Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Los Angeles Kings 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana RecordBreaker25, 10.05.2018 klo 21.10.

 1. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Ducks, 14 / 82

  No oliphan vääntö. Molemmilla ollut omat vaikeutensa alkukaudesta, mutta oli kyllä hyvää ja totutun oloista rivalrya. Mä en nyt jaksa noita maaleja perata sen kummemmin, kun kaikki halukkaat ne näkee highlighteista.

  Ducksilta tais puuttua puolet joukkueesta, kun oli sen verran outoja nimiä, joita joutui Googlaamaan. Kingsillä hyvä yhden ottelun voittoputki päällä.

  Ylivoima toimi ihan hyvin taas. Heti soi pienellä onnella, mutta toisaalta Brown on ylivoimainen ukko tossa maalin edessä. Heti kun vedot saadaan maalia kohti, nii alkaa tulosta tulla. Kopitar, Carter ja Kovy on kaikki hyvillä spoteilla käyttämässä Doughtyn vetojen irtopaloja.

  Alivoima oli hyvää. Välillä Ducks pyöritteli hyvin, vaikka olikin kauhean staattinen. Loistavaa uhrautumista Thompsonilta ja muilta duunareilta.

  Luff on kyllä hyvä hakeutumaan paikkoihin, mutta pitäs olla vaan kliinisempi viimeistelijä. Toki tilaa ja aikaa on vähemmän kuin AHLn puolella, joten annetaan aikaa totutella.

  Campbell pelaa tosi hyvin nyt ja Quickia ei edes ole ikävä. Ehkä se potentiaali mitä miehessä nähtiin vuosia sitten draftissa, alkaa nyt vihdoin konkretisoitua. Campbell on vielä erinomainen pelaamaan kiekolla. Nytkin alusti 0-3 maalin upealla avauksella. 1-4 maalissa stoppasi rännikiekon ja Martinez sai rauhassa purkaa. Tästä aasin siltana Martinezkin on ollut nyt pari peliä parempi. Tehojakin alkanut löytyä. Onko tää nyt sitä buustaamista treidiä varten. Heh.

  Hiljalleen alkaa nuo ykköshepat muutenkin löytää tehoja. Toffoli ollut positiivinen viime aikoina ja Kovalchukin löytää lähes joka pelistä pisteilemässä. Kopitar saisi olla vielä tehokkaampi. Kuusi pistettä 14 peliin on kyllä surkea saldo, jos viime kauteen peilaa. Toki en vastaavaa enää odottanut, mutta fakta on se, että Anzen pitäisi kyetä helposti sellaiseen 0,90p/o tahtiin. Pearsonin 0+1 jätän tähän.

  Ducks vääntö oli kauttaaltaan aika raastavaa raastinrautakiekkoa ja toinen onnistui maalaamaan ja toinen tuskaili sen asian kanssa. Kingsillä on nyt ihan hyvä pöhinä päällä, mutta en usko tason riittävän huippuja vastaan edes tollasilla peleillä. Liikaa miinoja mihin astua. Nyt Ducks ei vaa osannu hyödyntää näitä tilanteita. Taaskin tuli periaatteessa neljä turhaa jäähyä ja annetiin vastustajalle eväät tasotukseen.

  Seuraavaksi vastaan asettuu Wild, jonka Kalifornian kierros alkoi tappiolla Sharksille.

  Go Kings Go!
   
 2. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings, Manchester United
  Uudelle valmennusjohdolle varmasti teki hyvää saada heti voittomatsi alle. Tästä on hyvä nitkauttaa uusi alku liikkelle, kun voitto on plakkarissa. Saas nähdä syttyykö avainpelaajat miten uuden käskyttäjän alaisuudessa. Sutterin lähdettyä viimeksi, tekivät Kopitar, Brown ja Doughty väkevän paluun omalle tasolleen, heikommin menneen sesongin jälkeen. Brownin kohdalla tosin voidaan puhua jostain kuolemanporteilta paluusta tai vastaavasta.

  Väkevästi on Brownie palannut loukkaantumisten jäljiltä. Viime yönäkin merkkaus maalisarakkeeseen. Kovalchukilla jälleen kolmen pisteen ilta. 14 pistettä jo kasassa. Kova sisääntulo joukkueeseen, vaikka epäilijöitä riitti jonoksi asti. Maalivahtipeliin ei kaaduta Quickin ollessa poissa, jos Campbell esittää samanlaisia otteita kun Suckseja vastaan. Toistaiseksi voidaan se Lehtosen nimi ruksata almanakasta yli, vaikka hyvä tuuraaja olisi, ei siitä huolimatta enää yhtään ~35 vuotiasta hankintaa tuonne tarvita. Toisaalta Ilja ja Kärppä jälleen seuratovereina?

  Positiivisena huomiona loppuun, neljästä edellisestä pelistä kolme voittoa. Tämän kurjuuden keskellä jäänyt vähän taustalle kyseinen saavutus. Toinen pointti, ankkalauman teurastaminen oli vasta toinen ottelu Tyynenmeren Divisioonan joukkueita vastaan.
   
 3. Kuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Miten te arvoisat LA fanit Kings pelejä seuranneena voisitte kommentoida Kovyn otteita tähän mennessä? Olen tämän kauden aikana vain yhden Kings pelin katsonut niin aika vähän voi sanoa mistään.
  Ainakaan klassiset yv:n siniviivan one-timerit ei uppoa samalla tavalla kuin ennen (vaikka laukauksia kertyykin). Pisteitä takoo kuitenkin kuten ennen vanhaan, ppg tahdissa mennään. Yhden pelin ja highlighstien perusteella ei ole niin egocentrinen vaan yrittää rakentaa ja syöttelee.
  Iljan SKA:n pelejä ei ole tullut hirveästi seurattua.
  Miten luistelu, kemiat yms.? Aloitti ykkösessä ja nyt pelaa muistaakseni mm. Kempen kanssa kolmosessa..
   
 4. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:
  Ilya on ollut ehdottomasti kauden suurimpia valopilkkuja Losissa. Totta on tuo, että se veto ei ole uponnut aivan samalla tavalla, mutta toisaalta sen paikan saaminen vaatii paljon työtä syöttäjiltä, jotta linja aukeaa. Laukoa saisi enemmän, koska veroprosentti (14,7%) on hyvä. Ilya on tosiaan myös ollut enemmän peliä tekevä hyökkääjä ja monesti nostaa hyökkäykset itse haastaen. Erittäin ketterä luistelija ikäisekseen ja pari ekaa potkua lähtee yllättävän terävästi. Ei todellakaan mikään vanhojen pelivuosiensa raketti, mutta silti Kingsin mittapuulla nopea.

  Ilya on jatkuvasti ollut tasainen suorittaja ja tuo hyvän lisän hyökkäykseen. Se miksi mies ei pelaa ylemmissä ketjuissa johtuu lähinnä siitä, että kemiaa ei Kopitarin ja Carterin kanssa löytyny oikeastaan missään vaiheessa. Kopin kanssa molemmat teki turhia syöttöjä ja välttelivät vetoja. Carter taas pelas varjojen mailla, kun Kovya hänen rinnalla kokeiltiin. Kempen kanssa kiekollinen vastuu on kokonaan Kovalchukin harteilla ja se sopii erinomaisesti. Pisteitä olis varmasti enemmänkin kasassa, jos ylivoima olis ollut parempi alkukaudesta ja Kings ois myös pelannut paremmin.

  Puolustamisesta voi aina naputtaa, mutta kyllä Ilya on näyttänyt loistavaa esimerkkiä esim. taklaamalla hanakasti ja hakemalla riistoja. Itse olen ollut erittäin tyytyväinen miehen panokseen ja siihen kuinka paljon syvyyttä miehen tulo on tuonut. Sais vain muut herätä samaan iskuun. Etupainoisesti rakennettu soppari on myös edelleen hyvä treidivaltti, jos Kovya ei kiinnosta rämpiä Kingsissä.

  Kuulostaa varmaan aikamoiselta ylistykseltä, mutta mielestäni parjattu mies ansaitsee sen. Arvoa nostaa tosiaan se millä tasolla Kings on operoinut alkukauden.
   
 5. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Tästä tulikin mieleeni sivuhuomio, että olympialaisissa Kovalchuk pelasi puukäsien Andronovin sekä Kalininin kanssa aika paljon ja iski silti 5 maalia ja seitsemän pistettä kuuteen otteluun. Nykyiselle Ilyalle sopii myös se pelinrakentelu, vaikka tykkääkin laukoa paljon. En sano, että Kovalchuk ihan kaiken maailman puukäsien tasoa yksin nostaa, mutta kuitenkin.
   
 6. Kuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Kiitos analyysistä.

  Iljan ikä ja Kingsin SC mahdollisuudet huomioiden, luuletko että Ilja tosissaan tavoittelee Triple goldin kerhoon pääsyä (eli tarvittaessa siirtyy muualle) vai onko taustalla henk.koht motiivit (pystyy vieläkin pelaamaan NHL:ssa korkealla tasolla) ja eläköityy 3-4v päästä, jos pysyy terveenä?
  Ihan mielenkiinnosta spekuloin.
   
 7. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:
  Varmaan tasaisesti molemmista syistä. Kuka tuon ikäinen tulisi NHL:n pelaamaan ilman halua voittaa kannu? Varmasti Kingsin valitsemisessa kuitenkin osittain painottui mahdollisuus taistella siitä uupuvasta kannusta. Ei varmaan ihan odottanut tälläistä mahalaskua, joten miksipä ei vaihtaisi maisemaa, jos jokin realistisesti kannusta taisteleva joukkue olisi valmis tarjoamaan paikkaa. Sopparissa on NMC, joten joukkueen halusta treidata se ei ole kiinni. En tietenkään tarkoita sitä, että Kovalchuk tällä kaudella sen siirron tekisi, mutta ehkä vielä kahden viimeisen sopimuskauden aikana.

  Ja tuo varmasti pitää paikkansa, että Kovy on tullut näyttämään mihin vielä pystyy. KHL ei kuitenkaan tarjoa Ilyalle mitään mullistavaa enään ja Skoda Cupit on nähty jo.

  Vaikea kuitenkaa tietää tarkkaa motiivia, joten mainitsemaasi spekulointiin on vain tyydyttävä. Onhan Losi hieman lämpimämpi paikka kuin Pietari viettää eläkepäiviä, jos perhe päättää sinne asettua. Venäläiset vaan tuppaa olemaan aika isänmaallista kansaa, joten tuskinpa.
   
 8. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Ketjut kahdessa viimeisessä ottelussa ovat olleet

  Iafallo - Kopitar - Brown
  Kovalchuk - Carter - Toffoli (kolme rightin miestä samassa ketjussa)
  Pearson - Kempe - Luff
  Clifford - Thompson - Lewis

  Phaneuf - Doughty
  Muzzin - Martinez
  Forbort - Fantenberg

  Cambell

  PP1: Doughty - Kovalchuk - Carter - Kopitar -Brown
  PP2: Muzzin - Martinez - Iafallo - Toffoli - Pearson (Kempe ollut kakkosyv:ssä välillä, Phaneufkin tainnut piipahtaa viivassa laukojana)

  AV:lla hyökkääjistä pareina ovat olleet Kopi-Brown, Carter-Toffoli ja Thompson-Lewis.

  Kovalchuk on ollut hyökkäysalueella tosi hyvä, puolustuksessa ei niinkään. Carterin ja Kovyn yhteispeli on alkanut viime peleissä toimia, kun Carter on saanut luistelunsa toimimaan paremmin ja paremmin.

  Ensi yönä vastassa pitkällä vieraskiertueella oleva ja sairastelujen vaivaama Minnesota. Kolmas voitto putkeen odotettavissa.
   
 9. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Wild, 15 / 82

  Voi hemmetti mitä nysväämistä taas. Wildista huokui lievä väsymys (liekö sairastelut vieneet mehuja).

  Wild puolusti kyllä hyvin ja Dubnyk sai olla suhteellisen rauhassa, vaikka Kings pyrki maalille ajamaan. Paljon kuitenkin taas kului energiaa pyörimiseen ja hyörimiseen kulmissa. Vetoja ilman maskia ja ei millään ensimmäisenä irtopaloissa.

  Yksi iso asia on, että pelejä ei voi voittaa tommosella määrällä virheitä. Wild ois voinu lyödä 3-5 maalia enemmän, jos ois tuuri ollu enemmän heidän puolellaan. Kauhulla tulee katsottua pakkien avaamista, josta vastustajat monesti kääntää suunnan. Sitten kun pitäis vielä panssarivaunujen kääntyä, mutta ei vaan onnistu. Doughtyn pelaamisesta nauttii kyllä suunnattomasti, koska Kingsin pakistossa ei ole lähellekään samanlaista luistelijaa.

  Campbell pelas ihan hyvin ja tarjosi voittoon avaimet. Eka maali oli huonoa tuuria ja onnetonta puolustamista alivoimalta. Toisen maalin Jack saa ottaa nimiinsä. Parisen rysty oli tietysti yllättävä, mutta ei tommonen voi lirahtaa tuosta kulmasta. Kolmas menikin tyhjiin.

  Muzzinin maali oli kuin jostain sunnuntain krapulavuorolta. Tolla vauhdilla ja kehon käytöllä ei voi kyllä mitenkään päästä tollaseen tilanteeseen. Vetokaan ei ollut kaksinen, mutta tarkka.

  Muuten aika mitäänsanomaton matsi, jossa oltiin omissa hukassa ja pötköllään kuin Janne Niinimaa konsanaan. Hyökkäyksistä puuttuu terävyys. Moni veto jää aivan liian tuhnuksi, kun ei malteta keskittyä laukauksen laatuun, vaan roiskastaan sinne päin. Tää koskee varsinkin Kempe, Pearson, Toffoli osastoa. Kopitarin slumpi jatkuu vaan ja ei meinaa millään saada tehoja irti.

  Seuraavaksi kotiin saapuu Flames, joka hävisi Ducksille toissa yönä. Ei varmasti ole helppo matsi.

  Go Kings Go!
   
 10. TripleCrownLine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
  Kaikki propsit Minnesotalle. Omaan silmään näytti Wildin peli kuin Kings mestaruuksien välisenä aikakautena. Syöttölinjat kiinni, vastustajan vedot ei pääse maalille asti ja ne jotka pääsee molari torjuu eleettömästi. Vastustaja pörrää tehottomasti kulmissa.

  Plussaa, että ylivoima järjestäytyi mallikkaasti. Muuten hajuton matsi.
   
 11. TripleCrownLine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
  Vain kaksi kysymystä Calgary -pelistä.

  1. Miksi Sniperman Toffoli tai Kovalchuk ei lauo vaan yrittävät vielä syöttää maalin lähestyessä?

  2. Onko näin, että Sutter ulosmittasi mestaruusvuosinaan maksimit niin työhevosista Nolan &King kuin maalinsylkijöistä Pearson&Toffoli? Toi Pearson on ihan käsittämättömän huono. Todella epätoivoisia vetoja ja ryntäilyjä maalille.

  Ja ei helvetti "kapteeni Kopitar", yritä nyt edes esimerkillä tai revi se kirjain irti rinnasta.
   
 12. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Kaksi ottelua, yksi tehty maali ja tuloksena kaksi tappiota. Onhan joukkue aika hidas ja monilla pelaajilla huippu on jo ohitettu, mutta suurin ongelma taitaa olla henkisellä puolella. Molemmat ottelut olisivat olleet voitettavissa, mutta kun pelaajat puristavat mailaa niin hemmetisti, niin eihän hommista mitään tahdo tulla. En tajua kuinka ihan lupaavilta näyttäneistä Columbus ja Anaheim-otteluista joukkue vaipui Wild ja Flames-pelien saamattomuuteen.

  Jack Cambell on ollut Quickin tuuraajana mies paikallaan ja samoin Jake Muzzin on esiintynyt edukseen. Matt Luff lähetettiin takaisin Ontarioon ja tilalle pelaavaan kokoonpanoon nostettiin Mike Amadio. Kaksi ensimmäistä ketjua pysyi ensisellään, mutta alaketjuja sekoiteltiin (Pearson-Amadio-Lewis, Clifford-Kempe-Thompson). Ehkä Desjardins tekee Torontoa vastaan kosmeettisia muutoksia, mutta ei se perimmäisiä ongelmia poista. Sekä Stevens että Desjardins ovat puhuneet pelin nopeuttamisesta, mutta kun pelaajien selkäytimessä tuntuu olevan sutterilainen puolustusmoodi, niin sinne helposti uudet opit mene.

  Kautta on pelattu vajaa neljännes ja eroa divisioonakolmoseen San Joseen on kymmenen pistettä ja viimeiseen villikorttipaikkaan (Colorado) kahdeksan pistettä. Tehdyissä maaleissa Kings on ihan omalla kymmenluvullaan - kaikki muut joukkueet ovat tehneet vähintään 40 maalia, Los Angeles vain 33. Minä en usko pätkän vertaa tämän joukkueen pudotuspelipaikkaan, niin pahasti joukkue on jumissa. Toronto, Chicago, Nashville, St. Louis. Jos joukkue häviää Blackhawkseille ja Bluesille, niin taidan jättää NHL-kauden seuraamisen sikseen ja alan katselemaan Ontarion pelejä.

  edit.

  Lainaus:
  Toffoli on ihan väärässä ketjussa Kovalchukin ja Carterin kanssa. Ko. kaksikko pelaa yhteen ja Toffoli jää ulkopuoliseksi. Kokeilisipa Desjardins Pearson-Kempe-Toffli -ketjua, mikä viime kaudella pelasi toveittain tosi hyvin. Eikä Pearson ole joukkueen paskin hyökkääjä, vaan se on Nate Thompson. Miksi tämä kaveri pelaa NHL:ssä?
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2018 klo 18.30
 13. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:

  1. Kovysta en tiedä mikä vaivaa, koska kyllä se veto vielä hyvä on. Toffolilla taitaa painaa vain apina selässä ja tyytyy turhaan siirtelyyn.

  2. Samaa mieltä Pearsonista. Mielestäni Sutteri aikana ei ollut kauhean tehokkaita bottom lineja. Maali siellä täällä, mutta nyt nekin vähäiset maalit ovat kadonneet. Kuitenkin tällä hetkellä löytyy jopa tulosta tekevä (tai siis siihen kykenevä) kolmonen.

  Ja ehkä tuo C on oikeasti kirottu ja Brown on vain huikannut Anzelle: Ota tää, ku mä en jaksa enään".

  @heikkik tuossa hyvin tiivisti ongelmat. Vaikea se on saada panssarivaunusta formulaa tehtyä. Ihan sama kuka tuota porukkaa valmentaa, niin ei se tule taipumaan nykyajan vaatimaan nopeuteen. Osa pelaajista pystyy vielä kehittämään ja mukauttamaan peliä, mutta kyllä tässä suurta ihmettä kaivataan. Jos maalivahti tarjoaa joka ilta parastaan ja pitää pelit yhden maalin etäisyydellä, niin siinä ei ole kuin kenttäpelaajilla peiliin katsomista.

