Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Lukon valmennus 2017–2018 =>

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Anu Saukko, 21.11.2016 klo 18.26.

 1. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Nuoria pakkeja pitäisi opettaa ja rohkaista pelaamaan suoraan ylöspäin. Westerlund haluaa jättää nopean avauksen väliin ja hidastaa peliä.
   
 2. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Monelta kannattajalta alkaa kärsivällisyys loppua. Viimeisestä finaalipaikasta tulee keväällä 30 vuotta ja mestaruudesta 55 vuotta!!!

  Se ei tietenkään ole Pekka Virran vika, mutta toivotaan, että pystyy palauttamaan uskon heti ekalla kaudella.
   
 3. Siinäpä on Pekka Virralta varsin hyvä ja analyyttinen haastattelu eilisen pelin jälkeen Pekka Virta kertasi pitkässä haastattelussa avoimesti haastavia taustoja menestyksen takana: ”Epäilijöitä on riittänyt” | Ruutu

  Harmittaa kyllä helvetisti että KalPasta lähtee pois ja täytyy toivoa että siellä kärsivällisyys projektille riittää, jos nuo huhut nyt paikkansa pitää. Koska vain tervetullut takaisin kuopioon.

  edit. Ei tuo haastattelu taidakkaan ihan kokonainen olla, vaikka kestääkin sen rapiat 12 min.
   
  Viimeksi muokattu: 16.04.2017 klo 16.53
 4. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  En toivonut Pekka Virtaa Lukkoon, mutta se miten kalja on maistunut pelaajauralla ei liity mitenkään mihinkään.
   
 5. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ilman Hannu Vanhataloa
  Hämäläinen Kiekkoareenan tietojen mukaan edustuksen kakkosvalmentaja.

  Saarelan Pasi kuulemma A-nuorten kakkosvalmentaja.
   
 6. Villi-Länsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
  Eepin toive on ilmeisesti ollut että omille mahdollisuus ja nyt sitä ollaan antamassa.

  Virta ja Eepi on valmentajia jotka osaa kehittää junnuja.
   
 7. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kaksi finaalia on nyt pelattu ja näyttää vahvasti siltä että Virran ei tarvitse ensi kaudella parantaa pykälääkään. Helppo homma, riittää kun tekee saman minkä tällä kaudellakin niin ehkä 35 prosenttia palstan Lukkokannattajista on tyytyväisiä. Loppuja 65 prosenttia vituttaa Virran ulkonäkö, ääni tai pelitapa.
   
 8. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Kalpan mestaruus saattaa tuhota Lukon ensi kaudenkin totaalisesti. Veikkaan ettei Lukolla ole valmentajaa tuon tempun jälkeen. Virta seuraa Kiven ja Suikkasen jalanjälkiä KHL:ään.
   
 9. Century Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  En jaksa olla ihailematta tota sun loputonta positiivisuuttasi tässä Lukon kannattamisessa.
   
 10. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Näkökulmakysymys. Joko Lukko saa tuoreen mestarivalmentajan tai onnistuu välttämään Pekka Virran.
   
 11. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  No kyllähän Lukon johdossa on hommat vedetty ihan vihkoon. Lähes kaikki muut pitkän linjan joukkueet ovat pokanneet mestaruuden tällä vuosituhannella paljon pienemmällä budjetilla. Mikkelin Jukuritkin tulee voittamaan mestaruuden ennen Lukkoa.
   
 12. jäähy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ens kauden tavoite vois olla että voitetaan Jukurit edes kerran
   
 13. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lukko julkaisee ensi kauden valmentajat torstaina 4.5.
   
 14. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Paha homma, ei tullut Virralle mestaruutta. Nälkää siis jäi eikä ensi kaudella ole sitä mestaruuskrapulaa..... Lukko voi olla vaarallinen vastus.
   
 15. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Niin se vaan on että pykälän verran jäi Virralle parannettavaa ensi kaudelle.
   
