Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Liigan taso verrattuna muihin sarjoihin

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana PJ, 09.10.2014 klo 11.48.

 1. karotenoidi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Canucks, PYRY
  Mun Tappara.co-laskelmien mukaan Suomi voi nousta Sveitsin ohi yhä @Tshekki77, mutta se edellyttää Red Bull Salzburgin CHL-mestaruutta eikä sekään varmista Suomen viidettä paikkaa.

  Lainaus:
   
 2. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  No niin! Siis todellaki. Toi optio toisi Liigan takaisin NLA:n ohi. Eli kertonee vain omasta mielikuvituksen puutteesta, etten jaksanut tuota vaihtoehtoa edes laskea, mutta todellaki siis Salzburgien härkien vankkureihin!! Ja toivottavasti toisessa parissa Frölunda hoitaa. Finaali sitten itävaltalaisille.
   
 3. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Lisätään nyt tännekin, että KalPa ainakin suorittaa hienosti Spengler Cupissa.

  Tai suorittaa niin hienosti, että pelaa seuraavaksi finaaleissa Kanadaa vastaan.
   
  Mazoo78, Finlandi_36 & Giba tykkäävät tästä.
 4. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Spengler Cup 2018 Mestari - Kuopion KalPa
   
  Wiljami, Kendo26, HOOLIGAN_ ja 13 muuta tykkäävät tästä.
 5. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Hienosti suorittivat ja menivät aina päätyyn asti. Viimeisenä kaatui finaalissa vaatimattomasti Kanadan maajoukkue. Ja eihän tätä Spengleriä oo vissiin yksikään suomalaisjoukkue aikaisemmin voittanut. Ei siis edes KHL Jokerit, jotka KHL aikakautena vissiin kahdesti osallistunu turnaukseen.
   
  HOOLIGAN_, Kynämestari, SOF1969 ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 6. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ketjun voi sulkea. Kalpa voitti Kanadan maajoukkueen.
   
  Punamusta, Nännimäinen, Professori ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 7. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Samalla jonkun muun. Myös yhden KHL-jengin. Tänä vuonnahan KHL lähetti hieman menestyneemmän seuran edustamaan, mutta ei ollut palaa silläkään.
   
 8. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei tietenkään ole palaa jengille, joka kaataa Kanadan maajoukkueen.
   
  spede1967 ja SOF1969 tykkäävät tästä.
 9. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
 10. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Samaa tulin postamaan kuin @jalperi edellä.

  Ruotsissa surraan suomalaisten perään: mihin katosivat Myllyksen ja Kallion kaltaiset tähdet? ”SHL:stä on tullut huonompi”

  Ote jutusta:
  "Ruotsin liiga oli takavuosina pullollaan suomalaistähtiä, joiden varaan myös Leijonien miehistö pitkälti rakentui arvokisoihin lähdettäessä. Nyt tilanne on toinen, kun rahakkaat KHL-sopimukset ovat houkutelleet suomalaiset Venäjälle. Expressen-lehden kiekkotoimittaja Magnus Nyström on harmissaan suomalaisten katoamisesta. SHL on menettänyt Euroopassa asemiaan muun muassa Sveitsin ja Saksan liigoille.

  – Kaikelle tälle on yksinkertainen selitys. Kun niin moni ruotsalainen on lähtenyt maasta ja niin harvat suomalaistähdet tulevat tänne – sillä tavalla liigasta tulee huonompi."

  Aika mielenkiintoista, että kolumnistin luonnehdinta on sanasta sanaan melkeinpä samaa kamaa kuin mitä täällä palstalaiset kertovat kommenteissaan. Vaihdetaan vain sarja ja maa. :)
   
 11. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Niin eihän se oikeasti ole kenenkään muun kuin venäläisten etu, että siellä maksetaan jätesäkkirahoilla älyttömiä palkkoja pelaajille, ja se on muiden maiden pelaajalistoista suoraan pois. Eikä tämä ole edes Jokereiden etu, koska seurahan on nyt myyty sinne hallia myöden, eikä helsinkiläisseurasta ole mitään muuta jäljellä kuin nimi.

  Pitäisi jotenkin saada KHL sellaiseksi, kuin oli ennen tätä sairasta meininkiä. Miten se sitten onnistuisi. Jaa-a...
   
  Smitty#41 ja Individual tykkäävät tästä.
 12. karotenoidi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Canucks, PYRY
  Lainaus:
  Pelaajien taloudellinen etu on, että NHL:äänkin kelpaamattomat pelaajat voivat käydä tuolla ja tienata hulppeankin talon vuodessa. Samalla seuraavan tasokategorian pelaajat saavat isompaa roolia ja isompia pistesaldoja ja isompia sopimuksia kotimaissaan. Kaikki muut tästä markkinahäiriköstä saavatkin sitten kärsiä.
   
 13. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Jees voihan sen noinkin ajatella, mutta mites vaikka 5 tai 10 vuoden päästä, jos käykin niin että euroopassa kansalliset sarjat menettävät jo niin paljon omistaan, että koko laji kärsii merkittävästi. Sittenhän hyviä pelaajia tulee aina vaan vähemmän ja vähemmän, eikä minkään maan taso ole enää entisensä. Tässä voi käydä vielä niin, että venäläiset sabotoivat koko euroopan kiekon.
   
  Useful Idiot tykkää tästä.