Los Angeles Kings 2011-2012

  • 131 010
  • 363

RaZzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, Los Angeles Kings, KelA
Penner ei ole kyllä pystynyt Kings uransa aikana yhtään mihinkään. Ihan täysin flopannut viime kauden siirrosta lähtien. Saa nähdä (ja on myös mielenkiintoista) miten kaverin käy tämän kauden loppupuolella, jos tulosta ei ala syntymään. Ja ei riitä maali tai syöttö siellä täällä. Toki hänen pelaamisessaan on muutakin kuin pelkkä pisteiden teko, mutta sekään osa alue ei ole ollut samalla tasolla kuin silloin kun hän oli Edmontonissa.

En pidä Quickin / Bernierin tyylistä pelata kun kiekko on vastustajalla oman maalin takana/kulmassa. http://img1.yardbarker.com/media/9/a/9ad608fbca2fba181530b3b3574515eff9d88cda/related/IL_Los_Angeles_ae13.jpg?stamp=1320800393 Toki muutkin maalivahdit pelaavat tässä asennossa, mutta varsinkin alkukaudesta muistan että Quick päästikin muutaman maalin melkein nollakulmasta, siitä lähtien tuon asennon näkeminen on kummitellut mielessä. Mitä Bernieriin tulee, viime yön pelissä kumpikin maali meni melko helpon näköisesti maaliin. Toki hyviä torjuntoja kertyi myös, mutta en tiedä, flegmaattiselta se liikkuminen näytti.

Kyllä tässä saa jännittää taas että riittääkö puhti playoffeihin.

E:... mikä tekee otteluiden seuraamisesta niin paljon jännempää!
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Kolmas perättäinen tappio Quickille, kun Los hävisi Blackhawksille 1-2 ja putosi samalla pudotuspeliviivan alapuolelle.

Vaikka Punasiipiä vastaan ratkaiseva kolmas maali, Abdelkaderin tekemä, meni helpohkosti, mutta muuten Quick on ollut noissa otteluissa mies paikallaan. Sekä Chicagoa että Dallasia vastaan hän piti joukkueen pelissä mukana, mutta tehottoman hyökkäyspelin vuoksi voitot menivät muualle. Onneksi Dallasia vastaan tuli edes yksi piste jatkoaikatappiosta.

Positiivisiakin merkkejä tappio-otteluissa nähtiin. Dallasia vastaan Kevin Westgarth teki NHL-uransa ensimmäisen maalin ja Chicagoa vastaan Jarrett Stoll onnistui maalinteossa. Kolmosketju pelasi muutenkin ehkä kauden parhaan pelinsä viime yönä. Ilahduttavaa oli myös että Trent Hunter alkaa päästä jo paremmin maalipaikoille. Vielä kuparinen Kings-paidassa ei ole rikkoutunut, mutta kyllä noin hyvistä paikoista väkisinkin yksi menee sisään, jos vaan jääaikaa tulee.

Huonompi juttu on että Kopitarin luotsaama ykkösketju ei ole läheskään yhtä hyvässä vireessä kuin alkukaudesta. Kopitarhan pelaa keskimäärin yli 22 minuttiia ottelussa ja se on kyllä sloveenille turhan paljon. Parisen minuuttia kun siitä saisi leikattua pois, niin hän jaksaisi painaa paljon terävämmin silloin kun on jäällä. Mutta kun Kopi on joukkueen ykkössentteri ja ainoa iso keskushyökkääjä, niin Murray luonnollisesti peluuttaa häntä kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Voinov on pelannut viime ottelut Greenen kanssa kolmosparina, tavallaan Martinezin paikalla. Mitchellin kanssa pelatessaan VV pelasi oikealla puolella, mikä rightin miehenä sopii hänelle luontevammin. Kyllähän venäläisen pelaaminen Greenen kanssa sujuu, mutta kyllä tätä liikkuvamman ja fiksumman Mitchellin kanssa homma sujui paremmin.

Kunhan Martinez toipuu olkapäävammastaan pelikuntoon, niin Lombardin on päätettävä mitä tehdä Voinoville. Pikkuvenäläinen on selvästi valmis pelaamaan NHL:ssä 15-20 minuuttia ottelussa, joten tuntuu typerältä lähettää hänet takaisin AHL:ään turhautumaan. Eli vaihtoehtoina tuntuu olevan joko myydä VV tai sitten jokin muu pakki muualle. Voinovista tai Alec Martinezista ei välttämättä hirveän suurta vastinetta treidissä saisi, mutta ehkä Jack Johnsonilla irtoaisi kakkosketjuun nuorehko laitahyökkääjä Mike Richardsin kaveriksi.

Kyllähän Loktionov juuri ja juuri menettelee kakkosen vasemmalla sivustalla, mutta silti haluaisin nähdä henet muutamssa pelissä keskushyökkääjänä. Niin paljon paremmin hän pelasi viime kaudella sentterinä kuin laiturina.

Manchester on tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa. Joukkueen parhaimmistoa viime otteluissa ovat olleet maalivahdit Martin Jones ja Jeff Zatkoff ja kovaotteinen laituri Jordan Nolan. Nolanin epäonneksi Terry Murray luottaa veteraanipelaajiin, joten hänen mahdollisuutensa päästä tällä kaudella pelaamaan NHL:ssä ovat minimaalisen pienet. No, ehkä ensi kaudella nelosketjun vasemmassa laidassa kiitää Ethan Moreaun kaltaisen veteraanin sijaan joku hiukan nuorempi ja nälkäisempi mies.

edit.

Hammondin mukaan Murray on vetänyt harkoituksissa pakan aivan uusiksi. Lokti kolmosen keskelle, Stoll kakkosen laitaan, Williams kolmosen laitaan, Gagne Richardsin tutkapariksi kakkosketjuun, Kopitarin laidoille Brown ja Hunter(!), pakkipareja sekoitettu... .


Brown-Kopitar-Hunter
Gagne-Richards-Stoll
Clifford-Loktionov-Williams
Moreau-Fraser-Westgarth
Penner/Richardson/Lewis

Scuderi-Doughty
Mitchell-Voynov
Johnson-Greene

En kyllä usko, että seuraavaan otteluun San Josea vastaan lähdetään noilla ketjuilla ja pareilla. Johnson ja Greene kolmosparina? Ei hemmetti, ainakin kolme maalia omiin, kun tuo parivaljakko on jäällä yhtäaikaa. Johnson on paljon parempi pelatessaan oikealla puolella ja Greenen parina joutuisi pelaamaan vasemmalla.
 
Viimeksi muokattu:

Kinke-13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raitis Ivanans
Murray tosiaan laittoi paletin uusiksi. Ilmeisesti perimmäisenä tarkoituksena oli juuri Loktionovin siirto keskelle, jossa hän kieltämättä pelaa huomattavasti luontevammin kuin laidalla. Muista ketjumuutoksista en oikein osaa sanoa vielä mitään muuta kuin, että toivottavasti nyt tehottomaan hyökkäykseen saadaan tehoja. Nyt pisteitä on tullut liialti Quickin ansiosta. Puolustajista Johnson on tosiaan kadottanut alkukauden vireensä ja hänen pelinsä näyttää tällä hetkellä todella vaikealta molemmissa päädyissä. Doughty näyttää mielestäni edelleen haluttomalta, eikä potentiaalin edellyttämää tasoa nähdä kuin väläyksittäin. Itse luulen, että ko. kentillä lähdetään sharksia vastaan, vaikka Penner on jo ilmeisesti pelikuntoinen. Hammondin mukaan Quick aloittaa jälleen ensi yönä.

San Josesta tuskin pisteitä on tulossa, mutta Joulukuun alun 3 peliä, Panthers&Canadiens kotona ja Ducks vieraissa ovat kriittisiä. Näistä voittoja pitää alkaa tulla tasaisemmin ja hyökkäyspään alkaa toimia, muuten jopa playoffs-viiva voi alkaa karata.

Listaan itsekin heikkik:n mukaisesti alkukauden perusteella pelaajat, pääosin ajatukset samoja kuin heikkik:lla:

Odotukset ylittäneet: Richards, Quick, Gagne, Voinov, Fraser, Westgarth.

Odotusten mukaisesti pelanneet: Kopitar, Greene, Johnson, Williams, Brown, Mitchell, Scuderi, Martinez.

Alle odotusten: Penner, Bernier, , Doughty, Moreau, Clifford, Parse, Hunter, Stoll, Richardson, Lewis.

Olikohan nhl.com, jossa jopa Hart-trohy ehdokkaaksi alkukauden perusteella ehdotetun Kopitarin "pudottamista" odotusten mukaisesti pelanneisiin perustelen sillä, että #11 ei ole pelannut mielestäni yhtä kokonaisvaltaista peliä kuin viime kaudella eikä ole yhtä kovassa vireessä kuin esim. viime kaudella ennen loukkaantumistaan. Toki pistetahtia ei voi moittia, mutta mielestäni eväitä on parempaan. Johtuuko sitten heikin mainitsemasta peliajasta, joka taitaa taas olla koko liigan hyökkäjien suurimpia/peli vai mistä, mutta tuntuu, että viimeinen terävyys puuttuu.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Itse luulen, että ko. kentillä lähdetään sharksia vastaan, vaikka Penner on jo ilmeisesti pelikuntoinen. Hammondin mukaan Quick aloittaa jälleen ensi yönä.

San Josesta tuskin pisteitä on tulossa, mutta Joulukuun alun 3 peliä, Panthers&Canadiens kotona ja Ducks vieraissa ovat kriittisiä. Näistä voittoja pitää alkaa tulla tasaisemmin ja hyökkäyspään alkaa toimia, muuten jopa playoffs-viiva voi alkaa karata.

Ajattelin, että kyseinen kokoonpanon sekoitus oli tehty harjoitusten piristämiseksi, mutta ilmeisesti Sharks-peli todellakin aloitetaan ko. ketjuilla.

Kun on hetken aikaan ajatellut noita muutoksia, niin oikeastaan ne tuntuvat aika hyviltä.

Ykkösketjulaisista Kopi ja Brown ovat ennnenkin pelanneet yhdessä ja homma on toiminut välillä paremmin, välillä huonommin. Hunter oli Chicago-ottelussa joukkueen parhaita hyökkääjiä, joten nosto ykkösketjuun oli siinä mielessä ansaittu palkkio. Vaihdoksen myötä Kopilta lähti laidoilta taitoa ja tilalle tuli fyysisyyttä.

Kakkosketjussa mielenkiintoinen nähdä miten Richards-Gagne -parivaljakko toimii ja miten Stoll sopeutuu laitaan. Hammondin haastattelussa Stoll sanoo, että he vaihtelevat Richardsin kanssa paikkaa tilanteen mukaan ja esim. aloituksiin menee se, joka siltä puolelta parempi. Stollilla on hemmetin kova laukaus - sekä lyöntilaukaus että ranneveto - joten hän sopii hyvin laituriksi, jos vaan tajuaa laukoa tarpeeksi eikä jää nyhräämään. Richardshan on joukkueen paras pelintekijä, joten ketjukavereille tulee kyllä vetopaikkoja.

Loktionov luontaiselle paikalleen sentteriksi, Williams omassa laidassaan tekemässä peliä ja Clifford rouhimassa kulmissa, laidoilla ja maalin edessä. Uskon että JW sopii hyvin Loktin laituriksi, koska he tavallaan täydentävät toisiaan. Williams on hyvä suojaamaan kiekkoa ja liikkumaan ja osaa sekä syöttää vapaana olevalle pelaajalle, että itse hakea vapaata paikkaa. Lokti on hyvä hakemaan tyhjän tilan kentällä ja on innokas, vaikkakin varsin voimaton, laukoja. Jos he saavat keskenään lyhytsyöttöpelin hyökkäysalueella toimimaan, niin kyseessä on vaarallinen parivaljakko.

Ennallaan pidetty nelosketju Moreau-Fraser-Westgarth on toiminut ihan ok. Ja paremminkin menisi, jos Moreau alkaisi pelata samalla energialla kuin alkukaudesta eikä ottaisi tyhmiä laiskan miehen jäähyjä.

Kuten Kinke sanoi, niin DD ja JJ ovat viime peleissä pelanneet alle tasonsa. Toivottavasti kolmospariin pudottaminen herättää Johnsonin pelaamaan omalla tasollaan ja samalla tämä herättäisi todellakin haluttomalta vaikuttavan Doughtyn pelaamaan edes viime kauden loppupuolen tasolla.

Kinken kanssa samaa mieltä myös lähiohjelmasta. Sharks-ottelun voittoon en oikein usko, mutta sen jälkeiset pelit olisi voitettava tai ainakin saatava lohdutuspiste. Lisäisin Panthers-Canadiens-Ducks- sarjaan vielä kotiottelut Wildia ja Starsia vastaan. Näiden ottelujen pelaamisen jälkeen olisi syytä olla viivan yläpuolella, sillä joulukuun puolivälissä alkava neljän ottelun vieraskiertue (Boston, Columbus, Detroit, Toronto) on varsin vaativa.

edit.

Manchester voitti kuudennen ottelun peräkkäin, tällä kertaa jatkoajalla.
 
Viimeksi muokattu:

Kinke-13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raitis Ivanans
2 pistettä San Josesta, hyvä juttu. Pelistä näin alusta puolitoista erää ja se näytti todella vauhdikkaalta, maalipaikat molempiin päihin olivat vähissä. Moreau onnekkaasti avasi kauden maalitilinsä ja Richards teki toisen. Myös kolmas tehtiin, joka kuitenkin hylättiin ehkä hieman kyseenalaisesti. Muuten ei väliä, mutta Brownille olisi sen osuman suonut. Quick oli erittäin hyvä, kuitenkin toivon, että Bernier pelaa vähintään toisen loppuviikon peleistä, eikä Quick tosiaan pelaisi sitä 65-70 peliä. Erityisen paljon pidin nelosketjun pelistä, varsinkin Fraser oli energinen ja pelasi järkevästi, ja voisinkin väittää, että ensimmäisen 30 min aikana ko. ketju pelasi 80% harmittavan pienestä peliajastaan vastustajan päädyssä. Onko Westgarthilla jotain vammaa, kun ei ole tapellut kuin kerran tällä kaudella? Vai nytkö haetaan paikkaa ylemmistä ketjuista kun tehoja tulee ennätystahtiin? :) Pahaa sanottavaa ei uusista ketjuista ole toivon, että Penner jatkaa vielä katsomossa.

Ikävämpänä uutisena se, että Scott Parsen kausi ja todennäköisesti ura Kuninkaissa on ohi, lonkkaleikkaukseen menossa. Sääli, ettei pysynyt kunnolla missään vaiheessa kasassa, ei ole enää nuori poika ja en usko, että todellista potentiaalia tullaan ikinä näkemään.

Tyler Toffoli valittu Kanadan U-20 mm-ehdokkaiden ryhmään. Osaisiko heikkik kertoa miten Toffolin, Veyn ja kumppaneiden pelit ovat sujuneet muuten kuin tilastojen valossa?
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Tyler Toffoli valittu Kanadan U-20 mm-ehdokkaiden ryhmään. Osaisiko heikkik kertoa miten Toffolin, Veyn ja kumppaneiden pelit ovat sujuneet muuten kuin tilastojen valossa?

En ole nähnyt heiltä muuta kuin harjoituspelit Phoenixin rookieita vastaan, joten tilastojen ja HFboardsin kommenttien varassa ollaan.

Toivon, että Toffoli pääsee Kanadan WJC-joukkueeseen, niin näkee miten hän pärjää muiden maiden parhaita vastaan. Tilastot ovat vakuuttavat, sillä maali per peli vauhti - 26 osumaa 24 ottelussa - on OHL:ssa aika harvinaista herkkua nykyään. Liigan maalipörssissä on eroa seuraavaan on 6 maalia, joten vaikka Toffoli olisi nuorten MM-kisojen takia poissa muutamasta ottelusta, niin toinen perättäinen OHL:n maalipörssin voitto olisi silti mahdollista.

Muista Kings-lupauksista jonkinlaiset saumat kaksikymppisten MM-kisoihin on ainakin Derek Forbortilla ja mahdollisesti Nick Shorella USA:n joukkueeseen, Christopher Gibsonilla Suomen joukkueeseen ja Michael Schumacherilla pienen pienet saumat Ruotsin ryhmään.

Forbortin kausi on tähän mennessä mennyt aika surkeasti, mutta hän on kuulunut USA:n junnumaajoukkueiden vakiokokoonpanoon vuosia ja voi päästä vanhoilla meriiteillä mukaan. Jos Shore pääsee turnaukseen, niin rooli on varmasti puolustava hyökkääjä. Jenkkien tämä ikäluokka (-92) on kyllä hemmetin kova, joten en olisi yllättynyt vaikkei kumpikaan pääsisi edes valintaleirille. Ko. leirille päässeiden nimet julkaistaan maanatain-tiistain välisenä yönä. Jenkkien maajoukkueen kesäleirillä Kings-prospeketeista olivat mukana Forbortin ja Shoren liäksi myös hyökkääjä Michael Mersch ja puolustaja Kevin Gravel, mutta heidän mahdollisuutensa päästä valintaleirille tai lopulliseen turnaukseen ovat vielä pienemmät kuin Forbortilla tai Shorella.

Schumacher on pelannut OHL:ssä yllättävän hyvin (24 pelissä 12+7=19 ) ja paikalliset ovat tykänneet, mutta Ruotsin taso junnuissa on kivikova ja Pohjois-Amerikasta pelaavista ruotsalaisista hyökkääjistä ei taida joukkueeseen mahtua mahtua kolmikon Richard Rakell, Victor Rask, Ludvig Rensfeldt lisäksi kukaan. Jos edes hekään.

Vey näytti noissa harjoituspeleissä Loktionovin tyyliseltä ja kokoiselta pelaajalta, joten puolitoista kautta AHL:ssä ammattilaisrutiinia ja lisävoimaa+massaa hankkimassa ei ole pahitteeksi.

San Jose on isokokoinen joukkue ja Loktinovin fyysisyyden puute näkyi minusta siinä pelissä aika selvästi. Vaikka hän onkin pieni kaveri ja kärsinyt loukkaantumisista, niin kyllä Loktin pitäisi ymmärtää ettei NHL:ssä voi pelata jollei suostu pelaamaan kontaktipeliä jossakin määrin.

Kun Sharks alkoi vyöryttämään ottelua toisen erän loppupuolelta alkaen, niin Murray piti Loktionovin penkillä ja Kopitar veti tuplavaihtoja. Lokti taisi pelata kolmannessa erässä vain yhden vaihdon. Kolmas erä oli kyllä melkoista San Josen pyöritystä ja ilman Quickin huippupeliä ottelu olisi saattanut kääntyä toisin päin. Kokonaisuutena Kingsien esitys oli rohkaiseva, kun lauottiin huonommistakin paikoista ja melkein kaksi erää oltiin ottelun hallitseva osapuoli hyvää joukkuetta vastaan.

Seuraavaksi vastassa kauden suurin yllättäjä Florida. Toivottavasti Kings tekee ottelussa enemmän kuin normaalit kaksi maalia... .
 

Eekenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings
Seuraavaksi vastassa kauden suurin yllättäjä Florida. Toivottavasti Kings tekee ottelussa enemmän kuin normaalit kaksi maalia... .

Eipä tehnyt ei, mutta voittoon riitti. Koosteen perusteella Kingsien peli näytti varsin vakuuttavalta, mutta Quickille kertyneet 41 torjuntaa kertovat että heikommalla torjuntatyöskentelyllä olisi lukemat varsin erilaiset. Toki Theodorekin otti hyviä koppeja.

Ylivoimapeli näytti pitkästä aikaa hyvältä (toki edelleen koosteen perusteella), yritystä näytti löytyvän ja hiukan mielikuvituksellisempia ratkaisuja.

Voynov ilmeisesti jatkaa hyviä otteitaan, syöttö Brownin maaliin oli aikas loistava. Martinezin paluu ei kaiketi ainakaan pariin peliin tule, ja nyt kun Mitchellkin loukkaantui niin valmennusjohdon ei vielä tarvitse tehdä päätöksiä venäläisen suhteen. Itse edelleen olen samaa mieltä kuin jo avausviestissä, eli Voynovin paikka on ehdottomasti Kings-paidassa ja vaikkapa juurikin Martinez lihoiksi. Tai vaikka Johnson.

Toivottavasti Richardsilla ei ole mitään isompaa vammaa, sen verran tärkeä mies ollut kyseessä. Kopitarin jälkeen paras pistemies selkeästi ja tärkeä palanen ykkös-YV:tä.

Ja kiitoksia heikkik:lle hyvästä jutusta jatkuvasti, itse saan sen verran huonosti katsottua pelejä etten viitsi tulla huutelemaan jossei ole mitään oikeaa sanottavaa.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Montrealia vastaan sekä Richards että Mitchell ovat poissa ja kokoonpanoon nostettu Drewiske ja Penner.

Hammondin mukaan ketjut ovat tod.näköisesti tällaiset:

Gagne-Kopitar-Brown
Penner-Stoll-Williams
Richardson-Loktionov-Westgarth
Clifford-Fraser-Moreau

Scuderi-Doughty
Johnson-Voynov
Drewiske-Greene

Bernier

Floridaa vastaan ensimmäinen vartti oli kotijoukkueen hallintaa, sitten hyvin liikkunut ja aktiivinen Panthers otti vetovastuun reilun erän ajaksi ja kolmas erä oli suhteellisen tasainen - ehkä lievä etu vierailla.

Panthers-pelaajien päästessä ekan erän viimeisellä vitosella vauhtiin Kings-puolustajat olivat helisemässä ja joutuivat rikkomaan jatkuvasti. Yllättäen Doughtyn liike ei tuntunut riittävän, vaan hän otti kaksi perättäistä jäähyä erien taitteessa. Hetken aikaa Los joutui pelaamaan kolmella viittä vastaan, mutta ylivoimat todistivat vierailijoiden viimeistelytaidon olevan suhteellisen heikkoa ja Quickin olevan kovassa vireessä.

Jack Johnson teki maalin ja pelasi muutenkin hyvän ottelun. Puolustajista kovimman jääajan kellotti Rob Scuderi (30.06), joka Mitchelin loukkaantumisen takia joutui kantaamaan hemmetinmoisen vastuun alivoimapelaamisesta. Mitchell joutuu ilmeisesti olemaan sivussa jonkin aikaa, joten mielenkiintoinen nähdä millä tasolla olemattoman vähän tällä kaudella pelannut Drewiske pystyy esiintymään. Onneksi Martinez lähestyy jo pelikuntoa, joten jos Drewiske epäonnistuu pahasti, niin toivottavasti Martinez saadaan kehiin jo seuraavaan otteluun.

Joukkueen tehottomuuden symboli on tällä hetkellä Justin Williams. Mies pääsee hyville tekopaikoille useasti matsin aikana, mutta laukaukset viuhuvat ohi tai yli maalin tai jos menee maalia kohti, niin suoraan veskaria päin.

Floridasta silmiin pisti kolme pelaajaa. Isolla sentterillä Shawn Matthiaksella kehitys on ollut vähän hitaanlaista, mutta jos pystyy ylläpitämään nähdyn pelitason, niin vakiopaikka NHL-joukkuen kolmosketjun ankkurina on varma. Taitoja taitaa riittää kakkosketjulaiseksi asti.

Toinen näkyvä Panthers-pelaaja oli Brian Cambell, joka pelasi siihen tapaan kuin toivoisin Doughtyn pelaavana. Cambell tuki hyvin hyökkäyspeliä mutta ei lipsunut puolustuspäässä ja oli ennenkaikkea aktiivisesti pelissä mukana. Doughtylla otteet ovat tällä hetkellä puolittaisia - eniten ottaa päähän DD:n vedot viivasta, koska ne blokataan jatkuvasti.

Sean Bergenhaim oli Floridan näkyvin hyökkääjä. Hirveä yritys päällä koko ajan, ihan kuin oli ollut esimmäistä kauttaan NHL:ssä pelaava rookie eikä yli kolmensadan NHL-ottelun "veteraani".
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Gagne-Kopitar-Brown
Penner-Stoll-Williams
Richardson-Loktionov-Westgarth
Clifford-Fraser-Moreau

Scuderi-Doughty
Johnson-Voynov
Drewiske-Greene

Bernier

Kukas tämä Voynov on, joka on näemmä pelannut kakkosparissa Johnsonin kanssa? Pieni raportti kaverista yleisesti olisi kiva kuulla.

---

Täytyy kyllä sanoa, että kyllä teki Losin GM fiksusti, kun hommasi Richardsin Flyersista, ei kovin huono kakkossentteri tämä Mike Kopitarin takana. Richardsin tulo vähentää myös Kopitarin vastuuta pisteiden teosta. Erinomainen hankinta.
 
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
7 viimeistä peliä, 12 tehtyä maalia. Tuo kertoo kaiken olennaisen.

Olen nyt katsellut kuluneella viikolla Chicagon, San Josen ja nyt Montrealin kamppailut. San Jose pelissä näin aktiivisen Kings-joukkueen, vaikka aikaajoin aikamoisen jyrän alla joukkue oli.

Nojatuolivalmentajalle näkyy tuska ja turhautuneisuus hyökkääjien kasvoilla. Juuri loppuneen Montreal pelin ainoa "hyvä uutinen" oli se, että 4.5 miljoonan mies sai murjottua kauden avausmaalin. Minun mielestäni Kingsin ylivoimapeli on mielikuvituksetonta, junnaavaa kiekkoa. Tasakentin kiekko lyödään aina päätyyn ja lähdetään vääntämään kulmiin sitä takaisin.

Onko valmentajan vaihto ratkaisu tähän lukkoon? Terry Murray otti aikalisän toisessä erässä ja turhautuneisuus oli läsnä hänenkin kehonkielessään. Välillä tuntuu saakeli, että Lombardin olisi pitänyt pysyä alkuperäisessä suunnitelmassaan, joka oli Terry Murrayn kahden vuoden pesti ns. välivaiheen valmentajana.

Mike Richards loukkaantui pahaan aikaan, Anze Kopitar tuskin koskaan nousee todelliseksi supertähdeksi vaikka erinomainen pelaaja onkin, joka kausi tuntuu tulevan näitä taantumajaksoja. Drew Doughty on mielestäni tällä hetkellä laiska ja kylläinen.

Ainoat ilahduttavat asiat ovat tällä kaudella olleet molempien maalivahtien perusvarma peli, Voynovin kasvu nhl-pakiksi, Mike Richardsin ja Simon Gagnen peli. Negatiivisiä puolia en jaksa kirjoittaa. Penner, Clifford, Williams...onhan näitä.

Kiitos Heikille säännöllisistä posteista. Niitä on mukava lukea.

Tää on taas niin tätä. Yksi kauden suurimpia pettymyksiä tämä Kingsin peli on ollut.

Seuraavaksi Ankat uuden valmentajan johdolla. Tulee varmasti todella helppo peli siitäkin.
 
Suosikkijoukkue
TPS, LA Kings
Turhauttavaa on tuota peliä kyllä katsoa, varsinkin tietäen sen, että ei sieltä ole kuin se pari maalia tulossa. Kingseillä kuitenkin ihan ok hyökkäyskalusta, joten en sitten tiedä mistä voi kiikastaa? Valmentajasta? Ehkä.

Itse olisin valmis pistämään valmentajaa vaihtoon, jos markkinoilta löytyisi joku hyökkäävämpään pelitapaan omistautunut koutsi. BB olisi ollut ihan hyvä valinta omasta mielestäni, Ducksit vain ehtivät ensin. Penkin taakse tarvitsisi kyllä uutta verta, en usko että tämä muuten muuksi muuttuu. Kiekollisella pelitavalla uskoisin, että esim. Kopitarista ja Doughtystä saisi enemmän irti, mutta saas nähdä. Toivottavasti nyt kun vielä on hyvin aikaa tehtäisiin se vaihto, eikä sitten kun on liian myöhäistä.

Edit. Lisään nyt vielä sen verran, että mielestäni materiaaliltaan Kingsit voisivat olla melkein top-3ssa tällä hetkellä Läntisessä Divisioonassa. Kai se vaan niin on, että Murray jutut on jo nähty..
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Tasakentin kiekko lyödään aina päätyyn ja lähdetään vääntämään kulmiin sitä takaisin.

Montreal veti toisessa erässä kunnon sumpun keskialueelle, eikä Kings hyökkäys saanut sitä murrettua. Ainoastaan Kopitarin ketju pystyi kahdessa jälkimmäisessä erässä tuomaan kiekon hyökkäysalueelle edes joten kuten kontrolloidusti, muut vain roiskivat päätyyn. Karmeaa katsottavaa, kun kiekollinen mies vetää limpun päätyyn ja eikä kumpikaan muista hyökkääjistä pääse edes lähelle irtokiekkoa, vaan puolustajat ehtivät ottamaan sen joka kerta.

Eipä ole tällä kaudella paljoa nähty vastaavanlaista sumputus-, esto- ja mailalla huitomispeliä mitä Montreal tässä ottelussa esitti. En tiedä mitä tuomarit oikein katselivat lopussa, kun Subban veti aivan tarkoituksella Stollin mailan poikki aloituksen jälkitilanteessa.

Losin olisi pitänyt ratkaista ottelu avauserässä, jolloin he veivät peliä aivan selvästi. Sitten Bernier haparoi yv:llä Plekanecin vedon sisään ja Greene kompuroi toisessa erässä Montrealille hyvän vastahyökkäyksen ja lopusta Losin vailla ideaa oleva hyökkäys pitikin huolen.

Murrayn puolustukseksi pitää sanoa, että hän otti aikalisän aivan oikeaan aikaan ja toisen erän loppupuolen Kinks pelasikin sellaisella yrityksellä, millaisella voittavat joukkueet pelaavat. Odottelin Losin kääntävän ottelun päätöserässä edukseen, mutta se olikin väkinäistä punnertamista, eikä kunnon taistelua voitosta edes syntynyt. Kolme turhaa ja typerää hyökkäyspään jäähyä kruunasivat ottelun.

Tällä hetkellä vituttaa kunnolla. Jos LA:ssa ihan oikeasti haluataan saada kotietu pudotuspeleihin, niin tällaiset ottelut pitää voittaa. Tällä hetkellä joukkueesta näyttää puuttuvan henkistä johtajuutta sekä kentältä että johtoportaasta. Pelaajissa on vaikka kuinka monta monimiljönääriä ja silti suurimmalla sydämmellä kaukolassa tuntuu liikkuvan miinimipalkan tuntumassa tienaava Colin Fraser!
 

Kinke-13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raitis Ivanans
Sen lisäksi, että vituttaa niin huolestuttaa. Huolestuttaa jopa playoff-paikan puolesta, vaikka kausi onkin vasta tässä vaiheessa. Pisteitä on tullut viime aikoina ihan riittävästi play-off paikkaa ajatellen, mutta mitä tapahtuu jos maagisesti pelannut Quick väsähtää? Dallas-ottelun jälkeen lähdetään 4 pelin vieraskiertueelle ja kohdataan mm. Boston ja Detroit. Näiden jälkeen äärimmäisen tärkeät 3 divisioonaottelua. Näissä kun saadaan pieni tappioputki päälle, on mahdollisuus valahtaa erittäin tasaisessa konferenssin keskikastissa pohjalle.

Tällä hetkellä ei näy paljon merkkejä siitä, että kukaan haluaisi ratkaista pelejä ja johtaa joukkuetta. Sen lisäksi ihmettelen edelleen Cliffordin ja varsinkin Westgarthin pehmeää peliä, 2 viimeisintä myllyä nähty Fraserilta. Soisi nähdä edes jonkinlaista tunnetta pelaamisessa. En olisi uskonut tätä sanovani, mutta nyt on kova ikävä Ryan Smythia, joka voisi suoralla lavallansa käydä lusikoimassa ne joukkueen sytyttävät maalit.

Doughtya on taas kommentoitava, koska itselläni on niin suuret odotukset miestä kohtaan. Montreal-pelissä nähtiin jo väläyksiä siitä mihin mies pystyy, esim. ylivoimalla DD sai kiekon lähes poikkeuksetta tuotua alueelle pelkästään luistelemalla. En osaa sanoa,vaikuttaako harjoitusleirin missaaminen, kun kuitenkin miehen luistin on liikkunut ihan hyvin euroopan pelien jälkeen ja siitä ei homma tuntuisi olevan kiinni. Ei hyvältä vaikuta kun Rob Scuderi näyttää ratkaisuhalukkaamalta kuin Doughty.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Eri maajoukkueet ovat nimenneet valintaleirien miehistöt (paitsi Ruotsi, missä nimettiin suoraan joukkue) ja neljä Kings-varausta sai mahdollisuuden osallistua nuorten MM-kisoihin.

MayorsManor.com - LA Kings Hockey Blog: Four LA Kings prospects make preliminary WJC rosters

Tyler Toffolin, Derek Forbortin ja Christopher Gibsonin selviäminen tähän vaiheeseen ei ollut mikään yllätys, mutta Kevin Gravelin pääsy USA:n valintaleirille oli. Forbort ja Gravel ovat molemmat shut down- puolustajia, mikä on Losin tulevaisuuden kannalta hyvä juttu. Hyökkäävien puolustajien paikathan on varattu vuosikausiksi Doughtylle, Johnsonille, Voinoville /Martinezille, joten sen tyylisistä pakeista ei ole niinkään kysyntää. Sen sijaan lähivuosina pitää löytää korvaaja Mitchelille ja Scuderille ja mahdollisesti Greenellekin.

Anaheimia vastaan mennään ilmeisesti näillä ketjuilla:

Gagne-Kopitar-Williams
Brown-Stoll-Hunter
Penner-Loktionov-Moreau
Clifford-Fraser-Westgarth

Gagne ja Williams palautettu Kopitarin rinnalle ja Brown taas vasempaan laitaan. Koska pelataan Ducksia vastaan, niin Westgarth on kokoonpanossa.

Loukkaantuneista Martinez (olkapää) alkaa hiljalleen olla pelikunnossa, mutta ei kai pue vielä tähän otteluun. Mitchellillä (nivunen) ja Richardsilla (aivotärähdys) menee vielä ainakin viikko.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Laitetaan vaikka tänne. Dustin Penner veti poikittaisella mailalla Corey Perryä selkään tiistain pelissä, tilanteessa, jossa Perry hieman loukkaantui (fyysisestikin). Jälkeenpäin Penner kuulemma naureskeli tekemälleen vaihtoaitiossa. Olen luullut, että Perry, Penner ja Getzlaf olivat Stanley Cup kautena ja sitä edellisenä parhaimpia kavereita Duckseissa, mutta löysin youtubesta videon, jossa Penner Edmontonin paidassa tööttää Perryn aika perusteellisesti. Joten friends no more.

Olen ollut sympaattinen Pennerille toistaiseksi, vaikka hän ei ole saanut juuri mitään aikaan pisteiden valossa Kingsin paidassa, mutta jos otteet ovat nyt tuota luokkaa ettei pisteitä tule ja sitten vielä käy rumasti tilttaamassa entisen ketjukaverin ja nauraa päälle, niin alkaa kyllä sympatiani Penneria kohtaan hävitä.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Kolmas perättäinen tappio ja Edmontonin voitto Coloradosta pudotti Losin konferenssin yhdenneksitoista. Sekä Ducks että Wild olisivat olleet täysin voitettavissa, mutta heikko viimeistely yhdistettynä Quickin haparointiin tuotti tappion molemmissa peleissä.

Ducks-ottelu oli varsin heikkotasoinen ja suurin ero joukkueiden välillä oli tolppien välissä. Avausmaali tuli Quickin huonon mailapelin seurauksena. Vaikka Quick on tällä kaudella selvästi kehittynyt hänelle aikaisemmin kehnossa jamassa olleessa mailapelissä, niin nyt tuli paha virhe. Selänne epäonnistui ekassa yrityksessä, mutta Ryan pääsi vetämään riparin lähes tyhjään maaliin.

Toista maalia edelsi nelosketjun (Cliffordin) tekemä turha pitkä kiekko. Kun aloituksessa oli vastakkain Kingsin väsänyt nelosketju ja Anaheimin Getzlafin ketju, niin ei se niin ihme ollut, että reppu heilui Quickin takana. Samalla maali osoitti Voinovin puolustuspelin puutteet. Muutenkin tässä ottelussa VV pelasi tavallista epävarmemmin, mm. antoi ainakin kaksi avaussyöttöä suoraan vastustajien mailanlapaan. Tämä on hänelle epätyypillistä, sillä yleensä venaläistulokas on hyvä ja varma syöttäjä.

Aivan toisen erän lopussa tullut Voinovin kavennusmaali käänsi momentumin Losille ja kolmannessa erässä Williams onnistui vihdoin maalinteossa ja tasoitti pelin. Molempia maaleja edelsi poikkeuksellisen hyvät syötöt - Voinovin maaliin Penneriltä ja Williamsin maaliin Stollilta. Molemmat syöttäjät pelasivat muutenkin hyvän pelin, vaikka Penner vetikin matsin aikana omalla alueella pari aivan järjetöntä poikkikentän syöttöä, jotka Ducks-pelaaja pääsi katkaisemaan. Onneksi tilanteista ei kuitenkaan tullut maalia.

Ducks sai voitto-osuman onnekkaasti aivan ottelun lopussa, kun kiekko aloituksen jälkeen pomppasi Ryanin, Scuderin ja Doughtyn kautta lopulta Quickin olkapään yli maaliin. Olihan Losilla vielä pelin viime sekunneilla tasoituspaikkakin, mutta tällä kertaa Anaheim oli onnekkaampi.

Minnesotaa vastaan Quick taisi pelata kauden huonoimman ottelunsa. Normaalivireessä ollessaan hän olisi torjunut noista maaleista ainakin kaksi ja erinomaisessa vireessä olleessaan kaikki neljä. Ottelu lähti heti alusta alkaen menemään päin persettä, kun Mikko Koivu pääsi tekemään vanhanaikaisella avausmaaliin. Quick ollut tilanteessa täysin hereillä, mutta ei Johnsonin ja Stollin yhteistyökään pelannut parhaalla mahdollisella tavalla. Molemmat pitivät Heatleytä ja Koivu sai vapaasti tuikata osuman.

Toista maalia edelsi kapteeni Brownin kiekonmenetys ja lisäksi maalinedushässäkässä Doughty suti irtokiekosta ohi. Kolmannen ja varsinkin neljännen osuman laitan Quickin piikkiin. Ottelun positiivisia puolia olivat Pennnerin kauden toinen osuma ja Hunterin avausmaali Kings-paidassa. Molemmat maalintekijät ovat olleet viime peleissä Losin hyökkääjistön parhaimmistoa, joten osumat olivat ansaittuja.

Kokoonpanoa sekoiteltiin ennen Minnesota peliä.

Penner-Kopitar-Brown
Gagne-Loktionov-Williams
Moreau-Stoll-Hunter
Clifford-Fraser-Lewis

Scuderi-Doughty
Johnson-Voynov
Martinez-Greene

Quick

Lokti pääsi kahden taitohyökkääjän väliin ja pelasi kauden parhaan ottelunsa, vaikka pisteitä ei vieläkään tullut. Martinez palasi takaisin kaukaloon ja Drewiske palasi katsomon puolelle. Koska Minnesotalla ei ole raskassarjalaista, niin Westgart katomoon ja Lewis kehiin.

Molemmat "tuoreet" miehet - Martinez ja Lewis - olivat hiukkasen ruosteessa ja Martinezilta antoi yhden todella pahan harhasyötön. Mutta kun Murray pelin loppupuolella haki lisää hyökkäystehoja, niin pakeista taitapelaajat DD, JJ, VV ja Martinez saivat lisää jääaikaa ja Scuderi ja Greene olivat enemmän penkillä.

Muutenkin Murray on viime peleissä antanut puolustajille aiempaa selvästi vapaammat kädet hyökätä. Toveittain Doughty on näyttänyt siltä hyökkäävältä Doughtyltä mistä minä pidän ja mikä erottaa hänet muista pakeista. Vielä kun vedot alkaisivat mennä kohti maalia eikä yli ja ohi maalin tai suoraan päin blokkaajaa, niin Losin voittosarake alkaisi komistua aivan uudella tavalla. Maalintekohan on tällä hetkellä Losin ongelma numero uno.

Onnettomasta hyökkäyspelistä kertoo sekin, että Los on pudonnut tehdyissä maaleissa liigan viimeiseksi. 2,25 tehtyä maalia per ottelu on helvetin vähän joukkueelta, kun palkkabudjetti on kuitenkin yksi liigan suurimmista. Ilman Quickin vahvaa alkukautta joukkue taistelisi konferenssin häntäpään sijoituksista Columbuksen ja Anaheimin kanssa. Kun ajattelee Lombardin kesän aikana tekemiä siirtoja, niin kyllä voidaan sanoa, että LA Kings on yksi alkukauden pahimmista alisuoriutujista.

Dallasia vastaan lähdetään taas uusitulla kokoonpanolla, sillä Ethan Moreau on laitettu waivereihin. Moreau on pelannut kaikissa kauden otteluissa ja pelipaikka on ollut pääasissa kolmos- ja nelosketjun laidassa (sekä oikealla että vasemmalla). Brad Richardson, Trevor Lewis ja Andrei Loktionov ovat varmasti Moreaun ulostamiseen tyytyväisiä, sillä tämä tietää Richardsonille ja Lewisille lisää jääaikaa eikä Loktionovia ainakaan vielä lähetetä takaisin Manchesteriin.
 

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Tulen nyt huutelemaan vieraisiin pöytiin, enkä oikeastaan tiedä Kingsin tilanteesta mitään. Ajattelin vain mielenkiinnosta kysyä, että kuinka vakaalla pohjalla Murrayn valmentajan paikka on, meinaan vaan että minun silmiini tuolla materiaalilla pitäisi pystyä parempaan.
 

Eekenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings
Joo-o nyt on kyllä melko kauheaa katseltavaa nuo pelit. Oikein näkee pelaajista kuinka vaikeaa on. Kiekkoa ei saada mitenkään häkkiin, mikä hitto siinä on? Viimeöinen taisi olla kahdeksas peli putkeen kun tehtiin kaksi tai alle maalia. Ei voi olla niin mahdotonta, materiaalin pitäisi, Richardsin poissaollessakin, riittää enempään.

Ajattelin vain mielenkiinnosta kysyä, että kuinka vakaalla pohjalla Murrayn valmentajan paikka on, meinaan vaan että minun silmiini tuolla materiaalilla pitäisi pystyä parempaan.

Ei varmasti kovin vakaalla enää mitenkään, ja itselleni ainakin olisi varsin mieluisa joululahja nähdä joku muu Kingsin vaihtoaitiossa heti kuin mahdollista. Pakko sinne on joku saada joka saa maalintekoon jotain järkeä. Murrayn peluutustyyli ei muutenkaan ole aina omaan mieleen, enkä ole kovin vakuuttunut hänen kyvyistään vaikkapa kehittää nuoria.

Jos jotain positiivista tähän väliin pitää hakea niin näyttäisi vihdoin siltä että Penner on löytämässä tasoaan, hyvännäköistä yritystä ollut viime peleissä ja jonkun maalinkin taisi tehdä.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Joukkue vailla identiteettiä

Tällä hetkellä LA Kings näyttää laivalta ilman suuntaa ja kapteenia. Vielä viime kaudella kokoonpanonsa puolesta joukkue oli size&strength -tyylinen joukkue. Kesällä ryhmästä poistui joukko suhteellisen hitaita, isokokoisia, laitojen läheisyydessä ja maalinedessä viihtyneitä pelaajia - Simmonds, Handzus, Ponikarovski, Smyth - ja tilalle tuli enemmän taitoa ja nopeutta.

Ikävä kyllä pelaajistossa tapahtunut muutos ei ole näkynyt joukkueen pelitavassa kuin toveittain. Kun katsoi kauden ensimmäisen ottelun avauserää, niin näytti siltä että, entinen junnaava Kings oli menneen talven lumia ja tilalla oli nopeasti luisteleva ja kiekko liikutteleva, modernilta näyttävä ryhmä. Oikeastaan siihen ensimmäiseen varttiin se paras anti sitten jäikin, koska vastaavanalaista lentoa ei seuraavissa peleissä ole nähty. Mutta tuo pienen näytteen ja muutama muun hyvä erän perusteella tiedän, että Kings pystyy pelamaan aivan huippuluokan kiekkoa.

Mutta noiden muutaman lupaavan väläyksen vastapainoksi suurin osa peleistä on ollut tuskaista ja haluttoman näköistä vääntämistä. Liigaa johtavan Minnesotan päävalmentaja Mike Yeo korostaa peli-ilon merkitystä ja juuri rentous Kingseiltä on tähän astisen kauden ajan puuttunut. En tiedä ovatko liian suuret ennakkopaineet jäykistäneet pelaajat vai mistä on kysymys, mutta en usko tilanteen odottelemalla ja katselemalla muuttuvan.

Ehkä Mike Richardsin palaaminen kokoonpanoon auttaa tilannetta hetkellisesti, mutta ei se alkukauden perusteella perusongelmaa kuitenkaan poista. Tietenkin toimitusjohtaja Lombardi voisi tehdä jonkun treidin ilmapiirin piristämiseksi, mutta kun palkkabudjetti on jo nyt aivan äärirajoilla, niin ei siitäkään suunnasta ratkaisevaa piristystä ole luvassa.

Itse uskon, että ongelman poistaakseen Lombardin pitäisi vaihtaa päävalmentajaa ja kapteenia. Terry Murray on varmasti unohtanut jääkiekosta enemmän kuin osa nykyisistä NHL-valmentajista edes tietää, mutta hänellä ei näytä olevan työkalupakissaan minkäänlaista välinettä peli-ilon palauttamiseksi joukkueeseen. Nykyisin valmentajalta vaaditaan muutakin kuin jääkiekon taktista osaamista ja tämä sosiaalinen osaaminen tuntuu puuttuvan Murrayn repertuaarista. En minä usko, että Minnesotan tai Phoenixin tai Nashvillen pelaajamateriaali on Losin materiaalia parempaa ja silti ne keikkuvat sarjataulukossa Kingsien yläpuolella!

Murray on nyt valmentanut joukkuetta reilut kolme kautta ja siinä on ainakin 29 ottelua - eli tämän kauden alun verran - liikaa. Lombardin etsikkoaika uuden valmentajan löytämiseksi meni jo kesällä, mutta jonkinlaisen tilapäisratkaisun löytäminen loppukaudeksi voisi pelastaa edes osan Murrayn vuoksi hukkaan menneestä ajasta.

Vaikeutena on vain löytää pätevä ehdokas tähän hätään. John Stevens ykköseksi? Randy Carlyle? Paul Maurice? En minä noista vaihtoehdoista jaksa innostua edes Murrayn vertaa. Jonkun Marc Crawfordin tai Mike Keenanin kaivaminen naftaliinista on vielä pahempi idea. Craig MacTavish? Olisi ainakin kokemusta Stanley Cup-finaalien pelaamisesta sekä valmentamisesta - tosin Edmontonin selviytyminen SC-finaaleihin taisi olla enemmän Chris Prongerin kuin kenenkään muun ansiota... .

edit.

Ja minusta Dustin Brown on huono kapteeni. Voi olla, että hän on hyvä edustamaan joukkuetta yhteisön suuntaan, mutta ei hän mikään "on-ice"-johtaja ole.
 
Suosikkijoukkue
TPS, LA Kings
John Stevens ykköseksi? Randy Carlyle? Paul Maurice?

Ei kiitos ketään näistä.

Itse toivon, että tehtäisiin kuten Washington ja napattaisiin jostain muualta joku hyvä valmentaja. Jos Anaheim ei olisi ottanut Boudreauta, niin itse olisin kelpuuttanut hänet Kings koutsiksi. Joku uusi kaveri sinne penkin taakse nyt kuitenkin on saatava, mieluiten joku vähän nuorempi jannu, eikä mitään puolustustaktiikkaa käyttävää vanhaa sotaratsua.

Ja tuohon kapteeni asiaan liittyen, niin osittain olen samaa mieltä ja osittain eri mieltä. Näkisin kuitenkin, että tämä ei ole huolista tärkein. Itse voisin kyllä vaihtaa C:n Kopitarille tai vaikka Richardsille.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
LA Timesin Helen Elliott vihjailee, että Murray olisi saamassa kenkää viikonlopun aikana. Tietenkin jos vieraskiertue alkaa voitoilla Bostonista ja Columbuksesta, niin tuskinpa Lombardi kehtaa Murrayta monottaa.

Kings close to firing Coach Terry Murray - latimes.com

Helen Elliottia pidetään varsin luotettavana lähteenä, joten kai tuossa jotakin perää on.

HFBoardilla kovasti toivotaan Pittburghin farmijoukkueen valmentajan John Hynesin palkkaamista, mutta eihän kaverilla ole päävalmentajan kokemusta ammattilaisista paljon paskakaan. Hyvänä puolena on, että hän tietää Pittsburghin systeemit ja ainakin minuun Penguins teki ison vaikutuksen kahden näkemäni pelin perusteella (vs. Kings ja vs. Avs). Lisäksi Hynes on valmentanut USA:n nuorisomaajoukkueita ja ne joukkueet pelaavat yleensä todella nopeaa kiekkoa. Mutta en oikein usko Penguinsien antavan Hynesin lähteä kesken kauden - en minä ainakaan Pittsburghin GM:nä antaisi farmijoukkueeni päävalmentajalle lupaa lähteä muualle kesken kauden.

Ja Dallas-pelistä voi sanoa sen verran, että Simon Gagne olisi voinut pelastaa Murrayn tekemällä edes yhden osuman kolmesta loistavasta maalintekopaikastaan. Mutta kun ei mene, niin ei mene.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Täytyy nyt sanoa, että olen Jatkiksen Flyers-fanaatikkoihin hieman pettynyt. Jo 12 tuntia kulunut, eikä kukaan aktiiveista ole tullut vielä purkamaan traumapatoutumiaan John Stevensin a k a Merkonomin™ vuosista Flyers-penkin takana. Tai ehkä siellä otetaan happea a k a on pyörrytty.
 

CptCannon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, AC Oulu
Täytyy nyt sanoa, että olen Jatkiksen Flyers-fanaatikkoihin hieman pettynyt. Jo 12 tuntia kulunut, eikä kukaan aktiiveista ole tullut vielä purkamaan traumapatoutumiaan John Stevensin a k a Merkonomin™ vuosista Flyers-penkin takana. Tai ehkä siellä otetaan happea a k a on pyörrytty.

Ei siitä ehkä valmentajaksi ole, mutta on se kova poika leipomaan kakkuja. Onnea matkaan kuitenki Johnny-boylle, saapa nähä kuinka pitkään saa olla ratin takana ennenkuin komennetaan takaisin peräpenkille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös