Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Los Angeles Kings 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana RecordBreaker25, 10.05.2018 klo 21.10.

 1. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings, Manchester United
  Tuhoisaa jälkeä Rempal iskenyt Ontariossa. Kesällä omissa kaavailuissa pidin jopa lähellä paikkaa avauskokoonpanossa. Kauden mittaan hyvinkin voidaan poika nähdä ylhäällä. Leafsia vastaan ensimmäinen erä sinniteltiin mukana. Pisteitä ei tästä ollut odotettavissakaan, mutta olisihan ne maistuneet penkin alle menneen vieraskiertueen päätteeksi. Ylivoima heh. Viime kaudella erikoistilanteet toimi hyvin. Tällä kaudella ole saatu edes yhtä maalia. Valtavan pettynyt tuosta säälittävästä räpeltämisestä täytyy olla, varsinkin kun otetaan huomioon mitä nimiä sinne kentälle on heittää pakkopeliä pyörittämään.

  Campbell pelasi hyvin Habseja vastaan ja saanee vastuuta myös loppuviikon peleissä. Jos Quickin saikku jatkuu, alkaisin tosissaan Blakena selaamaan puhelinluetteloa L-kirjaimen kohdalta, mutta annetaan Campbelille vielä aikaa näyttää taitonsa ennen kun käydään kenellekään soittelemaan.

  Seuraavaksi Isles nurin ja mollivoittoisesti alkanut kausi tuntuu heti paremmalta. Viime kauden avaus taisi olla paras koko seurahistorian aikana. Saas nähdä mitä pitkä talvi tuo tullessaan.
   
 2. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:
  Heti ylös vaan, nii saadaan tehot tyrehtymään ja itseluottamus nolliin :D

  Mikähän Vilardin aikataulu tuosta selkävaivasta toipumiseen on? Ilmeisesti luistellut Brownin kanssa jo. Syytä ois ainakin kokeilla porukan mukana, kun saadaan ukko kuntoon.
   
 3. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:
  Joo kyllä Campbell on hyvin pelannut. Pelit on kuitenkin pääasiassa pysyny tasasina tämän miehen ansiosta. Ohipelejä tulee jokaiselle kassarille ja varsinkin hieman kokemattomille. Täytys vaan tulla enemmän jeesiä omissa ja iskeä niitä maaleja toiseen päähän. Campbelliä on paljon kehuttu hyvänä joukkuepelaajana. Monesti peleissä huomioidaan kuinka Campbell antaa heti pientä positiivista palautetta pakeille jeesistä.

  Mutta näin suomalaisin silmin täytyy sanoa, että ei mua haittais yhtään nähdä Kärppä Lehtosta torjumassa Kings paidassa. Sen verran vähän kuitenkin sinivalkoista väriä näkynyt Losissa. Kupari ehkä vielä joskus saadaan mukaan ja olihan meillä tietysti JJ stunttaamassa menestykkäästi viime kaudella.
   
 4. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:
  Kutsu kävikin heti :D

  Left Wing Lock on Twitter
   
 5. TripleCrownLine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
  Lainaus:
  Toivottavasti Stevens tekee hyvää työtä. .

  Quick lähellä paluuta, Brown alkaa olla heti valmis, kunhan sairaslistan päivät tulee täyteen. Vilardin paluusta ei tietoa taida olla. Vähän jännittää, ettei olisi tullut varattua "damaged goodsia."
   
 6. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Tänään ei aamujäillä ollut kuin kaksi maalivahtia (#32 ja #36) ja poppareita syövät LaDue ja Clifford. Quick aloittaa todennäköisesti Islesia vastaan ja näillä eilisen ketjuilla varmaankin kokeillaan:

  Iafallo - Kopitar - Toffoli
  Kovalchuk - Amadio - Carter
  Wagner - Kempe - Lewis
  JAD - Thompson - Rempal

  Muzzin - Doughty
  Phaneuf - Martinez
  Forbort - Fantenberg

  Nelonen vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta laiturien osalta ja huomiota herättää #70 jääminen sivuun.
  Pearson saa siis todennäköisesti siirtyä katsomon puolelle yllä mainittujen herrojen seuraksi heräilemään horroksestaan. Budaj lähtee farmiin, jos Quick aktivoidaan. Budaj on ollut waivereissa edellisen 30 vuorokauden aikana, joten sitä listaa ei tarvitse miehen enää käydä läpi.
   
 7. TripleCrownLine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
  Lainaus:
  Kuten myös kakkonen. Amadiolla rinnalla kaksi kovaa rannarimiestä. Nelosessa Thompsonilla tulee kiire ilta kahden nuorukaisen kanssa. Yhteisiältään samoissa aloitusspesialistin kanssa.

  #70 ollut ehkä isoin pettymys so far. Maalintekotaito kadonnut totaalisesti johonkin. Jos herättäisi vähän.

