Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Liigan valmentajaruletti

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Nickelback, 17.10.2012 klo 13.32.

 1. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ja mitä jos osoittautuu uudeksi Merikiveksi? Kivaahan näitä on jossitella. Nyt on 1+1 joten jos menetystä tulee niin mahtava homma. Ei Ässät muutoinkaan voisi kilpailla rahalla huippuvalmentajasta jos Spede sellaiseksi osoittautuu.
   
 2. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Mitkä kaksi helvetin välikautta?? Kuten hallituksen puheenjohtaja Juusela eilen sanoi, niin tavoitteena on menestyä jokaisella kaudella, vaikka töitä tehdään pitkäjänteisesti. Niin myös Pasasen johdolla tavoitellaan menestystä. Hän on vuosikausia DEL-liigassa toiminut ammattivalmentaja, joka ei pienestä hätkähdä. Tässä on vain luotu yhtenäinen polku vuoteen 2023 asti ja ehkä pidemmällekin, koska mestaruuskauden jälkeen Ässien toiminta on ollut varsin lyhytjännitteistä ja sekavaa esimerkiksi monien valmentajapotkujen takia. Kukaan ei ole myöskään sanonut Kaukorannalle tai Pasaselle, että missään nimessä ei saa sitten menestyä hyvin. Ei tämä ole mitään ydinfysiikkaa.
   
 3. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Eiköhän tuollaisessa hypoteettisessa tapauksessa voisi aivan hyvin tehdä jo hyvissä ajoin "Tapola-Tapparat", ja päivittää Pasasen toimenkuvan esim. GM:ksi, kun uusi päävalmentaja aloittaisi sopimuksen mukaisesti tehtävässään. Tietotaito ja osaaminen säilyisivät näin ollen organisaatiossa, ellei Pasanen saisi "mottipäistä" tarjousta esim. Hesasta tai KHL:stä. Tai Raumalta.

  Hämmentävä kuvio silti on, ei sillä.
   
 4. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Mitä jos Pasanen ei onnistu ja hänen optiotaan ei käytetä? Kukas tuon välivuoden valmentaa?
   
 5. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Tai mitä sitten jos Karri Kivi tekee Ilveksen kanssa sopimuksen vuosille 2019-2021 ja heti ensi kaudella Ilveksen pelit menevät ihan päin seiniä, minkä seurauksena Kivi saa potkut? Jokaisella seuralla on päätöksissään mahdollisuuksia ja uhkia, joihin sitten reagoidaan. Ässillä on kyllä olemassa suunnitelma tai suunnitelmia, jos Pasasen valmentaa Porissa vain yhden vuoden.
   
 6. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Jotenkin tuntuu että Ässät väittää keksineensä pyörän uudelleen näillä pitkäjänteisillä langoillaan. Sitä ihmettelen että ovat nyt hirttäytyneet tuohon omaan aikatauluunsa sen ilmoittamalla ja toisaalta kummastuttaa minkä takia väliaikakoutsin jälkeen ei suoraan palkattaisi sitä ukkoa joka vetää vaikka nyt kolmen vuoden projektin (mikä on aika normaalia muissa seuroissa joissa tämä pitkäjänteinen työ on sen verran itsestäänselvyys ettei siitä tarvitse erikseen tiedotustilaisuutta järjestää)? Oli se sitten vaikka se Karjalainen.niin minkä takia ei tuotaisi jo ensi kaudesta sisään? Toki jos pääkoutsi -22:lla on voimassaoleva sopimus tuonne asti niin ymmärrettävää mutta siinä tapauksessa melko uskallettua sekä seuralta että etenkin koutsilta (vieläpä nuorelta ja nousujohteisessa urakehityksessä olevalta) tehdä tuollaisia futuuridiilejä minkään seuran kanssa.
   
 7. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  No veikkaan, että siinä tapauksessa on helpompi houkutella valmentaja, joka onnistuessaan saanee sitten mahdollisuuden jatkaa, eikä siellä ole jo seuraava tuuppaamassa paikalle. Tietty joku Tami voi tulla laittamaan ohjauspelin kuntoon ja vetämään tiukan projektin tommoiseen kohtaan.
   
 8. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Mutta kuinka moni tällä hetkellä on valmis uskomaan Ässien suureen suunnitelmallisuuteen toiminnassaan? Kaikella kunnioituksella, mutta onhan Ässät viime aikojen näyttöjen perusteella täysin sekaisin.

  Ei siinä. Ainakin itse seuraan mormrmielenkiin, että miten tämä Ässien suunnitelma toteutuu. Se voi mennä hyvin tai se voi mennä huolella vihkoon. Nyt on sitouduttu pitkäaikaisesti suunnitelmaan, jonka onnistumisessa on liikkuvia muuttujia suht paljon. Ässät vetää rohkeasti erilailla kuin muut.

  Mutta onhan tuo oikeasti absurdi tilanne, jos Pasasen optioita ei aikanaan käytetä. Siinä vaiheessa Ässät joutuu palkkaamaan valmentajan vain vuodeksi, kun seuraaville kausille on jo valmentaja palkattu. Ei ehkä parhaat olosuhteet "kovan nimen" rekrytoimiseksi.

  Vertaus yksittäisen valmentajan pitkään sopimukseen ontuu juuri silmä, että yleensä seuraaja ei ole tiedossa, vaan valmentaja potkujen kohdalla pöytä on ns. puhdas ja voidaan suoraan aloittaa uutta projektia
   
 9. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Mikä ero on suurella suunnitelmallisuudella ja suunnitelmallisuudella ? En myöskään usko että hommaa on sen enempää harkittu. Sekaisin nuo ovat. Kuningasidea on todennäköisesti syntynyt naistentansseissa ja pienissä nousuissa pari iltaa ennen tiedotustilaisuutta.
   
 10. Joonasmmm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp ja sympatiat Pelicansille
  Lainaus:
  Nyt hassuttelen foliohattu syvällä päässä. Mitä jos osoittautuu Merikiveksi? Ässissä on sovellettu Jypin valmentajafilosofiaa versiona 2.0 ja annetaan tulevan koutsin kehittyä pitkällä sopparilla Jyväskylässä ja kehitellä se oma oiva pelitapansa.
   
 11. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
 12. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  "Liigan valmentajaruletti" alkaa käsitteenä saamaan tässä aivan uusia merkityksiä. Aivan huikeaa sekoilua Ässiltä. ...ja miksei vähän Pasaselta ja mahdollisesti tanskalaisiltakin. Jännä nähdä, että minkä sopimuksen mukaan Pasasen ensi kausi menee
   
  sinnepäinsä tykkää tästä.
 13. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Lainaus:
  Pasanen valmentaa ensikaudella Ässiä. Tanskalaisseuralla ja Pasasella on 1+1 sopimus ja optio on seuralla.
  Tanskalaisseura ei olisi halunnut kertoa sopimuksen yksityistietoja eli seuran optiota, mutta kun Ässät ilmoitti solmineensa Pasasen kanssa 1+1 sopimuksen ensikaudesta lähtien, heidän oli pakko kertoa.
   
 14. Rolf Paski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
  Ässät on kyllä tällä hetkellä ehdottomasti koko liigan viihdyttävin organisaatio. Tällä hetkellä lueskelen enemmän niiden palstaa kuin Kerhon. Joka viikko sattuu ja tapahtuu... Mitä kaikkea vielä odotettavissa?
   
  Jaded, MachoFantastico, Heitinga ja yksi muu tykkäävät tästä.
 15. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Meillähän on Pasasessa uusi Jonne Virtanen; kaveri joka ei itsekään pysy perässä, keiden kaikkien kanssa on tehnyt sopimuksen. Jännä nähdä miten käy.
   
 16. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jouel Awrmiia, GeneMatti
  Vai olisiko Pasasen 1+1 -sopimus Ässiin tarkoittanut sittenkin sitä, että ensimmäinen vuosi on optiovuosi, ja se optio on tanskalaisilla? Mikään ei enää yllättäisi, mutta sivustaseuraajalla on ainakin hauskaa.
   
  Teemu Deneen, Artyukhin, Aces High ja yksi muu tykkäävät tästä.
 17. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ässien kannattajana ei ainakaan ole tylsää ja seurakin on tällä hetkellä kaikkine käänteineen kaikkea muuta kuin hmv. Eikös se niin mennyt, että kaikki julkisuus on hyvästä?
   
 18. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  "Se on järkevää". Säämies - Työhaastattelu [Finnish Comedy]
   
  -One-, Yargon & Virveliä kainaloon tykkäävät tästä.
 19. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  IFK julkisti 23.10. nykyisen apuvalmentajan Pikkaraisen nousevan päävalmentajaksi tulevalla kaudella, UTJ Salmelainen selvensi haastattelussa nykyisen päävalmentajan Selinin olleen halukas jatkamaan pestissään. IFK on tuon jälkeen pelannut 8 ottelua ja kerännyt niistä 4 pistettä. IFK on tällä hetkellä Liigan huonoin joukkue ja veikkaan itse Selinin saavan fudut lähipäivinä.
   
  Punamusta ja SOF1969 tykkäävät tästä.
 20. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Muuttuuko siinä oikeasti mikään jos Selin lähtee ja Pikkarainen ottaa vetovastuun? Ehkä jotain pientä taktista muutosta mutta vaikea uskoa, että kurssi kääntyisi niin paljon kuin että joku ulkopuolinen ottaisi vetovastuun.

  Ei siinä, luulen itsekin että Selin tulee saamaan potkut ihan lähiaikoina.
   
 21. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Mitä Pikkarainen tuohon nyt kesken kauden toisi? Edelleen Salmelainen seisoo kaulaansa myöten paskassa kun on jo seuraavan valmentajan ilmoittanut ja kun se vielä tulee seuran sisältä. Ulkoa et voi oikein rekrytä tässä tilanteessa vaikka se ehkä olisi ainoa tapa saada isoa nopeaa muutosta asioihin.

  Sitä haen että Pikkarainen peluuttaa hyökkääjät jo nyt ja on päivittäisessä tekemisessä mukana. Ihmettelen jos sillä olisi joku pelillinen ässä hihassaan.
   
 22. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Päävalmentajan status on kuitenkin eri kuin apukoutsin
  Pikkaraisen tekemistä tuli jo Mikkelissä paljon seurattua ja arvostan kyllä herran erittäin korkealle. Olen aika vakuuttunut, että HIFK saa uutta suuntaa Piken komennuksessa. Aika näyttää, mutta en olis huolissaan.
   
 23. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Niinpä. Vaikea on hahmottaa taustalla olevaa ongelmaa, johon paras ratkaisu olisi "Selinille kenkää ja Pikkarainen välittömästi vastuuvalmentajaksi".

  Selin muistaakseni itse halusi Pikkaraisen TPS:n organisaatioon, ja kahden Turun vuoden jälkeen sama kaksikko palkattiin valmentamaan HIFK:ta kahdeksi vuodeksi. Mistään selkäänpuukotuksesta (kuten huhuttu case Kotkaniemi-Aho) ei tässä varmaan ole kyse, mutta onko Atulla edelleen pelaajien täysi tuki? Entä UTJ:n?
   
 24. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  Jari Pasanen ei valmenna Ässiä 2019-2021
   
 25. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  9.11.2018 Ässät julkaisee urheilutoiminnan linjaukset 2019-2023. Tähän sisältyy mm. Jari Pasasen päävalmentajapesti 2019-2021, joista jälkimmäinen kausi optiona. Puhuttiin, että pitkäjänteisyys on keskeinen tavoite.

  19.11.2018 ollaan tilanteessa, jossa Ässät muutamien välivaiheiden jälkeen tiedottaa, että Jari Pasanen ei valmenna Ässiä 2019-2021.

  Pakko tälle on näin sivustaseuraajana hiukan syttyä. Valmentajaruletti *sydän*
   
  HOOLIGAN_ ja Virveliä kainaloon tykkäävät tästä.
 26. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, Blaugrana, VGK, Bulls & Raiders
  Onhan tää Ässien ruletti aivan huikeaa seurattavaa. :D