Los Angeles Kings 2011-2012

  • 130 996
  • 363

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Paljon on kyllä Kingit vaihtuneet sitten viime kaudesta. Nyt viimeisin hankinta tämä Ethan Moreau joka on varmasti hyödyllinen 3-4 ketjun soturi. Mielenkiintoinen ryhmä kyllä jo kasassa, vielä kun tuo Drew Doughtyn kohtalo selviää...
 

Eekenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings
Nyt viimeisin hankinta tämä Ethan Moreau joka on varmasti hyödyllinen 3-4 ketjun soturi.

Itse en oikein ymmärrä tuota Moreaun hankkimista, nyt kaksi alinta ketjua ovat aivan tukossa eikä farmissa hyvin pelaaville tule olemaan helppoa päästä ylös edes loukkaantumisten tapauksessa. Kolmos- ja neloskenttien pelipaikoista taistelevat nyt Clifford, Stoll, Richardson, Lewis, Westgarth, Parse, Fraser ja Moreau; näistä pidän Cliffordia ja Stollia varmoina kolmosen miehinä. Westgarthkin pääsee todennäköisesti pelaamaan ihan kiitettävästi pelejä, Murray kun tuntuu pitävän tästä jostain syystä erityisesti.

Ennemmin olisin hankkinut kunnon enforcerin (juu, kyllähän Westgarth ottaa matsia, mutta ei ole kovin erikoinen) pelaamaan ne pakolliset kovat pelit. Noh, muutaman kuukauden päästä tiedämme oliko tästä hankinnasta iloa. Eiköhän Lombardi kuitenkin tiedä mitä tekee.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ennemmin olisin hankkinut kunnon enforcerin (juu, kyllähän Westgarth ottaa matsia, mutta ei ole kovin erikoinen) pelaamaan ne pakolliset kovat pelit. Noh, muutaman kuukauden päästä tiedämme oliko tästä hankinnasta iloa. Eiköhän Lombardi kuitenkin tiedä mitä tekee.
Suosittelen tutkimaan ennen kuin aletaan hutkimaan :-)

Westy on nyky NHL:ssä kovan luokan tappelija ja tulee nousemaan ensi kaudella varmasti ihan top-10 listalle kunhan oppii vähän suojaamaan ja olemaan ei niin yli aktiivinen. Hän pelasi uran ensimmäiset NHL pelit viime kaudella ja oppimista on vielä. Viime kaudella vain kaksi tai kolme tappiota noin 15 tappelussa. Se on aika vähän kun katsoo että vastassa oli kokeneita niistäjiä kuten Chris Neil, John Scott, David Koci, Jody Shelley & George Parros. Sekä kovia uusia tulokkaita kuten nyt esimerkiksi Deryk Engelland.

Kingsille on omasta mielestäni käsissä melkoinen kultakimpale mitä tulee nyrkkihippasille. Nuori, innokas ja kykenevä tappelemaan kenen tahansa kanssa. Ja onhan miehen fight card aika hienoa luettavaa niin AHL:stä kuin NHL:stäkin. Ja pitää vielä ottaa huomioon että mies ei ole käynyt sitä perinteistä tietä kovaksi NHL tappelijaksi vaan hän on tullut yliopistopelejen kautta tähän tilanteeseen. Ei siis ole alla fyysisiä Kanadan juniorisarjoja.

Tässä muutamia higlight myllyjä mieheltä:

Westgarth TKO's J.Szwez

J.Mirasty vs K.Westgarth

K.Westgarth vs J.Rechlicz

K.Westgarth vs C.Janssen

K.Westgarth KO's G.Klotz Ikävä tapaus.

K.Westgarth vs J.Boulerice
 

Eekenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings
No jooh, ilmaisin itseäni hiukan väärin. Viime kaudella päälle parisenkymmentä Losin peliä + pleijarit ja kaikki koosteet katselin joten kyllähän noita myllyjä Westgarthilla oli, ja usein hyvällä menestykselläkin. Silti Clifford joutui tappelemaan mielestäni aivan liian useasti (18 kertaa). Hänellä on potentiaalia vaikka ja mihin, kunhan ei riko itseään tappeluissa; eikä niitä pisteitä jäähyboxista taota. Ei siinä mitään että uskaltaa lähteä lähes ketä vain vastaan hanskaamaan, mutta kun miehestä saisi paljon muutakin irti...Miksi Kyle otti viime kaudella niin monta matsia onkin hyvä kysymys, oliko sitten näyttämisen halua vai mitä, mutta ensi kaudella olisi ehdottoman suotavaa pelata enemmän ja tapella vähemmän. Lähinnä tätä ajatellen tuumin josko jonkun pätevän enforcerin hankkiminen joukkueeseen siirtäisi tappeluja pois Cliffordilta, Westgarthin joukkueessaolo kun ei näytä riittävän. Kyseessä ei siis oikeastaan ollut moite Westgarthin kyvykkyyttä tappelemissa kohtaan, vaikka sinne päin epähuomiossa vihjasinkin. Itse asiassa Westy on omalla tavallaan sympaattinen pelaaja, jolle toivon hyvää ja vakaata uraa. Jos nyt ensi kaudella hoitaisi parit tappelu Cliffordin puolesta näin aluksi niin olisin kerrassaan tyytyväinen.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Silti Clifford joutui tappelemaan mielestäni aivan liian useasti (18 kertaa)
Itse kallistun ja veikkaan että Cliffordin tappelumäärät selittyvät juurikin tuolla nuoruuden innolla sekä näyttimisen halulla. Tuon tyylin pelaajan pitää näyttää uutena miehenä mihin hän pystyy ja kyllä ne tappelut tulevat tippumaan sinne 10 myllyyn per kausi kunhan uraa tulee enemmän. Dan Carcillo oli aikoinaan ihan samassa tilanteessa kuin Clifford. OHL:ssä ei mitään suuria tappelumääriä ja farmissa vähän enemmän mutta NHL:ssä piti näyttää kaikille että kyllä pienikin mies osaa ja uskaltaa. Steve Ott sama homma. Ensimmäinen kausi NHL:ssä ja 17 tappelua. Ja eikös se Shanahaninkin Brendan myllyttänyt ensimmäisellä kaudellaan melkoiset määrät kun piti näyttää että osaa pitää itsestään huolta. Eli kyseessä on juurikin tuo uuden pelaajan näyttämishalut. Kaikille pitää todistaa myös nyrkein että homma toimii ja varsinkin jos on menneisyyttä kovista otteista farmissa/junnuissa niin sitä jopa odotetaan kun pelaaja NHL:n porteista hyppää sisälle.
 

tuuriman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Bayern, Berliinin joukkueet , Saksa

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Hiljalleen rosteri alkaa näyttää siltä että nyt odotetaan jo jonkinasteista menestystä eikä tyydytä vain toteamaan että Kings on vielä tulevaisuuden joukkue. Toki vielä on ylimitoitettua odottaa Stanley Cup- tai Konferenssifinaaleja, mutta Lännen kärki pitäisi nyt saada haastettua kunnolla.
 

Eekenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings
Toki vielä on ylimitoitettua odottaa Stanley Cup- tai Konferenssifinaaleja, mutta Lännen kärki pitäisi nyt saada haastettua kunnolla.

Mikä konferenssifinaaleissa on ylimitoitettua? Mielestäni Kingseillä on erittäin vahva runko, joka ilman pahoja loukkaantumisia pystyy haastamaan kenet tahansa lännessä tosissaan. Päättyneellä kaudellakin Kings haastoi tosissaan Sharksit ilman Kopitariakin, ei ollut monesta pompusta kiinni että LA olisi saanut jokusen jatkoajan kääntymään itselleen. Toki parempi voitti, mutta tulevalla kaudella playoffien päättyminen ensimmäiseen kierrokseen olisi suuren suuri pettymys, jonka jälkeen Lombardi/Murray on liipasimella ja vahvasti. Kotiedusta tapellaan runkosarjassa ja odottaisin hyvää menestystä.
 

ipaz

Jäsen
Nyt se on sitten virallista eli Kings pelaa ensikaudella musta-hopea-valkoisilla peliasuilla. Kuninkaallinen purppura putoaa väriskaalasta pois ja viime kausien musta kolmospaita tulee olemaan uusi kotipaita, jolle on suunniteltu valkoinen vastine vieraspaidaksi.

Nyt varmaan kaikki 90-luvulla NHL:ää seuraamaan alkaneet hehkuttavat että Kings palaa ainoihin "oikeisiin" väreihin, joka tietenkään ei pidä paikkansa. Itse olisin mielelläni purppuran ja jopa keltaisen pitänyt edes jossakin määrin mukana, kun ne ovat NE alkuperäiset värit.

Nuo uudet paidat ovat kyllä selkeät ja yksinkertaiset, mutta kuten moni on keskustelupalstoilla todennut Gretzkyn aikojen paidoista, niin liian "gangstamaiset"... siis musta, hopea ja valkoinen. Mielestäni tylsät värit.

Linkki uutiseen.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Toivottu uutinen! Purppuraiset pelipaidat ovat mielestäni olleet todella rumat ja keltaisen värin läsnäoloa suosikkijoukkueeni pelipaidassa en missään olosuhteissa toivo.
 

Bourque#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
Kyllähän se purppura pysyy vielä sielä mukana,mutta 3. paidassa tosin vain.Jostain muistan lukeneeni että sillä kelta/purppura (erikois/4.paita) paidalla pelattaisiin 3-4 kotipeliä tällä kaudella myös.

Itse tykkään kyllä tuosta mustasta ja yksinkertaisesta.
 

Bourque#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
LA Times:ssa oli vaihteeksi vähän juttua Doughtyn sopparineuvotteluista. Jutusta käy ilmi että Lombardi maanantaisessa tapaamisessaan Meehanin kanssa olisi antanut pari eri sopimuksen kestovaihtoehtoa,6-8vuotta.Ja samassa Lombardi arveli että kuulee vastauksen parin päivän sisällä.Jännä nähä kuinka käy..

Tässä linkki LA Times:n juttuun
 
Suosikkijoukkue
TPS, LA Kings
Kyllähän se purppura pysyy vielä sielä mukana,mutta 3. paidassa tosin vain.

Tämä on mielestäni hieno juttu, että pidetään ne purppurapaidat kolmospaitoina. Pidän hemmetin paljon niistä, ja ovat juuri sopivia juuri kolmospaidoiksi. Löytyy aitoa retroutta niissä paidoissa + Quickin retrokamat ovat pirun siistit.
Musta-hopea-valkoinen pelipaita on todella hieno myös, olen aina pitänyt niistä paljon enemmän kuin, viime kauden normaaleista pelipaidoista.


Toivottavasti saadaan Doughtyllekkin hakattua sitä sopimusta, niin saisi mielenrauhan tässä asiassa.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Yksi juttu mikä pisti silmään tuosta paitauutisesta, voi olla että tämä on jo vanhaa tietoa, mutta on mennyt minulta täysin ohi:

Said Kings President, Business Operations Luc Robitaille:......
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Nick Kypreoksen mukaan Doughty on hylännyt sopimustarjouksen, joka olisi ollut kestoltaan yhdeksän vuotta ja tuonut Doughtylle keskimäärin $6.8 milliä kaudessa.

On se varmasti mukavaa olla sellaisessa asemassa, että on varaa hylätä tuollaisia tarjouksia.
 

Eekenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings
Nick Kypreoksen mukaan Doughty on hylännyt sopimustarjouksen, joka olisi ollut kestoltaan yhdeksän vuotta ja tuonut Doughtylle keskimäärin $6.8 milliä kaudessa.

On se varmasti mukavaa olla sellaisessa asemassa, että on varaa hylätä tuollaisia tarjouksia.

