Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Liigan otteluohjelma 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Divarijyrä, 08.06.2016 klo 13.23.

 1. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ihan pelleilyltä vaikuttaa, mutta liigaseurat ovat tämän hyväksyneet. Ei varmaan Porissakaan uskottu, et Ässien äijiä valitaan maajoukkueeseen ihan solkenaan. Vai onko tässä salaliittoteorian paikka...hmm...miksi tietyt joukkueet eivät kärsi tästä yhtään *hymiö*.
   
 2. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo ja varmaan ensikaudella nostetaan tästä halo ja ohjelma on sitten jossain muussa kohti vieläkin enemmän persellään. Ehkä kun tuon otteluohjelman teko on noin vaikeaa jo ihan sen takia muutama matsi vähemmän niin joku apinakin osaisi sen laatia jo paremmin.
   
 3. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Olisiko ottelulistan laatijan pitänyt tietää jo ennen kautta, että tässä vaiheessa JYP pelaajia on MJ komennuksilla?

  Mut joo.. kyllähän nuo CHL ja MJ pelit sotkevat soppaa vähän liikaakin. Välillä pelataan peli viikossa vastapainoksi voi olla 5 peliä kahdeksaan päivään. En tiedä onko nuita pelien ajankohtia oikeasti nuin vaikeaa tehdä vai mistä moinen johtuu. Oliko se myös Sportilla tyyliin kaksi peliä väsyneenä ja vastustajalla 8 heitä vastaan? Vastaavasti Tapparalla taisi olla lähes toisinpäin. Luulisi, että nuo nyt olisi suhkot tasan edes jollain tavalla laittaa. Mene ja tiedä
   
 4. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Niin jos pelataan 7 ottelun kieros niin luulisi että jostain joukkueesta voisi pelaajia olla U-20 tai maajoukkueen mukana. Vissiin kuitenkin maajoukkuepelit päätetty eka ja onhan tuossa varaa siirellä päiviäkin noille tyhjille päiville joita aika paljon ainakin muutamalla joukkueella ollut.
   
 5. starcat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Joukkueetkin voisivat jo vähitellen päättää pelataanko maaottelu tauoilla vai ei. Vuosi sitten itkettiin kun maaottelu tauoilla ei pelattu. Nyt kun pelataan itketään taas.
   
 6. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Joka tapauksessa hienoa otteluohjelmassa on ollut, että läpi kauden kaikkien joukkueiden ottelumäärät ovat eronneet toisistaan pääsääntöisesti 0-1 ottelua.

  Vielä viime kaudella oli välillä neljänkin ottelun eroja ottelumäärissä. Tuossa Ässienkin tätä päivää ympäröivässä molemmin puolisessa viikon tauossa on tosiasiassa molemmilla kerroilla välissä vain yksi sarjakierros. (ensi perjantain kierros on samaa kierrosta joka alkaa torstaina)
   
  Viimeksi muokattu: 10.02.2017 klo 18.06
 7. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Onko jokin järjellinen syy miksei tänään, lauantaina, pelata ollenkaan?
   
 8. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  EHT-pelipäivinä ei pelata Liigaa. Eikös Ilves anonut jotain erityislupaa, että saivat toisen ulkojääpelinsä pelata samana päivänä kuin maajoukkue pelasi?
   
 9. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Tuo on ihan järjellinen syy. Tai toisaalta on ja toisaalta ei. Liigaa pelataan EHT:n aikana, mutta sitten ei kuitenkaan pelata. Moniko jättäisi menemättä hallille esim. tänään, koska Leijonat pelasi iltapäivällä Tshekkiä vastaan? En usko, että kovin moni.
   
 10. Rixa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Toinen puoli on sitten tämä mitä aika moni käyttäjä on kironnut. Osa joukkueen pelaajista on ties minkä maajoukkueen mukana. Että siinä mielessä ihan hyvä ettei pelata.
   
