Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Liigan kuukauden pelaaja

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Old TJ, 09.11.2006 klo 19.13.

 1. Hirvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 2. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Yllättävän kauan mennyt siitä kun edellisen kerran JYP pelaaja ollut kuukauden pelaaja, melkein 7 vuotta. Siihen nähden että ihan top 4 joukkue lähes vuosi vuodelta ollut. Tietenkin ehkä kertoo että joukkue on ollut aina tasainen ei niinkään yksilöihin pohjautunut.
   
 3. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ehdotan että valitsemme Liigan kuukauden pelaajaksi Frans Tuohimaan. Lokakuussa 9 ottelua, joissa torjuntaprosentti 96,0 ja omiin upposi keskimäärin 1,1 maalia per ottelu.

  Kysyttävää, kommentoitavaa?

  Päätetty.
   
 4. Ralph Jäsen

  Veini Vehviläisellä kuusi ottelua, torjuntaprosentti 96,7 ja päästettyjen maalien keskiarvo jotain 0,85 per peli. Kolme nollapeliä, viisi voittoa.
   
 5. Saipamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tuohimaa aika selvä valinta. Nostanut lähes yksinään SaiPan playoff junaan mukaan.
   
 6. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Antaisin ääneni Tuohimaalle, koska on pelannut enemmän kuin Veini ja lisäksi pelaa huonommassa joukkueessa ja on ollut suurin syy, että SaiPa on ylipäänsä voittanut pelejä. Kärpät voittanut pelejä Vehviläisestä huolimatta.

  Nopealla laskennalla Kärppien Julius Junttila tehnyt lokakuun peleissä pisteet 10 peliä 4+11=15 ja pakeista kuukauden pelaaja palkinnosta voivat taistella Miro Heiskanen 8 peliä 4+4=8, Miika Koivisto 10 peliä 3+4=7 ja Maksim Matushkin 10 peliä 3+4=7 ja lisäksi 2 voittomaalia rankkareissa.

  Oma TOP-3= Tuohimaa, Junttila ja Heiskanen
   
 7. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Toisaalta kai samalla logiikalla voidaan sanoa, että Kärpät on voittanut pelejä Junttilasta huolimatta. Itseasiassa Kärpillä on lokakuussa monta voittoa, joissa vastustaja ei ole tehnyt maalikaan, joten Junttilan merkitys niissä peleissä on ollut varsin vähäinen. Laskin, että lokakuun kolmessa voitossa voidaan sanoa Junttilalla olleen merkittävä vaikutus.
   
 8. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tarkennus Frans Tuohimaan tilastoihin, torjunta-prosentti lokakuussa olikin "vain" 95,6 % kahdeksassa ottelussa ja GAA 1,38. Numeroilla ei Tuohimaa pärjää Vehviläiselle, mutta kuten täällä on todettukin, Frans on torjunut tosi monta pistettä joukkueelle.

  Jos Liiga jakaisi myös lokakuun kuukauden limbo-palkinnon, niin se menisi ehdottomasti SaiPan ylivoimapelille. Yksi tehty maali lokakuun aikana, kun vastustajille viihellettiin yhteensä 23 kahden minuutin jäähyä.
   
 9. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Tuohimaa tai Heiskanen.

  Tuohimaa siksi, että oli lokakuussa omalle jengilleen tärkein pelaaja koko Liigassa. Heiskasen taas nostin yli Junttilan, koska tasaviisikoin Heiskasen pisteet oli 8 ottelussa 4+3=7, kun taas Junttilalla 10 pelissä 0+6=6. Heiskanen teki myös enemmän maaleja, kuin Junttila ja lisäksi kaksi voittomaalia Junttilan yhtä vastaan. Vaikea valita Tuohimaan ja Heiskasen välillä, ehkä Heiskanen sen vie mediaseksikkäämpänä pelaajana.
   
 10. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Luultavasti menee Junttilalle, vaikka kyllähän tuon Tuohimaallekin soisi. Jälkimmäinen verrattuna Veiniin juurikin sen takia, että on huomattavasti tärkeämpi joukkueelleen, vaikka kyllä Veinillä tietysti komeammat tilastot on. Mennee silti Junttilalle, veikkaan ma.

  Sen sijaan jo mieltäni alkoi kirvoittaa, että liekö sopiva aika sovitella jo marraskuun kruunua Michel Miklikin päähän?
   
 11. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Miro Karjalainen ei ole pelannut sen huonommilla tilastoilla. Ja on vieläpä pakki huonommassa joukkueessa. Tällä hetkellä Karjalainen on Miklikin edellä.
   
 12. Spitfire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SJS
  Ihmettelen kyllä, jos kuukauden pelaajaksi valitaan joku muu kuin Frans. Vaikka Veinillä on hieman paremmat torjuntaprosentti ja päästettyjen keskiarvo, niin Fransilla on kuitenkin lähes 100 torjuntaa enemmän (~238 vs ~147). Jos viikon tulikuumiksi valittuja katsotaan lokakuulta, niin Frans on valittu kaksi kertaa parhaaksi ja kerran top3. Veini kerran paras. Junttila valittu kahdesti top3. #tuohimaataijätätuomatta
   
 13. Linjatuomari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Junttila kuukauden pelaaja ja Tuohimaa ei edes Top3. Minkähänlaisia urotekoja saisi maalivahti tehdä tullakseen valituksi...
   
 14. Ei nyt ihan käsittämätön, mutta typerä valinta Junttila oli. Ei oikeastaan mitenkään saa häntä Tuohimaan tai Heiskasen edelle.
   
 15. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Se vaan näissä aina on että hyökkääjät on aina arvostettu maalivahtien ja etenkin puolustajien edelle. Puolustajista joulukuussa 2016 kuukauden pelaajaksi valittiin Porseland, ja sitä aiemmin saatiin mennä joulukuulla 2012 kun valinnan sai eräs Erik Karlsson. Samassa ajassa veskareita on kuitenkin valittu jopa sen parikin kertaa kaudessa, mutta muuten vähintään 4/6 valinnoista on hyökkääjiä.

  Ja tämä siis ihan puhtaasti omanakin ihmettelynä, en tiedä miksi näin toimitaan. Tai no, löytyyhän ne pistepörssistä helpommin...
   
 16. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Minusta vain 2/3.
   
 17. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Laskin sen pelikuukausien mukaan, eli liigassa valitaan kuutena kuukautena kuukauden pelaaja, jolloin hyvinkin usein neljä kertaa kuudesta se valinta osuu hyökkääjään. Joskus jopa 5/6.
   
 18. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Älä selitä!
  No joo, olet oikeassa. Kompakysymyksenä voisi heittää, että kuka valittiin viimeksi Liigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi. Tai että Esa Pirnes on hallitseva maaliskuun kuukauden pelaaja.

  edit: ja vielä aika erikoisena tilastokummajaisena liittyen puolustajiin ja maaliskuun kuukauden pelaajaan: Maaliskuun kuukauden pelaaja on valittu kuusi kertaa, ja viisi kertaa se on ollut puolustaja! Eli Maissi-Essi ainoa muu-kuin-puolustaja.
   
  Viimeksi muokattu: 01.11.2017 klo 13.15
 19. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Hieno juttu ja onnea Julius Junttila! Vehviläistä lukuunottamatta kukaan ei päässyt edes lähelle lokakuun saavutuksissa. Mirot ja fransut voisi nyt vähän tsempata, että tämän kuun tittelistä saataisiin edes kunnon kisa.
   
 20. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Tuohimaan olisi pitänyt ehdottomasti olla kuukauden pelaaja, mutta eipä yllättänyt kun kyseessä on 1üga.
   
 21. Spitfire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SJS
  Lainaus:
  Mitenhän tuo valitseminen käytännössä menee, kun Liigan uutisessa todetaan: "Jääkiekkolehti ja Liiga ovat valinneet..."

  Onko nämä valinnat siis käytännössä Jääkiekkolehden valintoja? Ketä Jääkiekkolehdessä on nykyisin vaikuttamassa?
   
 22. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Tuohimaan valinnan puolesta liputetaan myös täällä...kaikkein eniten ihmetyttää ettei ollut edes ehdokkaiden joukossa!!??
   
 23. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Varmasti oli ehdokkaiden joukossa, kuten kaikki pelaajat, mutta ei ollut top3-porukassa.
   
 24. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Lainaus:
  Uskotko tosiaan, että kaikki pelaajat olivat ehdokkaana...hellyttävän tasa-arvoista.
   
 25. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Noh, missään ei tarkkoja määrityksiä tuolle taida olla, mutta valitsijoilla on mahdollisuus nimetä kuka tahansa siinä kuussa pelannut pelaaja. Tällöin ovat mun mielestä ehdokkaina. Mitään hellyyttävää en siinä näe.