3. Mikä on bullpen?
Alue, missä ei pelaava syöttäjä(t) lämmittelee
3. Mikä on bullpen?
Interleague-pelit ja World Series pelataan aina kotijoukkueen säännöillä. Lähinnä siis koskee sitä lyökö syöttäjä vai jokerilyöjä eli Designated Hitter (DH). Tähän jatkona, eli kun pelataan NL-säännöillä ja esim syöttäjä halutaan vaihtaa niin hänen tilallaan voidaan käyttää sisävuorossa pinch hitteria, jonka lyönnin jälkeen korvaa uusi syöttäjä. Eli näin saadaan "tasokkaampi" kaveri lyömään.2. Jos säännöt ovat erilaiset, niin millä säännöillä pelataan World Series?
En oikein hahmota mitä haet depth chartilla, mutta kavereita voidaan vaihtaa sisälle tai ulos jos homma ei toimi. Vaihtomiehiähän on mukana. Scholl selittikin mikä tuo bullpen on.3. Mikä on bullpen? Eikö sisävuorolle ole mitään depth chartia olemassa?
4. Onko jompikumpi liigoista arvostetumpi, noin niin kuin yleisen mielipiteen tasolla?
Ainakin ykkösellä ja kolmosella on, kakkosella en oo vielä nähnyt kenenkään yläfemmaa heittelevän.5. Onko sisävuoroissa joka pesällä oma valmentaja? Canalilta joskus olen pelejä koittanut katsoa ja aina siellä on joku äijä lippis päässä antamassa luuvitosta, jos pelaaja pääsee ykköspesälle jne.
En oikein hahmota mitä haet depth chartilla, mutta kavereita voidaan vaihtaa sisälle tai ulos jos homma ei toimi. Vaihtomiehiähän on mukana.
Tarkoitin että onko joku tietty lyöntijärjestys runkona vai heitelläänkö äijiä jatkuvasti sinne tänne? Eli siis onko sellaista pesiksestä tuttua "ykköskärkeä" ensimmäisen vaikka neljän äijän osalta?
Tyhmä kyselee tyhmiä:
1. Onko kahden eri liigan joukkueilla jotain aatteellisia tms. eroja.
Siis ajattelitko sillä tavalla, että IFK oikeistolainen ja suomenruotsalainen ja Jokerit vasemmistolainen lähiöläisten jengi?
No ehkä sillä tavalla voi ajatella.
National League on vanhempi liiga. American League entinen minor league lännestä. Sillä tavalla se toi halvemmat liput etc., mutta löi aika hyvin läpi itsensä. Eli alun perin National League ollut ehkä korkea statukseltaan, mutta American Leaguen agressiivinen ote muutti asioita.
Tietysti joukkueiden sijainti vaikuttaa. Chicagossa Cubs pohjoisessa ja White Sox etelässä. Pohjoinen varakkaampaa seutua, joten... Mutta tilanne tasoittunut ja samoissa perheissä voi olla molempien kannattajia, vaikka perinteisesti Cubs valkoiset, White Sox siirtolaiset.
New Yorkissa kun Giants ja Dodgers olivat lähteneet Yankees oli herra ja hidalgo. Kun Mets tuli niin tottakai tavoittelivat entisiä Giants ja Dodgers faneja sekä heitä, jotka vihaavat Yankeesia. Mets alueita ovat Brooklyn, Queens, Staten Island, Long Island. Yankees alueita Manhattan, Bronx, Connecticut ja New Jersey. Ei se Metskään mikään mitätön ole, vaan Forbesin arvion mukaan markkina-arvoltaan kakkonen Yankeesin jälkeen.
Muuallahan ei juuri ole joukkueita molemmissa liigoissa, joten valitsevat ainoan oman seudun jengin.
... Tässä olisi nyt jollakin tilaisuus perustella oman joukkueen erinomaisuutta, upeita pelaajia ja värikästä historiaa (?) jos haluaa uuden fanin mukaan. ;) Ehkä oma suosikki löytyy sitten kauden vanhetessa...
.
Määritelmäni etelälle on vähän suppeampi, olisin voinut tietenkin tarkemmin sen selvittää, eli tarkoitin lähinnä aluetta joka sisältää Kentuckyn, Tennesseen, North ja South Carolinan, Georgian, Alabaman, Mississippin, Arkansasin ja Louisianan. Floridaa en siinä mielessä laske että se on niin erinlaista aluetta kun tuon "perinteinen" etelä, Texas taas on jo melkein keskilänttä, mutta voi senkin etelänä tietenkin laskea.
.
1. Onko kahden eri liigan joukkueilla jotain aatteellisia tms. eroja.
Tyhmä kyselee tyhmiä:
5. Onko sisävuoroissa joka pesällä oma valmentaja? Canalilta joskus olen pelejä koittanut katsoa ja aina siellä on joku äijä lippis päässä antamassa luuvitosta, jos pelaaja pääsee ykköspesälle jne.
Hei hei, kausi käynnistyy 16 tunnin kuluttua Japanissa, vastakkain Red Sox ja Athletics. Tuossa olikin jo vähän juttua Bostonista mutta lisää ennakkoa kaivataan. Mistä asetelmista kauteen? Red Sox suurin mestarisuosikki?
Canal+Sport2 näyttää molemmat avaussarjan ottelut pienellä viiveellä. Avauspelissä vastakkain Matsuzaka-Blanton.
Isolla rahalla hankitusta Igawasta taas on vaikea sanoa mitään, koska ainakin viime kaudella joka toinen startti oli erinomainen, joka toisessa AAA-syöttäjä olisi pärjännyt paremmin.
Erityisesti mieltä lämmittää se, ettei NYY uhrannut nuoria lupauksiaan ja hankkinut Santanaa. Onhan mies hyvä, mutta kyllä minä silti mielummin katselen Hughesin, Kennedyn ja Chamberlainin sekä Cabreran otteita. Kokenut Posada on varmaan suureksi avuksi nuorten syöttäjien sisäänajossa.
Igawa on kyllä mielenkiintoinen kortti Yankeesien rotaatiossa. Todistettu faktahan on se, että mies syöttää paljon paremmin iltapeleissä kuin päiväpeleissä. Otteluohjelma/rotaatio ei vain oikein salli sitä, että Igawa syöttäisi aina vain iltapeleissä.
Dodgers vie WS:n. Hyvä niin.
Manny Ramirezin takia toivon, ettei näin käy, vaikka olisikin mielenkiintoista nähdä täysin Los Angelesilainen World Series.
On vaikea uskoa, että Raysin hurmos kestäisi loppuun asti. Ratkaisevaksi voi muodostua kokemattomuus pudotuspeleissä,
Täysnykkiläinen finaalisarjahan tunnetaan nimellä "subway series"... vaan millähän nimellä enkelten kaupungin vastaavaa nimitettäisiin? Entäpä jos loppupeleissä ovatkin Chicagon jengit?