Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Lukko kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana eriatarka, 20.11.2015 klo 19.19.

 1. friikki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Joo eipä tuo pörssivoitto voi sulata enää kuin Miika Koiviston unelmapeliin viimeisellä kierroksella.

  Vanha totuus on, että lopulta vuosien päästä vain sijoitus muistetaan. En tiedä sitten onko sillä lopulta vuonna 2030 merkitystä jäätiinkö tänä vuonna sijalle 12 vai 14, mutta toivottavasti äijät se verran klaaraa ettei enää vajota.
   
 2. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Niin, kun tätä kautta miettii taaksepäin ja mitä kaikkea paskaa olen palstalle kauden aikana kirjoittanut, niin kyllähän minä jossain vaiheessa kautta, luultavasti se oli sitä ihmemies Vuori-MacGyverin aikaa, toivoin että Lukko jäisi sarjassa ronskisti viimeiseksi.

  Nyt voin sanoa että paskaa puhuin. On se vaan hyvä että Lukko ei nytkään viimeiseksi jää, kuten ei ole jäänyt sitten kauden 1982-83. Sikses ole väliä onko Lukko 12. vai 14. mutta viimeisenä oleminen paistaa aina ikävästi silmään kun menneiden kausien taulukkoja joskus katsoo.
   
 3. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Virtanen olisi saanut pistää sen lopun läpiajonsa sisään niin tällä hetkellä puolustajien maalipörssi olisi täysin raumalaisten hallussa:

  1. Niskala (11)
  2. Virtanen (10 jos olisi tehnyt)
  3. Heikkinen (10)
  4. Joku ruotsalainen

  Tai onhan tässä vielä aikaa Virtasella paukutella muutama maali merkityksettömissä peleissä.
   
 4. Lainaus:
  Lukollahan ei uskottavuutta organisaationa todellisten ammattilaisten silmissä ole. Välillä on onnistuttu hankkimaan ammattitaitoinen valmentaja, jonka osaamisella ja vetovoimalla on saatu aikaan kohtalainen tulos.
  Organisaatiossa ei ole yhtään nykypäivän huippu-urheilun ammattilaista. Ei palkallisena, eikä hallituksessa.
  Ilman omaa huippu-urheiluosaamista, on erittäin vaikea rakentaa millään rahalla kestävää menestystä. Tai oikeasti voittaa jotain.
   
 5. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Niin, kyllähän se totuus alkoi julmasti taas paljastumaan viime Syksyn mittaan.
   
 6. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lainaus:
  Tämä on täysin totta. Nyt Juha Vuoren erottamisen yhteydessä paljastui, että Lukon hallitus valitsee päävalmentajan eli toisin sanoen päättää seuran urheilullisesta linjasta.

  Kun katsoo Lukon hallituksen kokoonpanoa, niin entisellä PJ:lla Jari Laiholla oli pelaajataustaa sekä kokemus oto-UTJ:na toimimisesta.

  Jos jotain hyvää tästä kaudesta, niin sukellus paljasti tämän epäkohdan viimeistään nyt kaikille ja PJ vaihtui liike-elämän ammattilaiseen. Hänen ensimmäinen reagointinsa oli aloittaa urheilujohtajan rekryn.

  Menestystä sekään ei takaa, mutta ehkä Lukon touhuun tulee enemmän tolkkua ja pitkällä aikavälillä menestyskin on parempaa.
   
 7. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Aki Kangasmäen liike ja tekeminen kaukalossa, ei jumalauta miten on mahdollista, että liki kolmenmillin pumppu peluuttaa tuollaista kaveria rosterissa.
  Tsiisus, Kangasmäen kentällinen kun menettää kiekon niin siinä on aina vastustajalla tekopaikka kun tietyt pelaajat eivät ehdi isossa kaukalossa edes vaihtoon. Oikein hävettää katsoa tuollaista, sitten tulevaisuuden nimet pelaa jossain vitun Keuruulla kun voisi aivan huoletta pelata tämän raketin tilalla. (Niemelä).
   
 8. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ilman Hannu Vanhataloa
  Kangasmäki, Liedes, Antonen, Mäkinen, Väyrynen, Tukonen, Riikola.

  Kaikki nuo olisi saanut jäädä hankkimatta. Ei mitään käyttöä.

  Ja kyllä, en itse maksa 300tuhatta pelaajalle, joka 50peliä kaudessa loisii kotona sohvalla kun kaikki on paskana.
   
 9. Olkku Jäsen

  Kenenkähän idea on ollut palkata Heikki "vitun" Liedes Lukkoon? Mitä tuon on kuviteltu tuovan rosteriin. Joka tapauksessa, kyseisen henkilön ei kannata tulevaisuudessa osallistua joukkueen rakentamiseen. Sama koskee puolustaja Atte Mäkisen sainausta. Ei ymmärrä, kun rahaa on, miksi palkataan tollasia paskoja.
   
 10. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ilman Hannu Vanhataloa
  Lainaus:
  Kaiken muun hyvän lisäksi, Hessun palkkakuitti on inan alle kuusinumeroinen. Siihen sivukulut päälle niin kyllä on kallista surffailua.
   
 11. Ojo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ja sopimus kattaa kauden 17-18.
   
 12. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Juha Vuoren.
   
 13. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Virtahan muuten ulosti Liedeksen KalPasta nopeasti heti ensimmäisen toisen kierroksen valmentajakautensa aluksi pari syksyä sitten, saas nähdä toistuuko sama Lukossa.
   
 14. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Toivotaan tätä.
   
 15. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Turha tätä paskaa on yksittäisten Liedesten päälle lähteä kaatamaan, kun kausi ryssittiin jo heti alkuun koko porukan toimesta. Suurin osa näistä sylkykupeista on sitä paitsi ollut koko kauden erittäin pienessä roolissa.

  Kyllä minä olen enemmän pettynyt näihin joukkueen tähtikaartin jamppoihin. Jos nyt pitää nimillä oikein mainita, niin Koivisto ja Saarela suoriutuvat kaudesta huomattavasti odotettua heikommin. Enkä nyt ihan täysin tyytyväinen ole Seigonkaan esityksiin ollut, mutten toisaalta häntä ole koskaan minään tähtenä pitänytkään. Lähteenmäki oli hyvä noin kuukauden ajan, mutta muuten kyllä melkoisen näkymätön koohottaja.

  Koko jengistä ainoastaan Vahalahti ja Tiivola saavat puhtaat paperit. Ellerby ja Kähkönen olivat alun haparoinnin jälkeen erinomaisia. Virtanen on tehnyt huikeat tehot, mutta omaan silmään hänen kokonaisvaltainen pelaaminen on ollut paljon heikompaa kuin aiemmilla kausilla.
   
 16. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Ei tietenkään, vaan niiden niskaan, jotka katsoivat Lukon tarvitsevan näitä Liedeksiä.
   
 17. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Lainaus:
  Paitsi että emme oikeasti tiedä, kuinka monta hyvää pelimiestä kieltäytyi tulemasta Lukkoon täksi kaudeksi. Tämä nyt lavalla esiintyvä joukkue ei ole se, jonka Vuori halusi rakentaa. Ei vieläkään, vaikka siihen lisättäisiin Tukonen.

  Kun sitten riittävästi sanotaan että kiitos ei, niin viimein tulee se päivä vastaan, jolloin Heikki Liedes on olemassa olevista vaihtoehdoista paras.

  Jos taas Liedes on ollut hankintalistan kärkipäässä, niin kaikille kenkää-sanonta sopii paremmin kuin hyvin Lukon toimintaan.
   
 18. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ilman Hannu Vanhataloa
  Lainaus:
  Kyllä. Tämä on hyvä logiikka, mutta tuo pätee ehkä 1-2 pelaajaan, mutta kun tämän kauden Lukossa on kaikki v*tun Liedekset, Kangasmäet, Mäkiset, Antoset, Riikolat ja muut turhakkeet. Se ei voi olla sattumaa.

  Tai sitten vaan oman arvonsa tuntevat pelaajat eivät halunneet tulla toteuttamaan Juha Vuoren uskaliaan voitokasta aggressiivista canada-kiekkoa.

