Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Liigan siirtohuhut kaudelle 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana sinnepäinsä, 23.11.2017 klo 01.03.

 1. kthxx Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Bruins, Nikko Icebucks
  Lainaus:
  Musta tuntuu että Salminen menee Kuopioon. En tiedä miksi.
   
 2. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  No eiväthän vaimo ja vauva tietenkään mukaan lähde maailman toiselle puolelle reilun kolmen kuukauden takia, vaan jäävät tietysti kotiin, kun Sakke kuitenkin palaa ensi kaudeksi taas Poriin sopimuksensa jälkimmäiseksi kaudeksi. Tappara olisi sikäli lähempänä, ja siellä voisi vielä olla laidalla tilaa.. Tepsiin ei mahdu millään, kun hankkivat jo Palmun, Kakko palaa ja Suoranta on kohta(?) kunnossa. Saati sitten kun se Korpikoski ehtinee myös kaukaloon tällä kaudella. Ja jostain kärkijoukkueista on ilmeisesti kuitenkin kyse
   
  Dexu tykkää tästä.
 3. Eric Rooslind Jäsen

  Lainaus:
  Ok, mietin vain logiikkaa miksi ei muuttaisi kolmeksi kuukaudeksi. Tokikaan en asiasta ala inttämään jos tiedät jotain mitä minä en. Itse en näkisi muutossa mitään ihmeellistä, sen tiedän että Kärpiltä löytyy viihtyisiä asuntoja ympäri toisella puolella maailmaa olevasta Oulua.
   
 4. Jarna90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Eikös Salmisella olla ensikaudeksi ulkomaanoptio eli voi lähteä ulkomaille jos itsestä tuntuu ja Ässät nuolee näppejään? Eli käytännössä voi sanoa että Sakella pelaajan optio Ässiin.
   
 5. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Lainaus:
  Laidalla joo olisi tilausta, varsinkin koko kauden sivussa olleen J.Karjalaisen tilalle. Hänen kuntoutumisensa täyteen iskuun tälle kaudelle alkaa olemaan jo utopiaa...toisaalta Salmisen ketjukaveri on saattanut mainita jotain maitojunasta. ;)
   
 6. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Näin asian pitäisi olla.
   
 7. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jouel Awrmiia, GeneMatti
  Kyllähän Tapparassa olisi hemmetisti tilaa, jos Salminen pystyy tekemään edes joka viidennestä avopaikasta maalin ja antamaan ylivoimalla edes kerran kymmenestä laadukkaan syötön. Sillä mennään heittämällä ykkösketjuun.
   
 8. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SHL-tähti Kappo Kaako Suomen Turkost
  Salminen menee KalPaan. Etsivät Kantolalle korvaajaa ja eikös ne saaneet jotain palkintorahoja Spengler Cupistakin. Lisäksi ollut siellä ennenkin niin ei tarvitse porilaistenkaan niin paljoa kitistä kuin jos siirtyisi esim. Lukkoon.
   
 9. Ralph Jäsen

  Ässien osiossa tiedettiin, että siirtyisi yhteen tämän hetken Liigan kärkijoukkueista. Mikä tarkoittaa Kärppiä, TPS:ää, Tapparaa tai Lukkoa. Tuskin sentään Pelicansiin menee, joten nuo neljä olisivat sen perusteella ainoat vaihtoehdot.
   
 10. löppis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Onko Salminen tehnyt joskus myös huoltajan hommia kun ei Kärpissä taida muuallakaan olla tilaa tällä hetkellä... Varsinkaan jos nyt tuo Jokisen tulo tammikuussa pitää kutinsa.
   
 11. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Tapparan pitäisi olla Salmisen kimpussa kuin sika limpussa. Mielestäni kävisi eniten järkeen ns. kärkiseuroista.
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 12. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Mihin tahansa kärkiseuroista Salminen siirtyykin niin hän saa hyvän mahdollisuuden taistella pistepörssin kärkipaikoista loppuun asti, koska ympärillä on liuta huippupelaajia niin hyökkäyksessä kuin pakistossakin. Puhdas veikkaus on Tepsi, koska siellä on vielä loukkaantumisia hyökkäyksessä
   
 13. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Lainaus:
  Tepsin laituriosasto ei ole mikään maaginen kun otetaan huomioon, ettei Korpikosken ja Suorannan terveyden päälle voi hirveästi laskea. Ulkomaanlaiturit ovat myös hieman keskinkertaiset, kun he ovat enemmänkin Liiga/DEL-tasoa kuin Suomea ponnahduslautana kohti SHL/KHL käyttäviä huippumiehiä. En pitäisi suurena yllätyksenä jos Björkstrand lähetetään Saksaan (olettaen että hyökkääjiä on terveenä tarpeeksi) ja joku parempi pelaaja tulee tilalle.
   
  Finlandi_36 tykkää tästä.
 14. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Ihmetykseni on suuri, jos Salminen Ouluun rantautuu. Kärkijoukkueista Tappara on varmasti se, joka kaikista kuumimmin Salmista kaipaa. Toki myös HIFK:n kroonistunut taitovaje kaipaa lääkettä. Tepsillä on rahaa ja sijainti on oiva suhteessa Salmisen perhetilanteeseen. KalPan kanssa on Salmisella on toimiva menneisyys ja KalPan kiinnostus lienee suuri. Riittävätkö pienen KalPan rahkeet, on toinen asia. Lukkolle varmaan Salminen maistuisi, mutta tuskinpa Ässät häntä sinne päästää. Hankala sanoa, mikä on Salmisen loppukauden joukkue. Veikkaan, että löytyy kolmikosta TPS, HIFK, Tappara.
   
 15. Phaneuf#3 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Ei mene.
   
 16. Finlandi_36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Itse uskon Tepsiä, koska rahaa löytyy, sijanti loistava Salmisen perhetilanteessa sekä myöskin Tepsillä on laituriloukkeja (Korpikoski, Suoranta) jonka pelaaminen playoffseissa on todellakin yksi kysymysmerkki. Korpikoski palaa kyllä mutta kannattaisko hänenkin vain harjoitella tämä kausi eikä pelata pelejä ja keskittyä ensi kauteen. Tosiaan siis tietysti Tappara olisi hänelle se paras sijanniltaan mutta haluaako Salminen Tukkajukan träppiä pelaamaan? En usko. Lukko on toinen mutta Ässät ei häntä sinne tule päästämään. Oulu liian kaukana hänelle. KalPalla ei riitä rahkeet vaikka toimiva menneisyys onkin. HIFK olisi toinen vaihtoehto Salmiselle.

  Eli siis Salminen menee Turkuun tai Helsinkiin.

  Sori muutes pienestä offtopicista
   
 17. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Ihmettelisin vähän tuota KalPaa, vaikka toki tiedän yhteisen historian. Eikös tarkoitus ole mennä heittämällä pleijareihin ja pyrkiä menestymäänkin ehkä?
   
  Finlandi_36 tykkää tästä.
 18. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jouel Awrmiia, GeneMatti
  Lainaus:
  Träppääminen olisi tietysti hyvin tuttua Kaukorannan Ässistä. Tapparassa voisi tulla Sakelle yllätyksenä, että joutuukin syvältä karvaamaan.
   
  tsekkipiiska tykkää tästä.
 19. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Pade lähettää Saken mukana rasvatun liaanin.

  Ei teil mittä paluupostia olis? Ykköstykki teille, potentiaalia omaava hyökkääjä meille. Treidi.
   
 20. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jouel Awrmiia, GeneMatti
  Lainaus:
  En kyllö haluaisi ketään Tapparan lupausta Poriin seisoskelemaan. No Luoto on suht nuori, voisi siellä sitten kuskailla ja ottaa vahinkojäähyjä.
   
 21. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  Miksi juuri Tepsin kohdalla sijainti on huomionarvoista? Porista on lyhyempi matka Tampereelle kuin Turkuun, kai sekin ihan oiva sijainti silloin on?
   
 22. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  No, on oiva sijainti Tampereellakin suhteessa Salmisen perhetilanteeseen.
   
 23. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ihmettelen, miksei Ässät Sakkea Lukkoon päästäisi. Sama se seuralle on, mistä vuokran saa. Kai tässä jo vuosien saatossa on pelaajia eestaas kulkenut. Puolen tunnin matka vauvelin luo, varma paikka tulosketjussa kunnon korvauksella, joukkue kärkiporukassa, minkä moni tuntuu unohtavan sekä tuttu valmentaja
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2019 klo 23.10
 24. Aihio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Mielenkiintoista nähdä millaisia vahvistuksia kärkijoukkueet saavat. Itse olen jollain tapaa skeptinen näihin +35V vahvistusten hyödyllisyyteen. Liigasta on enemmän ja enemmän tullut nuorten miesten luisteluliiga.
   
 25. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  En usko itsekkään, että Salminen KalPaan tulisi. Playoffit ovat vieläkin työn alla ja tiukka taisto pääsystä sääleihinkin edessä. Hyvät muistot Sakella Kuopiosta on ja tulisi myöskin tarpeeseen. Rahastai ei myöskään jäisi kiinni. Koko budjettia ei ole käytetty ja Spengler cupistakin varmasti tuli rahaa sukanvarteen.

  Veikkaan Saken haluavan varmaan playoff jengiin ja halusta taistella mestaruudesta. Kärpillä ei ehkä sinällään ole niin kova tarve, kuin mitä Tapparalla ja IFKlla. Molemmissa jengeissä Salminen olisi ykköslaituri. Ainakin pistepotentiaalilla mitattuna. Kyllähän Kuusela kokonaisvaltaisuudessaan edelle menee. Vaikka Ässät ovatkin kontanneet on Sakke mättänyt 35pelissä 10+21=31. pistettä. Tämä oikeuttaa pistepörssissä sijalle 7. Veikkaampa, että mihin vain muualle Salminen siirtyyykään niin taistelee ihan pistepörssin voitosta. Ja voi tuon jopa selvällä erolla viedäkkin. Jos saa hieman enemmän tukea tehtailussaan. Nyt on nuo pinnat raapinut melkeimpä Kärjen kanssa kahdestaan pelaten