Alkaa pikku hiljaa ns. vituttamaan nuo jatkuvat sopimustarjouksien hylkäämiset, jos nyt pitävät paikkansa. Jokin tuossa kuitenkin kestää ihan liian kauan. Melko ylimielistä puuhaa hylätä tuollaisia tarjouksia, varsinkin jos niin kovasti haluaa Losissa pelata kuin väittää. Jos hinta liikaa nousee niin itse olen aivan valmis luopumaan miehestä, kyllähän tuollainen kertoo jo asenteestakin jotain.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Alkaa pikku hiljaa ns. vituttamaan nuo jatkuvat sopimustarjouksien hylkäämiset, jos nyt pitävät paikkansa. Jokin tuossa kuitenkin kestää ihan liian kauan. Melko ylimielistä puuhaa hylätä tuollaisia tarjouksia, varsinkin jos niin kovasti haluaa Losissa pelata kuin väittää. Jos hinta liikaa nousee niin itse olen aivan valmis luopumaan miehestä, kyllähän tuollainen kertoo jo asenteestakin jotain.

Ihmeellistä touhua kyllä. Muu joukkue on täysin valmis, painaa jo harkkaleiriä ja yhtä miestä odotellaan. Kaveri ei pysty elää ilmeisesti 60 miljoonalla, vaan pitää saada 70.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Ei kyllä tule ikävä myöskään Lombardia näin Sharks-fanina, kun jostain aina tuntui kinnaavan milloin kenenkin kanssa. Muuten erinomainen GM, mutta omien jatkosopimusten kanssa aivan käsittämättömiä vaikeuksia läpi uran.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Alkaa pikku hiljaa ns. vituttamaan nuo jatkuvat sopimustarjouksien hylkäämiset, jos nyt pitävät paikkansa. Jokin tuossa kuitenkin kestää ihan liian kauan. Melko ylimielistä puuhaa hylätä tuollaisia tarjouksia, varsinkin jos niin kovasti haluaa Losissa pelata kuin väittää. Jos hinta liikaa nousee niin itse olen aivan valmis luopumaan miehestä, kyllähän tuollainen kertoo jo asenteestakin jotain.

Pitäisi ensin tietää miten aktiivinen Doughty itse on noissa neuvotteluissa vai johtaako agentti Don Meehan showta. Meehanin asiakkaista myös Luke Schenn, Josh Bailey ja Brad Marchand ovat ilman sopimusta, joten vaikuttaa siltä, että Meehanilla on tapana venyttää neuvottelut aina viime tippaan asti.

Aina niin luotettavien nettihuhujen mukaan Doughtyn/Meehanin pyyntö olisi 35 milliä / 5 vuotta eli cap hit 7 milliä per vuosi. Se olisi hiukan enemmän kuin joukkueen paraspalkkasimmalla pelaajalla Kopitarilla (6,8) mutta hiukan vähemmän kuin aiemmin kesällä sopimuksen tehneellä Steve Stamkosilla (7,5). Stamkos ja Doughty ovat samaa varausikäluokkaa ja molempien voi sanoa olevan tulevaisuuden franchise-pelaajia.

Viikon verran tässä on vielä aikaa varsinaisen training campin alkamiseen, joten sitä ennen pitäisi sopimus saada aikaiseksi. Minä veikkaan että sopimus julkaistaan torstaina, kesto on 5 vuotta ja caphit 6,95 miljoonaa per vuosi.

Rookie camp alkaa tänään ja Hammondin blogissa oli pelaajalista ja aikataulu. Eihän tuossa ryhmässä Brayden Schennin tapaista huippulupausta ole, mutta ihan mielenkiintoista se on nähdä miten Brandon Kozun, Tyler Toffoli, Linden Vey ja kumppanit pärjäävät Phoenixin tulokkaita vastaan ensi viikolla pelattavissa harjoitusotteluissa. Se on ainakin selvää, että noissa kahdessa rookieotteluissa hanskat tippuvat useamman kerran. Sen verran monta tappelijaa Coyotes varasi kesällä ja on kutsunut kokeelle omalle rookiecampilleen.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Eihän tuossa ryhmässä Brayden Schennin tapaista huippulupausta ole, mutta ihan mielenkiintoista se on nähdä miten Brandon Kozun, Tyler Toffoli, Linden Vey ja kumppanit pärjäävät Phoenixin tulokkaita vastaan ensi viikolla pelattavissa harjoitusotteluissa.

Ensimmäinen näistä kahdesta harjoitusottelusta pelataan ensi yönä neljän aikaan ja se on nähtävillä on-linena LA Kingsin kotisivulla. Toinen peli alkaa to-pe välisenä yönä keskiyöllä, jos laskin tuon aikaeron oikein.

ex-Islanders Trent Hunter on try-outtina harjoitusleirillä. Terveenä olleessaan Hunter pystyy täyttämään Simmondsin jättämää aukkoa, mutta on kärsinyt vammoista (polvi) viime vuosina. JOS Hunterin kanssa tehdään sopimus, niin eipä vakikokoonpanossa oikein ole tilaa yhdellekään rookielle.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Ensimmäinen näistä kahdesta harjoitusottelusta pelataan ensi yönä neljän aikaan ja se on nähtävillä on-linena LA Kingsin kotisivulla.

Ensimmäinen ottelu Kojooteille 8-7. Kahden erän jälkeen Kingsín rookiet johtivat ottelua 6-3 ja kolmanteen erään maaliin vaihdettiin Martin Jonesin tilalle Christopher Gibson. Päätöserän kolmen ensimmäisen Phoenix-laukauksen jälkeen tilanne oli 6-6 eikä Gibsonin otteet pelin lopussakaan vakuuttaneet. Vaikka osa osumista tuli ylivoimalla, niin kyllä maalivahdin pitäisi kyetä torjumaan useampi kuin joka toinen maalia kohden suuntautunut laukaus. Muutenkin maalivahtipeli ei ottelussa ollut aivan huipputasoa, sekä Jonesille että Phoenixin maalissa aloittaneelle Mark Visentinille meni pari helpohkon näköistä sisään.

Losin ketjut ja pakkiparit olivat

Nolan-Vey-Kozun
Kaunisto-Weal-Toffoli
Schumacher-Andreoff-Mignardi
Carnevale-Czarnik-Kantor

Roach-Muzzin
Durepos-Deslauriers
Cajkovsky-Zahn

Losin maaleista Brandon Kozun ja Andy Andreoff tekivät kumpikin kaksi ja Jordan Weal ja Robbie Czarnik yhden. Ketjuista Andreoffin kolmikko oli minusta paras ja ainakin tämän ottelun perusteella Schumacher on "steal" seitsemännen kierroksen varaukseksi. Andreoff teki ensimmäisessä erässä vanhanaikaisella maalin ja tappeli seuraavassa vaihdossa Harrison Ruoppia vastaan (tasuri, lievä edge Andreoffille). Vaikka hänen luistelunsa on välillä vähän nihkeän näköistä, niin hän on selvästikin valmis pelaamaan AHL:ssä alkavalla kaudella ja uskon Kingsin tekevän hänen kanssaan sopimuksen harjoitusleirin aikana.

Andreoffin lisäksi positiivisen mielikuvan itsestään jättivät kovasti töitä tehneet Czarnik, Jordan Nolan ja Linden Vey. Tyler Toffoli väläytteli hyökkäyspäässä kiekollista osaamistaan, mutta Veyn tavoin hän tarvitsee roimasti lisää voimaa. Voiman lisäksi Vey kaipaa pelin yksinkertaistamista. Vaikka Vey onkin taitava kaveri, niin hän haki aivan liian vaikeita syöttöjä ja kerran antoi omalla alueella karmea harhasyötön suoraan vastustajan lapaan.

Pakeista odotin Muzzinilta nähtyä enemmän molemmissa päissä ja hienosti luisteleva Deslauriers kohelsi liikaa. Puolustajia on kyllä hankala arvioida, kun kamerat olivat liian alhaalla eikä kentästä saanut kunnollista kokonaiskuvaa. Llisäksi ohjaaja näytti ihan liikaa kuvaa kaukalon päätykulmassa olleessa kamerasta eikä kaukalon sivulla olleesta kamerasta.

Kojooteista parhaiten olivat esillä nopeat smurffit Miele ja Hextall ja hyvän rannelaukauksen omaava Bloodoff. Michael Stone oli kentän paras pakki.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Kingsit onnistuivat voittamaan toisen rookieottelun 4-3. Ensimmäinen erä oli Losin selkeää hallintaa ja Weal, Vey ja Nolan veivät ryhmän 3-0 johtoon. Aivan erän lopussa Kojootit saivat hiukan onnekkaasti kavennusosuman.

Toinen erässä Phoenix pääsi vauhtiin mukaan ja peli tasoittui selvästi. Kolmanteen erään vaihdettiin taas maalivahtia, kun try-out Michael Morrison sai näyttöpaikan hyvin pelanneen Martin Jonesin jäädessä penkille. Hiukan Morrisonilta kiekot pomppivat ja Coyotes onnistui tasoittamaan pelin kolmeen kolmeen. Kingsien onneksi vastustajat hölmöilivät itselleen aivan ottelun lopussa jäähyjä ja Jordan Nolan teki viidellä kolme vastaan ottelun toisen yv-maalinsa. Molemmat Nolanin osumat syötti Brandon Kozun, joka on yv:llä todella vaarallinen kaveri.

Yleisilmeltään ottelu oli paljon rauhallisempi ja kurinalaisempi kuin ensimmäinen matsi. Puolustus- ja maalivahtipelaaminen oli luokkaa parempaa ja hetkittäin nähtiin jopa siedettävää syöttöpeliä. Kingseillä asiaa auttoi ketjunvaihdokset, kun Czarnik siirrettiin nelosen keskeltä koheltaja Kauniston paikalle Wealin ketjun laitaan. Kaunisto puolestaan johti nelosketjua, jossa laidoilla olivat try-outit Carnevale ja Cajkovski. Muutosten jälkeen Losilla oli kolme suhteellisen hyvin toiminutta ketjua ja yksi kohellusketju. Pakistossakin sekoiltiin pareja, mutta siellä muutokset eivät näkyneet niin selvästi kuin hyökkäysketjuissa.

Noiden kahden ottelun perusteella ainakin Schumacherista ja Andreoffista voi joskus ollakin jotakin hyötyä emojoukkueelle - ruotsalaisesta voi kehittyä hyökkääviin ketjuihin "supporting player" ja kanadalaisesta puolustusspesalisti kolmos-nelosketjuun. Todella mielenkiintoista seurata miten Schumacher pärjää ensi kaudella OHL:ssä.

Veal, Wey ja Toffoli ovat fyysisesti vielä raakileita, mutta taitoa on ihan kivasti. Eikä Toffolin luistelu minusta ihan niin huonoa ole mitä on mainostettu, mutta tasapainossa on kehittämisen varaa. Hemmetin hyvin hän pystyy harhauttelemaan "kävelyvauhdissa" vastustajia ja aavistelee syötönkatkoja pätevästi.

Kozun on todella pieni, Weal aika pieni ja Vey suunnilleen Loktionovin kokoluokkaa. Aika paljon saavat pojat viettää aikaa punttisalilla ennen kuin paikka NHL:ssä aukeaa.

Pakkilupauksista Muzzinin ja Deslauriersin pelinäkemys ei ole paras mahdollinen, mutta kun tulee lisää kokemusta, niin ehkä pahimmat aivopierut jäävät tekemättä.

Tryoutpuolustajista Roach näytti välillä ihan asialliselta ja Zahn oli ok. Jälkimmäisessä ottelussa pelanneesta Milleristä en pitänyt ja minusta Durepos oli molemmissa otteluissa selvästi Losin paskin pakki. Cavkovski pelasi ekan pelin pakkina ja toisen laiturina eikä mokaillut mitenkään silmiinpistävästi. Todella isokokoinen (6-4, 227) ja nuori (19.4.93) Roach voisi olla ihan kannattava sainaus, vaikkei hän pelaa niin kovaa kuin noin ison pakin toivotaan pelaavan.

Varsinainen harjoitusleiri alkaa kuntotesteillä ja -tarkastuksilla ensi yönä. Eikä Doughtyn kanssa ole vieläkään sopimusta, vaikka suunnilleen kaikki muut liigan nuoret RFA:t ovat jo allekirjoittaneet oman sopparinsa. Huolestuttavaa - turhan viime tippaan homma näyttää jäävän.
 

Kyle

Jäsen
Mahdollisen treidin spekulointia...

Ei nyt vielä pitäisi sanoa ääneen, mutta pikkuhiljaa alkaa takaraivoon syntyä pieni pelko tuon sopimattomuuden takia. Alkaa vaikuttaan siltä että Drewin puolelta pistetään bumerangina takasin kaikki sopimustarjoukset, josko se Doughty kuitenkin haluaa vaihtaa maisemaa, rahasta se ei voi olla enää kiinni(?). Vielä tässä vaiheesa olen sopimuksen suhteen toiveekkaana ja treidi olisi pettymys, niin suuret henkilökohtaiset odotukseni ovat Doughtyn suhteen.

Pientä spekulaatiota kuitenkin mikäli, mikäli mies päätetään kaupata.

Ihanteellisimpaa vaihtokauppaa pääkopassani suunnittelisin lähes samassa tilanteessa olevan Nashvillen kanssa, Doughty menisi päikseen Weberiin, jolloin riski epäonnistua olisi lähellä nollaa. Tosin tämä taitaa olla siinämäärin epätodennäköistä, että en osaa kuvitella miten Drew saisi Predatorsin kanssa sopimuksen aikaseksi.

Joten voitaneen unohtaa, että treidi tapahtuisi 1:1:een vaan eiköhän sieltä tule useampi pelaaja. Mikä on sitten Douhtyn arvo? Kovaltchuk kaupassa Atlantaan siirtyi Oduya, Bergfors, top prospect (Comrier) ja ykköskierroksen varaus. Doughty on kuitenkin kokonaisvaltaisempi pelaaja ja itse arvioisin hänet vielä tärkeämmäksi pelaajaksi vuosiksi joukkueelleen kuin Kovyn. Mutta tuota kauppaa voi pitää vähän osviittana missä mennään.

Potenttiaalisimpina joukkueina minne Doughty suostuisi menemään, pitäisin Kanadalaisia ja niistä Winnipegiä ja Edmonttonia, joilta puuttuu joukkueen "kasvot".
Jetsiltä voisi kuvitella saavan Bogosian, Ladd + 2 x ykkösvaraus, Jetsillä on kuitenkin niin kapea joukkue että vaikea kuvitella että kumpikaan osapuoli saisi tyydyttävää ratkaisua. 2 ykkösvarausta on paljon uudelle joukkuelle, eikä Kingsinkään ole enää uudistus vaiheessa, joten toisen ykkösvarauksen voitaneen unohtaa. Siinä tapauksessa katseet kääntyisi toiseen puolustajaan, mutta oikeastaan Enström on ainut Bogosianin lisäksi joka kelpaa Kaliforniaan.
Edmonttonilla on enempi pelimerkkejä ja esimerkiksi HfBoardsilla ehdotettu "Paajarvi, Gilbert, Klefbom and 1st rd pick" Ei kuulostasi täysin mahdottomalta.

Vakavaksi vetää Doughtyn tilanne, toivottavinta on kuitenkin että miehelle saadaan nopeasti sopimus ja jäille vielä pre-seassonilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös