin niin nopeasti että vähän luulen siinä painaneen vanhat meriitit enemmän kuin tulevaisuudensuunnitelmat tai näkemykset nykykiekosta.

  Toisaalta ennenkään eivät ole mitenkään vierastaneet modernia analytiikkaa vaikka Chiarellin tullessa siinä pakitettiinkin. Eli en hämmästelisi jos osin Leafsin malliakin apinoitaisiin ja esimerkiksi POHO:n pestiin tulisi joku kokenut ex-GM ja GM:ksi nuorempi kaveri jolla voisi olla vähän modernimpi ote.

  Mutta joka tapauksessa uskon että kokenutta kaveria haetaan ainakin toiseen rooliin.
   
 10. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Rangersin omistaja James Dolan juuri kehui Lundqvistin esimerkkiä muille kaukalossa sekä sen ulkopuolella. Eikä taida nämä sopimuksen kaksi tulevaakaan vuotta olla kriittiset Rangersissa. Mutta joo, olen samaa mieltä kyllä kanssasi, en tekisi pitkää tai rahakasta sopimusta maalinsuulle. Enkä varsinkaan kumpaakin yhtä aikaa. Mutta helppo se tietysti on täältä sanoa, kuin jossain Montrealissa kertoa lehdistötilaisuudessa, että ei hyväksytty Pricen palkkapyyntöä/vuosia ja päätettiin mennä Niemellä tulevaisuuteen.
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2019 klo 19.11
 11. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  Tätä samaa olen kyllä ihmetellyt. Teoriassahan tuo varmaan johtuu siitä, että tuollaisen huippuveskarin löytäminen on todella hankalaa ja kun se löytyy, otetaan sitten isolla suuttimella ja varmuuden vuoksi.

  Mutta luulisi noiden nyt jossain välissä oppivan, että ei tuo ole tarpeellista ja mestaruuksia voi voittaa myös halvemmalla. Koska veskari muuten on voittanut Conn Smythen? Lisäksi noita maalivahtien hirmusopimuksia vastaan puhuu niiden pelipaikkojen ie. kysynnän määrä, eli tuollaista 8 miljoonan pahvia ei ihan tuosta vaan treidata kuten ehkä olisi mahdollista laskusuuntaisen pelaajan kohdalla. Lisäksi ylipalkkaisesta huonosta veskarista ei ole MITÄÄN hyötyä joukkueelle, siinä missä ylipalkkaista kenttäpelaajaa voi usein kuitenkin peluuttaa pienemmässä roolissa.
   
 12. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Viimeksi 2012 Jonathan Quick. Sitä edeltävät olivat Tim Thomas (2011), Cam Ward (2006) ja Giguere (2003). Eli eiköhän kohta sen joku nappaa itselleen taas vaihteeksi.
   
 13. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Tämähän se on, koska tilanne on päästetty tämänlaiseksi, että maalivahti voi "kiristää" pitkän ja rahakkaan sopimuksen, vaikka itsekkin varmasti tietää, että joukkueelta menee miljoonia ja vuosia lähes poikkeuksetta hukkaan. Yleinen käytäntö kun olisi, että maalivahdeille ei tarjota mitään yli viiden vuoden soppareita, niin ei ne niitä pyytäisikään. Järjetöntä ajatella, että joku 34-37 vuotias olisi 6-10 miljoonan arvoinen sopimuksen loppuvuosinaan. Poikkeuksia toki on, mutta enemmän on näitä huonommin päättyneitä tapauksia kun maalivahdille maksetaan miljoonia, joka ei mahdu edes pelaamaan, tai siitä ei ole kentällä sen enempää hyötyä kun 800k tienaavasta tulokasmolarista.
  Lainaus:
  Tämäkin. Kukaan, ei kukaan ottaisi ikinään esim Pricen tai Lunkan nykyistä sopimusta. Eikä monen muunkaan, kenen kanssa joukkueet ovat tehneet ylipitkät pahvit ja enemmän kun mieluummin varmasti treidaisivat tämän.
   
 14. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Palkinto on jaettu 52 kertaa ja jos laskin oikein niin veskari on sen voittanut 16 kertaa. Eli noin joka kolmas kerta on pystin pokannut veskari. Mielestäni ihan aiheesta kun tolla pelipaikalla ne suurimmat paineet on. Siinä missä hyökkääjän mokia on vielä paikkaamassa pakit ja veskari niin veskarin mokat taas yleensä näkyy heti valotaululla. Pahimassa tapauksessa se ratkaisee mestaruuden, on asia josta sinut muistetaan loppuelämäsi ja kumittelee vielä kiikustuolissa. Tohon kun ympätään vielä se että tiedät että kaikki joukkuekaverit, seuran henkilöstö, fanit, ystävät ja sukulaiset luottaa siihen että et mokaa, niin siinä alkaa olla jo mukavasti painetta. Itse olen saanut maistaa pienemmässä mitakaavassa tosta fiilarista minkä maalivahti kokee mestaruusosttelussa, mutta sekin oli aika silmiä avaava kokemus.

  Jottei menisi ihan täysin ohi aiheesta...

  Lainaus:
  Veikkailen samaa. Edmontonilla on kyllä sikäli hyvä tilanne että pestiin on varmasti imua. On McDavid, kenties maailman hienoin halli, intohimoinen hockeymarket ja mahdollisuus olla palkkakaton katossa. Tossa linkaamassani uutisessa ykkösnimi oli tietenki Yzerman joka olisi lottovotto, mutta kai se on Detroitin mies jos GM uraansa jatkaa.
   
