Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Liigan valmentajaruletti

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Nickelback, 17.10.2012 klo 13.32.

 1. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Minä mielestäni vastasin KooKoon esityksiin. Ovat täysin linjassa suhteessa käytettävään rahamäärään. Alkukaudesta pienen bujetin joukkueet tuppaavat olemaan tasoaan ylemmällä ja lopussa tasaantuu. Kun ei ole pohjaa hyvässä juniorityössä tai osunut haut mitenkään äärimmäisen hyvin, niin lopputulos on että säälit on "mestaruus". KooKoo on ihan hyvin vielä mukana kisassa, varsinkin kun ottaa huomioon loukkaantumiset. En nyt oikein näe millekkään syvälliselle analyysille Tuokkolan tekemisistä, tai niiden tekemättäjättämisistä mitään järkeä. KooKoo on aikalailla siellä paikalla mihin tuo talous ja loukkaantumiset ajaisi minkä tahansa muunkin pienen budjetin seuran. Ihan se ja sama kuinka paljon pelaajat siellä kentällä rimpuilisi. Lainaus:
  En ole väittänyt moista. Sanoin että "varmaan kauhea imu", ymmärrätkö? Varmaankin, ehkä, kenties. Ratkojat :: Haku sanakirjasta: varmaankin (linkki ristikonratkojien sanakirjaan) Valmentajana minä ainakin miettisin onko tuollainen organisaatio sellainen mihin haluan, jos, mikäli ja kenties, alkaa tuo jatkumo olemaan, että kenkää tulee. Pääsetkö nyt jo jyvälle? Ehkä, kaiketi, vissiin? Siihen kun yhdistää käytettävissä olevat rahat, niin onko oikeasti kyseenalaista epäillä sen "imun" määrää mitä tuollainen organisaatio luo?
   
  Viimeksi muokattu: 08.01.2019 klo 22.31
 2. IceMaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trashers, Flyers
  Lainaus:
  Allekirjoitan sen, ettei pohjaa ole juniorityössä, mutta haut ovat osuneet keskimääräistä paremmin. Sitten hakujen osuminen.. SaiPassa Tirkkosen aikaan onnistui kaikki haut. Osasyynä näkisin laadukkaan valmennuksen. Laadukas valmennus on se, jolla bottom 6 -joukkueet voivat taistella suorasta puolivälieräpaikasta.
   
 3. PasiAnssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Marko Virtanen voisi olla mielenkiintoinen koutsi KooKoo:lle. Veltsu olisi mielenkiintoista nähdä vielä liigatasolla
   
 4. John Lidgett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  No jaa. Huippu-urheilussa tulokset ratkaisevat ja valmentajat tiedostavat alan raadollisuuden, jos asetettuihin tavotteisiin ei päästä, saattaa monoa hyvinkin tulla. Ei KooKoo tässä mitenkään poikkeuksellinen organisaatio ole. En itse kyllä näe aiheellisena sen kummemmin kyseenalaistaa sen ”imun” määrää. Sama imu täällä on kuin muissakin samalla rahalla operoivilla seuroilla. Tosiaan Tuokkola tänne saatiin aikoinaan ja nuori, nousussa oleva maailmanmestarivalmentaja Ahokas haluaa tähän organisaatioon tulla valmentamaan. Toki Ahokas on liigatasolla vielä ihan katsomaton kortti, mutta luulisi ottajia olleen muuallakin.

  Ja mitä tulee käytettävissä olevaan rahaan, niin ainakin tämän linkin perusteella KooKoon pelaabudjetti on aika lailla samalla tasolla niihin jengeihin verrattuna, ketkä paperilla taistelevat KooKoon kanssa lähtökohtaisesti siitä paikasta kympin sakkiin. https://www.ess.fi/urheilu/itshockeytime/art2483071 (linkki Etelä-Suomen Sanomiin). En nyt sitten mene takuuseen siitä, kuinka luotettava tämä juttu on, mutta eiköhän tuo ole ihan hyvin suuntaa antava. En nyt tähän peilaten pidä mitenkään kohtuuttomana tavoitteena KooKoolle sitä paikkaa kympin sakissa. Tai sitä, että edes taistelisi siitä viimeisille kierroksille asti, ettei tarvisi tammikuun alussa jo miettiä tyhjennysmyyntejä. Ei täällä mitään ihan kohtuuttomia odoteta. Nykyistä suoritustasoa ei voi kyllä mitenkään hyväksyä.
   
  Old Tom tykkää tästä.
 5. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Eivät. Joukkueen kokoonpano, peluuttaminen, ottelupalaverit, pelin jälkeiset palautteet pukukopissa ym. pitäisi olla pelkästään valmennuksen heiniä.

  Eri osapuolilla on kyllä varmasti omat näkemyksensä, enkä varsinaisesti kiistä sitä, etteikö aihetta valmentajavaihdoksiin olisi ollut pelillisin tai tuloksellisin perustein. Mutta kyllä molemmissa tapauksissa peti oli pedattu jo hyvissä ajoin niin, että pelillä tai tuloksella ei enää loppujen lopuksi ollut merkitystä. Lehkosen potkujen aikoihin KooKoo oli sarjassa kakkossijalla ja voittanut ainakin edellisen pelinsä. Kolekin potkujen aikaan KooKoo oli juuri päässyt varsin hyvään pistetahtiin (taisi olla 7 voittoa edellisestä 10 pelistä), mutta ilmeisesti tuossakin tapauksessa kohtalon kellot olivat lyöneet jo aiemmin ja ehkä vaan jouduttiin odottelemaan Lehkoselle sopivaa ajankohtaa.

  Mutta ehkäpä tämä tästä, nämä ovat jo muinaishistoriaa, eivätkä ainakaan vaikuta millään lailla KooKoon nykytilanteeseen tai siihen, kuinka kiinnostava tai kilpailukykyinen seura on valmentajamarkkinoilla.
   
 6. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Mutta KooKoolla on jo seuraava valmentaja. Heiskasen Mikko loppukauden ja Ahokkaan Jussi (todennäköisesti) siitä eteenpäin.

  Mitä tuohon ylempään tulee niin itseä ainakin kyrsii kaikkein eniten nuo Tuokkolan puheet. Vaikka saadaan paskalla pelillä pahasti turpaan, niin mies on iloinen esitykseen. Hyvä peli pelattiin viikkoa aiemmin Jukuria vastaan, vaikka tuli tappio. Sitä se jaksoi jankata, että hyvät esitykset eivät tuoneet tulosta. Varmaan ainut hyvä peli kahteen kolmeen viikkoon oli juuri tuo Jukuripeli. Olkoonkin KooKoo missä kuuluukin, mutta tuollaista paskanjauhantaa en halua kuulla. Sen pystyi sanomaan kaikki 5577 katsojaa, jotka Lumonille tulivat. Siis että KooKoon peli oli täyttä sitä itseään. En usko, että hallista löytyi ketään, Tuokkolan ohella, joka oli sitä mieltä, että peli oli hyvää.

  Ja siis oliko U20-valmentajaksi kyselty Tuokkolaa ja Virtasta? Jostain olin lukevinani. Samassa muistaakseni oli, että Raipe on seuraava valmentaja. Ei liity Liigan valmentajarulettiin tämä muuten kuin, että se nimi joka sinne menee on pois siitä.

  Toivon kuitenkin, että Tuokkola löytää työpaikan. Ässissähän olisi pallia vapaana ensi kaudelle...
   
 7. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Eiköhän Tuokkolan liigavalmentajaura ollut ainakin toistaiseksi siinä. Todennäköisesti seuraava valmennuspesti on Tappara A, Ilves A, LeKi tai KooVee ja samalla voi nauttia elämisestä perheen parissa Ylöjärvellä.
   
 8. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Veikkaan että Tuokkola pitää välivuoden valmennuksesta ja menee Telian studiohommiin vai onkohan niillä studiossa monen vuoden sopparit? Tuokkola saa kyllä välillä todella komeaa peliä aikaiseksi mutta kun ongelmat alkaa ei ilmeisesti ole mitään variaatiota niiden korjaamiseksi.
   
 9. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, KuPS, sympatiat Kalevan Pallo
  Eiköhän tuo Tapparaan mene.

  Eiku nyt ei oltukaan pelaajaketjuissa. Mutta joo. Kieltämättä Tuokkolan track record ei ole hirmuisen mairitteleva tällä hetkellä. Kolme viimeisintä pestiä on päättynyt potkuihin, toki ne ensimmäiset potkut KalPassa oli ajankohdaltaan vähintäänkin erikoiset koska ne tuli pre-seasonilla. Syynä ei voineet olla KalPan 3-0 --> 3-4 Romahdus Bluesia vastaan, tai sitten siellä on naatiskeltu päätöksen kanssa vähän turhankin pitkään.

  Mielenkiintoinen kaveri tämä Tuokkola. Taisi aikoinaan kuitenkin olla ihan niitä valtakunnan kovimpia tulevaisuuden valmentajanimiä Marjamäen ohella, mutta nyt on ukkoa mennyt ohi oikealta ja vasemmalta. Onko sitten henkisesti jotenkin löysä että ei meinaa löytää mitään keinoja solmujen aukaisemiseen? Vähän siihen suuntaan viittaisi kun siellä on aika pahoja sulamisia ja toisaalta myös jäätymisiä koutsina tullut. Pallo kun lähtee väärään suuntaan pyörimään niin sitä ei meinaa mikään pysäyttää.

  Mitähän tosiaan seuraavaksi? Onko statukseltaan liian kova A-junnujen tai Mestiksen valmentajaksi? Voisiko hommia löytyä esim. pelaajakoordinaattorin tai UTJ:n hommista, periaatteessa voisi hanskata nuo hommat kuitenkin ihan hyvin.
   
 10. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Nyt olisi Kouvolassa hyvä sauma pistää kunnolla kuittausta Mikkelin suuntaan kun ottaisitte Dufvan sinne ilmaiseksi konsultoivaksi valmentajaksi (samaa touhuahan tekee nyt harrastehommina Puolan maajoukkueelle, kiva harrastaa kun Jukurit maksaa liksan). Ei toki sillä että tarvetta olisi kun ilmeisen selkeät ovat valmentajakuviot, mutta saisi sellaista mukavaa lämpöä taas maakuntien välille.
   
 11. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Lainaus:
  Meni IS:n mukaan JYPiin. Eikö tällä ulosheitetyllä Merikivellä ollut pitkä sopimus? Kolme vuotta?
   
 12. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Joo ja eikös Virtasellakin ois ollut vielä tämä kausi sopparia. Mutta eipä tuo haittaa, meillä on millä mällätä.

  (ja tähän hymiö)
   
  mayra ja Virveliä kainaloon tykkäävät tästä.
 13. vanukas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
  Huh huh, melkoista menoa Jyväskylässä. Näin sivusta katsottuna ehkä kuukauden-kaksi liian myöhään reagoitu.
   
 14. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Maikkari viittasi sopimuksen rakenteeseen, että oli nyt "kohtuullista" purkaa. Olisikohan jotain optiohässäkkää kyseessä?
  Sinänsä hassu yhtälö kun Duffa kerran saanut jo kenkää jypistä.
   
 15. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Lainaus:
  Niin tai sitten ulososto "maksaa" jollain laskukaavalla JYPille vähemmän kuin pudotuspeleistä kokonaan ulosjääminen. Jotenkin tuntuu että melko riskillä vedetään taloudellisessa mielessä ellei Seppänen sitten ole niin rikas ettei esim. millin pumppaaminen seuran kassaan muuta edes ilmettä. Voi toki olla, en tiedä.

  Yrityksen puutteesta ei voi seurajohtoa ainakaan syyttää.
   
 16. Harppuuna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Islanders
  JYP on jo lähes jääkiekon SJK, palkkakuitteja lähetetään vissiin jo kolmelle koutsille. No ne piirtää kellä on liituu.
   
  Puliveivaamo, tjj67, RaakaSamppa ja yksi muu tykkäävät tästä.
 17. Darumax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Dufva kuulostaa JYP:ltä hyvältä ratkaisulta tähän kohtaan. Vaikka pelikirjansa on jo nykyliigan vaatimuksiin vanhentunutta, sopii RD:lle juuri tuollainen kokenut nippu. Pelitapa tullee olemaan yksinkertainen, muttei tässä vaiheessa enää kummempaa ehtisi sisään ajaakaan. Henkisellä puolella Dufvaa pidetty taitavana koutsina, niin kenties saa papat vielä kunnolla heräämään?

  Lukossa RD:n aikana piste-ennätyksensä teki useampikin +30v pelaaja: Vahalahti, Mikkola, Nurmi ja Asplund ainakin tuli mieleen.
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 18. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Olisivat nyt viikon verran vielä pantanneet Jyväskylässä, sitten vasta ens lauantain jälkeen Uimalakin herättelyt... ;)
   
  Arnold tykkää tästä.
 19. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Nyt olisi kyllä kiva tietää millä diilillä uimalakkimies Mikkelistä pistettiin pellolle, eli maksettiinko könttänä esim se 400k€ (eli koko kahden tulevan kauden liksa) mikä tuli sattumoisin viime kaudelta persnettoa vai onko Jukurit makselleet RD:lle harrastamisesta missä tapauksessa palkanmaksuvelvoite oletettavasti päättyy kun JYP päätti ottaa Riston taas koutsiksi. Parastahan olisi toki Jukureille etteivät olisi könttää maksaneet ja nyt ylimääräinen rahareikä umpeutuisi.
   
 20. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Jukurit käytti tiedotteessaan sanamuotoa "päävalmentajasopimus on purettu", josta voisi arvailla että palkanmaksu on päättynyt ja jonkinnäköinen kompensaatio maksettu. Useinhan käytetään myös sanamuotoa "vapautettu tehtävistään", jolloin taas voisi kuvitella että palkanmaksu jatkuu. Tämä siis ihan puhdasta spekulaatiota, mitään tietoa itselläni ei ole siitä miten näitä valmentajadiilejä yleensä junaillaan.
   
 21. hil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Bromwich Albion, Liga NOS & LigaPro
  Lainaus:
  Arvailet aivan oikein. Toivakka kertoi yhtiökokouksessa seuraavaa: "365 000 euron tappioon sisältyy kokonaisuudessaan edellisen päävalmentajan sopimuksen purkamisen kustannukset ja muitakin henkilöstökuluja." Tästä kun vähennetään operatiivisen toiminnan tappio 250 000 euroa, niin RD:n saaman korvauksen suuruusluokka on helppo laskea.

  Dufvan potkut viime keväänä olivat vähän erikoiset, mutta kyllä Jukurit on täysi noviisi itsensä naurunalaiseksi tekemisessä verrattuna vaikkapa Ässiin tai JYPpiin.
   
 22. Jarzki Jäsen

  Lainaus:
  Ihan mielenkiinnosta, kuinka usein JYP on itsensä tehnyt naurun alaiseksi?
   
 23. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Ihan sivuhuomiona että tuntuu näin Ilveksen kannattajana hyvältä että meitä ei enää näissä hommissa mainita. Johan siihen ehti n. 15 vuoden aikana tottua.

  Mutta ihan fiksu liike JYP:ltä, kyllä tolla kokoonpanolla pitäisi olla ihan eri sijoituksilla. Saa nähdä, että riittääkö aika nousuun.
   
 24. Tollanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Jyppi siis löysi itsensä kaivamastaan kuopasta. Ei kai siinä ole mitään kovin hölmöä, että koittaa nyt sieltä jotenkin päästä ylös. Mutta siinä on, että tuli se kuoppa uudstusvimmassa kaivettua. Nyt on sitten sen uudistusvimman seurauksena Risto puikoissa.
   
 25. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Viime kerrallahan Dufva vei tuolla porukalla JYPin nostelemaan kannua, onhan tässä vuosia välissä mutta sehän vaan meinaa että on sekä koutsilla että pelaajilla reilusti kokemusta lisää. Jasse Ikonen vaihtoi harmillisesti HIFKiin, mutta Jaatinen joutaisi varmaan Jukureista pikkurahalla tai johonkin kokemattomampaan pelaajaan vaihdettuna. Esim. Jerry Turkulaisella ei ole sitä mestaruuskokemusta niin saa pistää paluupostissa. Hakkaraisen Mikko joutaisi varmaan kanssa Jukurien UTJ:n hommasta JYPiin mestaruusjahtiin ja tuskin Sipiläiselläkään mitään kaksista on meneillään kiekkoeläkeläisenä.