Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Liigan siirtohuhut kaudelle 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana sinnepäinsä, 23.11.2017 klo 01.03.

 1. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Leikitään sitten. Pitkänen ja Carson Raumalle, vaihdossa Riikola (joka on tosin saikulla n. 2kk vielä) ja pikkusen rahaa. Tuohon rahan tilalle voidaan myös laittaa vaikkapa Jesse Ruotsi lainalle loppu kaudeksi.
   
 2. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Lainaus:
  Itse odottaisin, että Ässät avaa pelin tällä osastolla ensimmäisenä. Muutama viikko kun rullataan eteenpäin niin varmasti on ajankohtaista ellei nyt mitään isoa voittoputkea Porissa saada.
   
 3. Ulos T. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KLaser, Hokki (+Kärpät)
  Lainaus:
  Näinhän se tulee menemään. Ässät alkaa pikkuhiljaa paketoimaan kautta ja siitä seuraavat häntäpään joukkueet sitä mukaa kuin pudotuspeleihin pääsemistä ei enää nähdä realismina. Porissa pitäisi näkyä melkoinen kurssin muutos jos pudotuspeleihin haluttaisiin. Vaatisi myös muiden joukkueiden sakkaamista eli pelkkä oma onnistuminen ei tässä vaiheessa oikein enää auta. Ja tokihan talouspuoli kiittää kun kalliit miehet korvataan A-junnuilla joten oletettavasti ihmeitä ei viime metreille ei odotella vaan tyhjennetään hyvissä ajoin.
   
 4. Jeppe_68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Pitää kuitenkin muistaa että Ässillä on vaikeuksia saada täyttä rosteria kehiin jo nyt. Ei oikein pysty tyhjentämään kun nippu on vajaa jo valmiiksi.
   
 5. Viheltää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turku + länsirannikko
  Lainaus:
  Eiköhän kaikki ketä kelpaa niin lähde ainakin lainalle: salminen, kärki ja tiivola, muille ei varmasti suurta kysyntää/ palveluista maksa sen vertaa että kannattaisi edes lainata.
   
 6. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Lainaus:
  Kiitoksia keskiviikon piristyksestä, tästä sai hyvät hymyt. Eiköhän Strömwall siirry kotimaahansa jos jonnekin, koska sinne varmasti todella kova kysyntä ja hyvät palkat.
   
 7. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, KuPS, sympatiat Kalevan Pallo
  Kärpät tiedotti purkaneensa Jasse Ikosen sopimuksen. Onkohan jollain joukueella Liigassa tilausta?
   
 8. Nukkemurhaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Eiköhän tuo KalPaan kotiudu. Kai Kantola sivussa monta kuukautta -> lähes vastaavan pelityylin omaavan oman kasvatin sopimus puretaan naapurissa -> lopputulos -> IFK julkaisee pian Jassen sopimuksen.

  Edit: Ei ole tullut Ikosen uraa sen tarkemmin Kärpissä seurattua, mutta osaisiko Pohjoisen kannattajat kertoa miksi Jassella ei ole lähtenyt Kärpissä homma oikein toimimaan?
   
  kthxx tykkää tästä.
 9. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Kirjoitin jo Kalpan osioon spekulaatiota. Kasvattajaseuralla olisi Ikosen mentävä aukko Kantolan pitkän loukin myötä.
   
 10. friikki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Sekä sentterin että laiturin paikkoja pelaava kokenut voimahyökkääjä, jolla on voittamisen kokemusta? Mielestäni Rauman Lukko kaipaisi hyökkäykseen juuri tuollaista pelaajaa. En ole mitään huhua kuullut, mutta ihmettelen jos ei täällä suunnalla ainakin asiaa olisi harkittu.
   
 11. syöttökone#19 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Ennen viime kautta pitkä kuntoutus vaikean vamman jäljiltä, eikä ole saanut luistinta liikkumaan siihen malliin, että olisi saanut roolia joukkueesta. Siihen kun lisätään vielä se, ettei saa kiekkoa edes tyhjään maaliin, niin ura ei oikein uuteen lentoon Oulussa lähtenyt.
   
 12. KiekkoMes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
  Savon Sanomien mukaan Ikosella on jo sopimus uuteen seuraan.
   
 13. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Jukureilla ainakin ja varmasti luvattaisiin suoraan paria vuotta. Onko millaisella palkkakuitilla pelannut Oulussa?
   
 14. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ei yllätä. Miksi Ikonen suostuisi purkamaan sopimuksen Kärppiin, jos ei olisi tietoa uudesta joukkueesta.
   
 15. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Lainaus:
  Miksi juuri Savon Sanomat julistaa, että Ikosella on sopimus uuden seuran kanssa? Sitä sopii miettiä.
   
 16. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Lainaus:
  Jos Juntunen on laittannut taas vinkkiosastolle jotain...
   
 17. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Voihan se olla että ovat ensimmäisenä ottaneen Ikoseen yhteyttä ja se on sanonut että uusi työpaikka on jo tiedossa? Ei toki mikään ihme olisi että Kuopioon palaisi, mutta onhan tuolle saattanut vaikka Kangasalustakin rimpauttaa että miltä tuntuisi pelata jälleen sen joukkueessa, vieläpä taatulla ratkaisijaroolilla ja pitkällä sopimuksella (veikkaan että JOS olisi Jukureista sopparia tarjottu niin loppukausi+2v tai vähintään loppukausi+1+1). Eiköhän tuo toki melko aikaisin ensi viikolla jo varmuudella selviä jos ei jo tänään, niin ei tarvitse kauaa arvuutella.
   
 18. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Missäs ne kuopiiijolaiset hassuttelijat ovat, jotka jokaiseen huhuun kirvesrintoja tarjoilevat?
   
  sinnepäinsä ja Jukan takahiukset tykkäävät tästä.
 19. hessum63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Jokipojat ja SuKiKa
  Jasse Ikonen on kallis pelaaja Itä-Suomen joukkueille. Aika paljon saa tulla palkassa vastaan, jos Kuopioon tai Mikkeliin päätyy. Ei mikään varma kortti tehojen suhteen.
   
 20. Aihio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tapparaan ei tarvita mitään keskinkertaisia liigajyriä ala Ikonen, niitä rosterissa tällä hetkellä ihan tarpeeksi. Jos tosissaan halutaan haastaa Kärppiä, niin vahvistusten pitää olla kovaa tasoa. Käytännössä kaikille paikoille jonkin asteinen vahvistus olisi paikoillaan.
   
 21. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Lainaus:
  Noinkohan Jasse Ikosen markkina-arvo on enää sillä tasolla, että pelaajaa voitaisiin tituleerata "kalliiksi"? Eppäillä tuota soppii.
   
 22. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, KuPS, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Niin ja eiköhän tuo Kärpiltäkin nyt jonkunlaisen korvauksen saa tästä loppukaudesta, eli ei tuo nyt mikään mahdoton rasti olisi ainakaan loppukauden osalta pelata jossain KalPa/SaiPa/Jukurit -akselilla. Ja ensi kaudella ei tosiaan kyllä mitenkään hinnoittelemaan itseään niin korkealle etteikö voisi olla ihan realistinen hankinta näille joukkueille muutenkin.
   
 23. chris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Toisaalta luulen, että Kärpät on aika edullisesti päässyt Ikosen sopimuksesta eroon. Kärpissä rooli ja tulokset ovat jääneet vähäisiksi ja kuitenkin Jasse varmasti haluaisi antaa näyttöjä tulevan kauden sopimusneuvotteluihin. Katsomosta niitä näyttöjä on paha antaa. Tietty, jos on jo saanut neuvoteltua useamman vuoden sopimuksen, niin em. pointti ei ole validi.
   
 24. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Eikai sillä nyt ole väliä mikä media uutisoi? Jos kysytty, sanonut et uusi sopimus jo taskussa, niin missä siinä ilmi tulee etteikö vois olla KalPaan tai ihan samalla tavalla johonkin muualle se sopimus.

  Mitäa jos New York Times olisi uutisoinut.

  ----

  Tapparaan joka paikalle vahvistusta et haastaisi? Yksi paikka riittäisi jo todella pitkälle - kiinasta penkin takaa. Näytöt puhuu puolestaan.
   
 25. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Ässät ymmärrettävästi vuokraamassa Sakari Salmisen loppukaudeksi muualle. Ässäosion mukaan siirtouutinen saatetaan kuulla jopa vielä tänään tai sitten huomenna, johonkin liigan kärkijengiin olisi ilmeisesti menossa. Voin itse jo haistaa Kärpät, koska siellä on ilman muuta enemmän tilaa kuin Tepsissä tai Tapparassa. Ainoa tietysti, että Oulu on kyllä ihan maailman äärissä miehelle, jolla on reilu puolivuotias vauva kotona Porissa, mutta saas nähdä

  Sakelle tekee todella hyvää jos pääseekin yhtäkkiä pelaamaan kannusta. Ässätkin saa paljon motivoituneemman Saken sitten ensi kaudeksi takaisin, kun välttyy pelkältä neppailulta..

  EDIT: no toisaalta, ehkä Tapparassakin on tilaa, ja se olisi tosiaan ihan vieressä
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2019 klo 17.33