Ilmoitukset

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki VilleLeino on kirjoittanut viime aikoina useita huonoja viestejä ja kärsivällisyytemme loppui tällä erää Real Madridin ketjuun kirjoitettuun provosointiin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki on asetettu kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi mukahassuttelee seuraavat kaksi viikkoa katsomon puolella. Hassuttelullekin on paikkansa, mutta kyseisen nimimerkin kirjoitukset NHL-osiossa olivat niin turhia ja ala-arvoisia, että koimme pienen huilitauon olevan paikallaan.

Sulje ilmoitus

Liigan taso verrattuna muihin sarjoihin

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana PJ, 09.10.2014 klo 11.48.

 1. karotenoidi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Canucks, PYRY
  Mun Tappara.co-laskelmien mukaan Suomi voi nousta Sveitsin ohi yhä @Tshekki77, mutta se edellyttää Red Bull Salzburgin CHL-mestaruutta eikä sekään varmista Suomen viidettä paikkaa.

  Lainaus:
   
 2. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  No niin! Siis todellaki. Toi optio toisi Liigan takaisin NLA:n ohi. Eli kertonee vain omasta mielikuvituksen puutteesta, etten jaksanut tuota vaihtoehtoa edes laskea, mutta todellaki siis Salzburgien härkien vankkureihin!! Ja toivottavasti toisessa parissa Frölunda hoitaa. Finaali sitten itävaltalaisille.
   
 3. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Lisätään nyt tännekin, että KalPa ainakin suorittaa hienosti Spengler Cupissa.

  Tai suorittaa niin hienosti, että pelaa seuraavaksi finaaleissa Kanadaa vastaan.
   
  Mazoo78, Finlandi_36 & Giba tykkäävät tästä.
 4. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Spengler Cup 2018 Mestari - Kuopion KalPa
   
  Wiljami, Kendo26, HOOLIGAN_ ja 13 muuta tykkäävät tästä.
 5. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Hienosti suorittivat ja menivät aina päätyyn asti. Viimeisenä kaatui finaalissa vaatimattomasti Kanadan maajoukkue. Ja eihän tätä Spengleriä oo vissiin yksikään suomalaisjoukkue aikaisemmin voittanut. Ei siis edes KHL Jokerit, jotka KHL aikakautena vissiin kahdesti osallistunu turnaukseen.
   
  HOOLIGAN_, Kynämestari, SOF1969 ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 6. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ketjun voi sulkea. Kalpa voitti Kanadan maajoukkueen.
   
  Punamusta, Nännimäinen, Professori ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 7. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Samalla jonkun muun. Myös yhden KHL-jengin. Tänä vuonnahan KHL lähetti hieman menestyneemmän seuran edustamaan, mutta ei ollut palaa silläkään.
   
 8. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei tietenkään ole palaa jengille, joka kaataa Kanadan maajoukkueen.
   
  spede1967 ja SOF1969 tykkäävät tästä.
 9. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
 10. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Samaa tulin postamaan kuin @jalperi edellä.

  Ruotsissa surraan suomalaisten perään: mihin katosivat Myllyksen ja Kallion kaltaiset tähdet? ”SHL:stä on tullut huonompi”

  Ote jutusta:
  "Ruotsin liiga oli takavuosina pullollaan suomalaistähtiä, joiden varaan myös Leijonien miehistö pitkälti rakentui arvokisoihin lähdettäessä. Nyt tilanne on toinen, kun rahakkaat KHL-sopimukset ovat houkutelleet suomalaiset Venäjälle. Expressen-lehden kiekkotoimittaja Magnus Nyström on harmissaan suomalaisten katoamisesta. SHL on menettänyt Euroopassa asemiaan muun muassa Sveitsin ja Saksan liigoille.

  – Kaikelle tälle on yksinkertainen selitys. Kun niin moni ruotsalainen on lähtenyt maasta ja niin harvat suomalaistähdet tulevat tänne – sillä tavalla liigasta tulee huonompi."

  Aika mielenkiintoista, että kolumnistin luonnehdinta on sanasta sanaan melkeinpä samaa kamaa kuin mitä täällä palstalaiset kertovat kommenteissaan. Vaihdetaan vain sarja ja maa. :)
   
 11. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Niin eihän se oikeasti ole kenenkään muun kuin venäläisten etu, että siellä maksetaan jätesäkkirahoilla älyttömiä palkkoja pelaajille, ja se on muiden maiden pelaajalistoista suoraan pois. Eikä tämä ole edes Jokereiden etu, koska seurahan on nyt myyty sinne hallia myöden, eikä helsinkiläisseurasta ole mitään muuta jäljellä kuin nimi.

  Pitäisi jotenkin saada KHL sellaiseksi, kuin oli ennen tätä sairasta meininkiä. Miten se sitten onnistuisi. Jaa-a...
   
  Smitty#41 ja Individual tykkäävät tästä.
 12. karotenoidi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Canucks, PYRY
  Lainaus:
  Pelaajien taloudellinen etu on, että NHL:äänkin kelpaamattomat pelaajat voivat käydä tuolla ja tienata hulppeankin talon vuodessa. Samalla seuraavan tasokategorian pelaajat saavat isompaa roolia ja isompia pistesaldoja ja isompia sopimuksia kotimaissaan. Kaikki muut tästä markkinahäiriköstä saavatkin sitten kärsiä.
   
 13. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Jees voihan sen noinkin ajatella, mutta mites vaikka 5 tai 10 vuoden päästä, jos käykin niin että euroopassa kansalliset sarjat menettävät jo niin paljon omistaan, että koko laji kärsii merkittävästi. Sittenhän hyviä pelaajia tulee aina vaan vähemmän ja vähemmän, eikä minkään maan taso ole enää entisensä. Tässä voi käydä vielä niin, että venäläiset sabotoivat koko euroopan kiekon.
   
  Useful Idiot tykkää tästä.
 14. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  CHL kausi ohi ja ruotsalaiset selvisivät jällein voittajina maaliin. Suomesta jatkettiin lievää alamäkeä ja tällä kertaa ei enää päästy aidan matalimmastakaan kohdasta yli ja rankaisu tuli yhden paikan menetyksen muodossa. Toisaalta ensi kautta katsoen Liiga on vain kolmen pisteen päässä sveitsiläisistä ja jos se tekemisen meininkin vihdoin ensi kaudella löydettäisiin, niin kyllä se kakkospaikan takaisin ottaminen pitäisi olla täysin mahdollisuuksien rajoissa.

  CHL:n sivuilta löytyy tämän hetkiset ranking lukemat.

  Kilpailua on pelattu nyt viisi vuotta ja liigat ovat tuonna aikana, suhteessa toisiinsa sijoittuneet seuraavilla tavoilla. Ensimmäisenä eka kausi ja vikana juuri päättynyt viimeisin kausi. Perustaja liigat ensin ja loput liigat perään.

  SHL 1. 1. 2. 1. 1.
  NLA 4. 5. 1. 5. 2.
  LIIG 2. 2. 3. 3. 4.
  EXT 5. 4. 4. 2. 6.
  DEL 8. 6. 6. 4. 5.
  EBE 3. 8. 8. 6. 3.

  BOL -. 8. 5. 7. 9.
  GET 7. 3. 11. 10. 7.
  TEX 6. 7. 7. 9. 10.
  LMA 11. 8. 12. 11. 7.
  MET 9. 8. 9. 11. 11.
  ELIT 10. 12. 9. 8. 13.
  PHL -. -. 13. 11. 11.

  Ruotsalaisilla aika selvää dominointia. Sveitsiläisillä näyttäisi menevän vähän siksakkia, että viiden sakkiin, sitten ihan kärkeen ja taas viiden sakkiin ja taas kärkeen. Liigalla tuo näyttääki sitten aika suoraan tiettyyn suuntaan ja toivottavasti ensi vuonna kilpailua alettaisiin ottamaan erilaisella vakavuudella tälläkin suunnalla.
   
  Jääkoneenkuljettaja, jalperi & Euro71 tykkäävät tästä.