Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Liigan otteluohjelma 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Divarijyrä, 08.06.2016 klo 13.23.

 1. starcat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Höpön höpö säälit pelataan keskiviikko, torstai ja lauantai niin saadaan se tiistai lepopäiväksi näin.
   
 2. puuha-pete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Minnesota, Hollanti
  Lainaus:
  No lähinnä sitä hain, että tuossa oli melko vajavaisiakin viikkoja alkuvuodesta missä pelattiin paria peliä/viikko, niin miten ei saada tuota lopetusta runtattua viikonlopulle
   
 3. starcat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Noh totta tuokin. Seuroilla on tietystikin sen tuhat syytä miksi kyseisiä otteluja ei ole voinut pelata aiemmin kaudella. Eiköhän yritystä kuitenkin ole ollut ottelu siirtoihin.
   
 4. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  No ainakin mitä on valmennuksien haastatteluita kuunnellut, niin siellä keskivälillä ihan toivotaan noita 3 pelin viikkoja ja sitten taas sopivasti väleihin niitä kevyempiä, että kerkee reenaamaan ja sitten taas ottelutahtia jne. Nyt toi on täysin sattumanvaraista ja menevät täysin miten sattuu eri joukkueilla nuo rytmit.
   
 5. L. Paraske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sutterin veljesten pelifilosofia
  Lainaus:
  No se, ja lisäksi se, että sääleissä pelaava Kärpät saa tuplasti pidemmän valmistautumisjakson ensimmäiseen otteluun kuin vastustaja. Oma joukkueenihan se on, eikä pitäisi valittaa mutta valitan silti. Mielestäni aivan käsittämätöntä ja järjestöntä. Ja muutenkin, miksi nykyisin ei enää pelata sunnuntaisin käytännössä lainkaan? Ymmärrän sen, että kaljanmyynti on tehnyt lauantaista viikonlopun pääpelipäivän, mutta kyllähän nyt sunnuntaisin olisi helvetin paljon kivempi katsoa kiekkoa kuin maanantaina.
   
 6. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  15 joukkuetta niin kaikki eivät voi pelata "täydellä" kierroksella.
  Puhtaasti kyse on rahasta.
  Viime kaudella sunnuntaisin pelattiin niitä perhepelejä mutta kas kummaa niistä jäi suurimmalle osalle seuroista vähemmän rahaa kuin arkipeleistä saati sitten perjantai- tai lauantai-peleistä siinä syy miksi niitä ei pelata.
   
 7. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Nuo sunnuntait taisi vetää jopa ihan hyviä katsojamääriä monella paikkakunnalla missä ei ehkä arkena niin paljon käy porukkaa, mutta rahahan siinä ratkaisee lopulta. Taidettiin pelejä liigan toimesta myös mainostaa TV mainoksilla, mutta menoahan sekin sitten on jos se ei paljon lisännyt katsojamääriä panokseen nähden. Sinällään harmi kun liiga juuri tarvitsisi perinteitä ja sunnuntaipelit olisi tuonnut varmasti varsinkin perheitä lisää katsojiksi jotka ensimmäisenä on viimevuosina siirtynyt TV-ääreen tai jopa kokonaan pois asiakaskunnasta. Lisäksi sunnuntaipäivät olisi tv-tuotteelle hyvä ajankohta ollut, varsinkin jos olisi vaikka parikertaa kuukaudessa näytetty "kuukauden matsi".Olisi saatu uusia katsojia sekä telkkarin puolelle että myös katsomoihin eri kampanian muodossa. Kaikkea ei voi edes suoraan rahassa mitata jos luodaan perinteitä ja lisäksi jos saadaan niitä satunnaiskatsojia peleihin mitkä voi seuroille jatkossa tuoda rahaa.. perhepelithän juuri tuo asiakkaita pitkällä tähtäimellä.
   
 8. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Katsojamääriä sinänsä kyllä mutta aitiot yms. olivat tyhjiä siinä on merkittävä ero pelataanko arkena tai edes lauantaina.
  Onhan noita perhepelejä ollut tälläkin kaudella usealla paikkakunnalla lauantaisin ei siihen tarvita sitä sunnuntaita erikseen.
  Nelosella on tuo sunnuntain alkuilta varattu muille ohjelmille joten pelit pitäisi aloittaa niin aikaiseen ettei siinäkään olisi mitään järkeä.
   
 9. Kaivanto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Polk High, ämmät, neekerit, Brian Oldfield
  Finaalien otteluohjelma pistää silmään:

  1 Ti 18.4.2017
  2 To 20.4.2017
  3 La 22.4.2017
  4 Ma 24.4.2017
  5 Ti 25.4.2017
  6 To 27.4.2017
  7 Pe 28.4.2017


  Mahdolliset viimeiset 4 peliä 5 päivään. Jos sarja ei repeä alussa, ei taktiikkapuolella tarvitse miettiä juuri muuta kuin bensan säästämistä. Karvaaminen on käytännössä itsemurha.

  Muutama jatkoerä kutospeliin ja sitten perjantaina katsotaan, kenellä reidet kramppaavat viimeisenä.
   
 10. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Mikähän syynä että mahdollista seiska peliä ei voi pelata la? Varmaa olis vieraskannattajille mukavampi pv.
   
 11. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  On tämä joka kevät vähän ärsyttävää, että playoffit pitää pelata näin helvetillisellä tahdilla. Mitä/ketä se palvelee? Tuskin ainakaan pelin tasoa, jos/kun väsyneet miehet puurtaa kaukalossa ja joukkue x joutuu aloittamaan välittömästi seitsemän pelin sarjan jälkeen seuraavan sarjan. Tuskin tämä kiiruhtaminen palvelee myöskään yleisöä. Vaikka kuinka kiihkeästi JYP:ä ja urheilua ylipäänsä seuraankin, niin maanantaina töiden jälkeen kotosalla ja hallin jonossa seisoessa tuli sellainen olo että "joko taas". Pientä kiekkoähkyä havaittavissa, ei yhtään haittaisi hieman rauhallisempi pelitahti. Jyväskylässä nyt on masu täynnä -efekti edelleen ilmoilla, mutta onhan tuo perseestä ettei edes välierässä saada hallia täyteen ja saattoi pelipäivällä olla osuutensa asiaan, se kun oli tosiaan maanantai. "Parhaana" esimerkkinä tästä koko soopasta käynee tuo pari viestiä ylempänä mainittu finaalien otteluohjelma, huhhuh.

  Runkosarjassa kyllä on aikaa laittaa otteluohjelmaan joukkueille viikon ellei jopa puolentoista viikon taukoja, jep jep.
   
 12. Wizzö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nintendo rahat ja Rantas Mikko
  Mä haluaisin joskus nähdä että joku näistä kitisijöistä joutuisi tekemään Liigan otteluohjelman. Voisi mennä sormi suuhun ja toinen perseeseen kun tajuaisi kuinka paljon muuta ohjelmaa monessa hallissa on kauden aikana.
   
 13. Reksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  No eikö voisi sitten jättää vaikka pidemmän välin jos jotain muuta ohjelmaa sattuu olemaan välissä? Ihan naurettavaa tahtiahan nämä pelataan, enkä tiedä ketä se palvelee. Joukkueet joutuu pelaamaan peräkkäisinä päivinä pelejä ja katsojille tulee ähky.
   
 14. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Eiköhän nämä pelipäivät ole ihan seurojen omien toiveiden mukaan tehty kun halutaan pelata paljon viikonloppuna sen takia ne puolivälierätkin pelattiin kolmospelistä eteenpäin samoina päiviä kun lauantai on aina paljon rahakkaampi pelipäivä kun sunnuntai.
  Sitten finaaleissa tulee takaseinä vastaan kun sarjat pitää olla ohi MM-kisoihin mennessä niin kiirehän siinä tulee.

  Ei sillä ne tarvittavat päivät saisi syksyltä kyllä käyttöön mutta siellä on ohjelmaa sotkemassa CHL jolle pitää varata ne tiistait käyttöön osalle joukkueista.
  Jos niitä ei varata niin se tietää taas ottelusiirtoja ja niiden mahduttamien ohjelmaan on aina oma shownsa.

  Yhä siihen päälle vielä ne hallien muut ohjelmat jotka vaikuttavat osaltaan siihen milloin voidaan pelata.
   
 15. Reksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Totta kyllä mitä puhut. Mutta pitäisiköhän sitten vähän tiivistää runkosarjapelejä? Tai vähentää niitä? Runkosarjassahan saattaa osalle joukkueista tulla välillä viikonkin taukoja peleistä ja välillä sitten vedetään kolmea matsia viikossa. Ei tuo nyt ihan optimaalista ole
   
 16. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Lainaus:
  Joukkueet ei varmaankaan ole kovin suostuvaisia vähentämään yhtään peliä. Paljonkos yhdestä pelistä mahdetaan netota noin keskimäärin? 10€x3500+hallimyynti päälle?
   
 17. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kyllähän tämä suosii sitä joukkuetta, joka hoitaa ottelusarjansa nopeammin alta pois. Viet vaikkapa välierät viidessä pelissä ja toinen tahkoaa 7 peliä, niin lepoetua ja aikaa haavojen nuolemiseen on enemmän. Vähän sama idea kuin sillä, että runkosarjan voittamalla saat huonoiten sijoitetun vastaasi.

  Tapparaa tämä tiukka ottelutahti tuskin haittaa, eiköhän siellä ole kuntopiikki kohdallaan, kun koko kevään ovat päässeet sitä ajoittamaan vailla huolta runkosarjasijoituksesta.

  Se tietysti on totta, että pelin taso tippuu. Joko pelataan passiivisesti safetyä ja vältellään virheitä tai sitten tehdään niitä virheitä ihan huolella. Parempi kuitenkin mielestäni tämä, että ottelusarjan alku mennään jokatoinen päivä ja sitten jossakin kohtaa on peräkkäisten päivien rypistys (3 ottelua 4 päivään).
   
 18. Sininorppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Runkosarjaakin on hieman vaikea tiivistää enää lisää.

  Tämän kauden aikataulussa jos pidetään kiinni max. 3 pelipäivää per viikko -tahdista ja otetaan pois Karjala-turnaus, CHL-pelipäivät ja 6 päivän joulutauko, jää jäljelle enää 64 pelipäivää (17 ti, 24 to/pe, 23 la). Eli joka joukkueella on vain 4 huilivuoroa koko kuuden kuukauden runkosarjan aikana. Muistetaan vielä, että parittoman joukkuemäärän vuoksi kaikki eivät voi pelata samana päivänä.

  Ensi kaudelle sentään tulee helpotusta, koska CHL:aa pelaa vain neljä joukkuetta, joten muille voi huoletta laittaa otteluita myös CHL-päiville. Toisaalta mahdollinen olympiatauko voi sotkea asiaa.
   
 19. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Kyllä tässä on muutenkin suosittu runkosarjan 1. ja oletettavasti 2. Tappara ei ole käsittääkseni pelannut yhtään tuplapeliä näissä poffeissa? KalPa ja JYP sen sijaan pelaavat tänään jo 3. tuplapelin. Tämä on minusta aika outo ratkaisu ja tuo kyllä ison edun. Pitkä kausi takana ja tuplapelit + matkustelut siihen niin ei palaudu ihan samalla tavalla kun joka toinen päivä peli (välipäivän lepo/matkustus)
   
 20. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Lainaus:
  Viisi suomalaisjoukkuetta CHL:ssä.
   
 21. Hirvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ilves-Tappara 31.3
  Tappara-Ilves 1.4

  Lisäksi minusta on ihan oikein että runkosarjan kaksi parasta saavat parhaan mahdollisen otteluohjelman ja parhaat pelipäivät.
   
 22. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Onko suomalaisesta näkökulmasta aivan mahdoton ajatus, että kausi vaikka kestäisi vähän pidempään? Pidennystä jommastakummasta tai vaikka molemmista päistä, niin ruuhkat helpottuvat. Tai sitten annetaan piut paut kaikille höntsätauoille ja vedetään tylysti pelit päälle. Toki en tiedä toimitaanko näin jo, koska nuo harjoituspelit ei kiinnosta lainkaan.
  Hyvin tuo juhannukseen ulottuva kausi toimii NHL:ssäkin, joten miksei pari-kolme viikkoa pidempi voisi toimia myös täällä?
   
 23. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Jets, Panthers
  Lainaus:
  Pidempään pelaaminen keväällä ei taida onnistua ilman isompaa sääntöjen rukkaamista, sillä pelaajasopimukset loppuvat 30.4. ja nytkin siis mennään jo ihan takarajalle kun viimeinen mahdollinen finaali on 28.4.
   
 24. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Minkä helvetin takia tuo pronssipeli pelataan vasta perjantaina? HIFK:lla tulee n. puolentoista ja JYPillä viikon tauko peleistä. Luulis, että välierien jälkeen joukkueet haluais mahdollisimman nopeasti hoitaa tuo pakkopullan pois ja lähtenä lomille.

  Olisi mielenkiintoista tietää, miten HIFK tulee käyttämään tuon 9 päivän tauon. Varmaan helvetillistä treeniä ja palaverejä siitä, miten Jypin puolustus murretaan.

  En kritisoi tällä pronssiottelun tarpeellisuutta, vaan tuota pelipäivää.

  Liiga haluaa tietenkin maksimaallistaa lipputulonsa, mutta voi sitä järkeäkin käyttää.
   
 25. Streight Forward Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Onhan pronssipelejä aiemminkin aikaistettu alkuperäisestä aikataulusta, joten en yllättyisi jos se pelataankin esim. keskiviikkona.