Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Lukon valmennus 2017–2018 =>

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Anu Saukko, 21.11.2016 klo 18.26.

 1. Wizzö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nintendo rahat ja Rantas Mikko
  Lainaus:
  Tepsiin ainakin toi Strömbergin Mikan apuvalkuksi, Ässistä en tiedä.
   
 2. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  @Wizzö Eikös Kiviharju tungettu valmennukseen vastoin päävalmentajan toiveita? Olisiko ollut viime kaudella Selinin valmennusporukassa? Nyt valmentaakin muualla (TuTo?).

  Jos Urheilulehden kuvio pitää paikkaansa niin sanattomaksi vetää. Eikö vieläkään vedetty tarpeeksi huonosti, että joku heräisi toimistolla.
   
 3. ganaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko (Robert Nordmark #31)
  Mulle kelpaa Pekka Virta hyvin. Toteuttaa nykyaikaista näyttävää kiekkoa. Nyt vaan pitäisi löytää Virran pelityyliin sopivat pelaajat, jolta löytyy luisteluvoimaa ja käsiä. Lukon resusseilla pitäisi saada hieman parempia käsiä ja jalkoja kuin vrt. Kalpa.

  Tästä tullaankin siihen, että pätevä urheilutoimenjohtaja pitää palkata joka löytää pelityyliin sopivat ukot.
   
 4. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Koko joukkueen pitää vaihtua mikäli Virta meinaa että hänen Lukkonsa pelaa samalla tyylillä kuin KalPa on pelannut.
   
 5. Wizzö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nintendo rahat ja Rantas Mikko
  Lainaus:
  Kyllä Stouni Kiviharju vieläkin Tepsin valmennusryhmään kuuluu ja eikä tosiaan ollut Atun valinta.

  Virta on ainakin omasta mielestäni ihan hyvä koutsi. Ekalla kaudella Tepsissä veti ihan kohtalaisesti (oltiin muistaakseni joulutauolla kuuden sakissa, kevät tosin meni persiilleen) ja vielä täysin kädettömällä pakistolla.
   
 6. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Virran on varmaan hienoa tulla Raumalle, kun kaikki kaatavat paskaa niskaan jo puoli vuotta ennen.

  Jos hän nyt on ensi kauden valmentaja, niin täällä ja toriparlamenteissa ei sille mitään voida, joten annetaan miehelle mahdollisuus.

  Se, miten on toimittu apulaisten valinnassa, onkin kokonaan toinen juttu...

  Mutta minun puolestani: Tervetuloa Raumalle, Pekka Virta! Muista kuitenkin, että täällä riittää enää VAIN mestaruus!
   
 7. Irtolapa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Niämise Ville, Hall Gill ja Matti Forss
  Jos pitää paikkaansa että Lukko tyrkkää väkisin Saarikoskea apuvalmentajaksi niin täytyy sanoa että eikö johto koskaan opi. Tämän kauden vitutus alkaa siirtymään jo myös ensi kauteen. Tämän kauden kausikortti on minun osaltani käytetty ja ensi vuoden jää 100 varmasti hankkimatta.
   
 8. Darumax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Vaikkei Pekka Virta olekaan mikään oma suosikkivalmentaja, niin jotenkin vain silti näen Virran saavuttavan parempaa menestystä lähitulevaisuudessa kuin Heikkilän. Tuota TPS-keikkaa en Virralta ihan täysin flopiksi kuitenkaan sanoisi, koko organisaatio ollut niin sekaisin koko vuosikymmenen ja pääsivät sentään sääleihin. Porissa sitten taas voi sanoa epäonnistuneen pahastikin, vaikka toki oli paha paikka tulla valmentamaan (harvinaisen) mestaruuskauden jälkeen.

  Maikkarin uutisen (Hän on Lukon uusi päävalmentaja - SM-liiga - Jääkiekko - Sport - MTV.fi mukaan sopimus olisi kaksivuotinen. Tavallaan joo hyvä ettei annettu mitään suoraa neljän vuoden pahvia, mutta pelko perseessä, että tuon kahden kauden jälkeen hankitaan taas joku aivan eri tyylin valmentaja. KalPan sopimustilanteesta juuri mitään tietämättä, on ihan mielenkiintoista nähdä keitä Virta tuo mukanaan Raumalle.
   
 9. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Pekka Virta ei saa yhdessä kaudessa hänelle vieraita pelaajia omaksumaan pelityyliään ja Raumalla kun ei tunnetusti kauhean kauaa odotella, niin aika mielenkiintoinen valinta. Jyppi sitten varmaan "joutuu" ottamaan Selinin *hymiö*.
   
 10. Peery Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  En ymmärrä tätä porilaisten provoilua. Vuori sai lähteä kesken kauden. Sen jälkeen Dufva oli 4 vuotta, Urama 3,5 vuotta, Toivola 2vuotta, Tolvanen (05-06) sai kesken kauden potkut. Porissa potkuja helpommin on viime vuosina annettu.
  Jos taas fanien mielipidettä tarkoitat niin täällä mennään peli kerrallaa. Voitolla tori varaukseen ja tappiolla kaikille kenkää.
   
