Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Lukko kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana eriatarka, 20.11.2015 klo 19.19.

 1. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Ellerby oli muuten taas ylivoimaisesti Lukon paras pelaaja.
   
 2. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Siitä se johtuu, että suomalaiset vähättelee henkisen valmennuksen merkitystä. Ollaan vaan perkelementtaliteetilla liikkeellä ja paskat housuissa, kun pitäisi hoitaa homma kotiin.
   
 3. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  On kyllä huikean hyvä puolustaja. Jos vain mahdollista niin jatkosopimusta kouraan.
   
 4. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Et taida muistaa sitä kypärä takaraivolla surffannutta isäpappaa. Ei ole asennepuolella omena kauas puusta pudonnut.
   
 5. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Jotenkin kuvittelisi että olisi poikaa kohtaan vähän odotuksia ja metalliromua on Pahilla sen verta kaapissa että luulisi vähän antavan tukkapöllyä pojulle jos tuolla tavalla jo leijuu
   
 6. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Ei oikein tiedä mihin kerjuun kirjoittaa mutta olipas paska homma tuo eilinen Ipan voitto Tepsistä. Vaikeuttaa Lukon loppurutistusta huomattavasti. Melkein pitäisi voittaa 5/5 peleistä, jotta sääleihin pääsis.
   
 7. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Jep. Samaa katselin. Lukon on nyt sitten pakko voittaa varsinaisella peliajalla Ilves x 2 ja Jukurit, eikä sekään riitä vielä todennäköisesti mihinkään. Tuohon päälle sitten vielä paineettomasti pelaava HIFK ja runkosarjan kakkospaikkaa hamuava KalPa....

  Ilveksellle saattaa hyvinkin riittää 4 pinnaa jäljellä olevista otteluista ja vastassa heillä on Lukon lisäksi enää KooKoo ja Sport vieraissa. Jukureilla on ehkä vähän vaikeampi ohjelma, mutta ei mikään mahdoton, kun vastaan tulee vielä Lukon lisäksi KooKoo, JYP sekä Pelicans.

  Jos laskee keskinäiset kolme peliä Lukon eduksi ja Ilves voittaisi muut pelinsä, niin Ilves päätyisi 79 pisteeseen ja jukurienkin saldo lienee viimeaikojen perusteella 76-79 pinnaa runkosarjan päättyessä, jos häviävät siis Lukolle. Tuo tarkoittaisi että Lukon pitää ottaa vähintään 4 pinnaa IFK:lta ja KalPalta päästäkseen sääleihin ja tosiaan voittaa llves x 2 sekä Jukurit varsinaisella peliajallla. Todella vaikeeaa, vaikkakaan ei mahdotonta. Pahimmassa tapauksessa Lukon kausi on huomenna taputeltu, kuten jotkut aikaisemmin laskeskelivat.
   
 8. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Jos nyt oikein katsoin, niin Lukon kausi ei ole huomenna missään tapauksessa taputeltu, mutta mahdollisuudet eivät ole välttämättä omissa käsissä. Nyt tiistaina 7.3 on ensimmäinen päivä jolloin teoreettiset mahdollisuudet ovat voineet kadota. Tuo Sport-voitto siirsi tuota lauantaista yhden kierroksen eteenpäin.
   
 9. Villi-Länsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
  4 suoraa voittoa ja yksi tasuri niin ollaan jatkossa.

  Saa tietty voittaa kaikki 5 matsia.

  Toivotaan Sportilta ja KooKoolta jeesiä, mutta niistä ei ole mitään hyötyä jos itse ei hoida omaa ruutua.
   
 10. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Niin no.. Jos kaikki viisi peliä Lukko onnistuu klaaramaan varsinaisella peliajalla, niin sääleissä ollaan satavarmasti ja jossittelut siirtyvät silloin Mikkeliin ja Tampereelle. Aikamoinen kiirastuli joukkueella on jokatapauksessa edessä, jos ei koko kausi jo ole sitä ollut. Mitä enemmän tätä ajattelee, niin alkaa vituttamaan kauden aikana tapahtuneet viimeisten erien ja viimeisten mituuttien sulamiset.
  Lainaus:
  Ei se huomenna missään tapauksessa taputeltu ole, mutta melkein voisi sanoa että vähintään sellaisessa Karelinin syleilyssä ollaan, että tarvitaan kyllä kaikki mahdolliset muiden avut ja Ilveksen + Jukurien totaalinen jäätyminen lopuissa peleissä.
   
 11. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Tällä hetkellä kun homma on omissa käsissä niin tärkeintä on keskittyä omaan tekemiseen. Muiden tekemisellä ei ole mitään väliä ja toivottavasti tuo jengi tajuaa sen.
   
 12. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Lainaus:
  Kyllä, kunhan kolmeen pisteen voittoihin kuuluvat sekä Ilves- ja että Jukurit-pelit.

  Saas nähdä. Joukkue varmasti tiedostaa tilanteen, ei ne missään tynnyrissä oleskele. Päävalmentajalta tuskin tulee mitään apua tähän hetkeen, joten toivotaan kokeneiden pelaajien astumista eturiviin. Nyt heidän panosta todella tarvitaan, jos koskaan.
   
 13. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Vahalahti on tosiaan ensimmäisenä luurissa soittelemassa Juha Vuorelle, että josko se tässä kohtaa lähtisi se nopea ja agressiivinen kiekkojumalan luomus toimimaan. Kake Heikkilä kerää kiekot.
   
 14. jäähy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Tärkeintä nyt on ettei anneta suoraa kolmosta ilvekselle kummastakaan pelistä, vaikkakin Ilves voi jopa hallita täysin noita pelejä nykyisellä hurmoksellaan.

  Tiivillä paketilla vaan ottelu kerrallaan ja saadaan vielä panosta viimeisellekin kierrokselle.
   
 15. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Päinvastoin: nyt pitää nimenomaan hakea suoria voittoja, sillä niiden avulla Lukko mitä luultavimmin kiilaisi sarjataulukossa Ilveksen eteen. Jos edes toinen Ilves-otteluista menee jatkoille, on Lukon kohtalo mitä todennäköisimmin muiden käsissä.
   
 16. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mua vähän kiinnostaa tuo miksi Saarikoski on niin jyrän alla. On kuitenkin kakkoskoutsina yhtälailla kuin Wellingkin. Eli mitä junnuja Saarikoski on tuhonnut? Saisiko tähän jotain kongreettista vastausta eli tilastoja jne. Ja jos saisi vielä kylkeen odotukset noihin kausiin niin hyvä. Raumalla kuitenkaan junnuissa harvemmin on kovia odotuksia niin siksi tämä hieman ihmetyttää. Onko tämä kokonaisuudessaan vain pettyneiden vanhempien purkamista, kun oma poika ei ole pelannut vai mitä tässä on? Rohkeasti vain faktoja pöytään, koska tähän asti en ole kuullut mitään kovin järkevää.

  Ehkä vähän väärä ketju, mutta en äkkiseltään löytänyt mitään Lukon valmentajat ketjuakaan ja tuskin Saarikoski tarvitsee omaa ketjua.
   
 17. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Ei juma. Katsoin just Lukon kokoonpanon illalla. Yksi kakkosketju ja kolme nelos- vitosketjua.
  On kyllä erinomaisesti rakennettu tuo 2,7 miljoonan nippu.
   
 18. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kyllä tuo Lukon ykkösketju Vahalahti-Saarela-Koivisto Niskala-Virtanen on paperilla todella kova Liigaan. Samaten kokonaisuutena pakisto on paperilla Liigan nimekkäin. Voit katsella esim. tuolta Liigan sivuilta muiden joukkueiden kokoonpanoja. Kovat on vaatimukset Liigaan, jos ykkösketjuksi ei kelpaa tuo nykyinen.

  Se on totta, että 2. ketju on aivan liian köykäinen, eikä todellakaan mikään tulosyksikkö. Toisaalta kärkijoukkueista Kerhon kakkosketju on muodossa Innala-Palve -Keränen tai Pelicansilla Koivisto-Siikonen-Kangasniemi, eli kyllä Liigassa voi menestyä ilman nimimiehiäkin.
   
 19. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Sinä, kun olet koko kauden korostanut Lukon nimekkyyttä ja kokemusta ja milloin mitäkin, niin kerro minulle: Milloin pelaajasta tulee nimimies? Minä en tiedä. Minusta esim. esiin nostamasi Iikka Kangasniemi on tällä kaudella osoittanut olevansa nimimies. Missä se raja menee?

  Paperillahan pelejä ei ole milloinkaan ratkottu.
   
