Espoon Siniset
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- Two Degrees of Mike Sillinger
Kuinka usein on pleijarisarjan kolme ensimmäistä peliä mennyt jatkoajalle?
Tämä oli toinen kerta. Ensimmäinen oli 2008 Bluesin ja Jokerien välieräsarjassa.
Kuinka usein on pleijarisarjan kolme ensimmäistä peliä mennyt jatkoajalle?
Kuinka usein on pleijarisarjan kolme ensimmäistä peliä mennyt jatkoajalle?
Tämä oli toinen kerta. Ensimmäinen oli 2008 Bluesin ja Jokerien välieräsarjassa.
Epäreiluu, ovat niin nopeita ettei niitä pääse edes rikkomaan kunnolla ..On tapahtunut, viimeksi viime kaudella. Sama joukkue silloinkin. Tappara on nyt pelannut 178 runkosarjaottelua ilman viiden minuutin ylivoimia. Se lienee jo ennätysluokkaa.
Paksumpaa kirjekuorta ens kaudella.On tapahtunut, viimeksi viime kaudella. Sama joukkue silloinkin. Tappara on nyt pelannut 178 runkosarjaottelua ilman viiden minuutin ylivoimia. Se lienee jo ennätysluokkaa.
Tää on kyllä aika kova. Jos molempien saamat tappeluvitoset jätetään pois, niin mun tsekkien mukaan Tapparan vastustaja on saanut vitosen viimeksi Jukka Peltolan telomisesta kauden 21-22 avausviikonloppuna. Sen jälkeen tosin Nokia Arenan avausviikonloppuna samalla kaudella Masin sai tappelusta 5+20 kun Morley pääsi 2+10:llä. Mutta sekään ei tuonut sitä vitosen ylivoimaa silloin.On tapahtunut, viimeksi viime kaudella. Sama joukkue silloinkin. Tappara on nyt pelannut 178 runkosarjaottelua ilman viiden minuutin ylivoimia. Se lienee jo ennätysluokkaa.
Mistä meiän toimisto oikee maksaa näille tuomareille ku ei ees femmaa saadaKeskimäärin jokainen 15 joukkueesta olisi siis saanut vitosen ylivoiman sellaisen 13 kertaa tuona aikana.
Kun menestyy, tämä on normaali ilmiö. Kotimaan pillipiipareilla on kova tarve tasoittaa puntteja. Dynastiat kielletty!Tää on kyllä aika kova. Jos molempien saamat tappeluvitoset jätetään pois, niin mun tsekkien mukaan Tapparan vastustaja on saanut vitosen viimeksi Jukka Peltolan telomisesta kauden 21-22 avausviikonloppuna. Sen jälkeen tosin Nokia Arenan avausviikonloppuna samalla kaudella Masin sai tappelusta 5+20 kun Morley pääsi 2+10:llä. Mutta sekään ei tuonut sitä vitosen ylivoimaa silloin.
Eli jos otetaan Michael Keräsen vitosesta 11.9.2021 lähtien eteenpäin tähän päivään saakka, niin playoffeineen Liigassa on annettu sinä aikana 201 viiden minuutin jäähyä. Keskimäärin jokainen 15 joukkueesta olisi siis saanut vitosen ylivoiman sellaisen 13 kertaa tuona aikana. Luvussa on tosin molemminpuolisia tappeluvitosia mukana eikä niitä jaksa manuaalilla kaivaa, niin pyöristetään nyt reilulla kädellä ja sanotaan, että laskennallisesti jokaisen joukkueen olisi tällä ajanjaksolla pitänyt päästä 10 kertaa viiden minuutin ylivoimalle. Tapparalla niitä kertoja on kuitenkin 0.
Edit: Lisätään tuohon, kun ei noi tilastot suoraan kerro, kuka saa 5 min ylivoimia, mutta se kertoo kuka saa ne vitosen jäähyt, niin se luku vaihtelee joukkuettain että eniten vitosia saanut on saanut 21, vähiten 6.
Tuli jotenkin mieleen Aleksi Mäkelä ja kevät 2018, mutta Mäkelä hurjasteli runkosarjassakin kolmen maalin verran.Onko Liigassa koskaan jonkun pelaajan kauden ainoa maali ollut mestaruuden ratkaissut maali?
Lisäksi viime vuoden ensimmäisessä puolivälierässä KooKoon D'Astous lähti suihkuun Merelään kohdistuneesta päähän kohdistuneesta taklauksesta. Peliaikaa oli jäljellä kaksi minuuttia ja kahdeksan sekuntia ja tilanne oli 3-0 Tapparalle. Sekin siis on tulkinnanvarainen, lasketaanko sitä viiden minuutin ylivoimaksi.Tää on kyllä aika kova. Jos molempien saamat tappeluvitoset jätetään pois, niin mun tsekkien mukaan Tapparan vastustaja on saanut vitosen viimeksi Jukka Peltolan telomisesta kauden 21-22 avausviikonloppuna. Sen jälkeen tosin Nokia Arenan avausviikonloppuna samalla kaudella Masin sai tappelusta 5+20 kun Morley pääsi 2+10:llä. Mutta sekään ei tuonut sitä vitosen ylivoimaa silloin.
Ilmeisesti ei. Lähimmäksi taisi päästä Harri Suvanto, joka kaudella 1994-95 iski runkosarjassa yhden ja pudotuspeleissä kaksi maalia. Viimeinen oli sitten tuon ratkaisevan finaalin voittomaali.Onko Liigassa koskaan jonkun pelaajan kauden ainoa maali ollut mestaruuden ratkaissut maali?
Itselläni tuli ensimmäisenä mieleen Dufvan Lukko, mutta olivatkin ensimmäisellä kaudella vasta runkosarjan 10.Onkohan mikään jengi ollut kolmea kautta putkeen runkosarjan top3 pääsemättä kertaakaan finaaleihin? Äkkiseltään tuli itselle mieleen vuosituhannen alun HPK mutta kahteen nuokin putket rajoittuivat, ja JYP jäi kaksi kertaa peräkkäin pronssipeliin voitettuaan runkosarjan 2010 ja 2011 mutta toki otti sitten mestaruudet 2009 ja 2012.
TPS 1978-1980 ainakin on ensimmäinen osuma, kun lähdetään liigahistorian alusta tarkastelemaan asiaa.Onkohan mikään jengi ollut kolmea kautta putkeen runkosarjan top3 pääsemättä kertaakaan finaaleihin?
Tappara ja kymmenettä kertaa putkeen välieriin.
Toki siellä on se koronakauden vuoksi väliin jäänyt playoff -kevät välissä, mutta onhan tuo putki nykyisellään jo melkoinen.
Tuossa ilmeisesti tulkitset Pelicansin joukkueeksi joka ei ole voittanut mestaruutta? Viipurin Reipas kuitenkin voitti mestaruuden 1928, ja se on sitten makuasia laskeeko Pelicansin olevan sama seura vai ei.Vielä on mahdollista, että Liigan välierissä olisi tänä vuonna kolme joukkuetta, jotka ei ole vielä koskaan voittanut mestaruutta.