 11. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kaksi vuotta täydelliseen suunnanmuutokseen pelitavassa. Ensimmäinen vuosi nykyisellä apukoutsi-katraalla. Pakko sanoa että kuulostaa lyhyeltä ajanjaksolta, jotenkin kolmen vuoden soppari valmentajalle on mielestäni optimi. Uramallakin se taisi kokonaisuudessaan paras kausi, samoin kuin RD:llä. Kojolla se oli Hifkissä mestaruuteen päättynyt projekti. Neljäs vuosi meni Uramalla sekä RD:llä vähän penkin alle.

  Ehkä se Virran länsirannikon kirous ja Lukon kirous kumoavat toisensa, jolloin täällä tapahtuisi jopa jotain hyvää?
   
 12. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Alkaako se joku halliremontti (pukuhuoneet ja vaihtoaitioiden siirto toiselle puolelle) jo ensi kesänä. Samalla pitää isontaa kaukaloa, jos siis Virta tulee. Nyt Raumalla on 59x28 kaukalo, Kuopiossa on lentokenttä 60x30. Joten kaukaloa pitää muuttaa pelitavan mukaan. Dufva oli aikoinaan tyytyväinen, kun Rauman kaukaloa kavennettiin.
   
 13. Kiekkoguru50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suosikkijoukkue on Rauman Lukko,Ässät ja TPS
  Ei kannata tuomita ennakolta vaikkei mitään suuria tunteita herätäkkään.Lukon täytyy tehdä koko pelaavaan ja ympärillä tuohuavaan porukkaan isoja muutoksia ja tulla ns. tälle vuosituhannelle . Tarvitaan ehdottomasti UJT jonka täytyy olla ammattimies ko. toimeen ei mitään puuhastelijoita niitä on tämän päivän Lukossa riittämiin nyt täytyy ryhtyä todella tekemään töitä joka osaalueella mikäli yhtään meinataan taistella menestyksestä. Voi olla että tämä kausi tulee toimimaan jonkinlaisena todellisena herätyksenä , tämän vuoden Lukkoon hankittiin kyllä täydellisiä floppeja oikein urakalla (Mäkinen , Ventelä , Liedes , Väyrynen , Antonen , Koivistoinen , Niemelä , Riikola joille annettu ruutu on liian iso ja eivät valitettavasti ole pystyneet sitä täyttämään. Samalla ilkimain koko ns. runkomiehisto on pelannut alle tasonsa joten ei kannata ihmetellä missä ollaan . Ensi kaudeksi tarvitaan ehdottomasti uusia pelaajia kärkipäähän nyt eivät tavalliset pulliaiset siihen riitä , koska lähtijöitä varmasti on lukuisia (Gagnon , Lähteenmäki, Virtanen , Seigo , Stepanek , Tukonen , Saarela , ja ehkä jokunen muukin. Asia joka kanssa ihmetyttää ettei yksikään Lukon uusista hankinnoista ole käytännössä pystynyt yhtään ns. nousemaan astetta ylöspäin , muista porukoista ilkimain jokaisesta on tullut uusia kavereita jotka ovat nostaneet itsensä liigakartalle. Ainut joka Lukossa on mielestäni jollain muotoa näyttänyt tai edes taistellut on Valentin Claireaux jolta ei varmasti ole edes paljon odotettu.
   
 14. The Priest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS Turku
  Lainaus:
  Taisi mennä jotenkin niin, että Kiviharju "oli jo valmiina" valmennustiimissä silloin ku Selin & Pikkarainen palkattiin. Ja Pikkarainenhan tuli silloin Elomon potkujen jälkeen Tepsiin ja tuolloin Kiviharju oli jo mukana valmennuksessa.

  Nykyisinhän Kiviharju on nimitykseltään joukkueenjohtaja ja myös ilmeisesti valmennuksessa edelleen mukana, koska aina penkin takana peleissä.

  Toivottavasti Selin saa mieleisensä diilin (JYP?) ensi kaudeksi ja saa Jarno Pikkaraisen mukaansa. Loistavaa työtä ovat kyllä tehneet!

  Mielenkiintoista nähdä miten Virran Pekka suoriutuu Raumalla. Aika näyttää.
   
 15. Luvia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Satakunta, Juventus
  Lainaus:
  Turkuun mukaan tuli Strömberg ja Poriin Sami Karppinen
   
 16. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Lainaus:
  Samaa tuli katseltua viestin lähettämisen jälkeen, mutta en ehtinyt kuitenkaan vastaamaan itse itselleni ja hyvä niin.