  Ja Kopitarin (syöttökone) rinnalle Toffoli ("maalinsylkijä"). Katsotaan mitä tapahtuu.

  Go Kings Go!!
   
 8. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Isles 7/82 - Menoa etsimässä

  Ketjuruletit siis tehty ja toisin kun ennakoin, niin Kopitar on sivussa sairastelun takia. Kempe tulee ykkösen keskelle ja Carter siirtyy laidasta kakkosen keskelle ja Rempal saa paikan oikealta. Pearson liittyy nelosen mukaan. Hieman sekasin näistä ketjuista. Quick sentään maalissa.

  Pelin alussa nähdään jopa Zlatan jäällä tiputtelemassa kiekkoa ja potkimassa fanipalloa katsomoon. Mahtavaa! Zlatan voiskin kertoa jätkille miten niitä maaleja tehdään.

  Kings saa heti YV mahiksen kun Barzal istuu boksiin. Nyt se maali?! No taas hieman pyöritellään, mutta iso osa kuluu omasta päästä lähtemiseen kohti Isles maalia. YV kun ei tuota tulosta, niin vastustaja rokottaa jäähyn päätyttyä. Aloitusvoitto vieraille Kingsin päädystä, kiekko viivan ja sieltä maalille jäitä pitkin. Quick ehkä näkee huonosti, mutta antaa täydellisen riparin Cizikasin lapaan, joka ei erehdy laittamaan tyhjään rysään. Carter-ketju saa heti perään hyvää sähinää aikaiseksi, mutta tulostaululla se ei näy. Kings saa nyt hyvin kiekkokontrollilla murtauduttua alueelle, mutta lopullinen niitti jää sähellyksen varjoon eikä laadukkaita paikkoja siunaannu. Hyvä peli tuottaa kuitenkin jotakin. Hyökkäyspään aloitus, josta kiekko kaavitaan Rempalin lapaan. Komarov huitoo itsensä istunnolle, kun estää Rempalin kudin laittomasti.
  Ylivoimaa kestää 10 sekuntia, kun omissa soi.. eiku mitä. Kings tekee maalin! Kiekko kierrätetään aloituksen jälkeen laidasta viivaan ja viivasta toiseen laitaan. Doughty räppää maalille ja Toffoli ohjaa komeasti kiekon maalin kattoon. Nyt sen saa kirjoittaa: 1/23.
  Kempe ottaa heti perään kakkosen, joten alivoimakin pääsee kokeilemaan. Quick hoitaa AVn kudit ja erätauolle päästään tasalukemissa.

  Toinen erä alkaa taas jäähyilyllä ja nyt AV ei kestä. 8 sekuntia ennen jäähyn loppua kiekko löytyy Quickin selän takaa. Bailey räppää hyvältä vetosektorilta ranteella takakulmaan.
  Oikeastaan mitään ihmeellistä ei nähdä. Isles saa nopeudella paikkoja ja Kings voimalla ja vääntämällä. Peli rikkoutuu kun Kings jäähyilee. Nyt vuorossa Quick. AV kestetään ja Kings meinaa rokottaa heti perään, mutta Iafallon syöttö epäonnistuu 2 vs.1 tilanteessa. No itse kun ei paikoista tee, nii kaveri sitten iskee. Filppula räppää kiekon takatolpalta kattoon. Jostai syystä mies jää vapaaksi ja lätty lentää miehen lapaan.
  Ei oikein löydy lääkkeitä Lehnerin testaamiseksi. Isles pääsee liian helposti alueelle kärkiketjujen jalkanopeudella.
  Kingsin nuoriso pelaa ihan mallikkaasti, mutta turhaa hätäilyä joka tilanteessa. Vauhtia kenties liikaa ja malttia liian vähän. Islesin pakiston pitäisi kuitenkin olla liigan heikoimpia, joten jotain lääkkeitä pitäisi löytää. Lehner tuo paljon varmuuttaa alakertaan ja mies syö mustapaitojen itseluottamusta. Kovalchuk ja Rempal ainoastaan uskaltavat tehdä kiekon kanssa jotain erikoista, mutta molemmat kuskaavat hieman päättömästi kohti Islesin miinaa.

  Kolmas erä tarjoaa heti alkuun ylivoimaa Kingsille! Ja jopa kahden miehen ylivoimaa, kun Komarov viskaa kiekon katsomoon. Hieman kyseenalainen tuomio, mutta otetaan vastaan. Toffoli ampuu heti tolppaan ja sen jälkeen haetaan vauhtia omasta päästä. Carter napauttaa Kingsin kauden toisen ylivoimamaalin ranteella. YV jatkuu tarkastelun jälkeen. Kaikki kaunis katoaa yhden surkean rännikiekon ansiosta. Doughty pelaa hieman laiskasti, joten Ladd + Filppula kaksikko karkaa 2 vs.0 hyökkäykseen ja Valle iskee illan toisen alivoimalla. Kings masentuu tästä ja päästää illan viidennen maalin jäähyn päätyttyä. Joku Matt Martin sohii kiekon maaliin.. hohhoijaa.
  Jotenki taas kuvaavaa, että kun se paikka tasoitukseen siunaantuu, nii se hoidetaan puoliksi ja sen jälkeen fokus karkaa tekemisestä totaalisesti.
  Kings ei edes saa mitään takaa-ajoa aikaseksi. 6-2 taululle ohjaa Komarov Filppulan syötöstä. Tämä riittää Quickille, jonka paluu tolppien väliin on ollut murheellinen. Miestä ei voi syyttää näin surkeasta puolustamista. Phaneuf maalin edessä suhaamassa jälleen kerran.
  Ja Campbellkin saa nöyrtyä heti. Veto viivasta ja maskia edessä. Phaneuf taas kentällä... 7-2. Muutama kirosana pääsee.
  Isles heittää jopa Greissin ehkä säälistä maalin, jotta Kings sais jonkinlaisen tsäänsin. Kaikkihan tietää, että tästä ei enää nousta, joten surffaillaan loppuun.

  Häpeällinen esitys kotona. Yhden Anzen puuttuminen ei voi vaikuttaa näin paljon. Ei voi kuin raapia päätä ja miettiä miten tää sekasorto saadaan hallintaan. Stevensin suuntaan taas tähyillään ja Blaken siirtoja odotellaan jännittyneenä..

  Posia on vaikea hakea, mutta ainakin kaksi ylivoimamaalia nähtiin. Se apina on siis karistettu selästä.

  Negaa: Phaneuf oikeesti ulos ja heti. Mikä ihmeen peruspakki ei edes osaa siivota omaa maalinedustaa?? Gaborik ei varmaa ois tässä tilanteessa yhtään sen parempi, mutta kyllä tuo viime kauden treidi syö tällä hetkellä.

  Phaneuf -4
  Pearson -4
  Martinez -3

  Ainoat 0 miehet oli Muzzin ja pirteästi esiintynyt Rempal.

  Päivä huilia ja lauantaina primetime hokia 22:30 kun Sabres saapuu vieraaksi.

  Go Kings Go!
   
 9. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings, Manchester United
  Rehellisesti sanottuna kyllähän nämä Islesit ja Sensit pitäisi kaataa. Vähissä on ilon aiheet tällä hetkellä. Jakke tuossa ylempänä taas kaiken oleellisen tiedon kertoi. Ylivoimamaalit saatiin vihdoin ja viimein tehtyä, saa yhden viivan ruksata yli. Quickin paluu loistava juttu, ei tarvitse Kärppäkaupoille lähteä. Ei häntä noista maaleista hirveästi voi syytellä, jos pakisto pelaa tuolla nähdyllä tavalla.

  Ryhtiliikkeen täytyisi piakkoin tapahtua. Nuoriso vetää hyvällä tasolla ja eiköhän ne konkaritkin sieltä ala yksi kerrallaan heräilemään. Ai niin, paljonkas se Phaneuf vielä nostaa liksaa? Eikö Coyotesin palkkalattiassa vielä yksi Dionin mentävä aukko olisi.
   
 10. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Eipä tuota peliä kyllä jaksa katsoa. Jotain tarttis tehä?

  Mistäs löytyis nuoria, nälkäisiä ja nopeita pelaajia vanhojen jarrujen tilalle?
   
 11. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  On kyllä aivan järjetöntä ripulia tuo Losin peli. Voitasko tehdä jotku uudet jaot, vaikka Fantasy Draftilla..

  Mieli tekis jättää pelin katsominen kesken ja mennä itkemään tyynyä vasten, mutta katotaan jos jotain takaa-ajon tynkää näkyis vielä. Tuskinpa. Sen verran kyyniseksi ja pessimistiseksi tämä joukkue mielen vetää.
   
 12. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings, Manchester United
  Otetaanpa nyt kantaa kesken pelin. Aivan järkyttävän paskaa peliä. Jotain täytyy kohta tapahtua. Jo playoffeihin pääsy alkaa tuntua mestaruudelta. Pakko se on vähitellen hyväksyä, mutta tämä joukkue ei kannua tule nostelemaan ja Kingsin ikkuna alkaa tosissaan sulkeutumaan lopullisesti.
   
 13. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Vs. Sabres, 8/82 - Kadonneen itseluottamuksen metsästäjät

  Kopitar taas mukana ja Quick maalissa. Nyt on otettava voitto ja lähteä rakentamaan sen kautta hyviä asioita.

  1. Erä: Heti ainakin aloitetaan sekoilu, kun Muzzin ottaa estämisestä 2min istunnon. Sabres ei saa mitään aikaiseksi, joten hyvä näin. Kings ottaakin heti kiekollisen komennon ja pyrkii murtautumaan Sabresin alueelle vauhdilla. Kiekossa pysyminen tuo heti hyviä asioita, kun Scandella lähtee boksiin istunnolle. YV toimii nyt ihan hyvin muodossa Iafallo, Kopitar, Carter, Kovalchuk ja Doughty. Hyvää liikuttelua ja suoria laukauksia. Kuitenkin vain päätypleksi kolisee, kun sihti on hukassa. Ihan hyvää murtautimista jatkuvasti, mutta Sabres saa helposti tyrehtymään yritykset. Sitten kun ei onnistu, nii toisessa päässä helisee. Aivan uskomattoman sähläämishuitomisen jälkeen Pominville huitaisee kiekon maalille ja pompun kautta Quick tökkää purkin itse omiin. Tilanne kuitenkin haastetaan maalivahdin estämisenä. Kings häviää haaston ja maali hyväksytään. Edelleenkään en ymmärrä miten kiekko edes päätyi näin erikoiseen tilanteeseen.
  Kings saa taas hetken sähläämisen jälkeen kontrollin ja se aiheuttaa jälleen jäähyn vastustajalle. Kakkosylivoima aloittaa tällä kertaa. Taas tuhraantuu aivan liikaa aikaa kiekon rauhoittamiseen alueella. YV on luokaton lopun tilanteita lukuunottamatta. Kings hallitsee tapahtumia pysymällä kiekossa ja saakin sommiteltua Kovalchukille hyvän paikan, mutta tolppa pelastaa vierailijat.
  Erä on lopulta aika mitäänsanomaton, koska kotijoukkue ei kykene muuttamaan lievää hallintaa laadukkaiksi maalipaikoiksi. Sabres laukoo lähes yhtä monta kertaa maalia kohti kuin Kings.

  2. Erä: Peli jatkuu lähes samanlaisena läpsyttelynä. Silmään pistää kuinka hitaasti Sabres välillä lähtee hyökkäämään. Ei Kingsin kaltaista jengiä vastaan ole mitään järkeä lähteä hitaasti etenemään. Luulis tuossa porukassa olevan nopeampiin kääntöihin eväitä. Paikat tulee enemmän sattumanvaraisesti kuin järjestelmällisesti vieraille.
  Sabres on ehkä hieman paremmin hereillä toisessa erässä ja Skinner hoitaa lukemiksi 2-0. Quickin olis tämä veto pitäny saada kiinni, mutta pelasipa Thompson oudosti tilanteen, kun seurasi Skinneriä maalin taakse pari potkua perässä. Masentavaa menoa Losissa.
  Jotain herätystä kaivataan ja Clifford yrittää sitä haastamalla Bogosianin tappeluun. Se jää kuitenkin säälittäväksi yritykseksi sillä Bogosian viskaa Cliffordin heti jäihin. No yritystä ainakin on..
  Kaikesta mustapaitojen tekemisestä huokuu huolimattomuus. Lewis saa vahingossa paikan, mutta lataa pitkin seiniä. Ullmark saa olla aikalailla rauhassa Sabresin maalilla, kun tilanteita ei synny oikeastaan yhtään. Itseasiassa Kings saa toisen erän ensimmäisen laukauksen kohti Ullmarkin vartioimaa maalia vasta 10min kohdalla. Kiekollinen hallinta on hävinnyt tyystin ja siniviivan ylittäminenkin on vaikeaa. Sabres tukkii hyvin keskustan ja stoppaa Kingsin rännirallit.
  Jopa oman siniviivan ylittäminen tuntuu välillä mahdottomalta tehtävältä huonojen syöttöjen johdosta.
  Kings kun ei saa mitään aikaiseksi, nii Sabresille riittää paikkojen kyttääminen Skinner iskee illan toisella tilanteeksi 3-0. Maali on nii sekava ja outo, että en edes jaksa selittää.
  Päätuomarin mailakoppi aiheuttaa illan suurimmat "Wow!" huudot katsomosta.
  Erä saa vielä huipennuksen, kun Sabres siirtyy 4-0 johtoon Bogosianin laidasta lähteneellä kudilla. Liikkuva maski ja tolpan kautta sisään. Tuurikin on Sabresin puolella, mutta onhan tää aivan käsittämätöntä.

  3.Erä: Sen verran alko väsyttää ja jurppimaan peli, että ihan ei oma fokus pysyny koko ajan mukana pelissä. Jotain yritystä kyllä näkyilee. Joku ihme miekkailutunti Phanuefin ja Skinnerin välillä ainakin herätti hieman.
  Hetken pelaamisen jälkeen Thompson ja Okposo viskelevät varusteita. Ei muuta kuin pojat istunnolle.
  Kings saa jopa ylivoiman tilanteesta. YV pysyy jopa alueella ja pienen pyöriskelyn päätteeksi Doughty kaventaa lämärillä tilanteeksi 4-1. Kellossa 7:44 joten melkoinen ihme, jos tästä vielä Kingsin comeback nähdään.
  Kings ottaa maalivahdin pois 5min ennen loppua, joten ainakin yritetään. Skinner vaanii hattutemppua ahnaasti.
  Lopulta hatut kertyy kasaan 25 sekuntia ennen loppua. Summeri soi ja nukkumaan.

  Vaikea tässä on enää mitää analysoida. Sen verran synkissä vesissä uidaan. Toivon vain että valmennus sekä muu johto ratkoo kaikki ongelmat ja mahdollisimman pian. Muuten saa kyllä heiluttaa valkoista lippua jo 20 pelin kohdalla. Alkaa hiljalleen kiinnostaa vielä enemmän millainen kaveri tää Jack Hughes oikein on..

  Illan huomio: Ilya Kovalchuk taklasi hämmentävän paljon. Liekö turhautumista vai mitä.

  Parin päivän huili ja kohti Dallasia.

  Go Kings Go! (Minne?)
   
 14. TripleCrownLine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
  Ei kommentoitavaa Buffalo-pelistä.

  Valmentajallehan tuo joukkue ei pelaa, eikä itsellekään. Stevens sanoi Islanders-pelin jälkeen, että joukkue "stop playing" alivoimamaalin jälkeen. Doughty täräytti omassa haastattelussaan vastaan, ettei pidä paikkaansa. Enpä muista näistä Losin efter game selittelyistä vastaavaa valmentajan mielipidettä vastaan asettumista. Nyt Buffalo pelin jälkeen Stevensiltä kysyttiin, miten kelkka käännetään. Vastaus oli "I don’t have an answer right now." Käsittääkseni Losi maksaa vielä tällä kaudella Sutterillekin palkkaa, joten GM Blakelta vaatii kyllä kovasti pähkinöitä myöntää, että Stevensin palkkaaminen oli virhe ja uusi äijä pitäisi palkata sisään. Älkää päätykö Stothersiin, mun mielestä organisaation ulkopuolelta tuoretta ajatusta (Vigneault?) ja jos joukkue taapertaa edelleen, niin viimeistään tradedeadlinella 70´s line, Martinez lihoiksi.

  Forbort, Carter ja Lewis. Kolme kaveria, jotka eivät ole olleet noiden loukkaantumisten jälkeen entisensä. Aina kun Forbort heittää jonkun paniikkipassin tai sijoittuu väärin, niin mietin sitä varaustilaisuutta ja St.Louisia, joka varasi Tarasenkon seuraavalla vuorolla.

  Tässä alkaa nyt olemaan 20 pelin otanta tätä munattomuutta ( viime kevään pleijarit, pre-season ja kauden avaus). GM Blake, tee jotain!

  FIRE STEVENS NOW!
   
 15. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:
  Samoilla linjoilla. Tää Sutterin aikainen näkemys pelaamisesta on nähty jo. Ei Stevens tuo mitään uutta tuohon palettiin ja niin kuin noista haastatteluista voi päätellä, on tuo joukkueen tuki alkanut rakoilla. Se ei yleensä tiedä yhtään mitään hyvää. Blaken täytyy nyt todistaa olevansa kyvykäs GM ja tekemään kipeitäkin ratkaisuja. Monta vuotta Kingsiä palvelleet pelaajat on vain karsittava hiljalleen pois, jos pelaaminen on tuota luokkaa.

  Olisko se Kekäläinen halukas antamaan Panarinin ja Dubas Nylanderin (tää on vaa fantasiaa). Saatais kaksi sopimuskiukuttelijaa rinkiin.

  En edes muistanut tuota Tarasenko keissiä. Thomas Hickey on ainakin vahvasti jäänyt mieleen hieman vastaavanlaisena tapauksena.
   
 16. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Jos seuraan halutaan tuoreita ajatuksia ja modernia pelinäkemystä, niin enpä usko että vastaus on 57-vuotias Alain Vigneault. Minusta Stevens ei ole jatkanut Sutterin jalanjäljillä, vaan hukannut joukkueen vanhan, "defence first" - peli-identiteetin. Viimeisessä neljässä ottelussa yhtensä viisi tehtyä maalia ja 21 omiin. Se että joukkue päästää yli viisi maalia per ottelu ei kuulostaa lainkaan "darrylsutter"-kiekolta.

  Dustin Brown palaa kaukaloon kahden seuraan ottelun (vieraissa Dallas ja Minnesota) jälkeen, juuri sopivasti kun alkaa kauden pisin kotiotteluiden putki (seitsemän matsia - Rangers, Flyers, Jackets, Ducks, Wild, Flames, Maple Leafs). Veikkaan, että Blake katsoo vielä marraskuun puoliväliin asti, ennen kuin tekee isompia ratkaisuja (potkut Stevensille). Pelaajien treidaaminen kauden tässä vaiheessa on hankalaa, kun pitäis ottaa vastaan suunnilleen saman verran palkkakuluja kun antaakin. Siirtoajan lähellä veteraanien kauppaaminen on paljon helpompaa, kun toimitusjohtajien ei tarvitse niin paljon miettiä kuluvan kauden palkkakattoa.

  JOS Blake päättää aloittaa joukkueen uudistamisen jo tällä kaudella, niin toivon, että hankintalistan kärjessä on varausvuoroja ja nuoria puolustajia/pakkiprospekteja. Tarasenkon missaamista vuonns 2010 en jaksa haikailla, koska venäläisissä on aina oma "russian factor"-riskinsä. Kun katsoo millaisia pakkifloppeja ennen Forbortia otettiin, niin Kings sai sentään vakipelaajan NHL:ään. Toisin kävi esim. NY Rangersilla (McIlrath) ja Phoenexilla (Gormley). Enemmän harmittaa se, että Forbortin sijaan Kings olisi voinut varata Justin Faulkin eikä tällä hetkellä tarvitsisi miettiä kakkosparin rightin pakkia.

  edit.

  Ja venäläisistä pelaajista olisin ottanut mieluummin Capsin poimiman Kuznetsovin ennemmin kuin Tarasenkon.
   
 17. TripleCrownLine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
  Lainaus:
  Herättää vieläkin kylmiä väristyksiä.

  Lainaus:
  Joo, lähinnä nää aiempien draftien surkuttelu on silkaa hupia, GM:t varaa kuitenkin omien mieltymysten mukaan ja pelaajat kehittyy, jos kehittyy. Kuznetsov ja Faulk taisivat mennä hiukan myöhemmin. Ja Faulk olisi kyllä kova vahvistus tonne takalinjalle.
   
 18. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Kingsillä oli kokous suljettujen ovien takana koko joukkueen voimin. Toivottavasti ei ollut pelkkä leffailta..

  Jaret Anderson-Dolan lähti sitten takaisin Spokanee. Ei mielestäni huono valinta, koska AHL:n ei voinut mennä ja Kings on niin sekaisin, että kehitys ottaa vain jarrua.

  Sean Walker nostettiin Ontariosta ylös. Hyvin on pakin kausi AHL:n puolella alkanut (7 peliä, 3+3). Clague ja Brickley saa myös nostaa kokeilemaan jossain vaiheessa. Ei kauheasti ole itsellä kuvaa Walkerista (joku voi varmaan valaista hieman), mutta jotain muutoksia pakisto kaipaa ja rightin kätisyys on aina tervetullut lisä. Jos vielä osaa avata peli paremmin kuin Forbort ja Phaneuf, niin lähden torille!
   
 19. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Stars, 9/82

  Kriisipalaverit on nyt pidetty ja pieniä muutoksia tehty. Stars on yksi pahimmista joukkueista testaamaan repaleisen Kingsin vielä repaleisemman puolustus. Sean Walker tekee NHL-debyytin.

  Erä alkaa hyvin rikkonaiseti eikä kumpikaan joukkue esitä mitään häikäisevää pelaamista. 5 minuutin kohdallaa kuitenkin helisee, kun Stars pakisto kääntää nopeasti. Dickinson kiertää maalin ja tarjoilee Blake Comeaulle, joka on unohtunut vapaaksi keskelle. Heti ilkeä nukahdus Kings-pakalta ja 0-1 kotijoukkueelle.
  Dallas saa maalista lievän buustin ja alkaa vyöryttämään Losin pakistoa enemmän. Kingsillä on välillä isoja vaikeuksia purkaa paine omista pois. Onneksi Quick näyttää varmalta ja kestää.
  Kingsin kiekollinen pelikin on hyvin heikkoa, joten hyökkäysalueella tyydytään vain roiskimaan viivalta kiekkoa maalille. Ilman erikoista ruuhkaa maalilla on vaikea saada jättiläismäisen Bishopin ohi kiekkoja tälläisillä yrityksillä.
  Peli ehkä hieman tasottuu loppua kohden, mutta Kings ei silti oikein saa juonesta kiinni. Dallas on hyvin taitava nippu, mutta sortuu hieman heikkoihin ratkaisuihin.
  Kings saa ylivoiman erän lopussa ja minuutti menee taas rauhoitellessa kiekkoa. Yksi veto maalia kohti ilman maskia. Comeau meinaa iskeä illan toisen jäähyn jälkeisen sekoilun takia. 30 sekuntia surffataan summeria odotellessa.

  Toisessa erässä Kings saa paremman vaihteen päälle ja luo ihan kohtuullisia paikkoja. Dallas tuntuu hukanneen ideansa tästä pelistä. Bishopin maalille saadaan pari ihan hyvää ruuhkan poikasta.
  Stars iskee tilanteen lukemiki 0-2. Helppo sisääntuonti veto ja riparista Spezza iskee reppuun. Keskialue aukesi jotenki todella helposti.
  Peli menee välillä vain ihaillessa tulokas Heiskasen varmoja otteita, kun samalla voi laittaa silmät kiinni veteraani Martinezin ollessa kiekossa.
  Välillä jopa Blake Comeau karkaa pakistolta karkuun. Hidasta niin hidasta.
  Hetkeksi kun meinaan torkahtaa, niin Doughty vapauttaa Kopitarin läpiajoon loistavalla avauksella. Anze harhauttaa ja ujuttaa kiekon Bishopin putkista sisään. Loistava kavennus ja tärkeä onnistuminen kärkihepoille.
  Ilo on kuitenkin hyvin lyhyt ja katoavainen. Klingbergin viivalta heitetty kiekko kimpoaa Carterin mailasta suoraan yläkulmaan. Quick ei voi mitään maalille. Hienoa että Carterkin onnistuu maalinteossa.
  Jostain syystä Stars puolustus kaivaa verta nenästä nyt useamman kerran. Kingsin tila avautuu keskeltä avaten. Nyt Walker avaa ja Toffoli pääsee puolittain läpi. Mies ei erehdy ja saa myös tililleen tärkeän onnistumisen. Hämmentää edelleen miksi Stars nukahtelee näin paljon. Peli on kuitenkin hyvin kotijoukkueen hanskassa. Fokus ei.
  Stars saa kuitenkin helpottavan ylivoiman erän viimeisille minuuteille, kun Kempe kolaroi Bishopin kanssa. Ylivoima kuivuu kasaan, kun Spezza ottaa hyökkäyspäästä 2 minuuttia kampituksesta. Ja kun jäähyjä kerta jaetaan, niin Kovalchuk lähtee istumaan Kempen seuraksi. Neljällä kolmea vastaan erän vikat 26 sekuntia. Klingbergi iskee kiekon maalin kattoon, mutta summeri soi juuri samalla hetkellä. Maalia ei hyväksytä.

  Kolmas erä alkaa jäähyn kuluttamisella. Mitään ei tapahdu. Hetken pelaamisen jälkeen Stars iskee illan neljännen maalin edessä vapaasti huitoen. Taas kysyn missä ukot? Stars alkaa kaventamaan pakkaansa ja lyö kapuloita Kingsin rattaisiin. Kingsin on vaikea saada aikaiseksi muuta kuin roiskasuja maalille. Roiskasut olisivat hyviä, jos maalilta löytyisi porukkaa. Nyt siellä ollaan liian myöhään ja Bishop kerkeää peittämään.
  Hyvin puuroutunut erä jatkuu Kingsin yrityksenä saada kiinni karkumatkalla olevaa Stars porukkaa.
  Lopussa Kings pelaa kolme minuuttia ilman maalivahtia ja kotiyleisö huokailee, kun kiekot lipuvat ohi tyhjän rysän. Kings kaventaa tilanteeksi 3-4, mutta maali hylätään. Carter sivaltaa kädellä kiekon rysään. Peli päättyy 2-4 eikä ole mikään vääryys.

  Stars pelasi paremmin, mutta ei todellakaan ehjää peliä. Kings päästi vain neljä maalia, mutta oli taas perusasioissa surkea. Tyhmiä nukahduksia. Posia oli runkopelaajien muutamat onnistumiset.

  Sean Walker oli aika näkymätön (hyvä asia) ja välillä väläytteli kiekollisesti hyvillä syötöillä (mm. Toffolin maali). Phaneuf ei ole mikään paras pakkipari.

  Perjantaina St.Pauliin vieraaksi. Mennään eteenpäin.

  Go Kings Go!
   
 20. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  En kerennyt (välttämättä halunnut) tänää aamulla katsoa matsia, joten ei rapsaa tältä suunnalta. Kuudes ottelu putkeen turpaan.

  Kuuden ottelun tilastot
  Maalit: 8 - 29
  Laukaukset maalia kohti: 183
  Laukaukset omiin: 154
  Ylivoima: 11,1% (3/27)
  Alivoima: 78,9% (15/19)

  No toki näitä tilastojen vatvomisia voi jatkaa loputtomiin, jos tappioita tulee jatkuvalla syötöllä. Synkistellään nyt, kun ei muuta aihetta joukkue anna.