  Odotan oikeasti, että Blake inspiroituu ja alkaa räjäyttelemään. Pyyhe lentää kehään, jos tää marraskuun loppu menee aivan vihkoon. Ihan turha on rimpuilla, koska tulevaisuus ei tuo valoa tullessaan sillä tavalla. Nyt vaan haalimaan kaikki mahdolliset varaukset ja prospektit. Surullista se on todeta, mutta tällä hetkellä kiinnostaa paljon enemmän muiden pelit kuin Kingsin. Ainoa seuraamisen aihe on se, että kehittyykö peli mihinkään seuraavan kuukauden aikana.

  Cartmanin ääni kaikuu haikeasti mielessä: Go Kings Go!
   
 14. TripleCrownLine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
  Lainaus:
  En minäkään. Tämä kausi lähti väärille raiteille jo pre-seasonilla. Tässä vielä katsellaan marraskuu, mutta sitten saisi Blake alkaa miettimään tradeline&varauskuvioita. Olen liiankin lojaali fani noille mestaruuden tuonneille pelaajille, mutta alkaa tää nyt vaan vituttamaan ja äijien on vaihduttava.

  Jotain vastuuta voisi toimittajat kysyä myös ylemmältä johdolta. State of Franchise -tapahtumassa kesällä kirkkain silmin sanoivat joukkueen edelleen olevan kannukunnossa.

  Muistan kun seurasin Losia kaudella 1996-97. ( tekstitv:n ja Veikkaajan välityksellä) Khristich, Yachmenev, Ferraro, Olczyk, Roman Vopat, Tsyplakov, Craig Johnson, Bylsma jne. Aivan hirveä joukkue, peli samanlaista kuin nyt. Nyt on vaan vähän eri kaliiberin nimet paitojen selässä. Mut kuten heikkik sanoi, tää on mentaalipuolen juttu nyt. Eihän noiden kärkiäijien taidot ole mihinkään kesällä kadonneet. Eihän?
   
 15. TripleCrownLine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
  Ja nyt on Jack Campbell pelaamassa pöytäkiekkoa Quickin kanssa sairastuvalla.

  Go Budaj Go!
   
 16. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Kopitar teki viime kaudella ennätyspisteensä (92). Kyllä hänen pitäisi pystyä tekemään se 70 pistettä tälläkin kaudella, mutta miehen pää on selvästi ihan jumissa. Losin hyökkäys kaatuu ja nousee Kopitarin - ei Kovalschukin tai Carterin - mukana.


  Lainaus:
  Tää kausi menee jo komiikan puolelle. 4-6 viikkoa sivussa, joten Cambell on pelikunnossa joskus joulutauon kieppeillä. Enää puuttuu että joko Doughty tai Kopitar loukkaantuu useammaksi viikoksi... .
   
 17. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:
  Ei helevata.. Tää on kyl jo surkuhupaisa sketsi.. Cal Petersen ylös pelastamaan!
   
 18. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Jokohan nyt alkaisi olemaan Kari Lehtosen aika...? Toisaalta, eipä se yksi Kärppä tuota alamäkeä pysäytä, joten joukkueen kannalta lienee se ja sama mennä Budaj'lla tai kenellä tahansa oman tallin kundilla...
   
 19. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Budaj oli pari kautta takaperin varsin pätevä tuuraaja Quickin ollessa sivussa, lieköhän samanlainen vire löytyy taas kun saa kunnolla vastuuta.
   
 20. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Leafs, 17 / 82

  No nyt näky sitten kärjen ja pohjan ero radikaalisti. Noin tuhoisaa ylivoimaa vastaan ei vain voi ottaa jäähyjä. Ekassa maalissa Leafs sahaa koko AV pakkaa joka suunnasta pinoon. Tokassa hyvä maski, veto ja ohjaus.

  Phaneufin tai no Kempen kavennus oli puhdasta tuuria.

  Kolmas oli tarkka veto, mutta siinäkin Tavares sai pujotella ihan miten lystää ja levittää laitaan. Neljäs oli aivan karmeeta puolustamista. Viis mustaa pelin alla ja neljä samassa rintamassa. Silti yksi pelaaja vapaana takatolpalla. Budajlle riitti tässä vaiheessa ja ei voi miestä syyttää. Petersen tuli hienosti sisään ja sai pari highlight koppia otettua.

  Viides niitti oli taas ylivoimaa ja siinä hävittiin maalin edessä riparikamppailu.

  Karua katsottavaa kun oma jengi on koko pelin pari kolme potkua perässä. Nysvää kiekon kanssa ja ei saa edes laukauksia kohti maalia.

  En kyllä paljoa odottanu kohtaamiselta, mutta enpä mitään suurta saanutkaan. Kolmeen peliin kolme tehtyä on aika vähän.. Eikä tuo ylivoimakaan taas oikein toimi. Siel on liian monta apinaa leikkimässä herrojen selässä.

  Jospa tuo Blackhawks toisi pientä piristystä synkkyyteen.
   
 21. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Hitto mikä vitsi taas.. Pearson Penguinsin ja Hagelin takas. Mikä tää juttu nyt taas on?? Mikä idea vaihtaa nuorempi alisuorittaja vanhempaan alisuorittajaan? Jalkoja varmaan löytyy enemmän ja yksi Stanley Cup enemmän, mutta on kyllä todella outo treidi. Olisivat edes jotain varauksia haalinu mielummin.
   
  Viimeksi muokattu: 14.11.2018 klo 21.50
 22. Bigmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata & LAK
  Lainaus:
  Ei taida Blake jakaa fanien näkemystä siitä, että tyhjennysmyynti/uudelleenrakennus olisivat paikallaan. Pahaa pelkään, että Pearson löytää vielä sellaisen tason joka saa Kings-fanit kiroamaan tätä kauppaa.

  Ei Hagelin toki huono pelaaja ole, mutta tuskin myöskään avain tämän hetken ja rosterin umpisolmuun.
   
 23. W4ltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Eikös Hagelin ole kuitenki ensi kesänä Ufa, joten olisiko arveltu että hänestä saa paremman vastineen varausvuoron muodossa esim. deadlinen aikaan kuin alisuorittavasta Pearsonista, jonka sopimus jatkuu pitempään.Toki tämä pätee vain sillo jos siellä tehdään jonkinlaista Rebuildia, muuten hankala ulkopuolisena ymmärtää tätä treidiä Losin kannalta.
   
 24. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:
  Lainaus:
  Nii tää on ainoa järkevä syy, jonka itsekin tajusin kommentteja lukiessa. Blaken täytyy olla täysin sokea, jos meinaa tuon jengin tollasilla treideillä saada pelaamaan playoffpaikasta.

  Faktahan on se, että Pearsonin kausi on ollut surkea. Vaihtoarvo tällä hetkellä tolla 3 x 3,75M sopparilla on todella heikko. Tässä siis varmaan dumpattiin vain rahaa pois ja Pens sai kahlittua potentiaalia itselleen.

  Enemmän tässä tosiaan kirpaisee se millainen tarina Pearson oli Kingsin organisaatiolle. Kaks vuotta yli-ikäisenä 2012 draftin ekan kierroksen viimeisellä vuorolla napattiin kaveri (juuri voitetun Stanley Cupin jälkeen). Tanner teki AHLn kautta läpimurron kokoonpanoon kaudelle 2014, joka lopulta nosti kannua toisen kerran kahden vuoden sisään. 70's linen työteliäs palanen ja kelpo ukko täyttämään roolia kuin roolia. Asiat ei vaan mee aina niin kuin haluaisi ja nyt oli aika tehdä liikkeitä. Hiljalleen nää tutut kasvot katoaa muualle, mutta samalla pakko olla tyytyväinen, että jollain tavalla mennään eteenpäin. Varmaan nähdään vielä enemmän kirpaisevia treidejä. Meille Kings faneille kuitenkin menestyksen vuodet on hyvin muistissa lähihistoriasta ja porukka kun on ollut pitkään sama, niin tuntuu vaikealta luopua pelaajista. Mielummin kuitenkin eteenpäin, kuin jäädä mutaan pyörimään.
   
  Eekenator tykkää tästä.
 25. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Lainaus:
  Minä ajattelin, että tässä oli ensimmäinen askel tyhjennysmyynnissä/uudelleenrakennuksessa ja olin kauppaan ihan tyytyväinen. Omistajat ovat viime vuodet laittaneet isosti rahaa "contender"-joukkueeseen eikä tuloksia ole tullut. Tällä menestyksellä katsojamäärät (= tulot) ovat nyt jo laskussa, joten on aika leikata kustannuksia ja alkaa rakentamaan uuden menestysjoukkueen runkoa. Pearsonin kauppaamisella säästettiin 3,75 milliä kahdelta tulevalta kaudelta ja ne rahat voidaan käyttää ensi kesänä Iafallon ja Kempen sopimuksiin. Amadionkin sopimus on ensi kesänä katkolla, mutta hän ei minua vakuuttanut. Varmasti omaa NHL-potentiaalia, mutta jotenkin turhan särmätön pelaaja.

  Olen suuresti hämmästynyt, jos Hagelin lopettaa tämän kauden Kings-paidassa. Eihän Hagelinista siirtoikkunan umpeutumisen aikaan paljoa saa, mutta voi olla että hän on sopivana pikkulisänä jossakin isommassa kaupassa. Mihinkähän hintaan Carterin tai Kovalchukin - tai molemmat - saisi kaupaksi? Vielä kun suostuisi ottamaan osan heidän palkastaan kannettavakseen, niin saatavana voisi olla jotakin tulevaisuuden kannalta hyödyllistäkin. Todennäköisesti takaisin päin tulee kuitenkin varausvuorojen ja/tai prospektien lisäksi myös huono/huonoja sopimuksia, mutta pääasia on, että uusien pelaajien sopimukset olisivat lyhyempiä ja halvempia kuin poiskaupattujen veteraanien sopimukset.

  Martinez, Muzzin - toinen lähtee tämän kauden aikana. Clifford, Lewis - toivoisin, että jompi kumpi treidattaisiin, mutta tuskinpa ottajia löytyy ja molemmat ovat kuitenkin asenteeltaan varsin esimerkillisiä tyyppejä nuoremmille pelaajille. Phaneuf, Brown ja Kopitar ovat lähes mahdottomia kaupattavia. Doughtyn jättisopimus (11 mil. per vuosi) astuu voimaan ensi kauden alusta, enkä usko, että sellaisen sopimuksen omaavaa pelaajaa saa kaupaksi kesken kauden. Kesällä ehkä, mutta Doughtyn kaltaisen menestyneen ja pitkän ja kalliin sopimuksen omaavan pelaajan treidaaminen on monimutkainen juttu. Toffolin nyt saisi kaupaksi koska tahansa, mutta toivottavasti se ei tapahdu vielä tällä kaudella.

  Marraskuun loppupuolen otteluohjelma on oikeastaan aika mielenkiintoinen. Ensin Chicago, Nashville, St. Louis vieraissa - sitten Colorado, Vancouver, Edmonton kotona ja kuun lopuksi Kanadan kiertue eli Vancouver, Edmonton, Calgary vieraissa. Kaikki yhdeksän vastustajaa Läntisestä konferenssista ja viisi samasta divisioonasta. Jos ko. otteluista tulee enemmän kuin seitsemän pistettä, niin olen isosti hämmästynyt. Jos joukkue pelaa yhtä hengettömästi kuin Torontoa vastaan, niin kolmekin pistettä yhdeksästä ottelusta olisi ihme.