Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Liigan varmistuneet siirrot

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Tähtipakki, 27.10.2010 klo 21.37.

 1. Eric Rooslind Jäsen

  Lainaus:
  HIFK:iin taas kalliilla ne joista muut ei ole edes kiinnostuneita.
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 2. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Täällähän on huumor-porukkaa ;)

  Sen verran on noita pitkiä saikkuja taas, että ihan hyvä kun otettiin paikkaajaksi Ikonen, joka IFK:lle tuttu pelaaja ja oli hyvä meillä muutama vuosi sitten. Katotaan pääseekö vielä tarpeeksi hyvälle tasolle meillä, vai alkaako laittamaan käytännössä ehkä uraansa pikkuhiljaa pakettiin. Näyttöhalut hänellä on varmasti eläimelliset, ja IFK tietää sen.
   
 3. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Salminen -> IFK Kertoilee Ässät Twitterissä.

  Edit: @Marlboro voitti turvan mitalla.
   
 4. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Kyllähän tuo HIFK näyttää edelleen huonolta. Pitäisi nyt ainakin ykkössena olla hankintalistalla, sitten vielä kunnon mokke ja ykköspakki. On se Tobias kyllä huono.
   
  Guetsi tykkää tästä.
 5. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
  Lainaus:
  Hahahahahaha :D ja sieltähän tuli ECHL-arpa!
   
 6. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ollut kuitenkin Tsekin U20-MM-jengissä muutama vuosi sitten, 2015 NHL-varaus, ja viime kaudella Tsekin A-maajoukkue debyytti ja hyvä kausi HC Plzenissä. Ei siis mikään perinteinen ECHL-arpa ilman Euroopan kokemusta.
   
 7. Lainaus:
  Toisaalta pelattuna ainoastaan yksi kausi Tsekin pääsarjaa ja 14 ottelua ECHL, muuten pelannut Tsekin kakkostasolla. Luulisi Tapparan pystyvän naaraamaan paremmankin maalivahdin.
   
 8. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  Se on vähä mitä etsitään. Mikäli etsinnässä on kakkosmaalivahti, tai ainakin kilpailun takana oleva pelipaikka, niin en usko löytyvän parempaa. Mikäli Heljankon suhteen oltaisiin luovutettu, niin uusi ykkönen löytyisi varmaan lähtökohtaisesti parempikin. Monasti mikäli kaveri on kiertänyt nuorten maajoukkue ringissä, ja pelannut ykkösvahtina niinkin tasokkaassa seurassa kuin Hc Plzen, niin ei välttämättä huono kokeilu.
   
  Viimeksi muokattu: 14.01.2019 klo 12.03
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 9. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Niin, mistäs sen tietää, kuinka kova pelaaja on kyseessä, kun itse en ainakaan pelejä ole nähnyt. Eiköhän mies kakkosveskarin roolin vedä ihan riittävän hyvin, ja jos on todella kova, haastaa Heljankoa vielä kevään mittaan. Ainakin itse olen vain tyytyväinen, että kenties hieman halvemmalla saatiin Svoboda, kuin että olisi naarattu kalliilla joku kovemman CV:n kaveri, jonka motivaatiosta ja nykytasosta ei kuitenkaan voi olla varma.
   
 10. TheJackal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadin ykköset -> HIFK
  Ottamatta kantaa siihen millainen kaveri tämä ECHL maalivahti on niin itsellä heräsi kysymys, että miksi Tappara joutui lähtemään mv kaupoille? Heljanko rikki? Vai ei jaksa pelata kaikkia pelejä? Mikä Nikellä on, kun ei saa peliaikaa?
   
 11. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Varsinkin kun odottivat Karhusta ja Lehtosta, tulikin joku nevahöörd.

  Kertonee tosin markkinoiden huonoudesta.

  Tapparan oma Jaroslav Hübl
   
 12. Teme91 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
 13. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  Heljanko ei ole rikki. Mikäli palstoja on uskominen, niin Nikkellä jotakin vaivoja. Jos pitäisi arvausta heittää kehiin, niin veikkaan historian perusteella nivusia. Usein nivusvaivat ovat pitkäikäisiä, ja vaikka pelaamaan pystyisikin ei se kipujen/pahenemisen johdosta ole aina järkevää. Edellä olevat arvailuja, että jos jollain faktaa, niin voi tuoda tietoon.
   
  pp33 tykkää tästä.
 14. Arzamas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Svoboda voi vielä yllättää monet - oli kuitenkin viime kaudella Plzenin kiistaton ykkösmaalivahti.
   
  Wizzö ja Kukko tykkäävät tästä.
 15. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Lainaus:
  On myös hyvä muistaa, että esimerkiksi Ryan Zapolski tuli ECHL:stä (toki kovemmilla statseilla) ja osoittautuikin pienen viilauksen jälkeen liigan parhaaksi maalivahdiksi. Svobodan eduksi voitaneen laskea kokemus eurooppalaisesta kiekosta.
   
 16. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
  Lainaus:
  Yksi hyvä kausi miehissä. Kyllä Bernard nyt heittämällä tätä korttia varmempi olisi ollut, mikäli tarkoituksena on Heljankoa peluuttaa.
   
 17. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Yksi hyvä kausi? Ennen Yhdysvaltoihin lähtöä nappi kausi Plzenissä ja tuota edeltävällä kaudella nosti Dukla Jihlavan Extraliigaan. On siinä ihan hyvät meriitit tuollaiselle 23-vuotiaalle maalivahdille.
   
  Virveliä kainaloon ja jaakkopavunvarsi tykkäävät tästä.
 18. tsekkipiiska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, tunnusta väriä
  Niko Peltola Ässistä Ilvekseen loppukaudeksi... Ei aiheuta riemunkiljahduksia, mutta eipä taida pankkitilin saldo riittää parempaankaan. Onhan nyt Peltolalla kuitenkin liigasta jo sen verran kokemusta, ettei ihan tyhjä arpa voi olla. Lisäplussana vielä, että +/- saldo +2, joka mun mielestä on helvetin kova joukkueeseen jonka maaliero tasakentällisin on -25.