Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Lukko kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana eriatarka, 20.11.2015 klo 19.19.

 1. Il Tempo Gigante Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Hokki, Leijonat, Kings, Arsenal
  Se oli sitten siinä...
   
 2. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ei vielä. Urheilussa on kaikki mahdollista. Toki Lukko tarvitsee apuja Sportilta ja lisäksi Ilves on kaaduttava tosiaan 7-8 maalin erolla ja Jukurit ja KalPa siihen suupalaksi 3 pisteen voitoilla.
   
 3. Sashmowitz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mä näin ens yönä unta, että Lukko ottaa lauantaina Hakametsästä ilman paineita kliinisen 1-5 vierasvoiton. Jukureille maksellaan sitä ennen 6-1 kotivoitolla niitä syssyn kalavelkoja...jopa 7-1 voitolla, jolloin Tampereelta ei tarvi hakea kuin 1-4 voitto. Ja KalPa hoidellaan kotona kliinisesti 4-0. Samalla Valtonen psyykkaa Sundomin Sportin kaikkien yllätykseksi 5-1 kotivoittoon Ilveksestä. Ja Lukko on (taas) sääleissä.

  Murheellisinta tässä on ehkä se, että parikytä vuotta sitten tollaset tulokset esmes Ilvestä ja KalPaa vastaan oli ihan täyttä realismiä. Ja Jukurit pellaili 2-divaria ja Sportinkin kovimmat väännöt käytiin Kalajoen Junkkareita vastaan...
   
 4. LukkoUkko79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko (Ässät) M.Janko
  Niin, jos Lukko olisi pystynyt voittamaan Ilveksen lauantaina (2-0 prkle!), homma olisi täysin Lukon omissa käsissä. Ero olisi nyt 3 pistettä Ilvekselle, ja Lukolla on yksi peli enemmän jäljellä. Harmi. No, johan siitä onkin 8 vuotta, kun Lukko viimeksi jäi playoffien ulkopuolelle. Tuntuu vaan paremmalta, kun seuraavaksi taas menestytään paremmin.
   
 5. -RTK- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ainoat sinikeltaiset
  Tässä voi käydä vielä sillä tavalla, että se KooKoo-kotimatsin pupellus jossa ylivoimalla päästettiin rankkarimaalin kautta KooKoo tasoihin ajassa 59.59, voi käydä kalliiksi.

  Toki tämä nyt on ihan turhaa pohdintaa kun tuskin yhdestä lisäpisteestä huolimatta pleijareihin päästäisiin, mutta tulipa nyt vaan mieleen. Ja tietysti olihan siellä se toinenkin eeppinen kotipupellus Kerhoa vastaan.
   
 6. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  KooKoo-pelin viime sekunnin rankkari ja siitä vieraille maali ja yksi piste, Tapparalle hävittiin Tampereella 2-1 ja voittomaali tuli puoli minuuttia ennen loppua, siinä meni tasapelipiste ja HPK-pelistä joulukuun 16. päivä olisi pitänyt kolme pistettä ottaa vaikka väkisin kun 8 minuuttia ennen loppua tilanne oli Lukolle 7-3. Jatkoajalle mentiin ja hävittiin, siinä meni kaksi pistettä.

  Noista neljä pinnaa lisää niin Lukko olisi nyt pisteen edellä Jukureita 74 pisteessä. Ilves olisi edelleen viisi pistettä karussa, Lukolla kolme peliä pelaamatta ja Ilveksellä kaksi. No mahdollisuudet ainakin olisivat paremmat kuin nyt.
   
 7. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Voidaan noihin pupelluksiin laskea kolmen viikon takainen Jukureille hävitty matsikin, sekä alku kaudesta Turussa koettu 2-0 tappio hyvällä (!) pelillä, jossa kiekkoa ei saatu tyhjiin metristäkään, saati 2-0 hyökkäyksestä. Mut nää on näitä...
   
 8. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Erohan ei oikeasti ole kurottavissa kiinni, jos totta puhutaan. Heikkilän aikakauden isoin ja yksi harvoista munauksista on tuo viime Ilves peli. Päästiin varkain 2-0 johtoon. Mielestäni johtoasemassa olisi pitänyt päästä väkisin toiseen erään, koska Ilveksellä oli kova buusti päällä tuon hyvän vierasyleisön ansiosta. Eli joukkueelle olisi Kiven aikalisän aikana pitänyt tehdä selväksi että jäältä ei lähetä ilman mustelmaa.
   
 9. ErgonomicMonkey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Loppukaudesta tulee vielä hieno kun Lukko latoo maaleja vinhaa vauhtia lopuissa peleissä ja Ilves ei voita omaa peliään Sportia vastaan. Onneksi Sportissa on näitä Lukkolaisia jeesaamassa Lukon kautta.
   
 10. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Kuluneen kauden aikana on ollut 10-15 peliä, kun joukkuetta ole kiinnostanut pätkääkään. Näitä pelejä on ollut Vuoren ja Heikkilän aikana. Runkosarja aikaa kerätä pisteitä niin ei näitä näihin kauden viimeisiin räpellyksiin olla hävitty.

  Syksyllä kaikki lähtee taas nollista...
   
 11. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Torstaina Jukureita vastaan olisi hyvä olla sellaisessa 3-0 johdossa kolmannen erän puolessa välissä jolloin Dufva ottaa maalivahdin pois pari kertaa, siitä 5-0 johtoon parilla maalilla tyhjiin ja vielä vaikka pari kihausta pelin loppuun. 7-0 voitto ja maaliero Ilvekseen verrattuna 14 maalia.

  Lauantaina sitten Tampereella Liedes ja Mäkinen irti -> 0-5 voitto, maaliero Ilvekseen verrattuna 4 maaliin. KalPasta ei sitten tarvita kuin rutiinivoitto ja Sport luonnollisesti voittaa Ilveksen.
   
 12. LukkoUkko79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko (Ässät) M.Janko
  Jossitella voi myös toisin päin. Lukko on myös muutaman kerran tasoittanut pelin lopussa ja esim. HIFKiä vastaan Helsingissä lopussa kairattiin voitto. Siinä aika monta pluspinnaa.

  Muutenhan tässä olisi ihan hyvät saumat vielä, Lukkohan on vetänyt aika hyvän loppukirin, mutta Ilves on vetänyt vielä paremman. Jos Ipa olisi hyytynyt niin kuin näytti vielä jossain vaiheessa, Lukolla olisi homma hyvinkin omissa käsissä. No, nyt ei tarvitse ainakaan pettyä playoffeissa.
   
 13. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Niin ja esimerkiksi Ilves koki taannoin kauden suurimman vääryyden, kun Tapparan haamumaali hyväksyttiin. Ilman tuota mokaa Ilves olisi jo nyt varmistanut pleijaripaikkansa.
   
 14. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Torstaina koetaan hieno tilanne kun peli on lopussa 1-1 ja molemmat joukkueet ottavat maalivahdin pois...
   
 15. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Korkeintaan sijalle 12 päättyy tämä kausi. Lukko piteli kuitenkin tiukasti n. 40 ottelua kiinni sijasta 15, joten voimmeko nyt sitten julistaa tämän kauden joukkueen ja sen kasaajat Liiga-historian suurimmaksi flopiksi? Onneksi olkoon vaan.
   
 16. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lainaus:
  Se uskottavuus, joka RD:n aikana seuralle rakennettiin on ainakin vedetty jokasaralla vessanpytystä alas ennätysajassa.

  Ei muuta kuin kesälaitumille.
   
 17. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Ei tämän kauden Lukko välttämättä liigahistorian suurin floppi ole, mutta hyvin lähelle sitä mennään kyllä. Tämän illan ottelu (eka erä ja ottelun loppuhetket) alleviivasi asian oikeastaan kaikilla saroilla. Ei tuolta oikein kenellekään voi puhtaita papereita antaa.
   
