Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Los Angeles Kings 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana RecordBreaker25, 10.05.2018 klo 21.10.

 1. Bigmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata & LAK
  Näkemiin Jake Muzzin!

  En Grundströmiä ja Durzia paremmin tunne, mutta ainakin internetin ihmemaailmassa konsensus tuntui olevan, että treidi meni suunnilleen tasan.

  On täysin mahdollista, että Toronton 1st tulee olemaan ykköskierroksen päätösvuoro, mutta aika näyttää mitä Kings onnistuu sillä naaraamaan.

  Ilahduttavaa on Blaken herääminen, ja suhteellisen selkeä ilmoitus, että kaupat eivät jää tähän.

  Kuka seuraavana? Martinez? Quick? Ilja?
   
 2. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Jep, kiitos ja näkemiin Muzzinille. Kun muistelee miehen ensi esiintymisiä Kings-paidassa, niin eipä olisi uskonut, että hänestä kehittyy todella hyvä, maailmanluokan pelaaja. Puolustukseen syntyi iso aukko, mitä ei millään farmijätkillä täytetä.

  NHL:n ollessa tauolla katselin Ontarion pelit Colorado Eaglesia vastaan. Ensimmäisen ottelun Reign hävisi 0-4, vaikka hallitsi välillä ottelua mielin määrin. Mike Amadiolla on varmaan viisi A-luokan tekopaikkaa, mutta joka kerta hän onnistui sutimaan kiekon maalista yli tai ohi tai päin Martin Spenceriä. Spencer torjui ottelussa 68 kertaa, joten hän sai tehdä nollapelin eteen täyden päivätyön. Toisen ottelun Reign voitti 5-3, vaikka oikeastaan joukkue pelasi siinä pelissä huonommin kuin ensimmäisessä kohtaamisessa. Ottelunumerot olivat noinkin tiukat lähinnä sen takia, että Reignin pelaajat eivät olleet hereillä matsin alussa ja Colorado pääsi alkuminuuteilla helposti 2-0 johtoon. Vaikka Matt Luff ei tehnyt noissa peleissä pistettäkään, niin minusta hän silti oli noissa otteluissa joukkueen paras pelaaja. Samoin Sean Walker ja Sheldon Rempal - molemmat pelanneet jo NHL:ssä - erottuivat edukseen. Jostain syystä en pysty pitämään Kale Claguesta, vaikka häntä pidetään lupaavana kaverina. Vähän turhan särmätön ja arka minun makuuni.

  Uskoisin että Carter on ensimmäisenä listalla, jos vaan kiinnostuneita löytyy. Todennäköisesti osa veteraanien kaupoista tapahtuu lähempänä draftia, kun muilla joukkueilla on paremmin selvillä omat pelaajabudjettinsa. Jos puolustuksesta myydään Muzzinin lisäksi vielä Martinezkin, niin pakisto alkaa olla Doughtyä lukuunottamatta AHL-tasoa. Forbort, Phaneuf, LaDue, Fantenberg - ei hyvää päivää. No, ainakin tuolla puolustuksella varmistettaisiin, että draftiarvontaan lähdettäisiin hyvistä asetelmista!
   
 3. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:
  Carter on ilmaissut, että ei lähde Kaliforniasta perheensä takia. En tiedä onko nuo puheet pyörretty, mutta tämän huomioon ottaen kauppaaminen on vaikeaa ja jos se onnistuu, niin todennäköisesti johonkin naapurijoukkueeseen, Sharks? Vegas? Muzzin treidiin olen myös ihan tyytyväinen. Peli on nyt vihdoin avattu ja se on pääasia. Vastine on hieman mjäh, koska Blaken vaatimukset tuli julki ja mielestäni tuo vastine ei ole sitä mitä sen oletin olevan. Toki kaksi prospektia on hyvä asia, mutta eikö mikään joukkue tarjonnut paremman luokan lupausta? Leafs on mielestäni hyvä investoinnin kohde, koska joukkue voi tippua esim. ekalla kierroksella Bruinsille. En ainakaan itse laittaisi roposia heidän koriinsa, vaikka huippupakin saivatkin. Tampa pitää viimeistään huolen Leafsin putoamisesta.

  Oma toivelista pelaajien lähtöjärjestyksestä on: Toffoli, Quick, Carter, Phaneuf (fantasiaa), Martinez ja ehkä jopa Kovalchuk (ei taida ketään kiinnostaa). Jos edes kaksi-kolme saatais kaupattua ennen draftia, niin aivan loistavaa.

  ps. Olipas hienoa nähdä hälytys tältä palstalta.

  Go Kings Go!
   
 4. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  NHL hockey on bisnestä ja välillä aika raadollista bisnestä. Carter tai hänen agenttinsa voi sanoa mitä lystää, mutta Carterilla ei ole siirron estävää pykälää voimassa. Minä en purematta niele oletusta, että Carter lopettaisi pelaamisen, jos hänet kaupattaisiin pois Kaliforniasta. Vaikka hän on tienannut urallaan miljoonia, niin lopettaminen tämän kauden jälkeen tarkoittaisi miljoonien menetyksiä (7 milj. - verot). Ja jos jokin seura hänet ostaisi, niin kyseessä olisi yksi NHL:n huippuseuroista, jolla on mestaruusikkuna auki seuraavat pari-kolme vuotta. Miksi ihmeessä Carter haluaisi jäädä häviävään organisaatioon, jossa olisi ilmaistu, että nyt satsataan tulevaisuuteen (= nuoriin) ja sinä et siihen kuvioon kuulu? Jokainen pelaaja haluaa tuntea olevansa tervetullut ja tarpeellinen osa joukkuetta ja siinä vaiheessa, kun pelaaja alkaa tuntea itsensä epätoivotuksi, niin perheen viihtymiset ja Kalifornian asuinpaikkana alkavat tuntua vähemmän merkityksellisiltä asioilta.

  Pearsonin ja Muzzinin kaupoilla Kings on keventänyt ensi kauden palkkabudjettiaan noin seitsemällä miljoonalla taalalla ja takaisin on tullut Grundströmin ja vielä ilman sopimusta olevan Durzin palkat eli maksimissaan alle pari miljoonaa. Kingsin palkkabudjetti on ollut vuosia aika lailla tapissa, mutta tulee varmasti laskemaan lähikausina - niin tapahtuu aina jälleenrakennuksen alkuvaiheessa.
   
 5. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Harva jengi uskaltaa ottaa sitä riskiä kun mies näin sanoo ja siten kauppakumppanit on vähissä ja vastineet huonoja.
   
 6. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:
  Carterin kohdalla en usko rahojen merkitsevän enään älyttömästi. Uran tienestit on kuitenkin jo 70M luokkaa (miinus verot yms.). Toki onhan se hölmöä jättää rahaa pöydälle lojumaan, mutta eiköhän Cartsi saa Kingsiltä myös jonkun pestin uran päätyttyä. Lähes kaikki on jääkiekossa saavutettu, joten mitään kannua ei tarvitse lähteä väkisin jahtaamaan. Tuo lopettamispäätös ei minun mielestä ole täysin tuulesta temmattu, koska inhimilliset tekijät vaikuttaa pelaajiin paljon. Kyse on kuitenkin ihmisistä, jotka ovat kauppamisen kohteena. Menee arvailujen puolelle, mutta uskon tuossa iässä lapsien merkityksen olevan valtava, vaikka on tietysti vaikea arvioida millainen isä Carter on ja kuinka perhekeskeinen tyyppi on kyseessä.

  Ymmärrän kyllä myös tuon bisnespuolen ja sen että Blaken ei tarvitse käydä tätä keskustelua, jos haluaisi Carterin treidata. Mä en vain usko Blaken olevan sellainen ihminen, koska hänelläkin on pelaajatausta ja perhe, joten todellakin tietää mitä pelaaja ajattelee / murehtii tälläisissä tilanteissa. Uskon Blaken käyvän keskusteluja Jeffin kanssa vaihtoehdoista loppuun asti, vaikka mitään NMC pykälää ei löydy. Carter on kuitenkin organisaatiossa pidetty kasvo ja iso osa menestyksen vuosia, joka suorasti tai epäsuorasti laittaa kapuloita rattaisiin treidille, joka tehtäisiin vastahakoisesti. Carter tiedostaa varsin hyvin mikä on nykyjoukkueen tila, ja että on osa ongelmaa eikä ratkaisua tällä hetkellä. Eiköhän nuo kaikki liipasimella olevat pelaajat sen tiedä ja sopeutuu siihen tavalla tai toisella. Enkä usko, että Carterille mikään huono maku jäisi suuhun, vaikka pikkuhiljaa rooli pienenisi ja lopulta lopettaisi Losissa, kun tulevaisuus alkaa ajaa ohitse. Jää sitten mukaan valmennustiimiin tai muuhun taustatyöhön.

  Ja kuten @Huppu totesi, niin kuinka moni joukkue on valmis ottamaan sen riskin, että Carter lopettaa uransa kauden jälkeen tai jopa treidin jälkeen. Toki varmasti kaikki taustatyö tehdään ensin, jotta kyseistä skenaariota ei tule tapahtumaan. Voi vain todeta, että olispa kärpäsenä katossa Kingsin toimistolla.
   
 7. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Pitkästä aikaa jaksoin kunnolla keskittyä peliin ja katsoa jopa suorana. Pitihän sitä jotain rapsaakin sitten iskeä tänne:

  Vs. Islanders, 51/82

  All-Star breikki ja pakollinen viikon huili on nyt hoidettu. Kingsin itäinen kiertue alkaa legendaarisella Nassau Coliseumilla, jossa Isles pelaa muistaakseni 12 kotiottelua tällä kaudella.

  Katselin eilen Tampan - Isles peliä samasta hallista ja jään kunto oli aivan karmea. Tampalle 1-0 voitto rankkareilla varmasti kertoo omaa kieltään pelin tasosta. Huono jää voi olla jopa hyvä asia Kingsille, joten katsotaan miltä näyttää. Isles on tällä hetkellä Idän kuumimpia joukkueita, joten ehkä siinä on syy jään sulamiselle. Kotijoukkue on päästänyt edelliseen seitsemään otteluun vain kuusi maalia! Siinä on tehottomalla vierasjoukkueella, jolla on peli ailahdellut, hieman tekemistä.

  Ottelu alkaa Islesin hallinnalla ja Kings tuntuu unohtuneen lentokoneeseen tai Nykin yöelämään. Islanders rummuttaa Quickia joka paikasta ja rymistelevä nelonen (Martin - Cizikas - Clutterbuck) aiheuttaa vaikeuksia Kingsin lähdöissä. Kyseisen nelosen työ palkitaan, kun Cizikas siirtää riparikiekon rysään hyvällä maltilla kiertäen Quickin. Kuusi minuuttia kellossa ja laukaukset maalia kohti 8 - 1 kotijoukkueelle.

  Kings näyttää väsyneeltä, mutta se taitaa johtua vastustajan aktiivisuudesta. Parastahan tässä on, että aktiivinen osapuoli pelasi eilen pelin Idän ykköstä vastaan..

  Kings saa tasoituksen aikaan hieman tuurilla. Isles pelaa hieman huolimattomasti ja Brownin vippi vapauttaa Kopitarin sekä Iafallon 2 vs 1 hyökkäykseen. Anze käyttää Iafallolla ja ajaa itse maalille. Iafallon syöttö osuu kait #11 mailaan ja lipuu tyhjään rysään. Ei todellakaan ansaittu tasoitus, mutta otetaan vastaan.

  Kings saa tasoituksesta uuden vaihteen päälle ja alkaa hallita peliä lievästi. Clutterbuck tööttää Phaneufin huvittavasti kumoon. Lähinnä itse nautin siitä, kuinka huonolta pakilta Dion taas kerran näyttää. Kings pääsee kokeilemaan ylivoimaa ja se pyörii ihan ok, mutta liian hitaasti. Doughty - Kovalchuk akseli on ainut ehjä syöttöpätkä, mutta ei se yllätä ketään ja Ilyan vedot ovat helppoa kauraa Lehnerille. Turhaan kuskaamiseen menee liikaa aikaa.

  Kings tasoittaa ylivoiman ja parantuneen pelin turvin laukaisutilastoa, mutta hölmöilee itsensä jäähylle väärästä vaihdosta. Huonoa kommunikointia ja huolimattomuutta. Islandersin ylivoima on Kingsille aivan uskomatonta selviytymistaistelua. Quick pelastaa pari kolme kertaa takatolpalta ja Kings ei saa purettua kiekkoa millään alueelta. Vain korkeammat tahot ja puhdas tuuri pelastavat vyörytykseltä. Erätauko tulee erittäin sopivaan saumaan.

  Toisen erän alkupuolelle tarjotaan heti ylivoimaa Losilaisille. Yksi veto kahden minuutin aikana ja muuten pelkkää luisteluharjoitusta. Harmi, että moisella luistelulla ei voi voittaa pelejä.

  Vähän sekava erä jatkuu ja Islanders saa vuoronsa ylivoimalla. Ylivoima kuihtuu kuitenkin Losimaisesti kasaan. Islesilla on vuorostaan hieman vaikeuksia murtautua alueelle. Barzal menettää kiekon vähän oudosti pari kertaa ja näyttää siltä, että jää ei ole taaskaan kauhean hyvässä kunnossa. Voi myös olla, että väsyneen yövuorolaisen silmät harittaa.

  Päästä päähän puolittaisia tilanteenpoikasia ilmenee, mutta aika levotonta peliä toisessa erässä. Ilya haastaa hyvin Islesin pakistoa ja pääsee loistavalle vetosektorille. Venäläisen pyssy kuitenkin jumahtaa ja Ilya yrittää vispata rystyltä Lehnerin ohi kiekkoa. Typerä yritys, koska sektori oli alunalkaen loistava laukaukselle. Itseluottamus nollissa.. mutta ei ole kyllä ainut valkopaidoista.

  Erän loppu on aika tylsää mäiskettä ja rännikiekkoa. Kummankaan peli ei oikein ole uomissaan. Tai no Kings on enemmän tasollaan, jos ajattelee lähtökohtia. Islandersilla alkaa selkeästi eilinen painaa pohkeissa. Tää ottelu on kuitenkin Islesille lähtökohtaisesti normiesityksellä pakosti voitettava peli.

  Islanders tulee kolmanteen erään aivan uudella ilmeellä ja aiheuttaa vaarallisia tilanteita Quickin maalille. Kumiukko kuitenkin pelaa tällä hetkellä hyvää hokia ja pitää homman tasoissa. Pitääkö tässä alkaa buuaamaan Quickille, kun aiheuttaa harmia tankkaamiselle. Ainiin, mutta eihän NHL-joukkueet tankkaa (©Sean McIndoe). On kyllä ihme, jos muita joukkueita ei kiinnosta Quickin palvelukset. Toki Blaken pyytämä hinta on varmaan tähtitieteellinen.

  Takaisin peliin. Islesin hyvä alku ottaa kapuloita rattaisiin, kun kapteeni Lee komennetaan boksiin. Nyt kiekko liikkuu hieman paremmin. Kings yrittää kaksi kertaa samaa kuviota Ilyalle viivaan, joka on vaihtanut Doughtyn kanssa paikkoja. Ihan kohtuullisia pommeja, mutta Lehner hoitaa. Iafallo saa myös omat paikkansa kakkosylivoiman päästessä kentälle. Ei maalia, mutta posin kautta: kiekko haettiin vain kaksi kertaa omasta päädystä.

  Islandersin peli ailahtelee aika paljon ja on vaikea saada kiinni miksi joukkue majailee niin korkealla taulukoissa. Toki kyse on työteliäästä ja kevytjalkaisesta joukkueesta, joka nojaa vahvasti hyvään puolustamiseen ja loistavaan maalivahtipeliin. Uskoisin Islandersin kyselevän apuja hyökkäykseen siirtorajalla tai etsivän lisää kiekollista osaamista talalinjoille. Sopiva kauppakumppani saattaa olla juurikin nyt vastassa. Muuten tykkään kyllä paljon Cizikasin ja Filppulan työmyyräketjuista. Barzal on yksinään viihdyttävä pelaaja seurata.

  Ja kun haaveilen treideistä, Kings iskee kuin tyhjästä. Kopitar pelaa hienon pelin viivasta keskikaistalle nousevalle Brownille, jonka maanuoliainen kimpoaa Kovalchukin luistimesta sisään. Kuusi minuuttia kellossa, joten kotijoukkueen on herättävä peliin

  Herätys onkin erittäin tehokas, sillä kehumani Barzal ohjaa Pulockin upeasta alustuksesta kiekon ohi Quickin. Peli taas tasan ja yleisö syttyy.

  Isles yrittää nälkäisesti jatkaa maalintekoa. Sen yritys palkitaan kaksi ja puoli minuuttia ennen loppua. Pulockin viivaräppäsy ohjautuu Dal Collen jalasta maaliin. Dal Collella oli jo hetkeä aikaisemmin hyvä paikka iskeä johtomaali. Lopullisen niitin tyhjään maaliin iskee Brock Nelson. 4-2 voitto kotijoukkueelle ihan ansaitusti. Aktiivisempi yleensä voittaa ja viime hetken nousu takaa ohi osoittaa joukkueen mentaalipuolen lujuutta. Hyvä Islandersille.

  Toinen joukkue haluaa voittaa ja toinen vaan pelailee. Tulos on tämä. Eniten huolestuttaa se kuinka kehnosti Kingsin mahdolliset kauppatavarat pelaa. En näe edes Hagelinia kenenkään ostoslistalla. Seuraavaksi Kings kohtaa Rangersin ja perään Devilsin.

  Go Kings Go!
   
 8. kepu11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalaiset änärissä
  Onkohan täällä ketään joka olis käynny Losissa kattomassa pelejä? Lähinnä vinkkejä hyvistä(ja edullisista) majotuspaikoista etc. Mistä parasta hankkia liput. Muita vinkkejä.
   
 9. Murray Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, Maple Leafs, KalPa
  Anaheimissa tuli käytyä katsomassa Ducks vs. Preds -pleijarimatsia pari vuotta takaperin. Tuolloin majoituttiin aivan Losin ytimessä, Staples Center näkyi uima-altaalta.

  Keskusta on enemmän business center, kun taas Santa Monican/Hollywoodin puolella on enemmän nähtävää ja kierreltävää. Meillä oli kuuden hengen kämppä AirBnB:n kautta, ja hinta-laatusuhde oli pirun hyvä, muutenkin kätevä.

  Ehdottomasti kannattaa vuokrata auto, välimatkat on pitkiä. Vuokraamoiden henkilökunta saattaa yrittää huijata epävarmoja turisteja, eli kaikkia "autoluokan korotuksia" ja lisävakuutuksia ei kannata hyväksyä suoraan. Myös Über ja Lyft on toimivia ja edullisia siirtymissä.

  Ostoksia varten erityisesti Citadel Outlet Mall on laadultaan hyvä ja oikeasti hyviä tarjouksia, ainakin kun me käytiin. Koko seurue löysi reippahasti ostettavaa.

  Liput peliin hankittiin StubHubin kautta, hinnat oli suolaiset pleijareissa, mutta kerrankos sitä! Siinäpä lyhyt pläjäys mitä nopeasti tuli mieleen.
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2019 klo 22.48
 10. Bigmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata & LAK
  Jos Jenkeissä vuokraa auton, niin ehdottomasti Collision Damage Waiver with Zero Excess eli törmäyssuoja nollaomavastuulla, niin ei tarvitse jännittää kolhiiko joku urpo autoa parkkiksella.

  Losissa kannattaa varautua siihen, että Googlen aika-arviot siirtymien pituudesta saa ruuhkien vuoksi tuplata.

  Ennen kämpän/hotellin varausta kannattaa varmistaa, että lukaaliin kuuluu pysäköinti edes lisämaksusta tai että lähistöllä on oikeasti parkkipaikkoja.

  Vähän odotin kun tässä ketjussa oli toimintaa, että josko joku kauppa olisi toteutunut. Mutta ehkä tässä lähiaikoina.
   
 11. Murray Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, Maple Leafs, KalPa
  Lainaus:
  Tämä on totta. Sitten puolestaan voidaan tyrkyttää vuokraamon omaa "henkivakuutusta" ja jopa väittää sen olevan pakollinen, kuten meidän kohdalla. Mutta tuo auton vahinkovakuutus on kyllä suositeltava.

  Pelireissuistahan taitaa olla oma ketju, eli nämä voinee siirtää sinne?
   
 12. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Devilsin vieraana viime yönä. Molempien joukkueiden fanit toivovat varmaankin vain tappiota pohjamutien kamppailusta. Devilsiltä puuttu ainakin Hall sekä Vatanen ja muita en sitten muistanut tuosta hieman nimettömästä porukasta. Todella outoja nimiä rosterissa. Carter ei pelannut yön kamppailussa. Onkohan tää joku Jeffin treidisuoja...

  Tuli vain vilkuiltua aamutuimaan tuo matsi ja eipä oikeastaan ollut mitään syytä keskittyä. Lähinnä halusin kuulla kuinka paljon Kovalchukille buuataan ja kyllä buuattiinkin (ihan ymmärrettävistä syistä). Peli oli kyllä aika rikkonaista säheltämistä puolin ja toisin. Huolimattomia jäähyjä tuli paljon, mutta ylivoimat aika onnettomia molemmilta. Devilsillä on liigan kolmanneksi paras alivoima, joka hieman hämmensi itseäni.

  Toffoli oli kentän näkyvimpiä pelaajia ja iski kaksi maalia. Seitsemään viime peliin TT on iatonut 4+4 tehot eli 1/3 kauden pistesaldosta. Meillehän tämä on loistava uutinen näin siirtotakarajan tuntumassa. Phaneuf lämäsi kauden ekan maalin ja kiekko olisi oikeasti mennyt varmaan kuusi metriä ohi, mutta osui jonkun Devils pakin ahteriin ja pomppi alakulmaan. Ilya Kovalchuk sirotteli vielä suolaa haavoihin kuin Salt Bae konsanaan, kun iski 5-1 maalin, joka jäi myös ottelun lopputulokseksi.

  Ei millään tasolla katsomisen arvoinen matsi. Campbell oli taas hyvä maalissa, joten buustaan taas lisää Quickin treidaamista, kun herrasta vielä jotain saadaan (plus on ehjänä). Aikamoista selviytymistaistelua tää loppu nyt on ja odotellaan vaan niitä treidejä. Blake oli jossain haastattelussa maininnut, että ei käytä Kingsin tilasta sanaa "rebuild". Jäi vähän epäselväksi, mikä tää Kingsin tila nyt sittten oikein on hänen mielestään.

  Jatketaan hyörimistä Bostonissa torstaina.
   
 13. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Pehmenikö ”Kova” yleisön reaktioista?
  Oliko mitään ihmeellistä?
   
 14. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:
  Eipä oikein. Ekassa erässä joka kerta kun Ilya tuli kentälle buuattiin, kun herra koski kiekkoon buuattiin ja vaihtoon mennessä buuattiin. Tokassa erässä hieman hiipu buuaus, mutta eipä Kovy esilläkään kauheasti ollu. Kolmannessa Kings tappo pelin salamamaaleilla, niin tais yleisökin kadota, kun aika vaimeasti kuulu enää huutoa. 5-1 maalissa Ilya virnuili koko matkan vaihtopenkille ja näytti kyllä nauttivan tilanteesta.

  En mä oikein huomannu, että huutelu olis vaikuttanut sen peliin älyttömästi. Ei ainakaan mitään uppia tapahtunut normaaliin nähden :D
   
 15. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ok, kiitos tästä raportista.
  Itsekin luulen, että Kova kuuluu niihin pelaajiin jotka suorastaan nauttivat tästä tilanteesta ja pystyvät tuomaan vielä parempia suorituksia kentälle.

  Yleisellä tasolla Kovalla näköjään ihan hyvät pisteet kuitenkin toistaikseksi vaikka oli jossain välissä loukkaantumisen takia sivussa ja Losin peli ollut lähes koko kauden sitä ja tätä. Vauhti riittää siis edelleen NHL tasolla?
   
 16. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:
  No tästä voi olla montaa mieltä riittääkö. Luistelijana ikäisekseen hyvä ja peliäly on edelleen ihan hyvällä tasolla hyökkäyssuuntaan.

  Se miksi Kings hankki Kovyn perusteltiin, että tarvitaan maalintekijä. Nyt kun herran otteita on tän syksyn seurannut, niin mä en ole kyllä yhtään maalintekijä #17 nähnyt kentällä. Kovalchuk on nykyään todella epäitsekäs pelaaja ja hakee syöttöjä jatkuvasti.

  Toinen pointti, mihin Kovalchukin piti tuoda parannusta, on tuo takkuava ylivoima. YV on ollut aivan luokaton tällä kaudella. Se ei ole yksinään Kovyn vika, mutta on osa ongelmaa johon herran piti olla jonkin sortin ratkaisu.

  Suurinosa Kovalchukin 26 tehopisteestä syntyi ekan 14 kamppailun aikana (5+9). Lopuissa 29 ottelussa on siis syntynyt vaatimattomat 6+6 tehot. On toki perusteltua sanoa, että ilman lievää loukkia ja Desjardinsin koirankoppiaikoja olisi veli venäläinen iskenyt varmasti hieman enemmän tehoja. Eikä Kingsin surkea kausi ole asiaa ainakaan edistänyt. Ilya edelleen varastaa puolustamisesta, mutta on mielestä parempi sillä puolella kuin aikasemmin NHL-urallaan Asenne on myös ollut ihan hyvällä tasolla, kun laittaa monesti kroppaa likoon ja hakee taklauksia. Kokonaisuutena ei missään nimessä miljooniensa arvoinen kaveri. Yllättyneet parijonoon.. Mahis kuitenkin annettiin nöyrästi.

  David Pagnotta twiittasi eilen jutusta, jossa Kovalchukin kerrotaan harkinneen NMC pykälän heivaamista ja Kingsin jopa pidättävän osan palkasta, jos treidi syntyy:
  https://www.thefourthperiod.com/feb-2019/kovalchuk-willing-to-consider-trade/
   
 17. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Bostonissa jatkoaikatappio ja neljäs pisteellinen ottelu putkeen. Viimeisestä kymmenestä ottelusta saldo 6W-2L-2OL ja nousu sarjataulukossa viidenneksi viimeiseksi. Chicago, Edmonton ja Arizona kaksi pistettä, Rangers, Avalanche ja Panthers kolme pistettä edellä. Jos tahti jatkuu tähän malliin, niin Los Angeles lähtee varausarvontaan jostakin kympin kieppeiltä ja huonolla tuurilla ensimmäisen kierroksen oma varaus on numerolla 10+ ja Muzzin-kaupassa hankittu varaus numerolla 31. Ja uskomattoman hyvällä tuurilla varataan numeroilla yksi ja kaksi, kun Maple Leafs ja Kings häviävät lähes kaikki loppukauden ottelunsa ja lisäksi voittavat varausarvonnassa kaksi kärkilappua... .

  "Insidereiden" (Rosen, Hoven) mukaan ennen siirtoajan umpeutumista ei tehtäisi mitään isompia kauppoja - siis Losin osalta - vaan Quickia, Martinezia, Carteria(?), Toffolia(?) jne. yritettäisiin treidata aktiivisemmin vasta kauden jälkeen, ilmeisesti varaustilaisuuden tuntumassa. Jos asiat menevät noin, niin eipä tarvitse seuraavan parin viikon aikana paljoakaan jännittää. Hagelin ja Thompson, hyvällä tuurilla Kovaltshuk lähtevät ja tilalle mahdollisesti ehdollisia vuoroja draftin loppupuolelta tai edellisessä organisaatiossa alisuorittaneita lupauksia.

  Onkohan Losin johtoportaalle - tai ainakaan Blakelle ja Robitaille - realistista kuvaa siitä, missä tilassa organisaatio on? Joukkue on jäämässä pudotuspelien ulkopuolelle, avainpelaajat ovat Doughtyä (29 v.) lukuunottamatta yli kolmikymppisiä, farmijoukkue Ontario on AHL:n viimeisenä, seuran kärkilupauksista Gabriel Vilardin ura on terveysongelmien takia vaarassa, Kale Clague ei ole kauden ensimmäisen puoliskon aikana oppinut puolustamaan ja Cal Petersenin torjuntaprosentti AHL:ssä on vajonnut alle yhdeksänkymmenen. Voidaanhan sitä naureskella Anaheimin tai Ottawan tilanteelle, mutta yhtä kautta pitemmällä tähtäimellä niiden tilanne on paljon parempi Losilla.

  Ennen siirtoajan umpeutumista Washington vieraissa, Vancouver, Boston, Washington kotona ja Nashville ja Florida vieraissa. Jeff Carter on vielä sivussa ainakin Caps-ottelun, Lewis ja Johnny Brodzinski alkavat olla pelikunnossa ja Matt Luff lähetettiinkin Ontarioon. Saisivat lähettää myös Mike Amadion AHL:ään, sillä ko. kaverin puolustuspelaaminen on surkeaa. En tiedä johtuuko se siitä, että ajatuksenjuoksu on liian hidasta vai jalat liian raskaat, mutta Amadion ei vaan ehdi tilanteisiin ajoissa.
   
 18. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
  Lainaus:
  Lainaus:
  Tämä saattaa ärsyttää joitakin ja pahoittelen sitä jo etukäteen. Mutta itseäni sattuu sieluun joka kerta, kun pelaajaa kutsutaan väärällä lempinimellä. Se on Kovy, ei Kova. Jatketaan! :D

  Kingsin otteista sen verran, että kaksijakoiset tunnelmat on. Pitkään jengiä kannattaneena toisaalta on hienoa, kun voittoja on alkanut tulemaan, mutta kun niillä ei mitään merkitystä oikeastaan enää ole, niin melkein toivoisi tappioita Hughesin / Kakon kiilto silmissä.
   
 19. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä oli tarkoitus hassutella Kova vs. Pehmeä huumorilla mutta ei onnistunut.
   
 20. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
  Lainaus:
  Joo, sen ymmärsinkin, siksi liitin eteen tuon "tämä saattaa ärsyttää joitakin ja pahoittelun siitä etukäteen" :D

  EDIT: pahoittelut OT:stä
   
 21. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:
  Kyllä tässä melkein ärsyttää nuo voitot. Muzzin kauppa kuitenkin kieli siitä, että hanskat on nyt viimeistään tiskissä, mutta jostain syystä joukkue voittaa. Toffoli osuu tolppien väliin ja Quick pelaa liian hyvin. Kingsin onneksi moni muukin Lännen joukkue on petrannut (Hawks, Blues), mutta toisaalta Avs ja Ducks ovat tulleet lähemmäs ja toinen jopa ohi. Idän surkimuksia vastaan onkin vaikeampi tankata, mutta toivoisin todella Kingsin pysyvän viiden surkeimman joukossa runkosarjan loppuun asti. Siellä on Hughesin ja Kakon ohella monia muitakin mielenkiintoisia kavereita tarjolla kärjen tuntumassa.

  Jollain 1. late pickillä voidaan napata esim. Brett Leason, mutta muuten saa käydä todella hyvä tuuri noilla paikoilla. En näe huonona asiana odottaa treidaamista draftiin, koska markkinat ovat aivan tukossa ja mahdolliset Panarin sekä Stone + Duchene laskevat rentalien arvoa. Ainoa ongelma tuossa odottamisessa on tuo pisteiden haaliminen, mitä on nyt viime ajat tapahtunut. Toivottavasti Kova Kovy saadaan huiputettua johnekin muualle, vaikka sitten palkkoja pidättämällä. Phaneufin kun saisi vielä pois Losista samalla ovenavauksella, niin juoksisin torille. Hagelin ja Thompson varmaan siirtyy, mutta vastine tuskin päätä huimaa.
   
 22. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Noni. Thompson suostui sen verran avaamaan NMC:tä, että saatiin herra siirrettyä Montrealiin. Vastine oli neloskiekan varaus (CGY) ja Thompsonin mukana lähti Chicagolta saatu Arizonan viitoskiekan varaus.

  Thompsonista tuli ns. turha pelaaja, kun Trevor Lewis tekee käsitykseni mukaa mukaan paluun kokoonpanoon tänään Capsia vastaan. Lewis oli treenannut aloituksia, joten on loogista ajatella herran operoivan keskikaistaa.
   
 23. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Olipahan tapahtumarikas ottelu Washingtonissa. Melkoista hurlumheitä koko ottelu, erikoisia maaleja ja pahoja virheitä. Kuznetsov lato 2+2 tehot ja oli aika pitelemätön koko ottelun ajan. Pysty hieman taas tuulettamaan, kun palattiin takaisin ihanien tappioiden tielle. Lewis palasi kokoonpaanoon ja pelasi ihan kelpo pelin. Hagelin - Kempe - Iafallo ketju toimi tosi hyvin. Tosin ketjuun oli upotettu joukkueen ainoat hyvät luistelijat. Wagnerille myös hyviä onnistumisia kahden maalin muodossa. Toffoli jatkoi taas pisteiden tehtailua ja näyttää olevan hyvässä vireessä (10 ottelua 11 pistettä).

  Djoosin maali kannattaa ehdottomasti katsoa. En ole ennen nähnyt, että yhdellä kädellä räppästään kiekko yläriman kautta sisään tuolla tavalla.
   
 24. TripleCrownLine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
  Pieni tauko kiekon katsomisessa, mutta viime yönä innostui katsomaan Vancouver -pelin. Perhana, Losihan pelaa ihan viihdyttävää kiekkoa ainakin tässä pelissä. Tasainen vääntö, paljon maaleja Losin mittapuulla ja vielä häviökin, jos tankkaaminen on mielessä.

  Vaikka olenkin Desjardinsin inhoaja, niin hienoa on se, että on tiputtanut Phaneufin tuonne pakkirotaatioporukkaan, jossa aina yksi pakki Walker/Ladue/Phaneuf -kolmikosta huilaa. Vaikka tuo Walker vähän yhdessä Vancouverin maalissa mokasikin, niin mieluummin noita nuoria siellä katselee. Carterin poissaolo on avannut Kempen peliä ja hakee kyllä ahneesti maalipaikkoja.

  Tradedeadline lähestyy, Hagelin sieltä kai vielä lähtee. Kesällä sitten enemmän. Kyllähän tuo porukka pärjää ilman nyky-Carteria tässä rakennusvaiheessa. Toffoli on piristynyt, joten suhtaudun pienellä varauksella hänen myymiseensä. On kumminkin aika kova maalipyssy, mikä Losissa on harvinaista. Mutta turha näitä tässä pyöritellä, kesä kertoo enemmän.

  Go Kings Go!
   
 25. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:
  Tää on ollut viime aikojen trendi. Tosiaan ei Losi huonosti pelaa ja se on näkynyt tuloksissa aika selkeästi. Peli on paljon vapautuneempaa ja osa pelaajista on löytänyt vihdoin tasonsa. Wild cardiin on yllättävän vähän matkaa, mutta pidän silti mahdottomana joutua playoffeihin. Kunpa ei päädyttäisi liian lähelle viivaa.

  Lainaus:
  Athleticissa oli juttu Phaneufista, jossa herra puhui kuinka hänellä on vielä annettavaa joukkueelle. Innolla odotan, että mitä sieltä tankista enää löytyy. Koko kauden Dion on ollut täysin mätä pakki. Onneksi tää rotaatio on alkanut, koska moni muu (vaikkakin virheitä tekevä) pakki ansaitsee päästä pelaamaan. Heillä on sentään jotain annettavaa joukkueelle tulevaisuudessa. Surullisinta #3 pelaamisessa on tuo oman maalinedustan vartioiminen. Ukot katoaa aina tutkasta ja Dion seisoo lähinnä maskissa. Ensimmäisen syötön saaminen omien teippiin on ihme. Kävin yks päivä läpi joukkueen tilasoja ja pisti silmään Phaneufin veroprosentti maalia kohti. Kunnioitettava 39,1%, joten ei ihme, että maalisarakeessa on 1. Ei käy kateeksi Blakea, kun rosterista löytyy tällänen 7M betoniporsas.

  Vähän ehkä tuo tradedeadline odotus Kingsin osalta lässähti. Alkaa olemaan sen verran kovia nimiä liikkeellä, että Kingsille jäisi vain jämät siirroista. Kesällä sitten kaupoille ja tankkaamaan uuteen kauteen Lafreniere mielessä.