 20. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  No ainakin itse lasken Lukosta Liigaan tähtipelaajiksi: Virtanen, Niskala, Vahalahti, Koivisto, Saarela, Niskala, Ahonen, Stepanek, Ellerby. Kyseiset pelimiehet ovat Liigaan erittäin meritoituneita ja vyöltä löytyy mm. maailmanmestaruuksia, maajoukkuepelejä, kokemusta sekä muita kovia näyttöjä.

  Kangasniemi kuuluu siihen luokkaan, joka on lyönyt itsensä tavallaan puskista läpi. Tuskin itse ajattelit ennen kauden alkua Kangasniemieä Liigan tähtipelaajaksi. Itse näkisin niin, että jos Lukko olisi hankkinut Kangasniemen ennen kauden alkua, olisi miehestä puhuttu täällä ns. syvyyspelaajana. Lukolta näitä läpimurtoja ei ole valitettavasti juuri nähty, oikeastaan Claireuaux on ollut ainoa selkeä yllättäjä. Lukosta Niemelä olisi saattanut tehdä Kangasniemen kaltaisen läpimurron, mutta Joonas on pelaamaan päästessään pelannut nelosketjussa pienet minuutit, jolloin hän ei pääse pelamaan ollenkaan vahvuuksillaan.

  Ainahan ennen kauden alkua joukkeiden rostereita katsellaan paperilla ja sen mukaisesta tehdään ranking. Tänä vuonna moni ison budjetin seura on kyntänyt, esim. HIFK, Kärpät ja Lukko. Se osoittaa juuri sen, että ei pelejä ei ratkaista paperilla, vaan rosterista ja avainpelaajista täytyy saada tehoja irti. HPK ja KalPa taaseen ovat saanet pienellä rahalla tulosta aikaan.

  MInusta edelleen Vahalahti-Saarela-Koivisto Niskala-Virtanen on todella kova ykkösketju Liigaan. Jos jonkun mielestä tuon pitäisi olla kakkosketju, niin sitten vertailukohtana minusta esim. KHL ja Pietarin SKA.
   
 21. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Sen verran jatkan vielä, että ketkä noista yllä mainitsemistasi ovat mielestäsi tällä hetkellä liigassa tähtikategoriassa jos ajatellaan puhtaasti tämän kauden esityksiä?
   
 22. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Gagnon, Vahalahti ja Virtanen voidaan kaiketi pisteiden ja kokonaisvaltaisuuden takia laskea tähdiksi, Koivisto, Saarela ja Niskala offensiivin potentiaalin takia, vaikka kukaan näistä ei tällä kaudella ole missään nimessä onnistunut. Lukolla on kyllä kärkipelaajissaan todella paljon kuuluisaa potentiaalia, mutta erinäisistä syistä homma on jäänyt tällä kaudella piippuun. Stepanek-Kähkönen tandemi riittäisi hyvän joukkueen takana kannuun ja Ellerby, Ahonen, Lähteenmäki, Tiivola sekä Seigo olisivat voineet olla niitä ratkaisevia osia taustatukeen, mutta ei niin ei.

  Ja samaan aikaan Äijänsuolla näyttää kivalta, harmi vaan että liian myöhään.
   
 23. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lukko voi vielä päästä Ilveksen kanssa tasapisteisiin, jos Lukko ottaa suorat 3 pisteen voitot Jukureista, Ilveksestä ja KalPasta. Ilveksen pitää lisäksi hävitä Sportille varsinaisella peliajalla.

  Tällöin pisteet ja 3 pisteen voitot olisivat tasan ja maaliero ratkaisee. Ilveksellä se on tällä hetkellä -2 ja Lukolla -23.

  Eli lisäksi Lukolta vaaditaan murskavoittoja, jotta maalisuhde paranee riittävästi.

  Edit. Korjattu Sport Ilveksen viimeiseksi vastustajaksi.
   
  Viimeksi muokattu: 07.03.2017 klo 20.58
 24. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Joo mutta onneksi on vielä Ilvestä vastaan peli, siitä semmonen 10-0 voitto niin...
  Ja Sportia vastaan se ilveksen vika peli on @Hagi .
   
 25. Yuppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Jokke Heinänen
  Lainaus:
  Omissa käsissä. Ilves saa Sportilta käkeen ja Lukko kurittaa noin 7 tai 8-0 niin siinä se. Sitten riittää vähän niukemmatkin voitot Jukureista ja KalPasta...

  Hidas...