 15. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Aika monessa paikassa on yhtenä vaihtoehtona nostettu esiin Yzerman. Mutta kun mies jätti mestariainesta olevan Boltsin (GM:nä vaikka edelleen kai taustalla onkin) palatakseen perheensä luokse Detroitiin, niin olisi kyllä aikamoinen ihme jos nyt haluaisikin lähteä sarjan hännillä olevaan Oilersiin. Eiköhän Yzermanilla tosiaan ole tulevaisuus Wingsissä jos johonkin GM-hommaan lähtee. Eli itsekään en usko että Oilersilla olisi mitään mahdollisuuksia Yzermaniin (ja niin kovin mielelläni olisin väärässä).
   
 16. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Sellainen puuhastelun kulttuuri on koko Oilers-organisaatiossa, että eiköhän seuraava GM ole meidän oma Kurrin Jari. Vankka kokemus saunakerhojen GM-hommista jo ennestään, joten hyvin menisi Lowen, MacTavishin ja Gretzkyjen jatkona. Saaris Jussi vielä hovitoimittajaksi mukaan ja koko Känädä on kohta polvillaan.
   
  Henkka tykkää tästä.
 17. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 18. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
 19. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Mielenkiintoista, että tuon Tampan Scouting Director Al Murrayn soppari on katkolla juuri nyt. Hän olisi ehkä mahtavin ryöstö Tampasta Detroitiin, jos Yzermanin perässä tulee. Erityisesti Murray on onnistunut venäläisten draftaamisessa, joka taas on Wingsiltä ollut varsin heikko alue Datsyukin jälkeen jo pari vuosikymmentä. Muut alueet toimivat draftaamisen osalta ihan hyvin, mutta tuohon Murray olisi täsmävahvistus. Kingsille Murray draftasi Kopitarin ja Kucherov on toine kultakimpale hänen käsialaansa. Kahdessa paikassa mieson toiminut (Losi ja Tampa) ja toiseen syntyi Stanley Cup voittaja ja toinen on matkalla sinne.
   
 20. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Ei ole katkolla, siellä ilmeisesti on vain huhuttu klausuuli liittyen Yzermaniin. Mielenkiintoista kyllä nähdä mimmoista joukkuetta Yzerman alkaa muovaamaan, se on kuitenkin varmaan aika varmaa, että kesällä rupeaa heti hommiin.
   
 21. Gemondo Jäsen

  Ai että. Vaikka Detroitista en välitä joukkueena lainkaan, niin urheiluromantikon kannalta olisi kyllä siistiä jos Yzerman rakentaisi Red Wingsistä jälleen contenderin ja Joe Sakic tekisi saman Coloradossa.

  Noiden herrojen (ja seurojen) kohtaamiset aikoinaan playoffeissa aiheuttavat edelleen kylmiä väreitä. Voisi kuvitella että siinä olisi varmaan NHLn markkinointihemmotkin suht innoissaan luomassa tarinoita näiden seurojen ja GMien ”revanssista”.
   
 22. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Käy minulle. Vähän salakavalasti olen tässä nyt 1.kierroksella ihaillut Coloradon pelityyliä. Vedonlyönnissä napsui, MacKinnon on huima.

  Varmasti Avs nousee huipulle, mutta niin tulee nousemaan Detroitkin, vähän myöhemmin. Viha toki löytyy heti jos finaaleissa kohdataan. Sille yleiset prossat vaan ovat hyvin alhaiset. Mutta kun ollaan eri konferensseissa, niin jotenkin oma tuntemukseni on ainoastaan arvostus. Sakic rakentaa omaa jengiä ja vittuilun jälkeen kritiiki on hiljentynyt. Eniten vihaamani pelaajaa kautta aikojen, eli Peter Forsbergia ei koskaan tule. Ja vaikka Coloradoon se tulisi, ollaan erillään. Semmoinen kaveri pitää syntyä paikallisvihulaiseen, että vanha viha löytyy. Ehkä on sitten Eichel tai Matthews. Jotenkin vaan puudelipoikia verrattuna Foppaan.

  Olen alkanut oppimaan jotenkin ainostaan vihaamaan idän paikallisia joukkueita, koska se on Detroitin oikea koti. Lännessä oltiin evakossa. Ja niin sen pitää mennä. Lännestä arvostain noita kaikkea entistä, joita vastaan tuli vuosikymmeniä sodittua. Se oli sen arvoista.
   
  Viimeksi muokattu: 22.04.2019 klo 00.40
 23. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  OIlersin GM-hakuprosessi etenee ja nyt aletaan olla siinä pisteessä, että jäljellä on arviolta 3-4 ehdokasta joista uusi GM tullaan valitsemaan. Ilmeisesti se on nyt virallista, että pesti ei mene Keith Gretzkylle. Elliotte Friedmanin mukaan uusi GM saatettaisiin julkistaa huomenna kun U18-MM-kisat päättyvät.


  Ryan Rishaug

  ✔@TSNRyanRishaug


  The process continues for Nicholson, the list is down to 3 or 4 at this point. Hunter and McCrimmon likely still in the mix, as is Sean Burke. Burke is an interesting option, known to be extremely well prepared and very thorough. Dark horse candidate we don’t hear a lot about.
   
 24. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Tuli tossa katsottua Toronton GM Kyle Dubasin kauden lopetuspressi Youtubesta. Ei voi ainakaan sanoa että Dubas ois heittänyt ketään bussin alle taikka susille vaan otti melkeen kaiksesta syyn omille niskoille. Fiksun olonen kaveri, ja ihan mielenkiintosta nähdä miten se selviää noista tulevista sopparineuvotteluista.
   
 25. Pallister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Vanha juttu mutta osui silmään.
  Kekäläinen oli Lunkkaa yrittänyt siirtorajalla joten kyllä noitakin on mahdollista liikutella kun tähdet osuu kohdalleen.