Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kyllä, mutta eihän toikaan selitä 2 miljoonan tappioita vuodesta toiseen.
En sitä yrittänytkään selittää vaan vastasin kuin kysyit mihin sitä rahaa uppoaa. Ylihintaisiin kokeneisiin pelaajiin, joiden panos ei näy enää riittävän paljon kentällä verrattuna panostettuun rahasummaan. Ja kun on vielä noita sekoiluja (pelaajaa ulos, valmentajaa ulos), kesken kauden uusia tulijoita yms niin budjetti paukkuu varmasti ylitse alunperin ilmoitetusta.
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yrityksestä huolimatta pääsarjatason jääkiekko ei ole osoitteutunut millään tavalla elinkelpoiseksi kahdessa (Espoo, Turku) Suomen viidestä väkirikkaimmasta kaupungista.
Ja yhdessä ei pelata edes Liiga-kiekkoa.

IFK on pelastanut pääkaupunkiseudun kunnian tuossa elinkelpoisuudessa, koska olihan Jokeritkin raskaasti tappiollinen jo Liigassa. Osansa toki hallilla, mutta jos tällä talousalueella ei saisi yhtään Liiga-joukkuetta kannattavaksi, niin jo on kumma.

Mikä lienee TPS:n liikevaihto? Onhan tuo vajaa kaks milkkuu aika raju summa, kun kuluja ei ole kumminkaan hirveästi. Kyllähän tuolla talousalueella, kun toimii vielä ns. monopoliasemassa, pitäisi saada liikevaihto sinne lähemmäs 9-10 millin tietämille osaavilla ihmisillä.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Kyllä, mutta eihän toikaan selitä 2 miljoonan tappioita vuodesta toiseen. Pelaajabudjetti ei kuitenkaan TPS:llä ole missään Kärppien/HIFK:n tasolla. Otetaan nyt vertailuun kaksi plussa ilmoittanutta eli Ilves ja HPK. Ilves 2,2M ja HPK 1,75M. TPS ilmoitettu 2,4M. Tuosta kun vähentää Ipan ja Kerhon käyttämät rahat, niin ei siinä jää kuin 200 000- 650 000€. Mihin helvettiin se 1,5M€ siellä sitten katoaa, kun molemmat, Ipa ja HPK kuitenkin paino sen 200k€ vielä plussaa päälle.
Olen siinä ymmärryksessä, että Tepsi ei esimerkiksi laske auto tai asuntokuluja tuohon kun taas monet muut tekee.
 
IIHF Power Ranking 17.5 - 16. Kazakhstan: “Love in an elevator/Livin’ it up when I’m goin’ down”

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mihin helvettiin se 1,5M€ siellä sitten katoaa
Tämä kausi nyt meni päin seiniä siellä, mutta alkaahan nuo miljoonatappiot olla siellä jo ihan tapana, vaikkei ihan seinille meniskään. Kaikesta huolimatta Tepsillä oli tälläkin kaudella liigan 5. korkein katsojakeskiarvo kotipeleissään. Siis maksaneita oli 5. eniten, mutta tuskin läsnäolijoita. Maksaneet kuitenkin ratkaisee, kun lipputuloista puhutaan. Ei tuo joukkue voi myöskään palkkakuluiltaan olla sellainen, että tällaiset tappiot on selitettävissä, vaikka siellä muutama ylihintainen kaveri varmaankin on. Eli poskettomat hallivuokratko vai yleisönpuutteesta johtuva olematon oheismyyntikö siellä mättää?
 
Eteläpäädyn piippuhylly (1995 - 2008)
Kun yhdessä matkaan lähdettiin, oli nuoruuden kultainen aika.
Sinä ensiksi saavutit määränpään, minä hetkeksi vielä tänne jään.

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuo liikevaihtokin on mielenkiintoinen (ainakin edellisvuosina), miten tuolla hallilla ja talousalueella voidaan esim. Jyväskylää pienempää toimintaa saada pyöriteltyä?
 
