Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Liigan otteluohjelma 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Divarijyrä, 08.06.2016 klo 13.23.

 1. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  Eihän tuo voi olla enää sattumaa. Voiko olla mahdollista, että Tappara haluaa näitä tuplapelejä, joilla voi totuttaa joukkuetta fyysiseen rasitukseen playoffien tiukkaa ohjelmaa silmällä pitäen? Ns. "haetaan kovuutta".

  Toisaalta toki reilu määrä tuplapelejä tarkoittaa myös hiukan pidempiä lepo-/treenijaksoja kauden aikana.
   
 2. Lainaus:
  Ei varmaan sattumaa ole, mutta Tapolakin kritisoi viime kaudella tätä vääristymää, jossa Tappara on useimmiten tuoretta vastustajaa vastaan. Eli perättäiset pelit ok, mutta ei tuo, että jälkimmäisessä pelissä on useimmiten tuore vastustaja. Muille kuitenkin ne on saatu tasapainoisemmin. Paitsi Sportille.
   
 3. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Tähän peräkkäispelaamisen haittaan voi ottaa vastapointtina "harjoittelun". Viime kaudellakin Tappara pelasi paljon peräkkäisinä päivinä ja monesti niin, että vastustajalla oli lepoetu.. Mutta sitten pleijareissa pelattiin kuusi kertaa peräkkäispäivinä ja vastustajilla oli tietty sama ohjelma. Pleijareiden ekan viikonlopun tuplan toisen pelin Tappara hävisi, viisi seuraavaa kertaa Tappara voitti.
   
 4. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Kyllä mä ihmettelen sitä edelleen, että kuinka vaikeaa se nyt voi olla rakentaa ohjelma, jossa lepoedut menevät suurinpiirtein tasan, ja kaikilla joukkueilla myös suunnilleen sama määrä lauantain kotipelejä kaudessa. Tottakai on monia muuttujia ja välimatkaeroja, mutta kuitenkin... onhan toi nyt hyvin erikoista, ettei saada parempia sarjaohjelmia aikaiseksi.
   
 5. starcat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eihän se vaikeata olekaan rakentaa kaikille kaikin puolin tasapuolinen ja reilu ohjelma. Ongelmat syntyvät siitä että sitä alkuperäistä ohjelmaa joku / jotkut seurat alkavat muuttelemaan erilaisten syiden takia ja saavat muutokset läpi. Sitten taas ne seurat jotka omasta mielestä kärsivät näistä muutoksista tietysti korjaavat vastaavasti omia otteluitaan. Lopulta kun kaikki muutostoiveet on käsitelty ja muutettu, tuloksena onkin lopulta ohjelma joka ei oikein ole kenenkään mieleen jostain syystä. Loppujen lopuksi jokainen seura on kyllä hyväksynyt viimeisenkin version joka julkaistaan. Ilman kaikkien hyväksyntäähän ei yhtään ohjelmaa julkaista.
   
 6. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Jukureilla ainakin on paras otteluohjelma mitä sillä on koskaan liigassa ollut. *hymiöitä*
   
 7. VTS Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tässä sitä ollaan täydellisesti asian ytimessä. Ehkä sen verran voidaan korjata, että vaikeaa se otteluohjelman tekeminen on joka tapauksessa. Hyvänä esimerkkinä nämä levolta tulemiset - ne ovat 95%:sti seurojen itsensä aiheuttamia. Mutta annns olla kun talvi tulee ja kärsitään pari tappiota liikaa, niin ohjelman vikahan se on. Eikös se yleensäkin ole niin, että muiden vika se on kun suksi ei luista. Harvoin on itsessä mitään vikaa.
   
 8. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Niinpä, mutta ei vaikkapa tollanen 7-0 (Sportin lepoetu ja haitta, +7) vrt 4-9 (IFK:n ja Tapparan lepoetu ja haitta, -5) muutamilla pelisiirroilla vielä selity. Ja jotenkin tuntuu että noiden lauantai-kotipelien erot on aina todella isot joukkueittain. Yhen kahen ero sinnetänne, mutta joku 5 pelin ero on jo aikamoinen.
   
 9. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Lainaus:
  Joskus ainakin oli niin, että Jokerit ja Blues halusivat enemmän arki-iltapelejä, koska yhteistyökumppaneita on helpompi käskeä niihin koitoksiin. Viikonloppuisin kutsuvieraat ovat jossain muualla. Maakunnissa taas halutaan enemmän perjantai-lauantaimatseja, joten eroavaisuuteen on selityksensä. Sitä en tiedä, paljonko HIFK haluaa arkipelejä, mutta uskoakseni tarvetta on.

  Yksi mikä myös vaikeuttaa tasapuolisuuden löytämistä, on CHL. Nyt sitä on yritetty tasata sillä, että CHL-iltoina ei ole liigamatseja ollenkaan.

  Ja etäisyydet vaikuttavat myös ohjelmaan vaikka Suomi pieni maa onkin; Kärpät pelaa lähes aina vähintään kaksi matkapeliä peräkkäin ihan kustannussyistä. Tappara tai Ilves taas ovat käytännössä aina kotona yötä.
   
 10. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Jets, Panthers
 11. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Kaikilla joukkueilla parhaillaan 8 ottelua kasassa. Aikaisempina kausina on tässä vaiheessa ollut kolmen vai jopa neljän ottelunkin eroja jo ottelumäärissä.

  Onko kukaan katsonut eteenpäin, että pysyvätkö ottelumäärät jatkossakin suhteellisen tasaisina? Jos näin on, niin ehdottomasti peukkua Liigalle.
   
 12. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Mielenkiintoinen tuo maaottelutauon jälkeinen ohjelma Kerholla. Kahdeksan päivän sisällä viisi peliä.
   
 13. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Nyt löytyi melkoinen erikoisuus: Ässillä on kauden aikana se normi kaksi vieraspeliä Pelicansia vastaan, mutta ne ovat hyvin omituisesti 19. tammikuuta ja 25. tammikuuta!! Eihän tuossa välissä kannattaisi edes ajaa takaisin kotiin vaan pitää pieni miniloma Lahdessa, mutta kun on yksi kotipeli siinä välissä :D

  Mutta näin monen joukkueen sarjassa pakko se toki on näitä pelejä ympätä sinne minne niitä saa sopimaan, ja sitten syntyy näitä omituisuuksia..
   
 14. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ajattelin, että tänä vuonna otteluohjelmaan on tasaisesti ripoteltu kaikki kohtaamiset, kun Kerholla ainakin on, mutta ei näemmä.

  HPK, kuten moni muukin, on tämän päivän jälkeen pelannut 30 ottelua. Se on kohdannut lohkovastustajat HIFK:n ja Kärpät kahdesti kotona sekä kerran vieraissa. Kaikki muut se on kohdannut kerran kotona ja kerran vieraissa. Eli kauden molemmilla puoliskoilla HPK kohtaa jokaisen joukkueen kerran kotona ja kerran vieraissa + lohkovastustajia vastaan ne kaksi ylimääräistä.
   
 15. JPriest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tim Kennedy saanut kenkää Luulajasta. Mahtaisikohan liigasta löytyä ottajaa tälle pienikokoiselle sentterille. AHL:ssä tehnyt ainakin hyvää jälkeä, KHL:ssä tai SHL:ssä ei ole kulkenut. Liiga voisi sopia pelityyliltään paremmin Kennedyn tyyliselle pelaajalle.
   
 16. Oijennus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Miten tämä liittyy Liigan otteluohjelmaan?
   
 17. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Ässät ja Pelicans kohtaavat tällä kaudella toisensa kahdesti Lahdessa:

  To 19.1. Pelicans-Ässät
  Ke 25.1. Pelicans-Ässät

  Nämä kaksi peliä siis pelataan alle viikon sisällä. Yksi peli noiden kahden pelin välissä molemmilla ja taas kohdataan samassa hallissa. Onko se näin vaikeaa tosiaan, että tällaisia lapsuksia pääsee syntymään?
   
 18. Voltti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pelikaanin otteluohjelma on tänä vuonna vähän vinksallaan hiihdon MM-kisojen takia, se aiheuttaa näitä kummallisuuksia. Tammikuussa pirusti kotiotteluita ja helmikuussa taas paljon vierasotteluja.
   
 19. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Aah, niinpä tosiaan. Tuo selittää paljon.
   
 20. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Jääkiekkolehden otteluohjelman mukaan tänään olisi pitänyt pelata JYP-Lukko. Päivämäärä muuttunut jossain vaiheessa? Tai siis selvästi on, mutta itseltä mennyt kyllä ohi.
   
 21. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Vai oliko vain virhe Jääkiekkolehdessä, kun kyseinen peli pelataan huomenna.
   
 22. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ilmeisesti painovirhepaholainen on iskenyt Jääkiekkolehteen ja sitä kautta esim. hallissa syksyllä jaettuihin pikku läpysköihin mihin oli Lukon sarjaohjelma painettu. Olin vielä tiistaisen Tappara-pelin jälkeen ja tänä aamunakin siinä luulossa että peli on tänään, ihmettelin illalla kun ei ketään tunnu kiinnostavan.

  En ainakaan muista että mistään ottelun siirrosta olisi kerrottu.
   
 23. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Syyttäkäämme siis Jääkiekkolehteä. Toisaalta muistelisin, että seurat saisivat itse välillä sarjaohjelmaa laadittaessa valita pelatako to vai pe kotiottelun. Mutta tuo taitaa tapahtua tosiaan jo hyvissä ajoin keväällä/kesällä.
   
 24. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Ihan pakko nyt heittää tällainen knoppi, koska ymmärrykseni ei enää kerta kaikkiaan riitä: Ässillä oli ennen tämän illan peliä viikon tauko. Ja tämän illan pelin jälkeen Ässillä on uusi viikon tauko!! Siis tässä vaiheessa runkosarjaa jollain joukkueella on kahdessa viikossa YKSI ottelu (kun muut kuitenkin pelaavat koko ajan)!!

  Onko sarjaohjelma laadittu ihan juovuspäiten??
   
 25. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Sitähän se taitaa olla ja se ottelu siinä välissä pitää vielä olla maajoukkuetauon aikana :D samahan se jypillä että viikon tauko tuossa vähän ennen näitä tämän viikon pelejä, seuraava peli taas vasta perjantaina, miksi kaksi kotipeliä piti työntää tuohon väliin juuri maajoukkuetauon aikana kun ketjullinen miehiä poissa ja vieläpä melkein peräkkäisille päiville? Miksei toinen matseista olisi voinut olla ensiviikon tiistaina tai keskiviikkona?