Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Lukon valmennus 2017–2018 =>

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Anu Saukko, 21.11.2016 klo 18.26.

 1. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Vuori potkittiin pois, joten ensi kauden valmentajasta voidaan aloittaa jo spekulaatiot. Heikkilä tuskin on mikään pitkän aikavälin suunnitelma, mutta jos hinaa Lukon hienoon loppukauteen niin voi olla yksi vaihtoehdoista. Atu Selinistä on riittänyt puhetta, huhujen mukaan TPS ei käytä Selinin optiota, joten olisi Lukon saatavilla.

  Sana on vapaa!

  Ja loppuun vielä veikkaus: Selin-Pikkarainen-Hämäläinen-Vuorio
   
 2. Karajan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko & Boston Bruins
  Itse veikkaan että nimenomaan jompikumpi Selin tai Pikkarainen on Lukon ensi kauden päävalmentaja, toivottavasti ekaksi mainittu mutta ei Pikkarainenkaan pettymys olisi. Eepi kakkoseksi ja olkoon pappa Saarela myös mukana tiimissä. Nyt homma taatusti mietitään tarkasti eikä mitään turhia riskejä aiota enää ottaa. Eli ei enää mitään noviiseja penkin taakse.
   
 3. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lähtisin nyt ensinnäkin siitä, että mihin suuntaan Lukon jääkiekkoa halutaan viedä. Tietenkin kohti menestystä, mutta millä pelitavalla. Ettei vaan käy juuri sitä farssia, mitä toistetaan jatkuvasti. Lukon tulisi pelata samankaltaista kiekkoa vuodesta toiseen ja tehdä siitä se oma juttu. Kun se on päätetty niin kartoitetaan ne valmentajat, jotka pystyvät sellaista peliä valmentamaan. Sen jälkeen siitä tulee jatkumo. Omasta organisaatiosta alkaa tulemaan seuraavat valmentajat, kuten nyt tuli, mutta sillä erotuksella että pysytään samankaltaisessa pelitavassa.
   
 4. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mitä tekee tänä vuonna erittäin hyvin onnistunut Pekka Virta? Entä olisiko Tapola irrotettavissa Tapparasta isolla rahalla? Ville Nieminenkin saattaisi olla saatavilla. Vaihtoehtoja riittää mutta päätös on tehtävä pikaisesti.
   
 5. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Jos seuraava valmentaja on Pekka Virta, niin todennäköisesti tulos olisi samanlainen kuin Virralla Turussa ja Porissa. Aika kovalla kädellä tulisi kenkiä pelaajia pois ja hankkia uusia tilalle, että pelaajisto pystyisi Virran pelikirjaa toteuttamaan.
   
 6. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Juuri näin! Tätä minä kirjoitin juuri tuonne toiseen ketjuun että Lukon pitäisi ensin kehittää selkeä strategia ja alkaa rakentamaan tulevaisuutta sen pohjalta, sen sijaan että tempoillaan jatkuvasti suunnasta toiseen ja aina kun valmentaja vaihtuu niin myös pelityyli tekee 180 asteen käännöksen. Ei ihme että on vaikeaa. En tiedä olisiko Vuorellakin ollut helpompaa "noviisina" jos edellinen valmentaja olisi edustanut samaa koulukuntaa ja Vuoren ei olisi tarvinnut lähteä ihan alusta asti rakentamaan tuota omaa juttua?
   
 7. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Juuri tämä on se mitä pitäisi tehdä. Lisäksi vielä urheilullinen puoli pitäisi saada osaavan UTJ:n käsiin. Pahin skenaario on se että nyt jatketaan tätä näennäistä "pitkää suunnitelmaa" ja koulutetaan Saarikoskesta uutta päävalmentajaa. Nyt on nimittäin loistava hetki laittaa uusi projekti kokonaan aluille, joka toivottavasti sisältää juuri nämä pitkäjänteiset seikat joista @Raymond tuossa ylempänä kertoo.

  Pahin skenaario on että nyt katsotaan että Kalpa on pelannut hyvin ja halutaan tuota äärimmäistä kiekkokontrollia tännekkin, kunnes kahden vuoden päästä halutaan taas yltiöpäistä puolustusta ja duunarikiekkoa.
   
 8. El Lude Jäsen

  Lainaus:
  Varmaa vain on se, ettei Pekka Virta jatka Kuopiossa. Jos veikata pitää, niin ensi kaudeksi joko teille tai Kärppiin. Ihme olisi, jos Jyppiin menisi...
   
 9. senilix Jäsen

  Älkää hyvät ihmiset puhuko Virrasta Lukon valmentajana. Pelkästä ajatuksestakin tulee asiaa vessaan.
  Näitä veikkailuja lueskellessani tuli mieleen, että voisiko Keuruulle siirtynyt Marko Keskinen olla osa ensi kauden valmennusryhmää.
   
 10. Lone Wanderer Jäsen

  Eipä sillä ole mitään väliä vaikka valmentajana olisi säkillinen perunoita. Niin kauan kun sama johto toikkaroi, eikä esimerkiksi pelaajapolitiikassa ole järkeä edes vähän alusta. On turha mitään pronssimitalia kirkkaampaa haaveilla Raumalle.
  Johdolta pää pois perseestä ja ammattimaista osaamista hyvävelikerhon ja mielellään koko Rauman ulkopuolelta organisaatioon olisi ensimmäinen askel. Sitä odottellessa...
   
 11. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Pekka Virran voi todellakin laskea jo pois laskuista. Ei kai kukaan oikeasti halua tuollaista potaskaa Raumalle? Jätön jätön jättöä jätön perään. Vaikkakin tuottaa tällä hetkellä kohtuullisesti tulosta niin ei sillä pelillä pystejä nostella. Sen lisäksi, että se on ihan hirveetä kuraa. Mutta jos jotain nyt pitää sanoa niin kyllä sitäkin aika kauan Kuopiossa sorvattiin, että se on alkanut toimia vähän paremmin. Todennäköisesti Raumalla on edessä tulevina kausina tai ainakin seuraavana kautena aika vaikeitakin aikoja, kun lähdetään rakentamaan uutta alkua. Tilanne voisi olla täysin päinvastainen, jos oltaisiin jatkettu RD:n tuomalla pelikirjalla tai vähän vain viilattu sitä. Periaatteessa Lukko veti vessan pöntöstä kaiken mitä RD toi tänne.
   
 12. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Ei Pekka Virta voi olla edes vaihtoehto. Kahdessa länsirannikon joukkueessa jo epäonnistunut.

  Ja sitä paitsi, eihän Pekka halua matkustaa Lukon charter-koneilla. Pekka haluaa vain matkustaa KalPan sympaattisella bussilla.
   
 13. Puliukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Hmmm... Kuulostaapa tutulta. Marjamäki lähti, Suikkanen tuli ja vessanpönttö.
   
 14. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  En sano, että haluaisin Pekka Virtaa Lukkoon, mutta minusta KalPa on pelannut selkeästi aktiivisempaa lätkää kuin aiemmin eikä sitä jätönjätönjättöä.

  Ja ainakin Virran joukkueella on pelitapa...
   
 15. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Pekka Virran Kalpa pelaa ihan hyvää lätkää just nyt, eikä ole huono valmentaja. Veikkaan Porilaisena Lukon uudeksi valmentajaksi (tämän kauden jälkeen) Porilaislähtöistä Ari-Pekka Seliniä.
   
 16. Susimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa,Edmonton Oilers,SapKo,Peliitat
  Lainaus:
  Täytyy ottaa KalPaa seuraavana koppia tästä senverran, että Pekka Virran KalPa on pelannut tällä kaudella hyvää lätkää jossa on hyvin vahvoja elementtejä siitä, mitä nähtiin KalPan A-junnujen otteissa viime kaudella. Aktiivisuus, paineistaminen, jopa vastustajan maalille pelaaminen.
  Lähinnä herää kysymys, missä määrin tuo tälle kaudelle nähty muutos on Pekan käsialaa ja minkäverran A-nuorista tuotua, sieltä kun siirtyi viime kauden päävalmentaja edustuksen valmennusryhmään täksi kaudeksi.
   
 17. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  Lainaus:
  Miten niin huhut? Onhan se ihan seuran virallisesti uutisoima asia että Selinin optiota ei käytetä.

  Ari-Pekka Selinin sopimus päätyy tähän kauteen - TPS
   
 18. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Tapolalla on jo duuni Tapparan toimistolla jonkin sortin urheilujohtajana tai pelaajakoordinaattorina tai kahvinkeittäjän (kun todellisuudessa Tukka-Jukka määrää tahdin ja toimiston väki on kumileimasimena). Niäminen voisi ehkä olla mahdolliuuksien rajoissa ellei sitten halua välttämättä jatkaa ÄrDeen sekundanttina.
   
 19. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Lainaus:
  En keksi syytä, miksei Virta voisi olla menossa ulkomaille.
   
 20. jäähy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mä oon varmaan ainoa joka kelpuuttaisi Heikkilän ens kaudellekin jos saa Lukon pelin paranemaan ja ennen kaikkea tekee tulosta.

  Siitä onkin vaikeampi sanoa kuinka hyvin Heikkilän valmennus houkuttelisi kärkikentän pelaajia ens kaudelle
   
 21. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  On se ainakin minulle melkein yksi ja sama kuka Lukkoa valmentaa, kunhan vaan saa homman toimimaan. Tietysti aina ennakkoluuloja on joistain valmentajista, niinkuin nyt Heikkilästäkin on, ja samoin Pekka Virrasta ja niiden perusteella näitä tietysti aina rankataan suosikkeihin ja sitten siihen toiseen koriin. Mutta mikäli Virta Lukkoa valmentaisi ja peli kulkisi niin eipä se valmentajan habitus minua häiritsisi millään tavalla.
   
 22. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Kyllä mullekin Heikkilän jatko kelpaa, kunhan ensin saa tämän kauden pelastettua, tai edes joukkueen pelaamaan jääkiekkoa.

  Ensi kaudeksi kärkipelaajat hyökkäykseen on jo sainattu (Vahalahti, Koivisto, Tukonen, Tiivola), tai ainakin nuo syövät budjetista sen 1/5. Tämä vähän huolettaa ainakin itseäni.
   
 23. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Ei ole myöskään Heikkilän jatkoa vastaan mitään, jos osoittaa olevansa oikea mies hommaan.
   
 24. El Lude Jäsen

  Lainaus:
  Mä keksin yhden mahdollisen. Riittääkö P. Virran kielitaito toimia ulkomailla päävalmentajana?
   
 25. senilix Jäsen

  Nyt eletään marraskuun loppua. Ei ole kovin paljoa aikaa katsella, miten Heikkilä onnistuu.
  Vain loppukauden sopimuksesta voisi päätellä, että jotakin on vireillä. Selin?