 11. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toki olisihan melkein keskiviikon kieros sitten voinut vaikka lauantaina lopulta olla ihan samalla tavalla pelaajat oli maajoukkueessa silloin. Toki helpointa varmaan alunperinkin olisi ollut että olisi vaikka keskiviikkona täysi kieros vain ollut ja sitten selkeä maajoukkuetauko. Silloin pelaajatappiot olisi jäänyt maksimissaan yhteen otteluun ja vielä pelaajavalintoja hieman tasaisemmin eri joukueista ottaa. Kaikki olisi varmaan nykytilanteeseen paljon tyytyväisempiä.
   
 12. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Ihmeellistä ulinaa siitä, että EHT vie pelaajat juuri nyt, kun pelataan "tärkeistä pisteistä".

  FYI: voitto syyskuussa antaa täsmälleen yhtä paljon pisteitä kuin voitto helmikuussa! 3 silloin ja 3 nyt. Syyskuussa kerätyt pisteet ovat aivan yhtä arvokkaita kuin helmikuussa kerätyt! Get it?

  Olisitte keränneet pisteenne ajoissa ja rakentaneet JOUKKUEEN ja ORGANISAATION niin, että 4/6 top-hyökkääjän poissaolo ei tunnu missään, kun rosteri on leveä, pelisysteemi kunnossa, mestis-farmista voi ammentaa ja joukkueessa on neljä liigatason molaria.

  9/10 tapauksissa maajoukkueen mukana ollut pelaaja tulee takaisin vahvempana ja itsevarmempana.
   
 13. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Mitä ihmeellistä tässä ulinassa on? Hankala on rakentaa joukkue ja organisaatio, jossa ei kolmen parhaan pistemiehen poissaolo yhdistettynä joidenkin pelaajien loukkaantumisiin näkyisi. Yksi peli sinne tänne, mutta on se vähän typerää, että pistepörssin kärkipelaaja lähes varmuudella ei ikinä 60 peliä Liigaa kaudessa pelaa, ellei ole ulkomaalainen.
   
 14. Joonasmmm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp ja sympatiat Pelicansille
  Lainaus:
  Kyllä mä itse ymmärrän tän "ulinan". Toisaalta, Tappara onnistui keräämään pisteitä silloin syyskuussa, lokakuussa, marraskuussa ja joulukuussa, joten eipä se niin haittaa, vaikka tässä vaiheessa muutama ykköskorin mies käy höntsäämässä.

  Ja kyllä sekin pistää ajattelemaan, että vaikka 9/10 maajoukkuemiehestä tulisi takaisin parempana kuin lähtiessään (saako tähän faktan?) niin aina on mahdollisuus, että käy sama kuin vaikka Erkinjuntille moskovassa.
   
 15. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tästä on sopimus liigan ja jääkiekkoliiton välillä, että liigaa ei pelata Suomen maajoukkueen EHT-pelipäivinä. Ilmeisesti siis liitto on se, joka pelkää EHT:n kiinnostavuuden laskevan mikäli samana päivänä on liigapelejä.. Mun mielestä fiksumpaa olisi olla pelaamatta vain samaan aikaan, ts. jos maajoukkue pelaa aamulla/iltapäivällä niin illalla voitaisiin jo pelata liigaa.
   
 16. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Joo ja ymmärrän tuon kritiikin. En kuitenkaan ymmärrä, että EHT-pelien aikaan liiga pyörii normaalisti, mutta Suomen pelipäivinä ei kuitenkaan voida pelata. Eli on tehty päätös, ettei haittaa vaikka liigajoukkueilta on pelaajia poissa peleistä, mutta sitten esimerkiksi tärkeä lauantain kierros jää kokonaan pelaamatta. Ymmärrän kyllä Liiton kannalta tämän, mutta en Liigan kannalta.
   
 17. Reznik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Viimeksi muokattu: 01.03.2017 klo 19.57
 18. blackhawk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Chicago
  Lainaus:
  Tässä selvästi halutaan antaa runkosarjan kahdelle parhaalle parempi ottelurytmi kuin 3-6 sijoittuneille. Itse olisin kuitenkin mieluummin toteuttanut otteluparien vuorottelun kuten Tsekin Extraliigassa, jossa runkosarjan 3-6 sijoittuneet aloittavat neljännesfinaalinsa ensin. Näin säälipleijareissa pelanneet olisivat saaneet yhden välipäivän lisää.
   
 19. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toki nimensä mukaan säälijoukkueet ovat vain säälistä mukana joten ihan hyvä että annetaan painoarvoa runkosarjassa menestykseen tuossakin. Nää on juuri niitä seikkoja jotka lisää runkosarjan merkitystäkin. Vähän tuntuu että joukkueille ihan sama ollaanko sitten lopulta 2 vai 3 tai neljänsiä jos runkosarjan voitto karkaa, toisaalta tuntuu ettei sillä voitollakaan isoa merkitystä ole lopulta ollut, toki sen kotiedun saa joka iso etu, mutta eipä tässä runkosarjan lopussakaan välttämättä enää kovinta kiimaa ole kärkijoukkueilla ollut.
   
 20. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Toiseksi viimeisellä runkosarjan ottelukierroksella on kaksi todella mielenkiintoista ottelua tulossa, HIFK-Ässät sekä Pelicans-Kärpät. Näissä otteluissa selvitellään, kuka saa paikan suoraan puolivälieriin ja ketkä kolme joutuvat taistelemaan jo säälipleijareissa.
   
 21. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  IFK ryssi tänään omat mahdollisuutensa saapumalla vuosisadan krapulassa Raumalle häviämään. Samaan aikaan HPK ja TPS hoitovat oman leiviskänsä lahjoittamalla vastustajilleen pisteet ja päästämällä nämä liian kauas IFK:lta.
   
 22. blackhawk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Chicago
  Lainaus:
  En näe kotiedulla kovin suurta merkitystä, sillä Liigassa ei ole koskaan pelattu paras seitsemästä -sarjaa, jossa olisi nähty vain kotivoittoja. Ekaan matsiin kotona aloittavan ei tarvitse matkustaa, mutta siitä eteenpäin matkaohjelma on molemmille joukkueille sama. Ja joka tapauksessa heikommin sijoittuneellakin on kolme ottelua seitsemästä kotona. Jos sarja menee poikki neljässä tai kuudessa ottelussa, kotiotteluiden määräkin menee tasan. Keväällä 2010 Tepsi joutui aloittamaan kaikilla kierroksilla vieraissa ja silti kotiotteluita pelattiin vain yksi vähemmän kuin vierasmatseja (7 kotona, 8 vieraissa).
   
 23. Epätietoinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
  Lainaus:
  Viimeksi toissa keväänä Kärpät-JYP sarjaa pelatiin 7 peliä ja kaikki pelit voitti kotijoukkue.
   
 24. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  KalPalla on sangen erikoinen tämä runkosarjan vika viikko. Tänään peli Vaasassa, huomenna Porissa. Lauantaina sitten kotona taas Sport vastassa Kuopiossa. Maanantaina sitten käydään taas Länsirannikolla Raumalla. Siinä saa jengi kivaa reissu/yhteisolo kokemusta bussissa istuen ainakin jos ei muuta. 6päivään 4 peliä. Kaksi reissua Länsirannalle
   
 25. puuha-pete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Minnesota, Hollanti
  Tuntuu avian käsittämättömältä, että runkosarjan viimeinen kierros pelataan maanantaina. Päivä, jolloin ei juuri koskaan pelata ja sitten osalla joukkueista ison panoksen peli ja maanantai. Onko sitten ajateltu, että pelaajien halvempaa lähteä reissuun arkena?