 18. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Jep. Oikeastaan on tehty aikamatka sinne 90-luvun lopulle Bootsi-Timpan aikakaudelle, muuallakin kuin mediakuutiolla.
   
 19. Ojo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kiitos juhlakaudesta, huikee matka oli.
   
 20. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ilman Hannu Vanhataloa
  Täytyy nostaa hattua miehekkäästä suorituksesta Lukon johdolle, joka luikki aitiosta pois hieman ennen pelin loppua.

  Tietysti se on harmillista jos joku sekoiluun kyllästynyt kansalainen kiittäisi negatiiviseen sävyyn kaudesta kasvotusten.

  Edit: Raumalaiseen kiekkoiluun ei kuulu sellainen toiminta, että joku operatiivisen johdon hefe joutuisi vastaamaan tästä kaudesta tai ylipäätään mistään. Jos Raumalla ihmiset oikeasti vastaisivat työstään jollekkin, olisi esim.Vanhatalo potkittu helvettiin jo aikoja sitten.
   
 21. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Niin on ja tätä asiaa olen kuluvan kauden aikana useasti hämmästellyt että neljän vuoden työ on muutamassa kuukaudessa huuhdottu niin syvälle Raumanmereen ettei ole tosikaan.
   
 22. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Mikä uskottavuus? Tämä kausi osoitti, ettei mitään uskottavuutta edes ollut. Oli vain ammattitaitoinen päävalmentaja, jonka huippusuoritus peitti ttoiminnan heikon rakenteen.

  Nyt se rakenne viimein hajosi ja raunioita voi katsoa ikkunasta.
   

  Liitetyt tiedostot:

 23. friikki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kausi oli huono, mutta ei se valittamalla paremmaksi muutu. Just nyt tietysti harmittaa. Vielä aamulla oli pieni utopistinen toivonkipinä elossa, mutta nyt sekin on viety pois. Itse olen ylpeä siitä, että jätkät taistelivat loppuun asti. Playoff-paikka oli lopulta hyvin lähellä vaikka jotkut (kirjoittajat/ kannattajat/ raumalaiset/ name it) luovuttivat jo viime vuoden puolella ja osa kun Lukko ulkoisti alisuorittaneen ykkösketjun sentterin. En ymmärrä vieläkään miten yksi mies voi olla suurempi kuin joukkue, mutta jokaisella on oikeus mielipiteeseensä ja that's it.

  Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta joukkue yritti loppuun asti ja haki sitä kymmenettä sijaa. Paskan alkukauden jälkeen oli kiva jännittää ja elää mukana edes tämä loppukiri, joka valitettavasti vaan jäi ilman kruunua. Ensi kaudella sitten vähän eri jengillä uusi yritys. Tiedän jo nyt, että taas syksyllä olen valmis lämmittämään mestaruussaunaa - tai itseasiassa jo kesällä Pitseissä.
   
 24. friikki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Pitääkin vielä lisätä, että jäihän tähän viimeiseen kahteen matsiin päällimmäiseksi mielenkiinnoksi Jesse Virtasen otteet. Voittaako puolustajien pistepörssin?
   
 25. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Eiköhän Jesse pistepörssin voita. Kaksi peliä on vielä jäljellä ja johto Miika Koivistoon on kaksi pistettä, jolla on vain yksi peli pelaamatta. Kolmantena tulee Mikko Kalteva 9 pinnaa Virtasen takana.

  Muuten on sanottava että ei tämä kausi nyt sentään ihan ala-arvoisesti ole mennyt. Loppukiri, se mikä nyt on nähty, kuitenkin antoi toivoa pudotuspelipaikasta enkä olisi uskonut silloin syksyllä marraskuun synkimpinä hetkinä että Lukko edes näin lähelle pääsee kymppipaikkaa.

  Toki sekin on mahdollista vielä että Lukko tippuu sijalle 14.