Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Lukon valmennus 2017–2018 =>

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Anu Saukko, 21.11.2016 klo 18.26.

 1. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Toivottavasti mies ei tee Vuoria vaan ilmoittaa näille ns hylkypelaajillensa sen, että sä et mahdu joukkueeseen tyyliin ei Turo Asplund jolle sopimusdealien purku tuli täytenä yllätyksenä.
   
 2. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Eräs tuttu oli nähnyt Virran hallilla tänään. Oli toivottanut tervetulleeksi ja onnea ensi kauteen. Virta oli naurahtanut ja nikannut silmää takasin.
   
 3. Pantsy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Kyllähän se Virran Peksi siellä patsasteli.
   
 4. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lukolla on valtavan hyvät puitteet urheilla niin aikuisissa kuin junnuissa. On hallia ja kuntosalia viimeisen päälle. Mutta niistä ei saada mitään erityistä hyötyä muihin verrattuna. Kuvitelkaa, jos Lukolla olisi RD:n aikana ollut oikeat fysiikkareenit jne. Tiedä häntä olisiko kannua nostettu. Fysiikkareenistä sen verran, että pelaajathan tekee mitä käsketään. Jos he eivät ole riittävällä tasolla kunnon suhteen niin se ei ole heidän vikansa. Miten paljon Lukossa puututaan esimerkiksi ruokavalioihin jne? Yksikään pelaaja ei ole Lukosta lähtenyt NHL:ään aikoihin tai nostanut Lukossa merkittävästi tasoaan. He ovat käyneet muualla ja sitten lähteneet/nostaneet tasoaan. Jossain vika ja tässä tapauksessa syyttävä sormi osoittaa fysiikkavalmennusta.

  Eli en pelkästään kyseenalaistaisi Lukon päävalmentajaa Vuorta tai Heikkilää. Lähtisin vakavasti pohtimaan Rosendahlin osuutta asioihin ja myös sitä onko hän oikea mies työhön.
   
 5. Byyri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lugu
  Jos ja kun Pekka Virta tänne tulee pitää valmennuksesta millä hinnalla tahansa saada Terrorikoski helvettiin. Tuhonnut jo parit junnuikäluokat ja Liiga jengi hyvää vauhtia konkkaan menossa. Vuori voidaan nostaa vaikka hänen tilalleen apuvalmentajaksi, kun palkkaa muutenkin jo maksetaan. Kolmoseksi Welling tai Hämäläinen.
   
 6. Irtolapa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Niämise Ville, Hall Gill ja Matti Forss
  Lainaus:
  Byyrin kirjoitukseen ei ole mitään lisättävää, täyttä asiaa
   
 7. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Samaa mieltä, uskoisin että pelkkällä päävalmentajan vaihdolla ei tätä pyykkiä pestä...
   
 8. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Yhtään saatanan porilaista ei enää tarvitse Lukkoon palkata, mitään hyvää sanottavaa heistä ei ole eikä tule.
   
 9. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Iltalehden jutun mukaan Pekka Virta tulee Lukon valmentajaksi 2+1 vuotisella sopimuksella. Samassa yhteydessä mainitaan tämä tiedossa ollut case, että jos Hauis Heikkilä olisi koutsannut Lukon pleijareihin niin Virta olisikin ollut Lukon urheilutoimenjohtaja Heikkilän jatkaessa koutsina. Asiasta lisää Iltalehdestä:

  Pekka Virta Lukon valmentajaksi ovelalla sopimuksella
   
 10. Eskelarit Jäsen

 11. Dexu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Näiden nimitysten myötä uskon, että Eepi Hämäläinen kuuluu ensi kaudella liiga joukueen valmennustiimiin. Ikävä tosin A-junnujen kannalta, että kunnon koutsi vaihtuu Saarikoskeen.
   
 12. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kaksi jakoinen fiilis. Siinä paskotaan A junioreiden hommia ihan huolella mutta edustuksen kannalta toki loistava asia
   
 13. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ilman Hannu Vanhataloa
  Saarikosken siirrossa A:n vastuuvalmentajaksi on erittäin työllistävä vaikutus tulevalle UTJ:lle ja Vanhatalolle.

  Useampi A:n pelaaja alkaa tämän päätöksen myötä etsimään uutta seuraa ensi kaudeksi. Saarikosken joukkueessa eivät pelaa.
   
 14. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Mutta siellä on nyt tämä asia mietitty valmiiks ja on päätetty toimia näin. Tosiasia lienee se että Peksi ei halunnut Saarikoskea kakkoseksi ja haluttiin mies kuitenkin työllistää koska sopimus ja palkka
   
 15. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tuleekohan Eepi liigajoukkueen apuvalmentajaksi vai siirtyykö Tapparaan?

  Ei ole mitään tietoa eikä mitään huhua, mutta Tapparaanhan ne kaikki Lukon junnuista menevät, pelaajia ja valmentajia myöten.
   
 16. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Vähän omituiselta tämä tuntuu, kun Saarikosken epäsuosio junnuvalmentajana tuntuu olevan yleistä tietoa.

  Aikamoinen meedio olisi se joka olisi vaikka vuosi sitten pystynyt ennustamaan, että 17-18 Pekka Virta on Lukon päävalmentaja, Juha Vuori urheilujohtaja* ja Saarikoski A-junnujen päävalmentaja. Tämmöstä se Lukon touhu nyt vaan kuitenkin on.

  * no juu, ei ole vielä valittu tai ainakaan nimetty.
   
 17. Jaska_a Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ennen Lukko, nyt kaikki muut paitsi HIFK, Pelicans
  Mihinkä Pasi Saarela on hukattu? Jos hän on saanut kenkää niin varmaan huippujuniori Antti Saarela lähtee Lukosta. Lukosta on tulossa Tapparan ja Jukureiden farmiseura.
   
 18. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Pahilla taitaa olla edelleen kolmivuorotyö Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalla, ja Kauvosaarella oli taas enemmän hinkua palata kiekkohommiin, joten tuskin mistään potkuista on kyse.
   
 19. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Ei ole lainkaan omituista kun Lukosta on kysymys. Olisiko tälläistä Saarikoskea pidetty missään muussa organisaatioissa kuin raumalla??

  Tosin hieman huolestuttaa, että minne Hämäläinen laitetaan jos ei Virralle kelpaakkaan. Saattaa löytää itsensä sieltä Tapparasta mistä edellä puhuttiin.
   
  Viimeksi muokattu: 03.04.2017 klo 17.42
 20. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Pekka Virta on entinen hyökkääjä, joten ehkä häneltä on tullut toivomus saada apuvalmentajaksi entinen puolustaja. Tai sitten tämä on uuden urheilujohtajan ensimmäinen liike.
   
 21. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kyllähän Eepi olisi hyvä apuvalmentaja peluuttamaan esim. puolustajia. Taitaa vielä luonteeltaankin olla sellainen kaveri että jos hänen kanssaan ei toimeen tule niin vika on peilissä.
   
 22. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Virta, Hämäläinen, Saarela/Welling? Eikö tuo nyt ihan hyvältä näyttäisi. Tosin tuosta Saarelasta ei ole mitään tietoa, mutta jos ei jatka minkään joukkueen valmennuksessa niin ei sen tarvitse mitään potkuja tarkoittaa.
   
 23. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Tosta Welling pois niin olisi oikein hyvä. Olen antanut itseni ymmärtää ettei Saarelaa kiinnosta alkaa täyspäiväiseksi valmentajaksi
   
 24. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Miltäs KalPan ja Virran meno nyt näyttää? Virta saattaa olla lähellä jopa vuoden valmentaja titteliä.
  Jos Lukko olisi lähtenyt kauteen KalPan rosterilla/budjetilla olisi täällä kannattajat vetäneet ranteet auki.

  Eri asia onkin miten mahdollinen menestys (finaalipaikka) vaikuttaa Virtaan kun Lukkoon tulee, itseluottamus ainakin on korkealla.
   
 25. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Joo ja mikäli KalPa nyt finaaliin menee niinkuin näyttää, ja siellä jäisi Tapparan jalkoihin, niin Virralle se ainakin olisi hyvä tilanne kun ei tarttis enää Lukon valmentajana kuin yhden pykälän parantaa omasta tämän kevään saavutuksestaan.