  Jälkikäteen helppo sanoa miksi vetovoima oli kova, kuin tamppoonilla tukitulla imurilla. Juha Vuori on kaikkien aikojen paskin valmentaja. Siihen vielä Saarikoski ja poolopaidat kylkeen niin siinä sitä tarinaa olikin.
   
 19. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Minä puolestani kuulin tässä kuukausi pari takaperin että Liedeksen palkka olisi kuusinumeroinen, 120 000. Mietin sitäkin että olikohan se koko kahden kauden palkka yhteensä eli 60 000 per vuosi, mutta ei kai Lukossa kukaan niin "pienellä" palkalla joudu pelaamaan.

  Mä en yhtään osaa arvioida pitääkö tuo 120 tuhatta paikkansa, nää on näitä juttuja mitä toinen toistaan tietävämmät kannattajat toisilleen juoruavat. Verotiedoista sen sitten näkee.

  En minä silti Liedestä sen enempää moiti pieleen menneestä kaudesta. Kyllä hän parhaansa tekee siinä missä kuka tahansa pelaaja, mutta kun ei vaan osaaminen riitä niin se ei silloin riitä.
   
 20. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Liedes, Pitkänen, Antonen, Väyrynen, Mäkinen, Seigo, Tukonen, Riikola, Saarela, Kähkönen, Stepanek, Karjalainen, Ellerby, Ventelä, Kangasmäki, Claireaux. Tuossa tälle kaudelle uudet pelaajat. Ei liian montaa osumaa. Tähän päälle vielä Gagnonin, Ahosen ja Niskalan reippaahko tason lasku, sekä muutamaan pelaajan junnaaminen paikallaan, niin pudotus on nähdyn kaltainen. Liikaa oli arpoja valmennuksesta lähtien, kun kauteen lähdettiin ja vaikka valmentajan vaihtaminen lähes tuplasi pistekeskiarvon, niin kyllähän tuossa lähes kaikki mahdolliset riskit realisoituivat kauden alusta lähtien. Jotenkin tuntuu, että näitä riskejä ei osattu arvioida lainkaan, mutta helppohan se on täällä huudella.
   
 21. senilix Jäsen

  Kangasmäkeä ei noille listoille kuulu ottaa, hänethän hankittiin vasta kevätpuolella paikkaamaan muutamaa muuta tuolla listalla olevaa.
   
 22. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tästä olen täysin samaa kieltä. Vahalahti ja Tiivola täyttivät paikkansa mutta muut vetivät enemmän tai vähemmän vihkoon koko kauden.
   
 23. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Pettikö Virtanenkin pahasti? Tai Ranskis?
   
 24. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Täytyy olla tyhmä jos odottaa Toni Suuroselta, nelosen laiturilta, jotain 20 pinnan kausia. Yli kymmenen pistettä ja joukkueen ainut taklaaja. Pelasi kyllä ihan tasollaan.

  Jesse Virtaselta odotit jotain piste per peli tahtia vai? Noin 40 pisteen kausi ja viimeksi vastaaviin lukemiin puolustajista on pystynyt Toni Söderholm ja Sami Vatanen viisi vuotta sitten. Mielestäni ihan tasokas kausi, vaikka puolustuspäässä olikin heikompi kuin viime kaudella, johtuen koko joukkueen surkeasta rakenteesta.

  Valentin Claireaux ylsi yli 20 pisteeseen. Odotitko enemmän? Itse odotin tuollaisia pisteitä Mestiksestä, ylitti odotukset reilusti.
   
 25. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Claireaux oli hinta-laatu suhteeltaan onnistunut hankinta ja siinä mielessä täytti kyllä paikkansa.

  Virtanen pelasi paljon huonommin kuin esimerkiksi viime kaudella. Jesse pystyy parempaan omassa päässä mitä nyt nähtiin.

  Kaapo Kähkönen pelasi myös kohtuullisen hyvin ollen selvästi Stepanekkiä parempi maalivahti. Toki odotukset Kaapon suhteen olivat korkealla.

  Toni Suuronen pelasi tasollaan mutta kyseinen taso on lähempänä Mestistä kuin SM-liigaa.