  Aina mietitään, että mitä vanhoja pelaajiaan se ja se valmentaja tuo ja jotenkin itse ainakin vieroksun tällaista toimintaa tai ajattelutapaa. Dufva toki vei puolen joukkuetta mennessään ja toi Raumalle esim. Ilomäen, Riskan, Välivaaran ja Sipiläisen, Jaatisen ja Kovasen. Muita ennen Lukkoa Dufvan joukkueissa Liigaa pelanneita ei muistaakseni nähty. Näistäkin Ilomäen sopimus purettiin ennen aikojaan ja Väälivaara ei pystynytkään pelaamaan.


  KalPa on tainnut kaikki kovat nimet Mankista (?) lukuumottamatta jo kiinniittää, joten jos sieltä Virran mukana jotain tulee, niin taitaa sitten tulla kyseeseen joku Jyri Junnila tai vastaava kyseeseen.
   
 17. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Mielummin Saarikoski ja Welling kuin jotkut divarivalmentajat Strömberg ja Karppinen. Ehkä Virtakin halusi nykyisten apuvalmentajien jatkavan. En keksi muita nimiä, jotka olisivat voineet tulla Virran mukana, nykyinen Virran apulainen Anssi Laine siirtyy u16 maajoukkueen päävalmentajaksi.

  Vituttaa tosiaan enemmän jos Selin oli ihan saatavilla. Ilmeisesti Pikkarainen on Rauman visiitillään kyseenalaistanut jotain Lukkojohdon touhuja jos ei kerran kelvannut.

  Antaa Virran näyttää. Aina näyttänyt KalPan pelit unettavalta. Toivotaan, että se alkaa näyttää viihdyttävältä, kun suosikkijoukkue pelaa samalla tavalla.

  Toivotaan toki, että Kunnarilla on samat varmat lähteet kuin reilu vuosi sitten, jolloin ilmoitti Vahalahden siirtyvän takaisin Tepsiin.
   
 18. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Lainaus:
  Poriin tullessaan Virta olisi halunnut kakkoseksi Petteri Sihvosen. Sihvonen ei kuitenkaan ottanut tarjottua työtä vastaan.
   
 19. ganaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko (Robert Nordmark #31)
  Lainaus:
  Mun mielestä Virralla on potentiaalia muokata pelityyliä olemassa/käytettävissä olevan materiaalin mukaan. Lukko tarvitsee joka tapauksessa käsiä ja jalkoja lisää, oli valmentaja kuka tahansa. Voihan olla, että nyky rosteristakin olisi otettavissa enemmän irti ainakin jalka puolella oikealla fysiikka valmennuksella?
   
 20. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Lainaus:
  Stouni on kätyrinä jokaisessa TPS:n valmennusryhmässä mukana, jotta omistaja tietää missä mennään. Lukolla ei pitäisi olla tällaista nimeä nykyvalmennuksessaan.

  Kuulostaa kyllä ihan älyttömältä, että joku päävalmentaja tippuu ehdokaslistalta sen takia pois, kun ei saa ottaa itselleen sopivaa miestä tiimiinsä. Ei uskoisi että edes Lukko on näin sekaisin asioiden hoidossaan.

  Pikkarainen on toki aiemminkin seisonut Lukon vaihtoaitiossa, joten jos siltä työreissulta jäi jotain peruuttamatonta hampaankoloon, niin sitten ymmärrän syyn hylkäykseen.
   
 21. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Lainaus:
  Virta yritti porin viisitillään sitä "porilaista huulluutta" sisältävää kiekkoa. Ei toiminut. Kyllä valmentajan kuuluu sitä omaa kiekkoa, muuten menee pieleen. En tarkoita eikö valmentajan kuuluisi uudistaa pelikirjaansa, en vaan usko Virrasta tähän olevan. Olisi mielenkiintoista tietää mikä on S. Kapasen osuus tämän päivän kalpassa.
   
 22. ganaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko (Robert Nordmark #31)
  Lainaus:
  Kyllä, kyllä kiekollisella pelillä pitää varmaan lähteä liikkeelle. Pienillä viilauksilla kuinka kiekollisella on mun mielestä Virran osaamista.
   
 23. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Mistä nämä jutut on peräisin että Selin ei tule koska apuvalmentajat jatkaa? Kuka tälläisen päätöksen olisi sitten tehnyt?
   
 24. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Tuossa MTV3:n jutussa näin vihjataan. Hän on Lukon uusi päävalmentaja - SM-liiga - Jääkiekko - Sport - MTV.fi

  Se voi tietysti olla että tuo MTV3:n tieto on peräisin esim. Jatkoajasta, mun mielestä joku oli eilen illalla pelin aikana kirjoittanut jonnekin Jatkoajan ketjuun noin, ja tuo MTV3:n juttu näyttää tehdyn kello 23:n jälkeen.
   
 25. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tai niin eihän tuossa muuta sanota kuin että Selin ei olisi saanut Pikkaraista mukaan, ei siinä nykyisistä apulaisista sanaakaan mainita.