 16. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Niin ja jos vielä Mestaruuden saavuttanut porilainen ykkössentteri tulee lämmittämään mestaruussaunaa niin piru on merrassa.
   
 17. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Näin o.
   
 18. rellu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
 19. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Samaa odottelin Mika Toivolalta, kun tuli hopea-Ässistä Lukkoon v. 2006. Seuraavana keväänä Toivolan joukkue lähti kuitenkin säälipleijarien kautta kesälomille. Pahoin pelkään, että samalla kaavalla mennään myös Virran kanssa.
   
 20. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ja ainakin, kun "kannattajat" lähtevät kauteen tuolla asenteella, niin sama paska asenne voi tarttua myös pelaajiin, jotka takuulla myös lukevat näitä palstoja!
   
 21. Tibexe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ei nyt kannata mitään mikatoivoloita (jotka eivät saa enää edes työpaikkaa huippujääkiekon parista) mainita samassa lauseessa yhden kokeneimman Suomen pääsarjatason valmentajan kanssa, joka on toistakymmentä vuotta putkeen toiminut SM-liigassa päävalmentajana. En todellakaan ole P. Virta -fani, mutta joku roti sentään.

  Yleisesti ottaenkin ihan uskomatonta luuserimentaliteettia tuollainen ainainen negailu, vaikka kyse olisikin Rauman Lukosta.
   
 22. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Mutta sehän olisi hyvä saavutus jos Virta heti ensimmäisellä kaudella veisi Lukon sääleihin tämän kauden katastrofin jälkeen. En minä ainakaan muuta odotakaan kuin sijoittumista jonnekin 9-10 sijan kieppeille.
   
 23. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Lainaus:
  Itse tunnen yhden Lukon joukkueen pelaajan ja kerran kysyin, että luetko tätä palstaa, niin hän sanoi, että lukee aina välillä. Eli oikeassa olet.

  Itse oikeastaan odotan innolla tulevaa ja Virran aikakautta. Turha täällä on jo ennen kauden alkua "lytätä" Virtaa ja hänen pelisysteemiänsä, eikää myöskään Lukon hankkimia pelaajia, koska ketään ei olla vielä virallisesti julkistettu.
   
 24. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Pekka Virta on kiistatta yksi Suomen parhaista valmentajista tällä hetkellä. On tehnyt erittäin hyvää työtä Kalpassa viimeiset kolme vuotta. Ainakaan valmentajasta ei Lukon menestys tule jäämään kiinni.
   
 25. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Lainaus:
  Tai ainakin kehittynyt edukseen muutamien viime vuosien aikana.

  Päävalmentajan yksin nostaminen esiin hyvässä tai huonossa on monesti hieman liian yksioikoisesti katsottua tai ajateltua toimintaa. Paremminkin kyseessä on kovaa joukkuepeliä, jossa (yleensä) neljän valmentajan muodostama kvartetti tekee töitä 30 hengen joukkueen kanssa. Lisäksi joukkueessa pitää olla määrättyjä vahvuuksia, jotta määrättyjen pelitapojen valmennus pystyy toimimaan hyvin yhteen heidän kanssaan.

  Päävalmentajan pitää olla sopeutuvainen, ja ainakin tässä tapauksessa kun Raumalle saapuu niin hyvinkin sopeutuvainen. Apuvalmentajat vaihtuvat kaikki ja pelaajista tuttuja taitaa olla vain pari. Uusi on aina uusi ja tässäkin tapauksessa on lähdettävä maltillisesti katsomaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Se on kuitenkin meidän kaikkien arvostelijoiden muistettava, että Lukko syöksyy kauteen 2017-18 sijalta 12. Jo säälipaikka vaatii lähtökohtaisesti kaikilta parannusta edelliseen verrattuna. Joku voisi sanoa, että kun kausi käynnistyy, niin kaikki ovat samalla viivalla ilman yhtään pistettä. Minä en ainakaan näe sitä noin, vaan kyllä mennyt kausi siellä vielä mukana kulkee ainakin muutaman kuukauden syyskauden alusta lukien.