Hockeyarena.net

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa 19-20: Miettisen Mietteillä
No jaa.
" Päättynyt kausi oli KalPan 90-vuotisjuhlakausi, jonka vuoksi panostimme pelaajistoon aiempia kausia enemmän. Pudotuspelipaikka oli jo varmistettu, kun yllättäen maaliskuussa kausi jouduttiin keskeyttämään. Kauden keskeyttäminen peruutti luonnollisesti kaikki tulevat ottelutapahtumat ja lisäksi hallista peruuntui keväälle suunniteltu konsertti ja maaottelu. Hieman myöhemmin myös ravintola Pelimies jouduttiin sulkemaan tilapäisesti. Tämä toimintaympäristön äkillinen muutos käänsi tilikauden tuloksen tappiolle, kun talouden sopeutustoimien vaikutukset konkretisoituvat lähes täysin vasta kaudelle 2020-2021, kertoo KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman. "

Tulkitsee nyt tuon sitten kukin miten itse haluaa (toinen boldaus minun). En nyt ihan usko, että 250 000€ tappiota tulee ihan yllättäen ja sen takia että yksi konsertti ja maaottelu perutaan, tai että yksi kotipeli jää pelaamatta. Kyllä ainakin minun tulkintani on, että siinä mennään silloin Koronan selän taa piilottelemaan omaa huonoa taloudenpitoa. Toki voi ymmärtää, että 90-vuotis kaudella on haluttu panostaa joukkueeseen enemmän, mutta silti.
KalPaltahan jäi pelaamatta vähintään 2 kotiottelua plus poffien kausikortit ja oheismyynnit. Myös se maaottelu ja konsertti haavoitti tulosta. Myös erinomaisesti menestyvä uusi ravintola jouduttiin lyömään kiinni.

Kyllä KalPa vähintään nollatulokseen olis päässy ilman koronaa, vaikka noutaja olisi tullutkin heti sääleissä. Hyvää työtä Saksman on tehnyt.
 
#Freenahkis / #nahkisDidNothingWrong / #MakeJatkoaikaGreatAgain / #NotMyModerators
191019

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Olen siinä ymmärryksessä, että Tepsi ei esimerkiksi laske auto tai asuntokuluja tuohon kun taas monet muut tekee.
Mutta ei niistä nyt sitä kadonnutta 1,5 miljoonaa saa silti kasaan millään. Kuten @vastaantulija tuossa sanoikin niin on kuitenkin 5 eniten yleisöäkin, että kyllä tossa yhtälössä nyt oikeasti mättää joku. Minä uskallan veikata, että TPS:n liikevaihto pyörii siellä samassa 7M tuntumassa kuin Ilveksellä ja Kerhollakin. Ipalla vähän yli ja Kerholla inasen alle. Mikään edes pelaajabudjetissa ei selitä, että miksi toiset tekee 200 000€ voittoa ja toinen 2M miinusta. Kyllähän jonkun nyt pitäisi oikeasti räjäyttää se Tepsin kulurakenne auki ja alkaa ihmettelemään, että mitä helvettiä siellä oikein tapahtuu.
 
"Montako kertaa Kunyk on tällä kaudella mahtunut EHT:lle mukaan? Ei kertaakaan." -VapaaehtoisGM perustelee Kerhon osiossa miksi Kunyk on huonompi pelaaja kuin Paajanen.

AAPEEli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuo liikevaihtokin on mielenkiintoinen (ainakin edellisvuosina), miten tuolla hallilla ja talousalueella voidaan esim. Jyväskylää pienempää toimintaa saada pyöriteltyä?
Johtuisiko siitä, että Tepsin oheismyynnit hoitaa tytäryhtiö, jonka liikevaihto pyörii siinä 2 miljoonassa.
 

JPriest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eikö TPS:llä ollut ainakin jossain vaiheessa toimiston puolella porukkaa enemmän kuin muilla seuroilla? En nyt varmaksi muista ja en asiaa viitsi sen enempää tonkia. Mutta näin muistelisin.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuvailemattomat linkit
Yrityksestä huolimatta pääsarjatason jääkiekko ei ole osoitteutunut millään tavalla elinkelpoiseksi kahdessa (Espoo, Turku) Suomen viidestä väkirikkaimmasta kaupungista.
TPS:ssähän on nähtävissä samaa kuin Salonojan Blegissä: tieto siitä, että omistaja kuittaa velat luo kulttuurin, jossa taloudellisella vastuulla ja tuloksella ei ole mitään väliä. Miksi kukaan sykkisi ekstramailia kun tietää, että omistajalle se on ihan se ja sama. Espoossa tuon hedelmiä niitettiin pitkään ja sitten oli jo liian myöhäistä. Veikkaan Turkuun samaa polkua. Jossain vaiheessa omistajat kyllästyvät pistämään vuosi toisensa jälkeen omistaan miljoonia ja silloin se kylmä suihku on liikaa kerralla.
 
"Pelaajien lähteminen seurasta loppui tähän päivään. Pari pelaajaa voisi lähteä, mutta hekään eivät lähde. Ja kaikki nuoret pelaajat pysyvät meillä." -9.12.2015

Kiitos Blegi 2015-2016.

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, AS Roma!
TPS:ssähän on nähtävissä samaa kuin Salonojan Blegissä: tieto siitä, että omistaja kuittaa velat luo kulttuurin, jossa taloudellisella vastuulla ja tuloksella ei ole mitään väliä. Miksi kukaan sykkisi ekstramailia kun tietää, että omistajalle se on ihan se ja sama.
Kyllä, ja tietysti vielä aivan eri mittakaavalla Jokereiden osalta Ilmalassa. Miksi toimistolla myisit hikihatussa yhteistyösopimuksia â 10k€, kun veli venäläinen tulee ja kuittaa tappiot ovat ne sitten 4 miljoonaa tai 8 miljoonaa?

Markkinointi-/myyntitiimille varmasti erittäin "mielenkiintoinen" paikka olla töissä, koska ihan hirveän suurta tulospainetta ei pitäisi olla. Kunhan nyt saat jollain keinolla hankittua edes vähän porukkaa katsomoon niin, että KHL:n mahti näkyy koko maailmalle.
 

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
TPS:ssähän on nähtävissä samaa kuin Salonojan Blegissä: tieto siitä, että omistaja kuittaa velat luo kulttuurin, jossa taloudellisella vastuulla ja tuloksella ei ole mitään väliä. Miksi kukaan sykkisi ekstramailia kun tietää, että omistajalle se on ihan se ja sama.
Tämä on kyllä melko lailla juuri näin. Lisäksi se ei rajoitu vain itse TPS:n väkeen vaan muut yhteistyökumppanit ja sponsorit alkavat ajattelemaan, että mitä tässä nyt isoja panostuksia tekemään. Mennään minimillä kun nuo pari kaveria kuitenkin sitten laittavat tarvittaessa loput. Vähän samaa leväperäisyyttä oli havaittavissa myös Manngardin Ilveksessä.
 
Uusi Ilves, 7.2.2017

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Tämä on kyllä melko lailla juuri näin. Lisäksi se ei rajoitu vain itse TPS:n väkeen vaan muut yhteistyökumppanit ja sponsorit alkavat ajattelemaan, että mitä tässä nyt isoja panostuksia tekemään. Mennään minimillä kun nuo pari kaveria kuitenkin sitten laittavat tarvittaessa loput.
Varsikin silloin kuin ei mene hyvin kelkasta hyppääminen on huomattavasti helpompaa kuin tilanteessa, jossa selviytyminen on jokaisesta eurosta kiinni. Toki jos hommaa niin kyllä voittajan kelkaan on aina kiva hypätä. Veikkausliigassa puolet jengeistä vetää tällä tyylillä. Nyt TPS nappasi HJK:n puheenjohtajan, mikä varmaan on sillä tavalla hyvä haku, että HJK on onnistunut nousemaan mesenaattijoukkueesta taloudellisesti hyvällä pohjalla olevaksi joukkueeksi.
 
www.tps-kannattajat.net

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämä on kyllä melko lailla juuri näin. Lisäksi se ei rajoitu vain itse TPS:n väkeen vaan muut yhteistyökumppanit ja sponsorit alkavat ajattelemaan, että mitä tässä nyt isoja panostuksia tekemään. Mennään minimillä kun nuo pari kaveria kuitenkin sitten laittavat tarvittaessa loput. Vähän samaa leväperäisyyttä oli havaittavissa myös Manngardin Ilveksessä.
Totta. Ja ketju jatkuu ihan tavalliseen katsojaankin asti. Kun miljoonan tai kahden tappiot kuitataan omistajan pohjattomista taskuista, ei siinä Matti Meikäläinen koe itseään seuralle kovinkaan tärkeäksi sen ryppyisen kakskymppisensä kanssa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuvailemattomat linkit
Totta. Ja ketju jatkuu ihan tavalliseen katsojaankin asti. Kun miljoonan tai kahden tappiot kuitataan omistajan pohjattomista taskuista, ei siinä Matti Meikäläinen koe itseään seuralle kovinkaan tärkeäksi sen ryppyisen kakskymppisensä kanssa.
Ja muistan ainakin itse olleeni joskus 15+ vuotta sitten enemmänkin ärsyyntynyt Bluesin lippujen hintojen nostoista. Toista olisi ollut jos seura olisi oikeasti joutunut taistelemaan taloutensa kanssa.
 
"Pelaajien lähteminen seurasta loppui tähän päivään. Pari pelaajaa voisi lähteä, mutta hekään eivät lähde. Ja kaikki nuoret pelaajat pysyvät meillä." -9.12.2015

Kiitos Blegi 2015-2016.

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Vaikka nyt taas tappiota tuli, niin hyvä uutinen edelleen on etteivät supercellin äijät ole lähdössä mihinkään. Konkurssia ei ole vieläkään näköpiirissä.
 

DripL

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vuosi sitten kuittailin muiden tapaan Tepsin tappioista, mutta Turusta kohautettiin olkaa sanomalla, että on muutos-vaihe menossa, nyt alkaa miinukset kääntyä plussaksi. Jäädään katselemaan.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Vaikka nyt taas tappiota tuli, niin hyvä uutinen edelleen on etteivät supercellin äijät ole lähdössä mihinkään.
Niinkauan kun Supercellin tyypit on tuolla, tulee Tepsi tekemään vähintään honkkismaisia tappioita kun taloudenpito on organisaatiotta heikoilla kantimilla. Siinä vasta hätä tuleekin kun kaksikko ei enää rahoitakaan. Sitten pitää oikeasti tehdä töitä.
 
IIHF Power Ranking 17.5 - 16. Kazakhstan: “Love in an elevator/Livin’ it up when I’m goin’ down”

N.I.B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat
Vaikka nyt taas tappiota tuli, niin hyvä uutinen edelleen on etteivät supercellin äijät ole lähdössä mihinkään. Konkurssia ei ole vieläkään näköpiirissä.
Tästä tulee vähän mieleen keski-iän kynnyksellä oleva tyyppi, joka asuu vanhempien luona todeten "noo... Vaikka taas tuli ryypättyä sosiaalituet niin onneks isi maksaa mazdan bensat ja äiti tekee ruuat"
Sit voi tulla vähän ihmeellinen fiilis kun se iskä sanoo että nyt loppu täyshoito.
Niin kauan kun Turussa ajatellaan näin niin tappiota tullaan tekemään miljoonia jatkossakin, eikä se homma muutu urheilullisellakaan puolella ainakaan pitkäjänteisesti.
 
Viimeksi muokattu:
AIDON ORANSSIN TUNNISTAA AINA

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Tästä tulee vähän mieleen keski-iän kynnyksellä oleva tyyppi, joka asuu vanhempien luona todeten "noo... Vaikka taas tuli ryypättyä sosiaalituet niin onneks isi maksaa mazdan bensat ja äiti tekee ruuat"
Sit voi tulla vähän ihmeellinen fiilis kun se iskä sanoo että nyt loppu täyshoito.
Niin kauan kun Turussa ajatellaan näin niin tappiota tullaan tekemään miljoonia jatkossakin, eikä se homma muutu urheilullisellakaan puolella ainakaan pitkäjänteisesti.
Onneksi isä on valmis rahoittamaan täyshoitoa, kunnes poika pystyy elättämään itsensä.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Niinkauan kun Supercellin tyypit on tuolla, tulee Tepsi tekemään vähintään honkkismaisia tappioita kun taloudenpito on organisaatiotta heikoilla kantimilla. Siinä vasta hätä tuleekin kun kaksikko ei enää rahoitakaan. Sitten pitää oikeasti tehdä töitä.
Meistä kumpikaan ei tiedä, että miten kauan supercellit rahoittavat, mutta ilmeisesti eivät ole tänään lähdössä.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Meistä kumpikaan ei tiedä, että miten kauan supercellit rahoittavat, mutta ilmeisesti eivät ole tänään lähdössä.
tuskin vielä pitkään aikaan. Sinä aikana ei toki tarvitse välittää tappioista. Hätähän siinä tulee sitten kun eivät enää rahoitakaan tuota leikkiänsä.
 
IIHF Power Ranking 17.5 - 16. Kazakhstan: “Love in an elevator/Livin’ it up when I’m goin’ down”
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy