Mainos

Los Angeles Kings 2011-2012

  • 131 371
  • 363

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Selvä juttu,itse en ollut sitten täysin kartalla kuinka näitä uutisoidaan. Minkä pituinen aika tuossa on että pitää hyväksyä/hylätä tullut offersheet?

Kai siinä offer sheetiä tarjonnut joukkue voi laittaa haluamansa deadlinen sen hyväksymiselle, mutta ei kai niissä mitään CBA:n määräämää takarajaa ole.

Sen sijaan jos Doughty hyväksyisi sen, niin Losilla olisi 7 päivää aikaa matchata se tai päästää Doughty muualle ja ottaa varausvuoroja vastaan kompensaationa.

EDIT: Niin ja täsmennetään nyt sen verran vielä, että voihan siellä tarjotut offer sheetit vuotaa julkisuuteen, mutta ei niillä joukkueet ja pelaajat agentteineen pahemmin huutele, kuin vasta siinä vaiheessa kun tarjous on hyväksytty. Siinä saattaa nopeasti saada suhteet poikki, jos alkaa vuotamaan julkisuuteen tietoja juuri tarjotuista/hylätyistä offer sheeteista. Kuitenkin NHL:ssä edelleen vahva kielteinen suhtautuminen offer sheeteihin, ja ei niitä kaikki hyvällä katso, jos siellä tarjoillaan toisten pelaajille näitä. Mahtaakohan esimerkiksi Burke ja Lowe olla jutelleet kertaakaan Penner-tapauksen jälkeen?
 
Viimeksi muokattu:

depre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
Kuitenkin NHL:ssä edelleen vahva kielteinen suhtautuminen offer sheeteihin, ja ei niitä kaikki hyvällä katso, jos siellä tarjoillaan toisten pelaajille näitä. Mahtaakohan esimerkiksi Burke ja Lowe olla jutelleet kertaakaan Penner-tapauksen jälkeen?

Käsittääkseni Burke ja Lowe paiskasivat kättä keväällä 2010. Taisi olla yksi niistä Brendan Burken kuoleman jälkiseurauksista, että kättä paiskattiin. Tuosta linkistä löytyykin juttua asiasta: Edmonton Journal.

Muuten kantaa ottamatta asiaan, mutta pidän mielenkiintoisena sitä, että Phil Kessel EI voisi voittaa Rocket Richards trophya mikäli sentterinä olisi esim. Joe Thornton tai Sidney Crosby. Kaveri kuitenkin teki 30 maalia, kun samassa ketjussa pelasivat mm. sellaiset suurudet kuin Tyler Bozak ja Joey Crabb. Kaikella kunnioituksella em. pelaajia kohtaan, mutta luulen että Thorntonin laidalla Kesselillä voisi olla mahdollisuuksia tehdä ns. Cheechoot. Jätetään tämä debatti nyt kuitenkin tähän ja todetaan loppuun, että Doughty on pelaajana eri tasoa. Selvästi, vaikka eri paikkaa pelaakin.
 

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp
Eiköhän sitä voida laittaa jäitä hattuun vähäsen tän kohkaamisen ohella. Itse en ainakaan mistään vielä ole löytänyt faktaa että Islanders olisi heittänyt offer sheetin Doughtylle.

Samaa mieltä. Vaikka näillä offer sheeteillä sun muilla on kiva spekuloida, niin kannattaa silti muistaa, miten uskottava tämäkin huhu on. Eipä noista Eklundinkaan heittämistä huhuista jaksa kukaan enää vaahdota, ja mielestäni tämän "Twittaajan" uskottavuus on jopa Eklundiakin pienempi. Jos se vaan enää voi pienempi edes olla.
 
Suosikkijoukkue
TPS, LA Kings

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Farmipelaajista Zatkoff sitten sai sen vuoden jatkon, mikäs siinä. Corey Elkins ei sen sijaan jatka Kingsien organisaatiossa, olisi varmaan ollu Monarchseilla käyttöä miehelle mutta jos ei maistu niin ei sitten. Vissiin Eurooppaan lähtee pelailemaan. Toivottavasti nyt Holloway sentään saadaan jatkamaan.

Corey Elkinsin ja Oscar Möllerin lisäksi Bud Holloway suuntaa ensi kaudeksi Eurooppaan. Elkinsin seurana siis Pardubice ja Möllerin ja Hollowayn Skellefteå. Toisaalta kolmikon päätöksen ymmärtää, sillä pelipaikan saaminen NHL-tasolla näyttää heidän kohdallaan aika epätodennäköiseltä - siis ainakin Kings-organisaatiossa ensi kauden aikana.

Jos viime kaudella organisaation vahvuutena oli syvyys jokaisella pelipaikalla, niin hyökkäyksessä on käynyt kova kato kesän aikana. Eurooppaan häipyneen kolmikon lisäksi Michal Handzus, Alexei Ponikarovski ja ilmeisesti myös Peter Harrold ja Manchesterin John Zeiler lähtivät vapaina agentteina. Breyden Schenn, Wayne Simmonds ja Ryan Smyth kaupattiin muualle.

Tilalle on tullut Mike Richards, Simon Gagne ja junnuista Linden Vey. Smyth-kaupassa saatu Colin Fraser on alkukauden sairastuvalla.

Monarchseista lähti Hollowayn, Möllerin ja Elkinsin mukana 155 pistettä (69+86), joten uusille vastuunkantajille on tilausta. Harmi kun Tyler Toffoli on liian nuori AHL:ään, sillä hänen kaltaisestaan maalintekijästä Manchesterissa on huutava pula. No, ehkä Linden Vey pystyy siirtymään yhtä sujuvasti ammattilaistasolle kuin Brandon Kozun viime kaudella teki.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Corey Elkinsin ja Oscar Möllerin lisäksi Bud Holloway suuntaa ensi kaudeksi Eurooppaan. Elkinsin seurana siis Pardubice ja Möllerin ja Hollowayn Skellefteå. Toisaalta kolmikon päätöksen ymmärtää, sillä pelipaikan saaminen NHL-tasolla näyttää heidän kohdallaan aika epätodennäköiseltä - siis ainakin Kings-organisaatiossa ensi kauden aikana.

Näistä ihmetyttää varsinkin Hollowayn suuntaaminen Eurooppaan. Tuntui että Kings maltillisesti kasvatti Hollowaytä ensin WHL:ssä (65 ja 83 pisteen kaudet) ja sitten AHL:ssä (12, 47 ja 61 pistettä). Lisäksi Holloway tuntui syttyvän liekkeihin playoffeissa tehden AHL:n playoffeissa 23 ottelussa 25 pistettä. Kahtena viime kautena Holloway voitti Manchesterin pistepörssin sekä runkosarjassa että playoffeissa, mutta siltikään häntä ei kutsuttu ylös kertaakaan. Mitä Hollowayn olisi pitänyt tehdä, jotta olisi saanut näyttöpaikan NHL:ssä? Ja miksi Kings kasvatti pelaajaa 5 vuotta eikä lopulta antanut hyvilläkään näytöillä alhaalla näytönpaikkaa NHL:ssä?
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Näistä ihmetyttää varsinkin Hollowayn suuntaaminen Eurooppaan.
...
Mitä Hollowayn olisi pitänyt tehdä, jotta olisi saanut näyttöpaikan NHL:ssä? Ja miksi Kings kasvatti pelaajaa 5 vuotta eikä lopulta antanut hyvilläkään näytöillä alhaalla näytönpaikkaa NHL:ssä?

Ihmeissään oli Lombardikin. Ainakin tuon artikkelin mukaan näyttöpaikka oli varsin lähellä Justin Williamsin loukkaannuttua, mutta Hollowayn sijaan paikan sai Oscar Möller.

En löydä nyt videota tuosta ko. lehdistötilaisuudesta, mutta siinä Lombardi mutisee myös jotakin AHL:n palkkarajoituksista. Hockey on bisnestä ja pelaaminen on ammatti, joten en ihmettele, että kaverit lähtevät paremman palkan perässä Eurooppaan. Hfboardsilla väitettiin, että Holloway olisi saanut rahakkaamman tarjouksen myös KHL:stä, mutta päätyi kuitenkin Möllerin kaveriksi Skellefteåhon.

Minusta kyseessä on Lombardin, Murrayn, Manchesterin Morrisin ja ennen kaikkea sopimuksista vastaavan Solomonin moka, kun eivät hoitaneet hommaa ajoissa. Kaikesta päätellen Holloway olisi jäänyt organisaatioon vain jos hänelle olisi annettu yhdensuunnan sopimus. Tosin se olisi tainnut tarkoittaa, että Hollowayn olisi pitänyt läpäistä waiverit AHL:ään lähetettäessä ja todennäköisesti siinä tapauksessa joku muu joukkue olisi napannut hänet. Mutta jos kaveri olisi pelannut riittävän hyvin ja vakiinnuttanut paikkansa NHL:ssä, niin silloinhan tuo ongelmaa ei olisi koskaan tullut eteen. Ennemmin minä olisin suonut näyttömahdollisuuden Hollowaylle kuin sairastuvalla aktiivisesti aikaansa viettävälle Scott Parselle.

Ja se on selvää, että jollei Voinov pääse ensi kaudella pelaamaan NHL:ään, niin hän palaa 2012-13 kaudeksi takaisin KHL:ään. Ja Loktionovin kohdalla sama juttu.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Kaikesta päätellen Holloway olisi jäänyt organisaatioon vain jos hänelle olisi annettu yhdensuunnan sopimus. Tosin se olisi tainnut tarkoittaa, että Hollowayn olisi pitänyt läpäistä waiverit AHL:ään lähetettäessä ja todennäköisesti siinä tapauksessa joku muu joukkue olisi napannut hänet.
Sopimuksen suuntaisuuksilla ei ole merkitystä waivereiden suhteen. Hyvin pitkälti ainoa millä on merkitystä on pelatut kaudet ammattisarjoissa ja ikävuodet. Joitain lisäklausuuleita on tietyille erikoistapauksille, mutta yksisuuntaisella sopimuksella pelaavan pelaajan voi lähettää farmiin huoletta mikäli vain ikä- ja pelattujen otteluiden määrät ovat rajojen sisällä.
 

Bourque#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings |NUFC |FC Barcelona|KTP
Nostellaanpas vähän ketjua ylöspäin.

Kauhukseni twitteristä löysin tämmöisen Hockeybuzz.com.

Linkissä siis juttua Doughty:n sopimusneuvotteluista jossa Kings olisi heittänyt tarjouksen : 7vuotta ja $52,000,000 (caphit olisi $7,4milj. jos tasaisti jaetaan)!En todellakaan tiedä kuinka luotettava sivusto on,joten toivon että turhia sydämentykytyksiä tässä otan.Mutta jos tarjous on totta niin mielestäni kyllä aika hurjalta kuulostaa summa.Doughty on loistava puolustaja ja tulee varmasti kehittymään vielä erittäin paljon.MUTTA SILTI!!

Jännä nähdä miten tilanne kehittyy kun nimi joskus paperiin saadaan,tuntuu tuo summa vaan melko hurjalta verrattuna esim. Weber:n tai Stamkos:n papereihin.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Hockeybuzz nyt on lähteenä melkein suomi24-tasoa.

Mutta tuo se on huipputason pelaajan hinta. Ei siinä ole mitään sen kauheampaa, eliittitaidosta pitää maksaa.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Niin, mielestäni se kertoo vähän puolustajien tärkeyden aliarvioimisestakin, että helposti tuollainen caphit kuulostaa korkealta pakille. Pakkeja ja hyökkääjiä on vaikea, miltei mahdoton, verrata, mutta jos Doughtyn tasoinen pelaaja olisi hyökkääjä, niin pistemäärä kaudessa varmasti lähentelisi sataa jo tuossa iässä. Silloin palkkaa pidettäisiin normaalina.
 

Bourque#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings |NUFC |FC Barcelona|KTP
Nyt kun tuota maistelee pienen mietinnön jälkeen niin kyllä se silti mielestäni liikaa on kun verrataan Stamkosiin tai Weberiin. Ymmärrän kyllä hyvin että laatu maksaa ja paljon maksaakin. Mutta mielestäni alle 7milj. olisi pitänyt mennä. Toisaalta,tämä sopparihan maksaa myös tulevasta potentiaalista jota Doughtyllä riittää. Sitten taas toisaalta,paska säkä jos sitä ei tulekkaan. Lyhyempi sopimus olisi varmasti ollut halvempi tehdä,mutta silloin tietysti seuraava olisi voinut olla vielä tätä 7milj. isompi.Vaikeita juttuja!

Ja siis sopimushan on vasta huhu-asteella..
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Nyt kun tuota maistelee pienen mietinnön jälkeen niin kyllä se silti mielestäni liikaa on kun verrataan Stamkosiin tai Weberiin.

Olen kyllä vahvasti eri mieltä. Itse näen Doughtyn olevan tuolla seitsemän vuoden aikavälillä parempi pelaaja kuin Weber ja jopa Stamkos. Doughtyllä on potentiaali olla seuraava Lidström, jolloin palkkakin on potentiaalin mukainen. Ja jo nykytasollaan Doughty on aika liki tuon sopimuksen arvoinen.
 

Bourque#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings |NUFC |FC Barcelona|KTP
Toissa kauden Doughty olisi kyllä tuon arvoinen,viime kauden ei. Mutta tämähän on vain minun mielipiteeni. Ja kuten jo yllä kirjoitin,ymmärrän että tässä maksetaan mahdollisesta tulevasta potentiaalista myös.
 

Lazbourne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Satakuntalaiset ja Kanadalaiset
Olen kyllä vahvasti eri mieltä. Itse näen Doughtyn olevan tuolla seitsemän vuoden aikavälillä parempi pelaaja kuin Weber ja jopa Stamkos. Doughtyllä on potentiaali olla seuraava Lidström, jolloin palkkakin on potentiaalin mukainen. Ja jo nykytasollaan Doughty on aika liki tuon sopimuksen arvoinen.

Eipähän tuossa vertailussa kukaan voi mitään varmaa vielä sanoa. Weber oli menneellä kaudella varmasti pykälän Doughtya parempi, ja on hyvin mahdollisesti Norris Trophy ehdokas (eli NHL:n 3 parhaan pakin joukossa) vielä toistekin. Doughtylla on toki potentiaalia pienemmästä koostaan huolimatta mennä vaikka Weberin ohikin, mutta näistä kahdesta nimenomaan Weber on puolustajalle "parhaassa iässään" seuraavan 5-7 vuoden aikana.

Stamkos taas on yksi maailman parhaista ratkaisijoista. Yleisesti hänen tasoisensa pistelingot vaan ovat useamman miljoonan parhaita puolustajia edellä tuloissaan. Esimerkiksi Lidström ei ole tainnut koskaan ansaita juuri 6 miljoonaa enempää?! Toki hän olisi varmasti enemmän saanut halutessaan...
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Stamkos taas on yksi maailman parhaista ratkaisijoista. Yleisesti hänen tasoisensa pistelingot vaan ovat useamman miljoonan parhaita puolustajia edellä tuloissaan. Esimerkiksi Lidström ei ole tainnut koskaan ansaita juuri 6 miljoonaa enempää?! Toki hän olisi varmasti enemmän saanut halutessaan...

On tienannut pari kautta ennen lockoutia jopa yli 10 miljoonaa dollaria vuodessa. Lockoutin jälkeen $7.6 millistä alaspäin tasaisesti. Ja olisi varmasti voinut vielä tuostakin enemmän saada.
 
Suosikkijoukkue
TPS, LA Kings
Täällä lukee, että Kings olisi signannut Ethan Moreaun. Sopimus on yksivuotinen ja arvoltaan $600,000.

Kingsien omilla sivuilla ei tästä vielä ollut mitään, mutta kaipi se sieltä pian tulee.

En tiedä kuinka tarpeellinen hankinta, ehkä ihan ok, että joukkueeseen tulee näitä pappoja ''opettamaan'' nuoria.

Edit. Linkki vie siis Make Way For The Kingsien sivuille, mistä uutinen ko. jutusta.

Ja NHLn virallisilla sivuilla nyt sitten viimeistään varmistus asiaan.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Doughtyllä on potentiaali olla seuraava Lidström, jolloin palkkakin on potentiaalin mukainen.

Eipä nyt liioitella. Doughty on jo jäljessä siinä, että on jäänyt kerran ulos playoffseista (Lidström ei kertaakaan).

Lisäksi Doughty on pelannut tuollaisen -17 kauden (Lidas jäi ekaa kertaa urallaan miinukselle viime kaudella -2), plusmiinukset kolmen ekan kauden osalta on +88 vs. +16 Lidstörmin hyväksi.

Tehopisteissä Lidströmin kolme ekaa kautta tuottivat 157 pistettä, Doughtyllä 126.

Doughty on ollut loukkaantuneena 7 ottelusta, kun Lidström ei jättänyt ainuttakaan peliä väliin kolmella ekalla kaudellaan.

Lidström jäähyili kolmella ekalla kaudella tuplasti vähemmän mitä Doughty. 76min vs. 178min.

Jos kerran potentiaalia on "seuraavaksi Lidströmiksi", niin pitäisi jossain vaiheessa alkaa laittaa paremmaksi. :)

Tai sitten se on vaan niin, että seuraavaa Lidströmiä ei koskaan tule. Ei ole tullut Bobby Orriakaan.
 
Jos kerran potentiaalia on "seuraavaksi Lidströmiksi", niin pitäisi jossain vaiheessa alkaa laittaa paremmaksi. :)

Tai sitten se on vaan niin, että seuraavaa Lidströmiä ei koskaan tule. Ei ole tullut Bobby Orriakaan.

Ehkä tuolla viitataankin siihen, että Doughtysta voi kehittyä oman aikakautensa superpuolustaja, joka voittaa Norrisin kausi toisensa jälkeen. Aivan kuten Lidström. Absoluuttisesti samalle tasolle Lidaksen kanssa DD tuskin koskaan nousee.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Eipä nyt liioitella. Doughty on jo jäljessä siinä, että on jäänyt kerran ulos playoffseista (Lidström ei kertaakaan).

Tuo lienee läpällä kirjoitettu teksti?

Mielestäni "seuraava Lidström" on pelaaja, jonka voidaan olettaa olevan jatkuvasti liigan viiden parhaan pakin joukossa seuraavan about 15 kauden ajan. Siihen Doughtyllä on nähdäkseni parempi potentiaali kuin kenelläkään toisella puolustajalla liigassa juuri tällä hetkellä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ehkä tuolla viitataankin siihen, että Doughtysta voi kehittyä oman aikakautensa superpuolustaja, joka voittaa Norrisin kausi toisensa jälkeen. Aivan kuten Lidström. Absoluuttisesti samalle tasolle Lidaksen kanssa DD tuskin koskaan nousee.

Näinhän se.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Täällä lukee, että Kings olisi signannut Ethan Moreaun. Sopimus on yksivuotinen ja arvoltaan $600,000.

Siinä se sitten tuli, veteraani nelosketjuun - siis edellyttäen, että Moreau läpäisee lääkärintarkastukset. Itse toivon tuolle paikalle Brad Winchesteriä, mutta kai se Moreaukin nelosen syvyyspelaajana menettelee. Hiukan kyllä huolestuttaa hänen heikot esityksensä Columbuksessa ja HFboardsilla Oilers-fanien esittämät väitteet, että Moreau olisi ollut viimeisinä Edmonton-aikoinaan "locker room cancer". Ilmeisesti kuittaillut nuoremmille pelaajille hiukan liikaa, mikä olisi kapteenille anteeksiantamatonta käytöstä.

Nyt Losissa on oma osastonsa ex-Oilerseja (Stoll, Greene, Penner, Moreau), ex-Flyerseja (Richards, Gagne, Williams + valmentajat) ja Kingsien omia varauksia (Brown, Kopitar, Doughty, Lewis, Clifford, jne.). Toisaalta on hyvä, että kaverit tuntevat toisensa pitemmältä ajalta, mutta toisaalta tuollainen edesauttaa myös erilaisten kuppikuntien syntymistä.

Rookiecamp pidetään 10.-13.9. ja perinteiset ottelut Phoenixin rookieita vastaan ovat 14. - 15. syyskuuta. Varsinainen harjoitusleiri alkaa 17.9. Ei kai tässä seuraavan reilun parin viikon aikana ole muuta tekemistä kuin odotella Doughtyn sopimuksen ja tulokasleirin osallistujalistan julkaisemista.

Lombardilla oli varsin vilkas kesä. Viime kauden kokoonpanosta poissa Smyth, Simmonds, Ponikarovski, Handzus, Harrold ja prospekteista Schenn, Möller, Holloway ja Elkins. Tilalla Richards, Gagne, Fraser ja Moreau. Minusta Simmondsin paikka on vieläkin täyttämättä, mutta ilmeisesti kausi aloitetaan näillä.

Etukäteen ajatellen San Jose vaikuttaa Läntisen konferenssin parhaalta joukkueelta, mutta kyllä Los nykyisellä kokoonpanolla kamppailee pudotuspelien kotiedusta Vancouverin, Detroitin ja Chicagon kanssa. Suunnilleen sata pistettä se vaatii, eikä se ole tuolla hyökkäyskalustolla mikään mahdoton urakka.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös