Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Los Angeles Kings 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana RecordBreaker25, 10.05.2018 klo 21.10.

 1. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:
  Niimpä. Välillä tuntuu ihan samalta mitä tää Luc herra sanoo. Pitkissä haastatteluissa vaikuttaa asialliselta ja mukavalta kaverilta, jolla on selkeä visio. Sitten Blake tekee jonkun siirron ja sitä ruvetaan perustelemaan päinvastaisilla argumenteilla.

  Lainaus:
  Kylmiä väreitä, kylmiä väreitä.. Ainakin Dean teki kaikkensajoukkueen menestyksen maksimoiseksi. Pelin kehitys vain ajoi ohi rosterin kyvyistä ja siitä jouduttiin maksamaan.

  Bad luck Kings.

  Onko kellään näkemystä prospekstista nimeltä Kirby Dach? Insiderien kommenteissa on mainittu, että Kings olisi varaamassa kyseisen kaverin #5 pickillä. Pronman kirjoitti Athleticiin eilen jutun kyseisestä pelaajasta. Jutun perusteella Dach on loistava pelinrakentaja ja kädet toimii. Luistelussa on parannettavaa ja varsinkin lähtöjen ekoissa potkuissa on petrattavaa. Iso koko ja rightin kätisyys plussaa. Jutussa mainitaan potentiaalista vertauksena Scheifele. Ei haittaisi yhtään tuon tasoinen pelaaja, mutta arpoja nää osaksi on. Jos joku on nähnyt pelaajan pelejä enemmän, niin saa kertoa lisää infoa!
   
 2. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Täytyy sanoa, että hieman tanssahtelin iloissani, kun näin Phaneufin sopparin ulosostosta uutisen. Varmaan on oma kantani kyseisestä pelaajasta tullut aika selväksi tässä ketjussa. Toivotan kuitenkin kaikkea hyvää jatkoon Dionille.
   
 3. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Jotenkin tuntuu että tässä tehtiin tilaa Bowen Byramille.... kulisseissa saatetaan jo tietää, että Chicago ottaa hyökkääjän ja se tieto riittää Kingsille nimestä riippumatta.

  Jos Kings draftaa Byramin, niin Phaneufin ulososto-caphitit voinee lisätä suoraan Byramin tulevan sopimuksen arvoon ja saattaa jäädä siinä jopa voitolle. Toka kausi on ainoastaan kallis 4M ylimääräisen caphitin johdosta.
   
 4. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:
  Dionin ulosostosta on puhuttu jo kuukauden ajan, mutta nyt ikkuna vasta aukesi siihen. Toki voi tuossa Byramin valitsemisessa olla yhteys asiaan. Hawks hankki vielä Määtän, joten tuskin ovat pakkien perässä tuon viime kesän aktiivisen draftaamisen jäljiltä.

  Kingsillä on ollut omassa ajatusmaailmasaani aika selkeä visio tuon 5. pickin suhteen. Jos Byram valuu sinne, otetaan hänet. Jos Byram menee aikaisemmin, niin Dach tai Cozens valitaan. Byram ja Dach ovat pyörineet huhuissa ja heistä on ollut eniten reportaaseja esillä, joten tuo visio ei ole ihan tuulesta temmattu.