Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Liigan valmentajaruletti

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Nickelback, 17.10.2012 klo 13.32.

 1. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Vai sittenkin 30k?
   
 2. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Aivan. Kappas. Ei käynyt mielessäkään, että mies on syyntakeeton. Ei vaan, en muistanut että olisi Porin seudulta kotoisin. My bad.
   
 3. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Järjenjuoksuani on ilmeisen vaikea seurata (taas), mutta ajatukseni kulki niin, että vaikka Ässät eivät maksaisikaan (aiheellisesti) mitään mottipäisiä valmentajalle, niin siitä ei kannattane säästääkään. Jos ajatellaan että 100K pitää joka tapauksessa maksaa kunnollisesta valmentajasta, niin luulisi olevan ihan sama panna se 40K siihen päälle.
   
  Aces High tykkää tästä.
 4. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  No joo, ehkä siitä vain puuttui se idiooteille suunnattu välivaihe, esim. mallia 170k -> 140k — 100k -> 140k. Sen siitä saa kun yrittää saivarrella. :D

  Mutta tottahan tuo on, tuollainen esim. 40k€ lisää valmentajalle on sivukuluineen 60k€ luokkaa, sama kuin jonkun jämäpelaajan liksa. Tuon jämän tilalle joku oma (tai naapurin) juniori dösätsetti- ja sämpyläpalkalla, niin lopputulos on siltä osin aika +/-0, mutta valmentajaksi voi olla saatavissa jotain muutakin kuin märkäkorva keltanokka. Ihan samalla tavalla kuin 100k ja 140k liksalla pitäisi saada aika eri tason pelaaja. Paitsi IFK:ssa, jossa 260k liksalla saa 80k pelaajan.
   
  Dragan Dabic tykkää tästä.
 5. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Mihinköhän ulkomaalaiset valmentajat ovat hävinneet _kaikista_ spekulaatioista ja myös penkin päästä? Jos kohta ei heitä kait ennenkään ole ihan bussilasteittain tänne saapunut. Että kuinka pienestä ringistä kriisiseurat ja muutkin koittavat itselleen käskijän löytää, jos siis pitää olla suomalainen.
   
 6. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Liian monta floppia löytyy, jotta seurat uskaltaisivat palkata. Shedden viimeisin onnistunut haku? Sitten löytyy Francisia, Baxteria, Hanlonia ja Lindströmiä sun muuta tältä vuosituhannelta.
   
  Individual tykkää tästä.
 7. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Lainaus:
  Noh noh, muistetaan nyt että tuolla on yks turkoosipaitainen porukka joka tekee parhaansa kampittaakseen tätä punaista vyöryä. Siellä on pyöritelty vaikka mitä bulvaaneja ja rahaa liikkunut ees ja taas Suomenlahden ylitse. Sieltä jos alkaa tuleen syytteitä, niin siitä saa aika hyvän kirittäjän Penailussa.
   
 8. #76Sally Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pennasen projekti
  Onhan tämä Ässien valmentajakuviot aikamoista viihdettä. Joka päivä tuntuu löytyvän uusi käänne "jo selvässä" asiassa. Toki lehdistö hämmentää voimakkaasti soppaa ja pitää huolen siitä, että asia pysyy pinnalla. Osa uutisista on varmasti ihan pelkkää arvelua mutta kyllä Ässät on itse tämän tekemisillään saanut aikaan. Eiköhän siellä olisi aika pistää seuraavaksi jo hallitusta pihalle.

  Ketjun otsikkokin voisi yhtä hyvin olla vaikka "Ässien valmentajaruletti".
   
 9. R & L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
 10. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
 11. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Nyt siis Petri Karjalaisellakin on sopimus Ässiin, ja samalla ei kuitenkaan olekaan. Melkoista!

  Kyllä mun mielestä case Pasanen on ensisijassa ihan Pasasen omaa syytä. Tanska on vaikea kieli joo, mutta varmasti edes lontooksi ammattimies osaa varmistaa onko optioiden alainen ennenkuin alkaa tehdä sopimusta muualle.
   
 12. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Missä kohtaa Ässät on julkaissut Karjalaisen sopimuksen? Helppoa taas Pärnäseltä hakea klikkiotsikoita, vaikka tuo mysteerivalmentaja voi olla ihan kuka tahansa.

  Tässä vielä suora lainaus tuosta upeasta clickbaitista:

  "Karjalainen on tiettävästi ollut esillä Ässien sisäisissä kaavailuissa, mutta hän ei ole tiedotettu ykkösehdokas, jos pitää paikkansa, että kyseisen henkilön kanssa neuvottelut ovat loppusuoralla."
   
  magnum37 tykkää tästä.
 13. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ei Porissa mitään allekirjoitella!! Täällä on totuttu siihen, että miehen sanaan voi luottaa.


  Lainaus:
  Siis ei jumalauta... Jos tasonsa osoittaneen ammattilaisen ja arvan välillä on 70k€ eroa, niin ei kai nyt saakeli oikeasti kukaan seurassa mieti, että kumpi kannattaa palkata? Ässät on tilanteessa, jossa vakaus ja ennalta arvattavuus ovat äärimmäisen arvokkaita asioita. Nyt pitäisi edes yksi toimi täyttää sellaisella työntekijällä, että jos hommat kusee, meidän ei tarvittse miettiä onko kyse hänen, siis päävalmentajan ammattitaidosta.

  Itse löisin vaikka 300k€ siihen kiinni, että saataisiin Kivi ryöstettyä Ilvekseltä. Uskottavauus fanien ja yhteistyökumppanien silmissä palautuisi yhdellä allekirjoituksella. Pienennetään pelaajabudjettia sitten vaikka 200k€ jos tarve vaatii... Tässähän ollaan muutenkin aloittelemassa pitkäjänteistä työtä, niin nostetaan niitä omia nuoria kokoonpanoon isoihin rooleihin ja myydään kaikille ajatusta siitä, että projekti on alkanut.

  E: Jaa Kivi onkin just tehnyt Ilveksen kanssa sopparin...
   
 14. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Karrilla on sopimus vain yhdeksi kaudeksi tämän nykyisen jälkeen. Siitä vaan painimaan Ässiin seuraavalle kaudelle. Kyllä neljä kautta yhdessä seurassa putkeen on aika maksimi, jopa pieni ihme että Ilveksen valmennus pysyy edelleen täysin muuttumattona.
   
 15. DripL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Eikö sen Juujärven olisi aika saada mahdollisuus Liigassa ja vaikkapa juuri Ässissä?
   
 16. Bulvaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Höpö höpö. Ei ole kukaan ollut yhteydessä ja rahaakin liikkuu Suomenlahden yli vain Viron suuntaan. Senttiäkään en ole sieltä saanut.
   
  vilho tykkää tästä.
 17. Streight Forward Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Alan olla vähitellen vakuuttunut siitä, että Pasanen oli ensimmäinen kontaktoitu prospekti, joka ei suoralta kädeltä kieltäytynyt jatkokeskusteluista. Ässien työryhmä tulkitsi tämän sitten hyväksytyksi työtarjoukseksi ja siten työsopimuksesksi.
   
  Kynämestari tykkää tästä.
 18. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Tämä on joko todella huonoa sarkasmia, tai sitten yksi aivoton palstatotuus lisää. Niitähän on aiheeseen liittyen noussut esille jo aivan tolkuton määrä. Pärnäset keksii satuja ja massat kehittää saduista vielä omat versionsa.

  Seisoma-aplodit koko vtun apinalaumalle :P
   
 19. Zamboni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ässät ei kuitenkaan niin surkeassa jamassa ole kuin vaikka Blues ja Ilves pari-kolme vuotta sitten, vaikka tuolla jo hätäisimmät pelottelevat konkurssilla. Taloudelliset pohjat olivat ihan ok ja tätä taloudellista kyykkäystä ei ole kestänyt kuin vasta vuoden verran. Viime marraskuun kotiuttelusopimuksista se huonojen päätösten jatkumo taisi alkaa. Kyllä liigaseuran valmentaminen herättää mielenkiintoa etenkin tässä tilanteessa, kun se taitaa olla ainoa auki oleva paikka ensi kaudelle.
  Veikkaisin, että Tuokkola on jo itseään sinne tarjonnut.
   
 20. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  IS:n mukaan Ässät on kasannut "joululahjalistan". Siellä ensi kauden valmentajiksi ovat tyrkyllä mm. Selin ja Tirkkonen.
   
 21. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Sport teki jatkot nykyisen päävalmentaja Pajuluoman kanssa. Hyvää työtä tehnyt kyllä Sportissa ja osoittautunut oikein päteväksi valmentajaksi vähäisestä kokemuksesta huolimatta. Ei ole kyllä yhtään ikävä Tomekin aikoja...
   
  teba tykkää tästä.
 22. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mitkä joukkueet liigassa ovat niitä, joiden ensi kauden valmentajasta ei ole tietoa? Muuta kuin Ässät.
   
  Finlandi_36 tykkää tästä.
 23. penalalli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  No käytännössä IFK ;)
   
 24. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Lainaus:
  Tämä ei auennut mulle. Selitätkö tarkemmin?

  KooKoollahan ei ole päävalmentajaa seuraavalle kaudelle, mutta siihenhän on huhuttu nykyistä U-20 päävalmentajaa Jussi Ahokasta.
   
 25. penalalli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Viittaan IFK-osion Salmelaisen sivuilla käytävään vilkkaaseen
  valmentajakeskusteluun. Hyvinkin yleinen näkökulma on:
  "Sekä Selin, että Pikkarainen hiuksista vittuun ja heti"