Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Liigan siirtohuhut kaudelle 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana sinnepäinsä, 23.11.2017 klo 01.03.

 1. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  En usko itsekkään, että Salminen KalPaan tulisi. Playoffit ovat vieläkin työn alla ja tiukka taisto pääsystä sääleihinkin edessä. Hyvät muistot Sakella Kuopiosta on ja tulisi myöskin tarpeeseen. Rahastai ei myöskään jäisi kiinni. Koko budjettia ei ole käytetty ja Spengler cupistakin varmasti tuli rahaa sukanvarteen.

  Veikkaan Saken haluavan varmaan playoff jengiin ja halusta taistella mestaruudesta. Kärpillä ei ehkä sinällään ole niin kova tarve, kuin mitä Tapparalla ja IFKlla. Molemmissa jengeissä Salminen olisi ykköslaituri. Ainakin pistepotentiaalilla mitattuna. Kyllähän Kuusela kokonaisvaltaisuudessaan edelle menee. Vaikka Ässät ovatkin kontanneet on Sakke mättänyt 35pelissä 10+21=31. pistettä. Tämä oikeuttaa pistepörssissä sijalle 7. Veikkaampa, että mihin vain muualle Salminen siirtyyykään niin taistelee ihan pistepörssin voitosta. Ja voi tuon jopa selvällä erolla viedäkkin. Jos saa hieman enemmän tukea tehtailussaan. Nyt on nuo pinnat raapinut melkeimpä Kärjen kanssa kahdestaan pelaten
   
 2. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Tuota itsekin spekuloin, että olisiko Sakella edes haastajia pistepörssin voitosta kilpailussa, jos olisi saanut pelata voittavassa joukkueessa ja löytyisi joku toinenkin, kuin Kärki, joka osuu edes joskus maalikehikoiden väliin? Tuossa rupusakissa ja sekasorrossa 31p tähän mennessä. Aivan huikea suoritus.

  IFK ja Tepsi nyt kuulostaisi loogisilta vaihtoehdoilta. Molemmissa hyvä mahis mennä pitkälle keväällä.
   
 3. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Vaikka jollain tapaa Salmisen tulo Tapparaan tuntuisi oudolta, Salminen olisi oikeastaan juuri sen tyypin pelaaja, jota Tappara tällä hetkellä tarvitsee; hyökkäysalueen spesialisti, jolla on hyvä viimeistelytaito ja pystyy tuomaan sinne luovuutta tavallista Liiga-pelaajaa enemmän. Tappara tarvii hyökkäykseen jonkin sellaisen x-factorin, joka tiukoissa maalinpeleissä pystyy nousemaan playoffseissa esiin, kun muut hakkaavat päätä seinään. Salminen varmasti olisi juuri tällainen, vaikkei mitään piste per peli -tahtia vetäisi. Voisi myös tuoda ylivoimaan aivan uuden vaaran.

  Jos Salminen tulisi Tapparaan, laituriosastolle jäisi Kuusela, Ojamäki, Zaborsky, Erkinjuntti, JMJ, Levtchi, Karjalainen ja vielä reserviin Luoto. Paperilla olisi ainakin järkyttävän potentiaalinen ja ennen kaikkea syvä laituriosasto.
   
 4. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Siinä on aika monta ukkoa jolle Saken namupassit varmasti kelpaisivat. Äkkiä tulisi se 2-3 syöttöpinnaa per peli
   
 5. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Olihan siellä viime kaudellakin vastaava konkkaronkka, jolloin nelosessa tai jopa katsomossa oli kunnon pelimiehiä. Kuusela, Ojamäki, Zaborsky, Peltola, Karjalainen, Repo, Haapala sekä Nenonen ja reservissä Luoto, Nurmi ja keitä näitä oli.
   
 6. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  On niitä ihan hyvä ostella, kun Karjalaiselta on jalka irti, Luoto nukkuukin kiekko kainalossa, Erkinjuntti ei ole löytänyt kentän kulmasta ovea ulos, JMJ ei osuisi edes futismaaliin vaikka ampuisi sisäpuolelta ja Kuusela pelaa huipputasolla joka toiset kymmenen peliä.
   
  Lord Maza, El Gordo, Le Banner ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 7. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Salminen HIFK
  Kärki TPS

  Tällainen huhu kantautui korviini.
   
 8. Ukko16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Onko tälle huhulle jokin lähde?
   
  Finlandi_36 tykkää tästä.
 9. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Lainaus:
  On. Toki porilainen, mutta kuitenkin. Sama lähde joka tiesi Marttisen ja Tukosen siirrot.
   
  Pekka Kaukalo tykkää tästä.
 10. Finlandi_36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Ei sillä. Itse kuulin myös samaa..
  Myös kuulin kaverilta sen että TPS seuraisi myös SaiPan tilannetta ja heiltä Cody Kunykia. Hän ei halunnut kertoa lähdettään joten uskon että hänen heittonsa oli vain mutulla heitetty.
   
 11. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Nestori?

  Saas nähdä Jukurit aloittaa tyhjennyksen
   
  Lavis tykkää tästä.
 12. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  SaiPa on vielä tiukasti mukana kisassa pudotuspelipaikoista, kuuden sakkikaan ei ole tavoittelemattoman kaukana. En näe mitenkään mahdollisena että luopuisivat Kunykistä tämän kauden aikana, elleivät nyt tästä hetkestä lähtien aloita tappioputkea joka kestää siirtorajaan saakka.
   
  MäkSisäkumi tykkää tästä.
 13. Wiltord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Liigassa taitaa olla neljä hyökkääjää, jotka ovat yli 20 peliä pelanneet yli piste per peli keskiarvolla ja näistä kaksi ovat IFK:n Thorell ja Kangasniemi. Aivan ykköslaituriksi ei välttämättä Salmisen rahkeet riitä, mutta siihen kolmen kärkeen kuitenkin. Kangasniemen tehokkuus on vain niin jäätävää, että tuskin siihen kykenee kukaan nykyinen liigapeluri.

  Mielenkiinnolla katsellaan kuitenkin kun pääsee nyt ainakin hitusen parempaan joukkueeseen, että koheneeko Salmisen tehokkuus entisestään.
   
  Pekka Kaukalo tykkää tästä.
 14. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Ässien puolelta tullut tietoa, että kauppa on nyt auki ja pelaajia lähtee vielä ennen siirtorajaa. Nopeimmat nappaavat parhaat, IFK aloitti jo parhaimmasta ja Tepsi taitaa ottaa seuraavaksi parhaan. Kai siellä vielä Salmisen ja Kärjen jälkeen joku kelpaa? Sport tarvitsee pakkeja
   
 15. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Kai kultakypärä kuitenkin ohittaa hierarkiassa Thorellit ja Kangasniemet?
   
 16. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ilves tarvitsisi kanssa pakkeja. Jos vaikka Peltola tänne ja nuori lupaus Generous teille.
   
  Badgers tykkää tästä.
 17. Pekka Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadi
  Lainaus:
  Aika paljon saa panna pöytään mikäli Kangasniemen ohittaa.
   
 18. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Uskon, että pystyy siihen hyvien ketjukavereiden kanssa. Ja näillä hyvillä en tarkoita kankeaa Santalaa.
   
 19. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Kangasniemi katoaa keväällä kuvasta.
   
 20. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Ensinnä tulee olla vain ehjänä.

  No leikit sikseen, Kangasniemi on tosiaan hyökkäyspäähän HIFK:n paras hyökkääjä kuten pisteistä näkee, mutta harmittavasti muutamat loukkaantumiset ovat vaivanneet tällä kaudella. Salmisella saa siis oikeasti pelata hyvin, jotta Iikan ohi pääsee.
   
 21. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Varsinkin jos kamera on asetettuna liian ylös.
   
  Oto Hascak, Eetska, Kynämestari ja 11 muuta tykkäävät tästä.
 22. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lauri Tukosen soppari loppuu ensi viikolla SHL:ssä. Palaakohan loppukaudeksi Liigaan?

  8 peliä ja 1+2=3 pinnaa Växjössä
   
 23. Wiltord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Niin, no en osaa sanoa. Jotenkin hankala vain nähdä, että pystyisi samanlaiseen dominointiin mitä Kangasniemi.
  Lainaus:
  Tämän kankean Santalan vieressä Kangasniemi on painanut 21 peliin 14+11. Siinä saa Salminen melko kovaa suorittaa, että pystyy parempaan.
   
 24. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Salminen on painanut tällä kaudella 31 pistettä Liigan ylivoimaisesti paskimmassa jengissä, mä oon melko varma että voittanee jopa pistepörssin kun pääsee pelaamaan laadukkaampaan jengiin, jossa ei tarvitse kantaa yksin vastuuta koko joukkueen hyökkäyspelaamisesta.