  Seitsemän ottelun kotiputki alkaa sunnuntain vastaisena yönä. Järjestyksessä: Rangers, Flyers, Jackets, Ducks, Wild, Flames, Leafs. Lyödäänkö vetoa minkä kotipelin jälkeen Stevens saa monoa?
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2018 klo 11.40
 21. TripleCrownLine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
  Kyle Clifford teki hienon maalin. Ja yritti erittäin törkeää polvitaklausta. Siinähän ne taisi olennaisimmat olla.

  Veikkaukseni on, että kaaren pysyessä laskevana Flyers -ottelun jälkeen.
   
 22. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings, Manchester United
  Taaperrus jatkuu, eipä tainnut kriisipalaverit auttaa. Sinänsä luvut vähän rumemmat, kun itse peli antaisi ymmärtää, koska Koivu ja Granlund iskivät tyhjiin kaksi kaappia. Alku oli joukkueelta vahvaa tekemistä hyökkäyspäässä, mikä antoikin odottaa nähtyä enemmän.

  En tiedä mitä tässä pitäisi tehdä. Stevensin kenkiminen tietysti olisi se helpoin tie edetä. Joukkue vanhenee käsiin. Cupin voitosta ei tosiaan ole kuin neljä vuotta, mutta joukkue alkaa olla siinä tilassa, että jonkinlainen uudelleenrakennus voisi olla ajankohtainen. Mihinkään tankkaukseen ei kannata ruveta, mutta kyllähän Hughesin varaaminen ytelöittäisi. Tällä menolla ja otteilla kaukalossa ollaan kärkikahinoissa draftin suhteen. Doughty on kuitenkin vielä vuosia sarjan eliittipakkeja, joten sen varaan voi vielä yrittää rakentaa. Kieltämättä odotin joukkueen esittävän parempia otteita kaukalossa ja valtava pettymys tämä on ollut. Ennen kautta aina jostain kumpuaa positiivisuuden fiilis, että kyllähän tällä rungolla ainakin vielä kerran kannua nostellaan. Harmi pudota pilvilinnoista jo tässä vaiheessa kautta.
   
 23. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:
  Kyllä varmaan Doughtykin miettii tällä hetkellä, että miksi mä tein kahdeksan vuoden jatkopahvin tän rupusakkin kanssa. No ei vaa.. Doughty ja Kopitar varmasti olisivat mukana rakentamassa uutta Kingsiä, jos tästä aloitettaisiin totaalinen rebuild, jota epäilen vahvasti koska Blake. No ehkä me vielä odotetaan Brownin paluuta ja Vilardin debyyttiä. Jos nekin menee vihkoon, niin ruvetaan myymään ja suuntaamaan katseita Draft Lotteryyn.
   
 24. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Sekoiin hieman tuon kotiputken aloituksen kanssa. Tänään saadaankin nauttia Losin primetime hokista kello 21:30 alkaen.

  Illan matsiin on tarjolla hyviä sekä huonoja uutisia..
  Huonot uutiset on taas luokkaa erittäin huolestuttavaa. Quickilla on jälleen jotain vammaa ja kyse on tällä kertaa jostain uudesta vammasta, joka pitää miehen statuksella day-to-day. Lahooko meidän kumiukko nyt sitten lopullisesti. Budaj on siis nostettu farmista takaisin ja Campbell varmaankin aloittaa Rangersia vastaan.

  Hyvät uutiset taas on ihan piristäviä. Dustin Brown on taas kokoonpanossa ja asetettu ykkösen laitaan. Yleensä en juhlisi Brownin paluutta, mutta mielenkiintoista nähdä jatkuuko viime kauden lento. Muutenkin ilonaiheet Kingsin osalta olleet vähissä, joten tälläiset uutiset piristävät kummasti. Gabe Vilardi oli myös luistellut mukana punaisessa paidassa (non-contact jersey).

  Ketjut näyttivät tältä treeneissä:

  Iafallo - Kopitar - Brown
  Pearson - Carter - Toffoli
  Kovalchuk - Amadio - Lewis - Kempe
  Clifford - Thompson - Wagner
  Red: Vilardi

  Kempe ilmeisesti syö poppareita, koska on jäähyillyt sen verran useasti peleissä. Voisi kyllä Lewisin siirtää myös katsomoon keräilemään itseään.
   
 25. TripleCrownLine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
  Lainaus:
  Kempellä on kyllä käsittämätön taito hankkia noita jäähyjä itselleen. En tiedä, onko se tuon koohottamisen seuraus.

  Luin jostain, että nimettömät lähteet organisaation sisältä ovat vuotaneet, että Losilla olisi jokin "secret rebuild" käynnissä eli ei nää helvetin huonot otteet välttämättä joukkueenjohtoa paniikkiin aja. Mutta tulkoon Jesus Brown! Ja sen mukana voitto illan pelistä.