Mainos

Los Angeles Kings 2015–2016

  • 77 186
  • 248

Kyle

Jäsen
Tämä Byfuglien-huhu on mennyt multa ihan ohi. Itse pidän Dustin Brownia pelaajana jota ei pysty treidaamaan, koska on tehoton ja sopimus on kaamea (cap hit 5,875 vuoteen 2021-22 asti eli vielä kuusi kautta tämän kauden jälkeen). Jos Winnipegin kaltainen pienten markkinoiden seura - tai mikä seura tahansa - ottaisi Brownin sopimuksen kontolleen, niin Brownin kylkiäisinä pitäisi mennä huippulupaus+korkea varausvuoro esim. Adrian Kempe + ensimmäisen tai toisen kierroksen varausvuoro. Tai Kingsien suuntaan siirtyisi jokin toinen paska ja pitkä sopimus.

Itsellä on samat ajatukset Brownin myymisestä, hinta-tehosuhteeltaanhan Brownin sopimus on kallis ja pitkä. Heitin ilmoille Brownin myymisen ihan vain siitä syystä, että cappiin saataisiin (Byfuglienia ja) tulevaisuutta varten tilaa: ajankohtaista on kuitenkin Kopitarin jatkosopimus + muut mm. Lucic. Tietyllä tapaa ironista että Dustin Brownin cap hit on 75 000 dollaria isompi kuin Quickin, puolimiljoonaa isompi kuin Carterilla, miljoonan isompi kuin Gaborikilla ja 1,5 miljoonaa suurempi kuin Muzzinilla ja kaikilla näillä sopimus kestää vuoteen 2019-20 tai ylitse. Tosin luvut kertovat myös siitä, kuinka halvat sopimukset Lombardi on saanut aikanaan näille neljälle muulle herralle neuvoteltua.

Pakko kuitenkin myös antaa tunnustusta Brownille, oma varaus joka pelaa jo 13 kauttaan organisaatiossa, mihin on laskettu mukaan työsulkukausi 04-05 Monarchsissa. Äkkiseltään laskettuna yhteensä noin 15 missattua peliä näiltä kausilta yli 900 ottelussa(runkosarja+PO) ja täten mies on top 15 kun puhutaan eniten runkosarjapelejä pelanneista pelaajista 2010-luvulla koko NHL:ssä. Kahdeksan kautta Kingsin kapteenina ja NHL-urallaan ollut kuitenkin suurinman osan joukkueensa top 3 maali-/pistepörssissä. Vaikea sanoa kuinka paljon organisaatio arvostaa Brownia leaderinä jos se mitattaisiin cap-hitissä, luultavasti huomattavasti enemmän kuin kannattajien keskuudessa, jokatapauksessa Brownia ei voi pelkästään arvioida tehopisteiden muodossa. Kun Kings on Brownin aikakaudella noussut liigan häntäpääjoukkueesta, vuosittaiseksi SC-kandinaatiksi, näkyy se varmasti median/fanien/organisaation joukkueeseen luomissa paineissa. Kyllä itse ainakin arvioisin että kapteenina Brown kantaa henkisesti suurta osaa joukkueeseen kohdistuvista paineista, mikä näkyy myös Brownin tilastoissa. Nyt kolmosketjun laituri vie suuren siivun paineista(tv-haastattelut/promotilaisuudet) jotka muuten kohdistuisivat vielä suuremmissa määrissä esimerkiksi Quickiin, Doughtyyn, Carteriin ja Kopitariin jotka saavat pelata huomattavasti vähemmällä media-huomiolla kun moni muu NHL:n staroista, mikäli se olisi ylipäätänsä mahdollista Kaliforniassa. Median edessähän Brown esiintyy hyvin hillitysti ja urheilullisena kiekkoilijana, vaikka joukkueen ympärillä kuohuaa kaikennäköisiä sotkuja huume-tuomioista aina perheväkivaltaan.

Toisaalta jos mietitään puhtaasti tilastollisesti niin Brownille maiseman vaihto tekisi hyvää, ei Brownilla mitään heikkouksia ole mitkä estäisivät häntä olemasta 50-60 pisteen mies. Viimme vuosien tilastojen alenemisesta syyttäisin ennemminkin juuri Cupin mukana tuomia paineita ja siitä seuranneita henkisiä lukkoja, kun ei osaa pelata vapautuneesti. Toinen merkittävä seikka on se, että Kingsin hyökkäyksessä on Toffolin, Gaborikin, Lucicin(aikaisemmin Williamsin) ja Pearsonin myötä niin paljon maalintekovoimaa, ettei sitä viittaa ole tarvinnut kantaa kuten aikaisempina vuosina. Brownilla kuitenkin luistelu on hyvää, tasapaino on loistava ja fyysisesti hän on huippukunnossa. Kiekollisesti hän ei ole koskaan ollut mikään virtuoosi, mutta laukaus on kuitenkin sen verran hyvä että 20-30 maalia ovat realistista. Todettakoon kuitenkin että todennäköisesti Brown on kuitenkin tyytyväinen rooliinsa, missä hän saa rymistellä puolustuksen kautta ja pelata voittavalle joukkueelleen, kuin että olisi maalintekijänä otsikoissa.

Kun nykyinen sopimus päättyy 2022 niin Brown on 37-vuotias ja takana on vähintään kaksi Stanley Cupia kapteenina, sekä eniten pelattuja pelaajia Kings-paidassa, tällähetkellä Brownilla 823 ottelua vs. Dave Taylor 1111 ottelua. Onhan se kuitenkin aika tarunhohtoista, kun muiden fanien silmissä yhden NHL:n suurimmista kusipäistä paitaa nostettaisiin kattoon, ansaitusti.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Dustin Brownin laukaisuprosentti on kyllä tällä kaudella koomisen heikko. Jos laukauksista 2,4% menee sisään niin eipä siinä hirveästi pisteitä kerry. Laukauksia on kuitenkin kertynyt 19. eniten liigassa, niin luulisi kohta alkavan verkon heilua.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Kuuden ottelun voittoputki päättyi jatkoaikatappioon Buffalolle ja yhdeksän pisteellisen ottelun putki päättyi 5-3 tappioon Ottawalle. Jo Buffaloa vastaan näkyi Pittsburghia vastaan käyty tiukka matsi ja Senatorsia vastaan energiaa tuntui riittävän reilun erän verran. Kyllähän Ottawa pelasi toisen erän alussa hyvin, mutta normaalissa vireystilassa ollut Kings-joukkue ei olisi päästänyt kotijoukkuetta luomaan noin hyviä tekopaikkoja toistuvasti. Olihan Karlssonilla hiukan onnea tuossa kolmannessa maalisa, mutta niin oli Toffolillakin omassa osumassaan. Toffolilla on ollut viime aikoina nihkeämpi vaihe, mutta Ottawaa vastaan hän oli Kopitarin kanssa joukkueen parhaita hyökkääjiä. Sen sijaan kolmosketjulla, McNabilla ja Doughtyllä homma ei tahtonut sitten millään.

Onneksi ennen seuraavia pelejä (Mtl pe, Tor su) on pari lepopäivää, että joukkue ehtii täydentää energiavarastoja. Jos Los luistelee Montrealia vastaan yhtä voimattomasti kuin Ottawaa vastaan, niin turpiin tulee. Torontossa maalivahti Sparks tuntuu olevan aika kuuma, joten ei sekään ottelu helppo tule olemaan.

King, Greene, Lewis ja Clifford ovat yhä sairastuvalla, joten Merschin lisäksi Ontariosta kutsuttiin ylös pakit Jeff Schultz ja Nick Ebert. Schultzin ymmärrän, sillä Sutter&muut valmentajat eivät tunnu luottavan Derek Forbortiin ja tämä tuntuukin menettäneen pelituntumansa lisäksi itseluottamuksensa. Kingsien "syvyyspakeista" myös McNabbilla ja McBainilla on päällä pienoinen matalasuhdanne, kun saksamanni Ehrhoff on ollut varsin pirteä voitto/pisteputken aikana.

Nick Ebertin ylöskutsun tarkoitusta en oikein tajua. Joo, hän ampuu rightilta, mutta kun mies ei ole mahtunut edes Reignin kokoonpanoon kaikissa otteluissa. Eikä tehot 0+4 kuudessatoista ottelussa ole kovinkaan vakuuttava näyttö hyökkääväkai pakiksi mielletyltä jenkiltä. Ehkä tämän siirron tarkoituksena on herätellä Jamie McBainia tai sitten joukkueen johtoporras haluaa esitellä ko. pakkeja kevään treidimarkkinoita ajatellen. Tosin en usko Ebertin pääsevän pelaamaan, sillä Sutter ei kokemattomia rookieta suosi, ei varsinkaan puolustajia.

Ontarioa voitti viikonloppuna molemmat pelinsä ja on nyt neljän ottelun voittoputkessa. Saa nähdä sitten miten ensi viikonloppuna käy, sillä joukkueen parhaista pistemiehistä Mersch on Kingsien mukana, Adrian Kempe Ruotsin mukana nuorten MM-kisoissa ja nyt siis myös Schultz ja Ebert NHL-ryhmässä.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Joukkue lähti joulutauolle kahden ottelun tappioputkessa ja viimeisestä viidestä pelistä saldona on yksi voitto varsinaisella peliajalla, yksi tappio jatkoajalla ja kolem tappiota varsinaisella peliajalla. Joten tulosten perusteella pieni tauko tuli joukkueelle ihan oikeaan aikaan. Divisioonan johtopaikkaa ajatellen neljä seuraava peliä ovat varsin tärkeitä, sillä vastaan asettuu järjestyksessä Arizona, Vancouver, Edmonton ja Calgary. Kyseessä on siis neljän ottelun vieraskiertue ja Flames-matsi on tämän vuoden viimeinen matsi. Tammikuu onkin peliohjelmaltaan paljon helpompi kuin joulukuu, sillä kahdestatoista pelistä kahdeksan pelataan Staples Centerissä.

Viimeisissä otteluissa Sutter on päättäväisesti peluuttanut Lucic-Kopitar-Gaborik -trio yhdessä, vaikka ketju ei toimi lainkaan. En ymmärrä miksi Sutter viitsii hakata päätään seinään, sillä kyseinen kokeilu epäonnistui jo kauden alkuvaiheessa ja Lucic on paljon tehokkaampi pelatessaan Carterin ja Brownin kanssa yhdessä. Lewisin tervehdyttyä häntä kokeiltiin alkuun nelosen sentterinä, mutta nyt Brown-Shore-Lewis -ketju on palautettu yhteen. Vaikkei tämä ketju juurikaan tehoja aikaan saakaan, niin ainakin se pystyy painamaan pelin vastustajan päätyyn ja luomaan tekopaikkoja. Kauden lähetessä puoliväliä Sutter, Lombardi&co eivät ole vieläkään pystyneet ratkaisemaan kolmos/nelossentteri-ongelmaa. En usko, että Andy Andreoffista koskaan tulee hyvää alempien ketjujen luottosentteriä, mutta hänestä voi tulla ihan kelvollinen laituri neloseen. Luisteluvauhti ei vaan riitä hoitamaan keskushyökkääjän puolustusvelvoitteita, kun laiturinakin tahtoo olla vaikeuksia pelissä pysymisen kanssa.

Michael Mersch palautettin joulutauon ajaksi takaisin Ontarioon, mutta tod.näköisesti saa kutsun ylös, kunhan pelit taas alkavat. Kyseessä lienee caphit-kikkailu. Vaikkei Mersch ole pisteillä juhlinut (5 GP, 0+0=0, 0 PIM, -2), niin minusta hän pysynyt riittävän hyvin pelitemmossa mukana ja pelannut yllättävän fyysistä peliä. Otos on varsin pieni, mutta nähdyn perusteella Mersch näyttää ihan potentiaaliselta bottom-six laiturilta.

Huomenna alkavissa nuorten MM-kisoissa Losilla on mukana neljä kaveria: Adrian Kempe (Ruotsi), Erik Cernak (Slovakia), Damir Sharipzyanov ja Aleksander Dergachyov (Venäjä). Kempen suhteen odotukseni ovat korkealla ja jos kaikki menee kuin Strömsössä, niin hän voi pelata ensimmäiset ottelunsa NHL:ssä jo ensi kauden aikana, muut kolme ovat pitkän aikavälin projekteja. Pitkällä aikavälillä tarkoitan, että kaverin pitää pelata ainakin 100 matsia AHL:ssä, ennen kuin saa mahdollisuuden NHL-näyttöön.

edit.

Jatketaan vielä sen verran, että Ontario jatkaa AHL:ssä yhä oman divisioonansa kärjessä. Viimiesestä kuudesta ottelusta viisi voittoa ja yksi tappio (rankkareilla). Voitosta kaksi on tullut jatkoajalla. Kyllähän NHL-veteraani Peter Budajn sainaaminen on ollut Reignille todellinen onnenpotku. Slovakin päästettyjen maalien keskiarvo on 1,49 ja torjuntaprosentti 93,8. Kahdestakymmentä ottelusta viisitoista voittoa ja vain viisi tappiota ja niistäkin kahdesta piste. Eli ehdottomasti Ontarion alkukauden MVP.
 
Viimeksi muokattu:

Siim72

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L.A. Kings
Mulla on ratkaisu Kuninkaiden sentteri ongelmaan. OJ takas kotiin pienellä sopparilla. Saataisin varmasti motivoitunut alakenttien sentteri, edullisella hinnalla.

No, tuskin olisi paras mahdollinen hankinta, mutta itselleni kyllä kelpais..
 
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
Kun nykyinen sopimus päättyy 2022 niin Brown on 37-vuotias ja takana on vähintään kaksi Stanley Cupia kapteenina, sekä eniten pelattuja pelaajia Kings-paidassa, tällähetkellä Brownilla 823 ottelua vs. Dave Taylor 1111 ottelua. Onhan se kuitenkin aika tarunhohtoista, kun muiden fanien silmissä yhden NHL:n suurimmista kusipäistä paitaa nostettaisiin kattoon, ansaitusti.

Siinähän se on olennainen. Brown kuitenkin SE kapteeni, joka toi ne Stanley Cupit Losiin. Järjellä ajateltuna nuo nykyiset tehot järkyttävät tilipussin kokoon nähden, mutta itse ajattelen tätä puhtaasti tunnepohjalta ja toivon, että Dustin Brown sopimuksensa ja uransa loppuun asti Kingseissä pelaa.

Los Angeles kärsi tappion joulun alla kotipelissä San Joselle ja hiukan nousi kylmä hiki, miten joukkue tuon sulamisen handlaa. Lisää jännää pukkasi, kun Carter joutui jättämään kentän heti Arizona pelin alussa. Hyvin on handlannut, koska seuraavista kolmesta vieraspelistä on tullut 3 voittoa ja vielä oman divisioonan joukkueita vastaan. Coyotes ja Canucks -pelit jäivät näkemättä, mutta Oilers-peli laitettiin mallikkaasti pakettiin kolmella pikamaalilla ja Talbot vaihtoaitioon. Dwight King pelasi kauden ensimmäisen pelinsä ja teki maalin, tulokas Mersch teki uransa ensimmäisen maalin ja Kapteeni jatkoi erittäin pirteitä esityksiään. Forbort on toistaiseksi syrjäyttänyt Erhoffin ja mielestäni joutaakin pelaamaan hänen tilalleen. Tämän viikon saldona ensimmäinen tappelu ja maali.

Ilmeisesti pitkä kesäloma on tehnyt hyvää, joukkue ei ole joulukuussa vaikuttanut väsyneeltä ja ovat saaneet tahkottua runsaat vieraspelit vähintään mallikkaasti. Kopitar ( Vancouver pelissä muistaakseni 0+4) on alkanut pelaamaan, kuten tulevan 10 miljoonan miehen kuuluukin. Aika ajoin kiekonsuojaus tuo mieleen miehen, joka ei lopeta uraansa koskaan, eli Jagrin. Lombardi peräänkuulutti kesällä uusien johtajien esiintuloa, kun Stoll / Regehr/ Williams vaihtoivat maisemaa. Kopitar, Brown ja Doughty ovat ainakin toistaiseksi vastanneet hienosti huutoon.

Yhtä vankkaa puolustajaa joukkue kaipaisi, joka söisi vähän Doughtyn minuutteja vähemmäksi. Vaikka yllättävän hyvin Mäkit ja Forbort ovat pelanneetkin.
Siim 72 heittoon Jokisesta pitää kommentoida, että kyllähän se sankaritarina ykköskiekan varauksen kotiinpaluusta minimisopparilla Sutterin alaisuuteen olisi mahtavaa. Nick Shore ja Andy Andreoff eivät valitettavasti vielä vakuuta alemman kentän senttereinä.

Vuosi päättyy vieraspeliin Calgaryssä. Toivottavasti voittoon.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Ilmeisesti pitkä kesäloma on tehnyt hyvää, joukkue ei ole joulukuussa vaikuttanut väsyneeltä

Pätkäisin vähän tekstiä, sillä tässä on se olennainen miksi uskon Kingsin nostelevan taas vuoden tauon jälkeen kannua kesäkuussa. Helvetin kokenut ja meritoitunut joukkue, joka "sai" viime keväänä todella pitkän huilin, kun pääkilpailijat jynssäsivät pitkiä sarjoja toisiaan vastaan. Nyt Kings pääsee iskemään vuoden nälkäisempänä ja hyvin levänneenä ja tämän vuoksi Hawks kaatuu (ja muistahan ei näille kahdelle tule haastajaa vielä olemaan).

Yksi liigan isoimmista mauttomuuksista on nykyisin todella hienosti hoidettu voittava organisaatio. Arvostan.
 

Doforos

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors, LA Kings, MMÅ
U20 kisat nyt takana. Kings prospekteja oli mukana 4-5 muistaakseni. Cernak oli mahdollista nähdä livenä, mutta jäi vähän seuraamatta omalta osaltani. Dergachev ja Kempe olivat sitten omalla kohdallani ne ykkösmiehet, ketkä kiinnostivat ja varsin hyvä kuva jäi molemmista. Isoja, vahvoja, voimakkaita laitahyökkääjiä. Kempe osaa luistella ja on näistä kahdesta parempi kiekolla, kun taas Dergachev on valtavan kokoinen ja vahva - toki korostuu junnujen peleissä tämä, mutta näytti ja vaikutti erittäin isolta. Suojasi hyvin kiekkoa ja pyrki vääntämään sitä maalille. Näkisin, että Dergachevista voi tulla käyttökelpoinen pelaaja alaketjuihin. Oli jossain ketjussa puhetta näistä venäläisistä, joten kuinka muut Kings -seuraajat näkisivät Dergacheville optimaalisen polun kohti Kings-paitaa? Puhutaan, että venäläisille on parempi kehittyä omaa tahtiaan omassa sarjassaan ja sitten joskus ovat tai eivät ole valmiita. Mä uskon, että Dergacheville olisi paras siirtyä ensi kaudeksi AHL.

Lisähuomiona pisti silmään mailan paiskominen hävityn finaalin jälkeen. Moni juntti pilkkaa ja huutelee huonoksi häviäjäksi. Itse pidin siitä ja ylipäätään miehen peli-ilmeestä, niissä kahdessa matsissa mitä näin paikan päällä. Halua ja tahtoa vaikuttaisi miehellä olevan, joten oikein ohjattuna voi kasvaa kovaksi tekijäksi.

Kempe tietääkseni pelannut hyvin Ontariossa ja oli kai Manchesterin mestaruuskeväänäkin vireessä. Miten on, onko ensi kaudella Kings-miehistössä ja mihin näyttäisi olevan potentiaalia?
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Treidi-ketjussa on jotakin keskustelua päivän (yön) jymyuutisesta, mutta laitetaan tännekin. Eli Weal, kolmoskierros Philadelphiaan, L. Schenn, Lecavalier Losiin.

In moves, Kings make changes to center depth, defense — LA Kings Insider

Periaatteessa liikutellut palaset eivät yllättäneet eli että Weal ja varausvuoro lähtivät ja rightin puolen pakki ja kokenut sentteri tulivat, mutta nimet - varsinkin Levacalier - olivat ainakin minulle yllätys. Toinen yllätys oli kaupan ajankohta. Yleensä Lombardi on tehnyt siirtonsa vasta viime hetkellä siirtoajan umpeutumisen tietämissä, mutta tällä kertaa hän oli lähes kaksi kuukautta etuajassa.

Itse uskon, että Darryl Sutterilla oli vahvasti taustalla vaikuttamassa tämän treidin toteutumiseen. Sutter ei tunnu isommin perustavan pakkikolmikosta McBain-Ehrhoff-Forbort ja kun nyt on varmistunut, että Matt Greene ei enää tällä kaudella pelaa, niin Sutter on varmasti antanut Lombardille painetta hankkia joukkueeseen kolmosparin rightin pakki mahdollisimman nopeasti. Jos kaikki menee hyvin, niin Luke Schenn korvaa Matt Greenen fyysisena pakkina, joka pelaa n. 15 minuuuttia ottelussa ja helpottaa Doughtyn ja Martinezin kuormitusta ennen kaikkea alivoimalla. Jos Doughtyn jääajasta saisi parisen minuuttia leikattua pois, niin se olisi hieno juttu pudotuspelejä ajatellen.

Itse pidän Luke Schennin hankkimista low risk-high reward -treidinä. Jollei homma toimi, niin Schenn on ensi kesänä UFA ja hänet voi päästää pois. Jos taas homma toimii, niin Lombardi varmasti yrittää sainata hänet ja täyttää sillä tavalla organisaatiossa tyhjänä oleva rightin pakin paikka. Schenn on ikänsä puolesta sopiva (26, täyttää syksyllä 27) ja pelityylinsäkin puolesta sopii Losiin, tai ainakin Sutterin tyyliin. Ainakaan valmennus on tässä joukkueessa paremmalla tasolla kuin Schennin kahdessa edellisessä joukkueessa.

Lecavalier on diilin musta hevonen - tai pahimmassa tapauksessa musta pekka. Flyers-fanit tuntuvat poksauttelevan samppanjapulloja päästessään eroon rasitteeksi muodostuneesta ex-supertähdestä, mutta toivottavasti Sutter/Stevens/Payne saavat hänestä irti kolmossentterin minuutit. Tai edes nelosentterin. Itse en kyllä löisi senttiäkään "Lecavalier = pätevä, kokenut kolmosentteri"-skenaarion puolesta, mutta kun Shorekaan ei tuota tonttia oikein ole pystynyt täyttämään, niin annetaan Quebecin veteraanille reilu mahdollisuus. Lecavalierin agenttihan on siis ilmoittanut, että Leca ilmoittaa kesällä eläköitymisestään, joten pitempiaikaista rasitetta hänestä ei Losille tule.

Vaikka Flyers ottaa kontilleen puolet hankintojen palkasta, niin caphittiähän tässä kaupassa menee sen verran reilusti, ettei siirtoajan loppumetreillä taida enää uusia kauppoja taida syntyä. Jollei sitten treidi ole dollar-for-dollar -tyyppinen siirto.

Forbortin lähettäminen takaisin AHL:ään on hyvä asia. Ontariossa avauskentällisessä pelannut Kurtis MacDermid sai vähän aika sitten 12 ottelun pelikiellon päähän kohdistuneesta taklauksesta.

MacDermid suspended for hit on Gulls’ Bailey — LA Kings Insider

12 peliä on kova rangaistus, mutta tunnetusti MacDermid hakee isoja taklauksia ja tällä kertaa osui kohteeseensa turhankin isosti. No, ainakin Forbort pääsee pelaamaan isoja minuutteja AHL:ssä sen sijaan että purisi tuppea vaihtopenkillä tai polkisi pelien ajan pyörää pukukopissa.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
U20 kisat nyt takana. Kings prospekteja oli mukana 4-5 muistaakseni. Cernak oli mahdollista nähdä livenä, mutta jäi vähän seuraamatta omalta osaltani. Dergachev ja Kempe olivat sitten omalla kohdallani ne ykkösmiehet, ketkä kiinnostivat ja varsin hyvä kuva jäi molemmista. Isoja, vahvoja, voimakkaita laitahyökkääjiä. Kempe osaa luistella ja on näistä kahdesta parempi kiekolla, kun taas Dergachev on valtavan kokoinen ja vahva - toki korostuu junnujen peleissä tämä, mutta näytti ja vaikutti erittäin isolta. Suojasi hyvin kiekkoa ja pyrki vääntämään sitä maalille. Näkisin, että Dergachevista voi tulla käyttökelpoinen pelaaja alaketjuihin. Oli jossain ketjussa puhetta näistä venäläisistä, joten kuinka muut Kings -seuraajat näkisivät Dergacheville optimaalisen polun kohti Kings-paitaa? Puhutaan, että venäläisille on parempi kehittyä omaa tahtiaan omassa sarjassaan ja sitten joskus ovat tai eivät ole valmiita. Mä uskon, että Dergacheville olisi paras siirtyä ensi kaudeksi AHL.

Lisähuomiona pisti silmään mailan paiskominen hävityn finaalin jälkeen. Moni juntti pilkkaa ja huutelee huonoksi häviäjäksi. Itse pidin siitä ja ylipäätään miehen peli-ilmeestä, niissä kahdessa matsissa mitä näin paikan päällä. Halua ja tahtoa vaikuttaisi miehellä olevan, joten oikein ohjattuna voi kasvaa kovaksi tekijäksi.

Kempe tietääkseni pelannut hyvin Ontariossa ja oli kai Manchesterin mestaruuskeväänäkin vireessä. Miten on, onko ensi kaudella Kings-miehistössä ja mihin näyttäisi olevan potentiaalia?

Joo, takana ovat. Eipä tullut ko. turnauksen aikana seurattua NHL:ää, vaan keskityin Kempeen, Cernakiin, Sharipzyanoviin ja Dergachyoviin.

Kempe oli alussa vähän hukassa eikä löytänyt yhteistä säveltä ketjukaveriensa kanssa. Turnauksen edetessä homma sujui paremmin ja valmennusjohto nimesi hänet yhdeksi joukkueen kolmesta "parhaasta" pelaajasta. Erinomaisen luistelun lisäksi Kempellä on hyvä rannelaukaus ja osaa vetää suoraan syötöstä. Kiekonsuojaajana varsin keskinkertainen ja jos haluaa pärjätä ammattilaisena, niin siihen pitää saada korjausta. Samoin kuin puolustuspelaamiseen ja kamppailupelaamiseen ylipäänsä. Kempestä uskotaan kehittyvän ns. seitsemäs hyökkäjä eli ei ihan riittävän hyvä pelaamaan hyökkäävissä ketjuissa, mutta erittäin hyvä kolmosketjulainen. Itse kyllä uskon, että potentiaalia kakkosketjuun asti on, kunhan vaan saa puolustuspelaamisen ja huolellisuuden kiekon kanssa kuntoon.

Cernak ei säväyttänyt millään tavalla. Näkyvin suoritus oli yhteentörmäys pakkipari Patrik Kochiin Venäjä-ottelussa. Viime kisoista jäi sellainen mielikuva, että Cernak olisi aggressivinen pakki, mutta sitä ei näkynyt tänä vuonna. Jollei sitten aggressivisuudeksi lasketa sitä, että tökki pari kertaa vastustajaa vihellyksen jälkeen. Suurimman osan jääajastaan seisoi oman maalin edessä ja väänsi lähinnä olleen vastustajan kanssa pystypainia. Sai jääaikaa erikoistilanteissa, mutta kakkoskoostumuksessa. Paljon on tällä kaverilla kasvamista, jotta joskus pääsisi NHL:ään asti. AHL:ässä varmasti selviää, koska Kings-organisaatio on hyvä kouluttamaan pelaajia.

Bragin peluutti pakkeja varsin tasaisesti ja Sharipzyanov pääsi pelaamaan sekä alivoimaa että jonkin verran ylivoimaakin. Vähän sellainen hajuton-mauton-väritön -pelaaja, jolta olisin kaivannutu enemmän ilkeyttä. Mutta perustaidot kunnossa ja kiekollisena näkee kentän ihan hyvin. Minun mielestäni hyvä syöttäjä ja ok laukoja, joten tulevaisuus ammattilaisena voi olla kiekolliseen peliin keskittyvänä kahden suunnan pakkina. NHL-potentiaalia ei taida hirveästi olla, mutta tavallaan pidin tästä kaverista. Ainakin paljon enemmän kuin Cernakista.

Dergachyov pelasi "nelosketjussa" Lautan ja Fazlaeyvin kanssa. Erikoistilanteissa peliaikaa tuli alivoimalla ja Venäjän hakiessa peleissä tasoitusta/kavennusta ilman maalivahtia, niin Dergachyov oli maalin edessä tekemässä mokelle maskia. Todella isokokoisena hän onkin puhtaana maskimiehenä tehokas, mutta hän on liian hidas ehtiäkseen kiinni ripareihin tai maalinedusohjauksiin, joten maalinedustilanteisiin reagoimista pitää kehittää menestyäkseen ylemmällä tasolla.

Koska miehen kädet ovat puiset, niin menestys ammattilaisena tulee duunarina. Sen Dergachyov tuntuu itsekin tajunneen, sillä hän tekee kentällä "likaista" työtä hyvällä asenteella. Jos hän asenteensa herpaantuu, niin hän on joukkueelle hyödytön. Tämä näkyi Valko-Venäjä -ottelussa, mikä oli selvästi Dergachyovin ja oikeastaan ko. ketjun heikon peli tässä turnauksessa. Jos Dergachyov alkaa kuvitella olevansa hyvä kiekonkäsittelijä ja taitopelaaja, niin hommasta ei seuraa muuta kuin kiekonmenetyksiä ja vaaratilanteita omaan puolustuspäähän. Jos nöyryys pysyy, niin useinmiten hommakin sujuu.

Ja minusta hän ei ole kokoonsa ja ulottuvuutensa nähden erityisen hyvä kiekonsuojaaja, varsinkaan avojäällä. Laidoilla ja erityisesti maalin takana homma sujuukin paljon paremmin. Mutta paljon on vielä oppimista siinä miten laidalta irtaudutaan takaisin peliin eikä vaan nuhjata kiekon kanssa selkä ketjukavereihin ja peliin päin. Muutaman kerran Dergachyov syötti varsin hyvin, mutta vastaavasti hänelle tuli aivan turhia kiekonmenetyksiä, kun yritti aivan jättösyöttöjä ja muita "hienouksia". Laukauksesta ei saanut oikeastaan mitään käsitystä, koska hän ei tainnut laukoa koko turnauksessa kuin yhden kerran kohden maalia. Muut yritykset vastustajan pakit/hyökkääjät ehtivät peittämään, koska laukauksen virittäminen kestää Dergachyovilla aivan liian kauan (sekä ranteella että lyöntilaukauksella). Noin massiivisella kaverilla luistelu on aina raskaan näköistä, mutta ei Dergachyov ihan onneton luistelija ole.

Sellainen mielikuva Dergachyovista jäi, että aihio nelos-kolmos -ketjun pelaajaksi on olemassa, mutta aivan helvetisti töitä on tehtävä. Tärkeintä on kaiken toiminnan nopeuttaminen. Vaikka kaveri onkin noin iso, niin ei se nykyaikana riitä, vaan pitää myös pysyä vauhdissa mukana. Jokainen voi miettiä, että miten iso, mutta hitaahko Dergachyov pärjää NHL:ssä kun vastassa on Laineen ja Puljujärven kaltaisia isoja ja suhteellisen nopeita (Laine) tai tosinopeita (Pulju) pelaajia... .

Kempellä, Cernakilla ja Sharipzyanovilla on jo sopimus Losin kanssa, Dergachyovilla ei vielä. Toivon, että hänen kanssaan solmitaan sopimus heti kun se on mahdollista (eli tämän kauden päättyessä) ja hänet roudataan Pohjois-Amerikaan koulutettavaksi. Sellaisilla minuuteilla mitä hän on KHL:ssä tällä kaudella saanut kehittyminen on epävarmaa, jopa epätodennäköistä. Se mielikuva mitä minulla viime kisoista Dergachyovista jäi, niin hän ei ole kehittynyt vuodessa juuri lainkaan. Osittain tämä johtuu varmaan pitkästä loukkaantumisesta (oli viisi viikkoa sivussa, toipui juuri ennen turnauksen alkua, toiset sanoo alavartalovamma, toiset sanoo olkapää), mutta nuori kaveri pelaa alle kymmenen minuuttia ottelussa, niin ei siinä hirveästi pääsee duunarilaiturille tarpeellisia pelirutiineja kehittämään.
 

Bourque#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings |NUFC |FC Barcelona|KTP
Juuri katselin tuon tämän aamuisen Toronto pelin ja yllättävän hyvältä näytti Lecan & Schennin peli. Toki vasta ensimmäinen peli takana,mutta esim. Leca teki heti Kingsin 4.ketjun pelistä vaarallisempaa kuin esim. jos siellä olisi ollut Andreoff. Leca näytti myös ottavan muutaman aloituksen Carterin tilalta joten ei tuo Cartsin käsi ihan täydessä iskussa ole. Oliko missään mitään tietoa mitä lopulta oli mennyt mieheltä rikki?

Schenn myös ainakin tässä ekassa pelissä oli hyvä,etenkin juuri sen kaivatun fyysisyyden takia.

Ja jumalauta mikä rotta Komarov on.
 

mh64

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings, Bruins, Wild, HIFK
Juu aivan täyttä paskaa ton Drew'n tilanteen täällä kotimaassa saama mediahuomio. Ite en nähny tossa tilanteessa muuta kuin huonoa tuomaritoimintaa. Tänä yönä vastassa vajaamiehinen St. Louis Blues, jota Kings on dominoinut kotona jo muistaakseni useamman kauden ajan, tarkotuksena olis taas väijyä uusien Kingssien otteita.
 

Kyle

Jäsen
Kaikin puolin St. Louis peli oli ilmeltään sellaista millä Kings viimmeisimmän mestaruuden voitti, vaikka tälläkertaa itse ottelussa Blues ottikin rankkarikisan jälkeen voiton. Itse ottelussa Kings keskittyi heittelemään vastustajaa seinälle ja pitämään vastustajan poissa maalipaikoilta, loppujen lopuksi Bluesilla ei ottelussa montaa paikkaa ollut, laukauksia varsinaisella peliajalla taisi olla lopulta 13. Mutta kuten olettaa saattaa kun koko ottelun altavastaajana ollut joukkue pääsee rankkarikisoihin, niin kyllähän se aina sinne kääntyy.

Kingsillä on tällähetkellä vakuuttava 9 pisteen johto Tyynenmeren divisioonassa, ennen toisena olevaa Arizonaa. Ja itsestä tuntuu että valmennustiimi Sutterin johdolla tällähetkellä nauttii tilanteessa, kun jokaisesta sarjapisteestä ei tarvitse taistella hampaat ilmeellä, vaikka niistä hampaat irvessä taistellaankin ja tuntuu että joukkueen pelillinen taktiikka ja osin kokoonpanotkin vaihtelee illasta toiseen. Välillä, kuten Bluesia vastaan peli oli erittäin kurinalaisesta viisikkopuolustusta, kun taas toisena iltana paineistetaan korkealta ja luotetaan enemmän luisteluvoimaan. Jokatapauksessa en muista Sutterin aikana näin raikasta ja nopeaa Kingsiä vielä nähneeni kuin tällähetkellä.

Lecavalier ja Schenn ovat tällähetkellä suurennuslasin alla, mutta ainakin ensimmäiset kaksi ottelua ovat osoittaneet että heillä on paikka joukkueessa. Schenn kerkesi jo yhden tappelunkin ottamaan uudessa kotikaukalossaan, muutoin hän on tuonut juuri sitä jämäkkyyttä mitä Kings on puolustukseen kaivannutkin. Ei yritä mitään ihmeitä ja Bluesin pelissä oli jopa hieman huvittavan näköinen tilanne, kun pakkipari Ehrhoff luisteli omassapäässä kulmasta kulmaan ja samaan aikaan Schenn seisoi käytännössä koko sen ajan kahden neliömetrin alueella omanmaalinedessä antaen poikittaista kaikille lähistölle pyrkiville. Perus stay-at-home pakin roolila, mutta sellainen on koko kauden Kingsiltä puuttunut. Molemmissa otteluissa Schenn on saanut paljon alivoimavastuuta, Blues pelissä eniten ja kokonaispeliajat ovat nousseet yllättävän korkeaksi aina sinne 16 minuutin tuntumaan ja vähän yli.

Itsellä ei ollut ennen siirtoa mitään hajua Lecavalierin nykykunnosta tai siitä onko kuntoa ollenkaan, tuskin siitä hajua on ollut kellään muullakaan koska mies on käytännössä koko alkukauden ollut pelaamatta. Täytyy kuitenkin antaa tunnustusta kurinalaisesta pelistä ja jos tulee jatkamaan samaan malliin, niin mies voi keväällä olla Stollin kaltaisessa suuressa roolissa päällystakkina pimentämässä vastustajan pelaajia. Ei mies varmasti enään suuria pistelukemia tule tekemäänkään, eikä Carterin ja Kopitarin takana tarvisekkaan, mutta isona ja teknisenä pelaajana on vahvistus jos omaksuu roolinsa. Sivuhuomiona muuten Lecavalierin siirron yhteydessä monessa paikkassa spekuloitiin tuovan johtajuutta ja voittamisen-kulttuuria organisaatioon, kuten esim Jatkoaika kirjoitti mitä Lecavalier tuo joukkueeseen: "..Lecavalier tuo voittamisen kulttuuria organisaatioon." En kiistä etteikö Lecavalier toisi omaa panostaan koppiin, mutta en usko että päällimmäinen syy Lecavalier hankkimiseen oli tuo. Joukkueeseen jonka kokoonpanosta löytyy ennestään 16 Stanley Cup mestaria, joista 11 taitaa olla kaksinkertaisia mestareita.
 
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
Laitetaan nyt tännekin kuningaskunnan isoin uutinen eli Kopitar jatkaa seuraavat 8 vuotta 10 miljoonan caphitillä. Miten tämä tulee vaikeuttamaan tulevien vuosien joukkueen kokoamista, ei jaksa miettiä nyt. Joukkueenjohdolla ja joukkueella on vain yksi maali tällä kaudella, se isoin pytty. Kapteenin lähtölaskenta saattoi alkaa, miten ja milloin en tiedä, muttei nyt.

Onhan Kopitar pelannut kokonaisvaltaista kiekkoa viime kuukauden, ehkä hienoimpana esimerkkinä Detroitin kampeaminen nurin käytännössä yksin. Muuten joukkueella ollut ailahtelevaista, viime yön sulaminen Ottawalle kolmannessa erässä toi ikäviä kaikuja viime vuoden peleistä.

Lecavalier ja Schenn ovat yllättäneet positiivisesti. Lecan toiminta tuolla alemman kentän sentterinä herättää paljon enemmän luottamusta, kun näiden omien (Shore/Andreoff) miesten. Oletuksena tosin olikin, että entinen ykkösvaraus osaisi jonkin verran sitä kiekkoa liikuttaa. Schenn on tuonut jykevyyttä pakistoon ja marras-joulukuun vaihteeseen verrattuna Doughtyn minuuttimäärät ovat jonkin verran laskeneet, joka on hyvä kevättä ajatellen. Ihan siis jees treidi tähän mennessä.

Ensi yönä Anaheim ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Oisko ankanmetsästyksen aika?
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
On tuo Lombardi sellainen velho, että oksat pois. Schenn tuonut alakertaan kaivattua kovuutta Greenen paikalle ja myllyhalukkuus on ollut suurta. Leca on painanut kaapin kolmeen edelliseen peliin ja löytänyt monta vuotta kadoksissa olleen pelihuumorinsa. Ai että, Lecasta tulee olemaan todella paljon iloa keväällä.
 

Doforos

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors, LA Kings, MMÅ
Lecan kohdalla taitaa olla juuri tuo "one last time" -ilmiö. Kaikki irti koneesta, sieltä se vanha oma pelikin löytyy kun pistää viimeisen kerran kaikki peliin. Tietää että tätä tulee vielä kaipaamaan, niin nauttii nyt täysillä vielä kun on mukana. Ja mikäs siinä kun roolikin on isohko voittavassa joukkueessa. Hyvältä näyttää kevättä ajatellen. Myös Schenn toimiva palanen. Tosi helposti pelaaja leimataan sen viimeisimmän pestinsä mukaan joko tarpeelliseksi tai tarpeettomaksi. Tässä näkyy taas hyvin, että vaikka Schenn pelasi (kuulemma, en seurannut) heikolla tasolla Philadelphiassa, ei se tarkoita että miehestä ei parempaan olisi. Oikeaan joukkueeseen, jossa pelitapa tukee vahvuuksia ja on tarjolla sitä roolia, jossa on luontaisimmillaan, on tulos juuri tämän näköistä. Flyers helpottunut, kun pääsi eroon Lecan ja Schennin palkoista - jotkut hölmöt internetfanit jopa naureskelivat kuinka Flyers voitti tämän treidin ja Kings teki hölmösti. Todellisuudessa loistava malliesimerkki win-win -kaupasta. Kings haki lyhyen tähtäimen vahvistusta sentteriosastolle loppukaudeksi ja sai sen sekä Schenn pääsee näyttämään kykynsä ja mahdollisesti jatkaa joukkueessa pidempääkin.

Tästä hyvä jatkaa kevääseen. Ekana playoffeihin (jo lähes varma) ja siitä sitten sarja kerrallaan, kaikki on mahdollista.
 

Kyle

Jäsen
Flyers helpottunut, kun pääsi eroon Lecan ja Schennin palkoista - jotkut hölmöt internetfanit jopa naureskelivat kuinka Flyers voitti tämän treidin ja Kings teki hölmösti. Todellisuudessa loistava malliesimerkki win-win -kaupasta. Kings haki lyhyen tähtäimen vahvistusta sentteriosastolle loppukaudeksi ja sai sen sekä Schenn pääsee näyttämään kykynsä ja mahdollisesti jatkaa joukkueessa pidempääkin.

Tämä viimmeisin kauppa on kuin pienoismalli aikaisemmasta Richards <-> Schenn, Simmonds, 2 pick kaupasta. Jälkikäteen katsottuna Flyers sai tuolloin kaupan jälkeen aikaisen ajan ylivoimaisesti parhaat yksilöt, mutta vastaavasti Kings sai puuttuvan palasen, joka lopulta johti kahteen kannuun. En epäile yhtään etteikö Weal ja 3 pick olisi esimerkiksi kahden vuoden päästä parhaat osat tätä kauttaa, varsinkin mikäli Lecavalier on lopettanut ja Schenn pelailee jossain 5-6 puolustajan ja AHL:n välimaastossa. Mutta nämä ovat juuri niitä kauppoja joita monet vertaavat virheellisesti joko nykyhetkeen tai tulevaisuuteen. Oikeastihan Kings haki puhtaasti vahvistusta vain ja ainoastaan tähän kauteen, Flyers sen sijaan haki kaupalla tulevaisuutta (lähinnä pyrkien eroon turhista cap hiteistä). Ja todellakin yhdyn mielipiteesesi että win-win kauppa.

Nythän Dallasia vastaan Kingsillä oli ihan mielenkiintoinen (kokeilu) ketju, kun Carter oli siirretty laitaan ja vastaavasti Lecavalier oli nostettu kakkosketjuun:

Lucic - Kopitar - Toffoli
Pearson - Lecavalier - Carter
King - Lewis - Brown
Andreoff - Shore - Gaborik

Ylivoimalla Gaborik pelaa Pearsonin paikalla kakkosketjussa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tässähän käy vielä niin, että Leca innostuu sen verran ettei päätäkään laittaa hokkareita naulaan. Siinä onkin sitten ihmettelemistä Kingseillä ja Flyersilla ;)
 

Wunder-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Pakko tänne vieraaseen pöytään on huudella, mutta hemmetin onnellinen olen, että Lecavalierilla vaihtui osoite ja samalla peli lähti kulkemaan. Hieno pelaaja, joka oli yksi suosikeistani viime vuosikymmenellä. Hatun nosto Lombardille ja Sutterille. Toivotaan, että pelihuumori pysyy yllä ja vanhaa Vinnya nähdään loppukausi. Ja kuten Walkin totesi, eihän sitä tiedä vaikka mies intoutuisi vielä selännemäiseen "one more year" touhuun, pientä korvausta vastaan, jos peliotteet nousevat kunnolla liitoon.
 
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
Tässähän käy vielä niin, että Leca innostuu sen verran ettei päätäkään laittaa hokkareita naulaan. Siinä onkin sitten ihmettelemistä Kingseillä ja Flyersilla ;)

Tää olis kyllä mielenkiintoinen skenaario. "En mä haluakkaan vielä lopettaa...! Sopimusta vielä tänkin vuoden jälkeen jäljellä. Mä luulisin, että Leca on joutunut lupaamaan Lombardille, että päätös pitää. Rangaistuksena joku loputon lehmänpaskan luonti Sutterin kotiranchilla jos näin ei käy.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Tässähän käy vielä niin, että Leca innostuu sen verran ettei päätäkään laittaa hokkareita naulaan. Siinä onkin sitten ihmettelemistä Kingseillä ja Flyersilla ;)
Jos samaan tahtiin jatkaa maalien tekemistä, niin ei muuta kuin antaa mennä vaan. Siinä sitä sitten onkin kaikilla ihmettelemistä
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Jos Leca lopettaa tämän kauden jälkeen, mutta alkaa vaikka ensi Joulukuussa kaipailemaan kentille, niin miten siinä tapauksessa toimittaisiin? Saako hän palata eläkkeeltä ilman, että tämä nykyinen sopimus vaikuttaa tilanteeseen?
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Nythän Dallasia vastaan Kingsillä oli ihan mielenkiintoinen (kokeilu) ketju, kun Carter oli siirretty laitaan ja vastaavasti Lecavalier oli nostettu kakkosketjuun:

Lucic - Kopitar - Toffoli
Pearson - Lecavalier - Carter
King - Lewis - Brown
Andreoff - Shore - Gaborik

Ylivoimalla Gaborik pelaa Pearsonin paikalla kakkosketjussa.

Valmennusjohto on haeskellut kakkos-, kolmos- ja nelosketjuihin sopivaa kokoonpanoa ja Dallasia vastaan kokeillut ketjut toimivat viime peleistä parhaiten. Carterin siirto laitaan oli ihan oikea veto, sillä loukkaantumisensa jälkeen kentälle palannut Carter on ollut ihan eri mies kuin syksyn Carter, siis helvetin paljon huonompi. Vaikka joukkue voittikin kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Anaheimin, niin siinä ottelussa yhdessä pelannut King-Carter-Lewis trio oli ihan hukassa.

Starsia vastaan - Kopitarin ketju poislukien - joukkue oli alussa aika hemmetin pulassa nopeasti pelannutta vastustajaa vastaan, mutta ottelun edetessä tapahtumat tasoittuivat. Lecavalier ja Carter pelaavat hyvin yhteen ja Lewisin ketju pelasi hyvän ottelun Dallasin hyökkääviä ketjuja vastaan. Gaborik oli ihan oikeutetusti pudotettu nelosketjuun Andyn ja Shoren seuraksi ja siitä sisuunteneena pelasikin yritteliään ottelun. Rosenin mukaan Clifford alkaa hiljalleen lähestyä pelikuntoa ja saa nähdä mitä sen jälkeen tapahtuu. Merschän lähetetiin jo Ontarioon ja minusta Nick Shorelle tekisi hyvää käydä pelaamassa AHL:ssä pari ottelua saamassa hyökkäysvastuuta ja toivottavasti lisää itseluottamusta. Varsinkin kun Ontario on niin lähellä, ettei mitään aikaero- tai matkustusongelmia ole, niin esim. viikonloppukeikka ja sinä aikana pari ottelua Ontarion ykkössentterinä voisi tehdä Shorelle hyvää.

Farmijoukkue Ontario Reign on yhä oman divisioonansa kärjessä ja Läntisen konferenssin kakkosena. Mitään hirveitä pistenikkareita joukkueessa ei ole, mutta sehän oli ennen kauden alkua arvattavissakin. Viime kaudellahan Ontarion paras pistemies Brian O'Neill voitti AHL:n runkosarjan pistepörssin ja Jordan Weal oli pörssin kolmosena, tällä kaudella Reignin tehokkain Sean Backmann on tällä hetkellä AHL:n pistepörsissä sijalla 32 (35 GP, 8+21 = 29).
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Tää olis kyllä mielenkiintoinen skenaario. "En mä haluakkaan vielä lopettaa...! Sopimusta vielä tänkin vuoden jälkeen jäljellä. Mä luulisin, että Leca on joutunut lupaamaan Lombardille, että päätös pitää. Rangaistuksena joku loputon lehmänpaskan luonti Sutterin kotiranchilla jos näin ei käy.

Lombardi juristin koulutuksella varmasti saa Lecavalierin ulos organisaatiosta, vaikka haluaisi uraansa jatkaa.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Lombardi juristin koulutuksella varmasti saa Lecavalierin ulos organisaatiosta, vaikka haluaisi uraansa jatkaa.

Eipä tuo niin täysin onnistunut Richardsinkaan kanssa, miehestä päästiin kyllä tietysti eroon, mutta rahaa siitä turhakkeesta saadaan maksaa vielä hetki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös