Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Liigan varmistuneet siirrot

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Tähtipakki, 27.10.2010 klo 21.37.

 1. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Lainaus:
  Tähän sellainen osittainen ot täsmennys, että HPK on jatkanut melkolailla samalla tasolla kuin mistä vuosi sitten joulun jälkeen aloitti. Eli keväästä odotellaan hieman parempaa. Luotetaan siihen mitä Lucenius tuo. E.typo
   
 2. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  HPK ehti nappaamaan Lucen HIFK:n nenän edestä.
   
 3. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Onhan siellä vielä Jesse Niinimäki vapaana.
   
  Leon tykkää tästä.
 4. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Kyllä kyllä, Lucikka tästä sopasta olis enää puuttunutkin...
   
 5. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Manuel Ganahl, Pelicans -> Lukko. 12 ottelua, 0+1, eli juuri siihen maalintekomuottiin sopivaa täytettä.

  Lahtelaiset, kertokaapa hieman lisää tästä jätkästä? Itse vetäsin jo "näkemättä paskaa"-kortin hihasta.
   
 6. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Sama täällä. En löydä järjen hiventäkään tästä hankinnasta. Leinosella taitaa hankintaliipasin olla dynastian sokaisemana jo turhankin herkkänä. Eihän Blood ole surkea puolustaja, mutta jos rosterissa on valmiiksi puolustavina puolustajina Vittasmäki, Mäntylä ja Elorinne, niin hyvin vaikeaa nähdä Bloodin tuomaa lisäarvoa. Lisäksi löytyy nuoremmasta kaartista Rautanen, joka tuli kehittymään Tapparaan, mutta löytänee itsensä jatkossa lähinnä LeKi:stä. No ei kai siinä, Tapparalaiset voi edelleen käyttää tutuksi tullutta sloganiaan ''luotan Mikkiin..''. Minä kyseenalaistaisin tämän hankinnan aika isolla kädellä.

  Lainaus:
  Salmelaisen ja Selinin IFK:n tuntien, lyön melkein pääni pantiksi ettei Lucenius ole ollut heidän hankintalistalla. Toisaalta hankkihan Leinonenkin Bloodin. Ihmeitä tapahtuu.
   
  Viimeksi muokattu: 08.11.2018 klo 16.43
 7. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Ihmettelin alun alkaenkin Ganahlin sopimusta Pelsuihin. Nimen perusteella kuitenkin on match made in heaven raumalaisittain ajateltuna. Mitään sanottavaa pelaajasta ei ole, kunhan lämpimikseni länkytän.
   
  KovaT tykkää tästä.
 8. Frölunda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Boston
  Ganahl varmaan huomasi että lännessä pelataan ganaalin rannalla ja koki joukkueen heti omakseen.
   
 9. Kynämestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Detroit Red Wings, Telia
  Ganahlissa näkyy kaikki tuhkimotarinan ainekset. Paskat tehot pienessä roolissa, siirtyy Lukkoon oletettavasti pienellä palkalla.

  Jos se siitä lähtisi. Pelaa loppukauden Lukossa tehden 10+ maalia, siihen päälle parit syötöt.
   
 10. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ganahl on hyvä karvaaja ja iskee poikkeuksellisen ärhäkästi vastustajan pakkeihin. Luistelu ihan hyvää, mutta vähän räjähtävyyttä puuttuu. Pelaa varmaa peliä ilman taikatemppuja. Pelicansissa jäi ilman roolia, koska muut oli parempia. Voi kuitenkin olla isommalla peliajalla ihan hyväkin vahvistus Lukolle, mikäli työmiehen paikka on kärkiketjuissa auki.

  Mikään ihan halpa pelaaja en usko miehen olevan, sillä kyllä EBELissä maksetaan varmasti tuolla CV:llä varustetulle kansan suosikille kelpo liksaa.
   
 11. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Tämän hankinnan voi ja se pitääkin kyseenalaistaa. Tuossa voi kuitenkin ehkä nähdä jonkinlaisen logiikan taustalla. Jos riittävän avoimin mielin (naiivisti Mikkiin uskoen?) asiaa katsoo.

  Mäntylä ei ole ollut erityisen hyvä (,onko edes 100% kunnossa?). Elorinteeltä ei ole sitä "EHT-tasoa" nähty pitkään aikaan. Vittasmäki toki on puolustavana pakkina Liigan eliittiä. Mutta siis tilannehan on se, että varsinkin Joonas Järvisen pätkäsopparin loppua kohti Tapparan puolustus näytti oikeasti hyvältä. Tuollainen jämäkkä omanpään luuta sopi siihen hyvin. Blood ei ole lähelläkään Joonas Järvisen tasoa, mutta lähtökohtaisesti kai ei Tapparankaan voi odottaa jotain Joonas Järvistä kolmospariin hankkivan. Blood on paljon lähempänä sitä kolmosparin jämäkkää isäntää. Toki sillä varauksella, että herra oikeasti keskittyy pelaamaan, eikä typeryyksiin. Ei Blood kuitenkaan pelaajana täysin toivoton ole Liiga-tasolle.

  Eli lähtökohtaisesti looginen hankinta, jos toimistolla nähtiin tarvetta eräänlaiselle "kovuudelle", "jämäkkyydelle" tai miksi sitä kutsuukaan. Utunen tai Rautanen eivät siihen olisi vastaus, vaikka näitä kaukalossa mielellään enemmän näkisikin. Eiköhän näidenkin varalle joku suunnitelma ole. Ehkä.

  Toki on mahdollista myös, että Mikki on seonnut ja hankki jonkun ihan vaan hankkimisen ilosta. Nähtäväksi jää...
   
 12. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Sahlstedt on ainakin tyytyväinen hintalappuun

  "– Emme kuitenkaan hae hänestä mitään sateentekijää. Ennemminkin odotamme hyvää peruspelaamista. [...] Emme odota Ganahlilta ihmeitä, mutta uskon hinta-laatusuhteen olevan tämän pelaajan osalta kohdallaan, Sahlstedt jatkaa seuran tiedotteessa."
   
 13. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  No se on tietenkin suhteellista, että mikä on kallista. Lukolla on ilmoitetusti noin millin paksumpi lompakko, kuin Pelicansilla. Pelicansille tuollainen arviolta liigan keskipalkkaa nauttiva pelaaja on kalliihko ja pitäisi mahtua ainakin kokoonpanoon, mutta Lukolla saattaa olla joukkueen halvimpia pelaajia.
   
 14. KovaT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, seurannassa TPS
  Lainaus:
  Itse yllätyin siirrosta Lukkoon nyt, kun olin jotenkin mieltänyt tän pelaavan siellä. Varmaan sit olin ajatellut, et harmi, kun ei mennyt Lukkoon.
   
 15. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kovuutta ja jämäkkyyttä Bloodilla on, mutta samassa paketissa tulee myös roima määrä arvaamattomuutta ja jäähyminuutteja. Bloodin jäähyminuutit per/kausi ovat Liigassa olleet aivan hirmuisilla lukemilla, eikä läheskään kaikki mene ''tuomari vihelsi koska Blood'' -piikkiin. Varmaan Tapparassa keskittyy enemmän pelaamiseen, mutta Bloodin pelityyli on jo itsessään todella jäähyherkkä. Vittasmäki ja Mäntylä osaa ainakin jossain määrin kovan pelin, ei yhtä kovaa kuin Blood, mutta ei myöskään yhtä jäähyherkästi.

  Sen toki ymmärrän, jos esim. Mäntylällä vammaa alla, että hankitaan paikkoa ja kevääksi ajatellen laajuutta, mutta ihmettelen enemmänkin itse hankittua pelaajaa. Luulisi että vakaampiakin peruspakkeja olisi ollut saatavilla, mutta tiedä näistä. IFK:ssa olen saanut seurata läheltä näitä kovaotteisia railakkaita peruspakkeja, ja en kyllä ottaisi yhtään Finleytä tai Bloodia playoffeissa edes 7.pakiksi. Finley nyt toki loukkaantumisen jälkeen ollut kaukana Bloodinkin tasosta. Runkosarjassa sinällään jokseenkin sama vaikka joku väriläiskä värittelee pienemmillä peliajoilla, mutta tärkeissä peleissä voitetaan varmuudella ja vakaudella, ja sitä Blood ei ole urallaan pitkässä juoksussa edustanut. Viihdyttävä pelaaja joka tapauksessa, joten ei muuta kuin tervetuloa takaisin Liigaan!

  Lainaus:
  En sanoisi että seonnut, mutta kun huomioi vielä Bloodin ensi kaudenkin sopparin, niin sanoisin että erittäin omituinen haku tapparalaiseksi hauksi. Vaikka täyttäisi saappaat 6-7.pakkina, niin tulevaisuutta ajatellen voisi olla järkevämpää ajaa sisään nuorempia pakkeja, joita tähän rooliin ei ilmeisesti Tapparalla sitten ole? Yleispakin rooliin siis, peruspakit ovat kuolevaa pelaajatyyppiä. Ehkä Bloodista voinee käyttää termiä ''kovaotteinen yleispakki'', joille on lätkässä jatkossakin tilausta.
   
  rinne tykkää tästä.
 16. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Lainaus:
  Penan videopätkiä selanneena tuntuu Ameriikan ukko olevan melkoinen velikulta...jospa Mikki hommasi koppipelaajan, joka pistää totisen porukan naurammaan ja siinä sivussa osaa vähän pelaillakin.
   
  Warrington tykkää tästä.
 17. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
 18. chris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
 19. bay22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nurmisen Pasin Posse
 20. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Miles Koules IFK:hon.
   
 21. Viheltää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turku + länsirannikko
  Oliko tää se jumppahuhu sentteri vai menikö jumppa pitkäksi ja sentteri meni muualle.
  Koules pelannu lähinnä ahl:n farmia ja tämä kausi käytännössä pelaamatta. Vaikea kuvitella että olisi mikään sateentekijä.
   
 22. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Todennäköisemmin alempien kenttien loukkaantuneiden / lähteneen Lession paikko. IFK:lla siis rouhijoista Tallberg ~5 viikkoa sivussa ja Juho Keränen vielä pidempään. Salmelaisen tekstin mukaan "tuo leveyttä", joten tuskin tästä mitään tulosyksikön tekijää haetaan. Täysi arpa joka tapauksessa, ilmeisesti kuitenkin tryoutilla.
   
 23. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen arpa. Mutta voiko tässä oikein puhua edes Lession paikosta? Lessio teki kuitenkin kovaa tulostakin ennen ulostamistaan, vaikka ei ehkä ihan valmentajan unelmapelaaja pelitavallisesti ollutkaan. Koules puolestaan vaikuttaa puhtaasti leveys/rotaatio -kaverilta oletusarvoisesti.

  Toki Salmelainen näyttää fiksulta, jos Koules osoittautuu halvaksi(?) ja hyväksi palaseksi alaketjuihin, jolloin vapautuneiden rahojen(?) avulla saa sen "the ykkössentterin" naarattua. Vai jumppaamistako se oli? No, pointti lienee sama.
   
 24. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Totta, ei välttämättä voidakaan puhua Lession paikkaajasta. Pikemminkin Tallbergin paikkaaja, eli duunari alempiin kenttiin, ehkä jopa Santalan ja Kangasniemen rinnalle, siis jos on edes vähän kädellisempi kuin nykyisin siinä pelaava Pitkänen.

  IFK:n hyökkäyskalusto on tällä hetkellä aikamoista reikäjuustoa (pahin silti toistaiseksi ohi), joten vaikea arvuutella mihin kenttään Koules päätyy. Jos ei ihan pubieinariksi osoittaudu, niin pieni vahvistus nykyiseen kokoonpanoon, mutta tuskin mikään merkittävä palanen. Duunareita IFK:lla on jo pitkä liuta, ja eiköhän ne loputkin taas kevääksi tervehdy, kuten aikaisemmillakin kausilla.

  E: Korjausta aiempaan tekstiini, mahdollinen tryout sittenkin kysymysmerkki. Maininta koeajasta ilmeisesti poistettu aiemmasta tiedotteesta, joka oli suunnattu Bättre Folk -jäsenille.
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2018 klo 22.58
  rinne tykkää tästä.
 25. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Punamusta tykkää tästä.